محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826525763
مردان هم سرطان پستان میگیرند/داروهای بدنسازی ممنوع!
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مردان هم سرطان پستان میگیرند/داروهای بدنسازی ممنوع!
یک جراح پستان بر لزوم جدی گرفتن معاینات دورهای افراد از بافت پستان جهت تشخیص زودرس بیماریهای پستان تاکید کرد و توضیحاتی را در این باره ارایه داد.
آفتاب: دکتر لعبت گرانپایه، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشستی خبری در هفته مبارزه با سرطان، گفت: از بین هر 7 تا 8 زن یک نفر در طول عمر خود میتواند به سرطان پستان مبتلا شود که متاسفانه شیوع بسیار بالایی است.
به گزارش ایسنا، وی در این باره ادامه داد: در کشورهای غربی و اروپایی با توجه به غربالگریها و بیماریابیهای انجام شده سالانه تشخیص سرطانهای جدید حدود 30 تا 40 درصد افزایش مییابد و به همین دلیل حدود 44 درصد مرگومیرها کاهش یافته است. همین امر تاکیدی است بر غربالگری و بیماریابی؛ چراکه هر چه تشخیص بیماری در مراحل اول آن صورت گرفت، شانس درمان افزایش یافته و در طول عمر فرد کمک کننده است.
به گرانپایه، در ایران نیز تقریبا همین آمار وجود دارد. اما سن شیوع و بروز سرطان 5 تا 10 سال پایینتر از کشورهای پیشرفته است؛ چراکه جامعه ایرانی جامعه جوانی است.از طرفی منطقه جغرافیایی، سیستم تغذیهای و همچنین شرایط محیطی نیز در بروز این بیماری تاثیرگذار هستند.
وی دهه 4 و 5 زندگی را سن شیوع سرطان پستان خواند و گفت: متاسفانه در سنین زیر 30 سال هم بیمار داریم. بر همین اساس افزایش سطح آگاهی مردم در مورد این بیماری بسیار اهمیت دارد. هر چه سطح آگاهی مردم افزایش یابد، این بیماری در مراحل پایینتر شناسایی شده و درمان راحتتر انجام میشود. همچنین هزینههای درمان در مراحل پایینتر نیز کاهش یافته و از نظر روحی و روانی نیز تاثیر بسزایی دارد. این درحالیست که هنوز بیمارانی داریم که در مراحل پیشرفته بیماری مراجعه میکنند؛ بطوری که زخم تمام سینه را گرفته و عفونت روی آن سوار شده است.
این جراح پستان با اشاره به مشکلات فرهنگی که مانع مراجعه زودهنگام فرد مبتلا جهت درمان میشود، اشاره کرد و گفت: بیمار نباید بیماریاش را مخفی کند. نباید از ترس شیمی درمانی یا برداشتن بافت پستان از شروع درمان استنکاف کند. البته تاکید ما بر روی آگاهی و پیشگیری است و همچنین در صورت ابتلا، بیماری سریع شناسایی شده و با درمان جزیی بهبودی حاصل شده و بیمار به زندگی عادی بازگردد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره فاکتورهای خطر ابتلا به سرطان پستان گفت: عدم شیردهی، نازایی یا عدم زایمان وزایمان فولترم بعد از سن 35 سالگی نیز از عوامل خطر این بیماری است. پایین بودن سن شروع سیکل ماهیانه و همچنین یائسگی بعد از 55 سالگی از فاکتورهای خطر محسوب میشوند. متاسفانه به دلیل عدم تحرک و چاق شدن افراد، گزارشهایی از آغاز سیکل ماهیانه از سن 8 تا 9 سالگی داشتهایم. افزایش سن نیز یکی دیگر از عوامل خطر سرطان پستان است.
گرانپایه افزود: همچنین سابقه خانوادگی ابتلا به این بیماری نیز حدود 10 تا 15 درصد در ابتلا فرد به این بیماری موثر است. تنها استثنایی که در زمینه موارد فامیلی مطرح است، وجود سرطان در فرد مذکر یا وجود سرطان پستان در فرد زیر 40 سال است که احتمال ابتلا به سرطان را تا 80 درصد افزایش میدهد. افراد درجه یک چنین خانوادهای باید بررسیهای ژنتیک را جهت پیشگیریهای لازم، انجام دهند.
وی گفت: رژیم غذایی نامناسب، استفاده زیاد از غذاهای حاوی اسید چرب اشباع، چاقی، مصرف مشروبات الکلی، سیگار و برخورد با اشعه از دیگر عوامل خطر این بیماری است. همچنین زنانی که در کارخانجات شیمیایی و آرایشی و بهداشتی کار میکنند و از حفاظت خوبی برخوردار نیستند، میتوانند در خطر ابتلا به این بیماری باشند. این افراد جزو پرخطرها محسوب میشوند و لازم است معاینات دقیق و همچنین ماموگرافی سالانه را جدی بگیرند.
گرانپایه گفت: ویتامین د،ث و ای و همچنین شیردهی کامل و کافی در پیشگیری از ابتلا به این بیماری موثر است. تغذیه صحیح و محدودیت در مصرف فست فودها و چربیهای اشباع از دیگر فاکتورهای حفاظتی محسوب میشوند.
وی همچنین با اشاره به سه پایه غربالگری در سرطان پستان گفت: ابتدا معاینه توسط خود افراد توصیه میشود. از 20 سالگی همه زنان باید این معاینات را داشته باشند و از روز 7 تا 10 سیکل ماهیانه میتوانند این معاینات را انجام دهند. هرگونه مشاهدات غیرمعمول در بافت پستان باید جدی گرفته شود. ترشح خونی یا مایع شفاف رنگ از نوک پستان نیز هشداری است که باید سریع به جراح مراجعه شود.
گرانپایه ادامه داد: معاینه توسط جراح نیز مرحله دوم پیشگیری از این بیماری است. انجام سالانه این معاینات از 20 تا 25 سالگی و پس از 25 سالگی هر شش ماه یک بار توصیه میشود. البته انجام این معاینات توسط جراح در برخی بیماریهای خاص باید بر اساس توصیه جراح مربوطه صورت گیرد. همچنین در صورت توصیه جراح از نمونهبرداری نترسید چراکه با نمونهبرداری تغییری در ماهیت بافت پستان اتفاق نمیافتد.
وی افزود: پایه سوم غربالگری نیز ماموگرافی است. اگر تمام افراد جامعه در این غربالگری قرار گیرند، بیشتر موارد بیماری با پیشرفت زیر یک سانتیمتر کشف میشوند و شانس زنده ماندن آنها در پنج سال آینده صد در صد است. مامور گرافی معمولا از 35 سالگی به بعد پیشنهاد میشود. بین 35 تا 40 سالگی همه زنان باید اولین ماموگرافی پایه را به عنوان پیشگیری انجام دهند. افراد معمولی که عوامل خطری ندارند در سنین 40 تا 50سالگی باید هر 2 سال یک بار و از 50 تا 60 سالگی سالانه یک مرتبه ماموگرافی کنند. در صورتی که تمام این موارد طبیعی بود از 60 سالگی تا پایان عمر هر سه سال یک مرتبه باید ماموگرافی کنند.
این جراح پستان تاکید کرد: معاینه فرد توسط ماما یا متخصص زنان اشتباه است چراکه ماماها و متخصصان زنان در حوزه بیماریهای رحم و تخمدان احاطه کامل دارند و در مورد پستان اطلاعاتشان کامل نیست. بنابراین جهت معاینه باید به گروه جراحان مراجعه کنند و راهنمایی بگیرند.
وی با اشاره به اینکه مردان نیز به سرطان پستان مبتلا میشوند، گفت: آمار این بیماری در مردان کشورهای غربی یک درصد و در مردان ایرانی یک تا چهار درصد است. بخشی از این موضوع به مسایل جغرافیایی، ژنتیکی و همچنین مصرف داروهای بدنسازی جهت بزرگ شدن حجم پستان در مردان در سالنهای بدنسازی است. بزرگ شدن حجم پستان در مردان احتمال ابتلا به سرطان پستان را در آنها افزایش میدهد. از آنجا که بافت پستان مردان کم حجم است، بیماری زودتر به مراحل بالاتر میرسد و از آنجا که مردان معمولا این تودهها را جدی نمیگیرند، بیماری زمانی کشف میشود که گاها عضلات قفسه سینه را نیز درگیر کرده است.
گرانپایه در ادامه هزینههای بالای درمان از جمله هزینه داروی هرسپتین و همچنین عدم پوشش بیمهای بازسازی پستان را مورد اشاره قرار داد و گفت: به دلیل این هزینهها گاهی بیماران از ادامه درمان منصرف میشوند.
وی در پایان به پیشرفتهای حاصل شده در درمان سرطان پستان و شیمی درمانی و همچنین میزان موفقیت درمانها را مورد اشاره قرار داد و باتاکید بر مقوله امید در بیماران، گفت: با پیشرفتهای حاصل شده در درمانهای جراحی زیبایی نیز بیمار میتواند به مرحله قبل از بیماری بازگردد.
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]
صفحات پیشنهادی
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران: تومور سرطان بعد از ۵ سال یک سانتی متر میشود/هورمونهای بدنسازی عامل س
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تومور سرطان بعد از ۵ سال یک سانتی متر میشود هورمونهای بدنسازی عامل سرطان سینه در مردانعضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت میزان شیوع سرطان سینه در مردان ایرانی بیش از میانگین جهانی است و از عوامل ابتلا به این سرطان در مردان استفادهتومور سرطان بعد از ۵ سال یک سانتی متر میشود/ هورمونهای بدنسازی عامل سرطان سینه در مردان
تومور سرطان بعد از ۵ سال یک سانتی متر میشود هورمونهای بدنسازی عامل سرطان سینه در مردان عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت میزان شیوع سرطان سینه در مردان ایرانی بیش از میانگین جهانی است و از عوامل ابتلا به این سرطان در مردان استفاده از داروهای هورمونی در سالنهای بدنساتجویز دقیق شیمیدرمانی بیماران سرطانی با دستاورد محققان پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۶ رییس پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی با تاکید بر این که بخش قابل توجهی از بیماران مبتلا به سرطان سینه نیاز به شیمی درمانی ندارند گفت در این راستا با استفاده از روش مطالعات ژنتیکی راهکاری برای تفکیک بیماران نیازمند به شیمی درمانی با سایر بیماران ارنوربخش خبر داد: حذف فرانشیز داروهای سرطانی
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۱ مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه عمده داروهای بیماران صعبالعلاج در ماههای اخیر تحت پوشش قرار گرفتهاند از حذف فرانشیز داروهای سرطانی خبر داد به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا سیدتقی نوربخش در مراسم افتتاحیه۱۵ نشانه سرطان برای مردان
تراز 15 علامت برای یافتن زودهنگام سرطان وجود دارد که بسیاری از مردان این علائم را نادیده میگیرند و در نتیجه گاهی متوجه حضور سرطان میشوند که اگر در مرحله زودتری از تکامل خود پیدا میشد امکان داشت آسانتر درمان شود به گزارش تراز کارشناسان میگویند اگر مردان مراقب علائمارتقای پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی به پژوهشگاه/ورودپژوهشکده به حوزه «پزشکی ترجمه یی»
چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۳ رییس پژوهشکده سرطان جهاد دانشگاهی از ارتقای این پژوهشکده به پژوهشگاه خبر داد و گفت به منظور کاربردی کردن یافتههای حوزه پژوهشهای علوم پایه پزشکی در علوم بالینی درصدی از اعتبارات این پژوهشکده به این حوزه اختصاص داده شد دکتر کیوان مجیدزاده در گفتوگوحذف فرانشیز داروهای سرطانی
سید تقی نوربخش خبر داد حذف فرانشیز داروهای سرطانی جام جم سرا مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه عمده داروهای بیماران صعبالعلاج در ماههای اخیر تحت پوشش قرار گرفتهاند از حذف فرانشیز داروهای سرطانی خبر داد سیدتقی نوربخش درباره پوشش بیمهای داروهای گرانقیمچگونه مردم سرطان میگیرند؟
پنجشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۸ رییس دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز گفت با افزایش روند صنعتیشدن و افزایش روند شهرنشینی و دنیای صنعتی مواجهه با عوامل سرطانزا زیاد شده و این روند افزایش میزان بروز سرطان یک پروسه جهانی است دکتر اسماعیل ایدنی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانخبرهای خوش دارویی در دهه فجر/ داروهای ایرانی هموفیلی و سرطان در راه است
خبرهای خوش دارویی در دهه فجر داروهای ایرانی هموفیلی و سرطان در راه است رییس سازمان غذا و دارو همزمان با دهه فجر از ورود داروهای نوترکیب و بیوتکنولوژیک تولید داخل به بازار در آینده نزدیک خبر داد به گزارش نامه نیوز دکتر رسول دیناروند معاون وزیر بهداشت در خصوص ورود داروهای نوترکیافزایش سرعت تشخیص تومورهای سرطان پستان با شیوه جدید
سهشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۴۷ دانشمندان در آمریکا شیوه جدیدی از تصویربرداری ارائه کردهاند که سرعت شناسایی تومورهای سرطانی در بافتهای متراکم پستان را چهار برابر میکند به گزارش سرویس فناوری ایسنا تصویربرداری مولکولی پستان MBI که توسط کلینیک مایو ارائه شده نوعی فناوری تصویرفرانشیز داروهای سرطانی حذف شد
فرانشیز داروهای سرطانی حذف شد مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از حذف فرانشیز داروهای سرطانی خبر داد و گفت اگر دارویی داشته باشیم که هم تولید داخل و هم تولید خارج داشته باشد برند تولید داخل را تحت پوشش قرار میدهیم به گزارش فرهنگ نیوز سیدتقی نوربخش در مراسم توسعه بیمارستان آیت&داروهای هموفیلی و ضدسرطان تولید داخل در راه است
داروهای هموفیلی و ضدسرطان تولید داخل در راه است رییس سازمان غذا و دارو همزمان با دهه فجر از ورود داروهای نوترکیب و بیوتکنولوژیک تولید داخل به بازار در آینده نزدیک خبر داد به گزارش نامه نیوز دکتر رسول دیناروند معاون وزیر بهداشت در خصوص ورود داروهای نوترکیب و بیوتکنولوژیک به بازتأثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان پستان
جمعه ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۹ پژوهشگران ایرلندی در تحقیقات خود دریافتند زنانی که پیش از ابتلا به سرطان پستان بطور منظم از آسپیرین استفاده میکنند نسبت به سایر زنان کمتر در معرض خطر مرگ در اثر این بیماری قرار دارند به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران محققان انجمن سرطزایمان در سن پایین ریسک ابتلا به سرطان پستان را بالا میبرد
پنجشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶ ۲۴ یک فوق تخصص آنکولوزی گفت نخستین قاعدگی در سن پایین سن ازدواج به دنیا آوردن فرزند در سن پایین و سیگار کشیدن ریسک ابتلا به سرطان پستان را بالا میبرند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کویر دکتر بهجت کلانتریخاندانی در همایش مبنشانه های سرطان در مردان
پزشکی نشانه های سرطان در مردان بعضی از نشانههای سرطان مخصوص مردان است که این علایم براحتی نشان دهنده مشکل در بعضی از قسمتهای بدن بوده و قابل تشخیص است اما معمولا به آن بی توجه هستیم امام صادق عليه السلام سه چيز زندگى را تيره مىكند فرمانرواى ستمگر همسايه بد و زنگامی نوین در درمان سل با استفاده از داروهای ضد سرطان
چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۷ استفاده از داروهای ضدرگزایی که در درمان سرطانها موثر هستند میتوانند در درمان بیماری سل نیز مورد استفاده قرار بگیرند به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خوزستان سل سالانه بیش از دو میلیون قربانی در جهان میگیرد و سالانه بر تعداد بیماران افزوده میشافتتاح ۳۶ پروژه درمانی در دهه فجر/حذف فرانشیز داروهای سرطانی - اخبار ایران و جهان |
افتتاح ۳۶ پروژه درمانی در دهه فجر حذف فرانشیز داروهای سرطانی شناسهٔ خبر 2483564 دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۳ جامعه > رفاه و آسیب های اجتماعی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از افتتاح ۳۶ پروژه درمانی در دهه فجر خبر داد و گفت ۳ بیمارستان در ایام فجر در سراسر کشور در استانهای مخت-
گوناگون
پربازدیدترینها