واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: حرکت در خلاف مسیر جمهوریت نظام حرکت در خلاف جهت انقلاب اسلامی است خبرگزاری پانا: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت : هرکس بخواهد در خلاف مسیر این جمهوریت قدم بردارد بر خلاف مسیر انقلاب حرکت کرده است
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۵ بهمن ساعت 13:29
به گزارش خبرگزاری پانا، سیدجواد حسینی در جمع مدیران مدارس و جمعی از معلمین شهرستان سرخس اظهار کرد: در ایامی قرار داریم که با سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را تجربه می کنیم .
وی با اشاره به این که انقلاب اسلامی ایران دقیقا در زمانی ظهور کرد که جهان نیازمند یک ایدیوئولژی جدید بود ، در دوره ای که آمریکا به دنبال تبدیل وابستگی ارگانیکی جهان به خودش بود و مهمترین حوزه ای را که لازم دانست در تسلط قرار گیرد فرهنگ بود و انقلاب اسلامی را یک خطر برای تفکر خود می دانستند و به دنبال تهاجم فرهنگی به این نظام بودند.
وی ادامهداد: شکل نظامی که با انقلاب سال ۵۷شکل گرفت جمهوری اسلامی مبتنی بر قانون اساسی بود ، مخالفان نظام جمهوری اسلامی را بر خلاف مردم مداری و اسلام را دینی سازش ستیز می دانستند.
حسینی گفت : انقلاب اسلامی ایران نشان داد نظام جمهوری اسلامی بیشترین اهتمام را به رای مردم و نظر آنها دارد و هیچ انتخابی بدون نظر مردم انجام نشد و این مکتب رهایی بخش اسلام به جمهوریت اعتقاد دارد و هرکس بخواهد در خلاف مسیر این جمهوریت قدم بردارد بر خلاف مسیر انقلاب حرکت کرده است.
حسینی گفت : برای ادامه مسیر شکوهمندانه انقلاب اسلامی باید باتلاش و روشنگری به دنبال تحقق آرمان های موردنظر این انقلاب باشیم.
وی دربخش دیگری از صحبت های خود ارتقا کیفیت را اصلی ترین راهبرد فعلی آموزش و پرورش دانست و گفت : کاهش تعداد دانش آموزان، افزایش امکانات و همچنین تدوین سند تحول بنیادین دلیل اصلی توجه به ارتقا کیفیت است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: آموزش و پرورش فراوزارتخانه ای است که فصل مشترک دولت و ملت است و این نظام گسترده بدون برنامه ریزی به کیفیت نخواهد رسید.
حسینی گفت: حاکمیت نظام برنامه ریزی یکی از راه های ایجاد کیفیت در آموزش و پرورش است وگرنه مدیران این سازمان به روزمرگی دچار خواهند شد .
این مقام مسوول تصریح کرد: ما موظفیم آموزش و پرورش را با همه مشغله هایش اداره کرده و به آن تحول ببخشیم .
حسینی گفت : امروز کنگورگرایی و المپیادگرایی آفت ارتقای کیفیت در آموزش و پرورش شده است، امروز فرآیندگرایی ، پروسه گرایی، تحول گرایی و کنش آموزی و دوری از نتیجه گرایی راه هایی ست برای کیفیت بخشی به آموزش پ پرورش است و تغیر رفتار در دانش آموز مهم تر از تغییر نمره است.
وی ادامه داد: کلاس گرایی صرف و آموزش زدگی صرف آفتی بزرگ است و بر همین اساس سند تحول تشکیل پایگاه های جدید یادگیری و تشکیل فرآیندهای جدید یادگیری را موردتوجه جدی قرار داده است.
وی گفت: امروز در صحبت ها جایگاه آموزش و پرورش رفیع است ولی متاسفانه در عمل اینگونه نیست و باید شرایطی ایجاد شود که براساس گفته های رهبری آموزش و پرورش به مساله اصلی کشور بدیل شود.
حسینی بااشاره به بخشی از فعالیت های آموزش و پرورش خراسان رضوی برای ارتقا کیفیت تدوین برنامه عملیاتی را از ادرات تا مدارس را یکی از این کارها دانست و گفت : باید به دنبال ایجاد تحول در آموش و پرورش باشند.
وی ارکان اصلی مدارس و نظام تعلیم و تربیت را معلمان دانست و اظهار داشت: هیچ تحولی در حوزه تعلیم وتربیت بدون مشارکت معلمان اتفاق نخواهد افتاد و در راستای سیاست های اصلی وزارت آموزش و پرورش در استان اقدامات بسیارخوبی انجام شده است و با ساماندهی مطلوب نیروی انسانی امسال ۴۰ میلیاردتومان صرفه جویی داشتیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی توسعه درونی این سازمان را راه بهبود معیشت و ارتقا منزلت فرهنگیان دانست و گفت: دولت تصمیم دارد در چهارسال ۲۰۰ هزار معلم را از بدنه آموزش و پرورش خارج کند.
وی اجرای نظام رتبه بندی معلمان را راهی دیگر برای ارتقا معیشت معلمان دانست و گفت: اجرای این موضوع باعث افزایش انگیزه معلمان و بالارفتن انگیزه آنان خواهد شد.
حسینی اظهار کرد: باید تلاش کنیم با به فعلیت رساندن ظرفیت های انبوه اقتصادی آموزش و پرورش استان از سودهایی که بدست می آید در مسیر بهبود شرایط اقتصادی معلمان استفاده کرد .
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی باتاکید بر پیگیری مباحث پژوهشی در این حوزه ادامه داد: باید معلم پژوهی و دانش آموز پژوهی و کلاس پژوهی و مدرسه پژوهی در دستور کار قرار گیرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]