محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843046928
خرازی: روحانی متعلق به خیمه اصلاحطلبان نیست |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: خرازی: روحانی متعلق به خیمه اصلاحطلبان نیست
کد خبر: ۴۷۲۶۴۶
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹ - 04 February 2015
روزنامه اعتماد، گفت و گویی با صادق خرازی از چهرههای اصلاحطلب انجام داده است که مشروح آن را در ادامه میخوانید؛
* آیا شیوه پیشبرد اهداف سیاست خارجی در دولت روحانی را عملگرایانه توصیف میکنید؟
اگر بخواهیم سیاست خارجی به شکل عملگرایانه و واقعبینانه باشد باید مهمترین عنصری که در بیان یک سیاست خوب تعریف میشود را بدانیم. از دید من مهمترین مساله این است که دولت و مجریان سیاست خارجی و کسانی که وضعکننده استراتژی امنیت ملی و سیاست خارجی هستند بحران شناخت، بحران علمی و فکری نسبت به تحولات بینالمللی و منطقهای نداشته باشند. یکی از مصیبتهایی که ملتها آن را تجربه میکنند این است که بسیاری از مجریان سیاست خارجی فاقد شناخت هویت جمعی هستند. باید بدانیم که بدون شناخت صحیح تمامی پارامترهای موثر بر عملکرد سیاست خارجی هر گونه حرکتی محکوم به زوال است.
اعتقاد من این است که باشناخت صحیح هر حرکتی با موفقیت همراه است. آنچه در سیاست خارجی جدید در دکترین سیاست خارجی و منافع ملی ایران قرار گرفته رفع نقیصهای به نام عدم شناخت است. امروز مجریان سیاست خارجی ایران بحران شناخت در مناسبات بینالمللی و منطقهای ندارند و به خوبی میتوانند نسبت به پدیدهها و فعل و انفعالات رخ داده در منطقه و جهان شناخت داشته باشند. لذا شناخت که کافی باشد و اجرا هم خوب باشد موفقیت به وجود میآید. رمز موفقیت دولت یازدهم در بیان و تامین منافع از جانب دیپلماتهای کشور اجرایی میشود و بر منویات رهبری استوار است. این است که دستاندرکاران با شناخت دقیق فعل و انفعلات امروز گام برمیدارند و میتوانند دور دستها را ببینند.
* چگونه میتوان در عین رفتار عملگرایانه به اصول نیز پایبندی داشت؟
میخواهم به این سوال بعد تاریخی دهم. انقلاب اسلامی شاخکهای حساسیت مردم را نسبت به مراودات خارجی از خودش متاثر کرده است. مردم ایران نسبت به مذاکرات و فعل و انفعالات خارجی حساس هستند. این حساسیت در نوع خودش، در نوع برداشت و شناخت و اجرای آن تاثیرات شگرفی را میتواند در جامعه داشته باشد. لذا کشاندن سیاست خارجی در داخل اگرچه میتواند امر ناصحیحی نباشد اما همیشه متاثر از شرایط داخلی است. وقتی میگوییم دیپلماسی را نباید دستمایه رفتارهای سیاسی داخلی کنیم این خدمت به منافع است. طبیعی است که هر تحرکی در صحنه جهانی و منطقهای در درون کشور پژواکش را دارد. دولت هم این حساسیت را دارد که مردم ایران نسبت به سیاست خارجی حساس هستند. به واقع نحوه اجرا و بیان حرفهای سیاست خارجی نقطه بسیار حساسی است. در حال حاضر نیز دولت کاری نکرده که باعث شود مردم حساس شوند و کنار دولت نباشند. اتفاقا تلقی من این است که مردم در کنار دولت هستند و این حسن بزرگی است که دولت به مدد اجرای درست استراتژیهای تدوین شده در اختیار دارد.
* تفاوت رفتار اصولگرایانه با عملگرایانه در عرصه سیاست خارجی چیست؟
من نمیتوانم به این سوال اینگونه پاسخ دهم که ما گذر از سیاست خارجی اصولگرایانه را چگونه طی کردهایم.
* به هر حال ما در دوران اصلاحات سیاست خارجی اصلاحطلبانه و در دوران دولتهای نهم و دهم سیاست خارجی اصولگرایانه را تجربه کردهایم.
این درست است اما توجه کنید که در سیاست خارجی اصولگرایانه ما دکتر ولایتی را هم داشتهایم که ماهیتا اصولگرا بوده است. حتی خود دکتر روحانی هم همانطور که میدانیم به خیمه اصلاحطلبان متعلق نیست.
* درست است که دکتر روحانی اصلاحطلب نیست اما امروز به اصلاحطلبان بیش از سایر جریانهای سیاسی نزدیک است.
ما هم منکر این موضوع نیستیم. مردم ایران به دنبال منطق در سیاست خارجی هستند و میخواهند زبان گفتوگوی دیپلماتهایشان با خارجیها منطق داشته باشد. این موضوع از زمان حضرت امام خمینی رحمهالله علیه مورد توجه بود. واقعا این کاری که آقای جنتی در نماز جمعه انجام دادند و سخنانی را در رابطه با پادشاه عربستان مطرح کردند خدمتی به آرمانهای سیاست خارجی نظام و اجرای موفق دیپلماسی نکرد. امروز باید به این سوال پاسخ دهیم که با این گفتارها چگونه میخواهیم اعتمادسازی کنیم؟ در زمان حضرت امام موقعی که شهید رجایی موضع گرفت در برابر تبریک میتران، رییسجمهور فرانسه، امام به او تذکر داد که تو به عنوان نماینده رسمی حکومت باید مصالح کشور را رعایت کنی. نمیشود طوری رفتار کرد که با ادبیات رسمی تفاوت داشته باشد. سیاست خارجی ما فراتر از مناسبات سیاست داخلی است و در جایی فراتر از آن برای تدوین سیاست خارجی و دکترین تامین منافع ملی تصمیمسازی میشود. در عین حال اجرای آن هم مهمتر از اصلاحطلبی و اصولگرایی است. توجه داشته باشید که در هر دو قالب اصلاحطلبی و اصولگرایی که البته به راست و چپ دهههای ابتدایی انقلاب هم تعبیر میشود اشتباهاتی داشتهایم. تصور من این است که به صورت عملی باید دولت را به عنوان مجری سیاست خارجی بدانیم. اما اگر این اجرا مبتنیبر رفتارهای پوپولیستی باشد و یکسری فعل و انفعالات منطق حکمرانی خوب را نداشته باشد به جای تامین منافع ملی تهدید امنیت ملی را به همراه دارد. ما در دولت نهم و دهم رفتارهایی را دیدیم که ماحصل آن انبانی از تهدیدهای خارجی بود. سیاست خارجی اگر حرفهای اجرا شود فارغ از اینکه افراد متعلق به کدام گروه سیاسی باشند،میتواند موفق باشد.
* هزینه فایده عملگرایی در سیاست خارجی با توجه به شرایط فعلی چگونه ارزیابی میشود؟
هزینه فایده اجرای درست و غلط کاملا مشخص است. نحوه اجرای استراتژی ما در سیاست خارجی به شکل صحیح از نتایجش مشخص میشود. آنچه امروز در عیارسنجی میبینیم کاهش فشارهای خارجی است. امروز توان موقعیت بازدارنده ایران افزایش یافته است و ما در موازنه قدرت منطقهای جایگاه خودمان را رفته رفته مجددا به دست میآوریم. ارزیابی اینکه ما دو سال قبل کجا بودیم و امسال کجا هستیم کار سختی نیست. دو سال قبل صحبت از افزایش تحریمها و حمله نظامی بود الان صحبت از رفع موانع میشود و طرف مقابل ما به دنبال فضای جدید است و به هویت ملت ایران احترام گذاشته میشود. موضوع اصلا پیچیده نیست. دوسال قبل تمام مجریان سیاست خارجی به دنبال راهحل میگشتند اما الان راهحل وجود دارد و روی میز است. در زمان دولت تحویل دولت هشتم به نهم در موقعیت خوب منطقهای و جهانی بودیم اما به فاصله چند ماه با قطعنامه شورای امنیت مواجه شدیم. در آن مقطع نتوانستیم با جامعه جهانی اعتمادسازی و نتوانستیم موقعیتمان را به کشورهای مقابل تحمیل کنیم.
* اما منتقدان شیوه اجرای دولت یازدهم معتقدند در همین مدت که مذاکرات هستهای در جریان است تحریمهای جدیدی علیه کشورمان وضع شده است.
باید دید برای اعمال این تحریمها در چه مقطعی تصمیم گرفته شده بود و زمان اجرای آن چگونه تدوین شد. آنچه به صورت ماهوی مهم جلوه میکند این است که شورای امنیت سازمان ملل، اتحادیه اروپا و ایالات متحده امریکا در جهت کاستن تحریمها و رفع موانع گام برمیدارند. البته ما میتوانیم مدعی باشیم که باید سطح همکاری و پایبندی آنها به توافقات بیشتر از این باشد. معتقدیم آنها به تعهداتشان بهطور کامل عمل نکردهاند. اگر طرفهای مقابل ما به توافق ژنو خوب عمل کرده بودند و امریکاییها در مذاکرات وین دوگانه عمل نکرده بودند بسیاری از مشکلات حل شده بود و الان در موقعیت دیگری بودیم اما نکتهای که وجود دارد این است که به صورت جمعی و کلان ما به کاهش تحریمها نزدیکتریم تا بازگشت به دوران گذشته. در واقع ما امروز به پیروزی نزدیکتر از شکست هستیم.
* آیا تمام منتقدان دولت روحانی در این عرصه از یک اسلوب فکری و پارادایمهای مشترک برخوردارند؟
الزاما نمیتوان گفت تمامی منتقدان روحانی وابسته به یک جریان فکری و سیاسی هستند. به هر حال برخی با دلسوزی ترمینولوژی و متدولوژی دولت در عرصه مذاکرات هستهای را نقد میکنند. به اعتقاد من نمیتوان گفت همه منتقدان هدایت شده و سازمان یافته هستند. به همین دلیل هم دولت موظف است که اگر مدعی است بر نقش مردم و نخبگان وقوف دارد – که به اعتقاد من ادعای درستی است- باید از این انتقادات استفاده کند. انتقاد باعث بلوغ و رشد فکر جامعه میشود. هیچ کس بدون نقد نمیتواند موفق شود. البته شکی نداریم برخی نقدها هم مغرضانه است. به هر روی باید در نوع نگرشمان در نقادی انصاف، خداوند و منافع ملی را در نظر بگیریم. اگر بخواهیم افراد را به صرف اینکه در گروه سیاسی ما جای نمیگیرند بکوبیم هیچ کدام از این موارد را در نظر نگرفتهایم.
در نهایت با وجود اینکه معتقدم تمام منتقدان سازمان یافته علیه دولت فعالیت نمیکنند اما این را هم از نظر دور نمیداریم که بخشی از انتقادها و تخریبها سازماندهی شده و کاملا محسوس است که کجا را هدف قرار دادهاند اما اکثر نقدها برخوردار از نوعی دلسوزی برای کشور و منافع ملی است.
* تاثیر عملکرد دولت در سیاست خارجی بر فضای سیاسی داخل کشور چیست؟
بی تردید اجرای موفقیتآمیز سیاست خارجی دولت را در چشم مردم و نخبگان و کنشگران سیاسی داخلی موفق نشان میدهد. دولتی که با قدرت عمل توانسته باشد منافع ملی را در دید مردم تامین شده نشان دهد دولت موفقی است. دولتی ناموفق است که نتوانسته گلیم ملت را از آب بیرون بکشد. مردم ایران در نوع مراودات خارجی به دنبال بحران و تنش نیستند.
* آیا منتقدان داخلی توانایی اثرگذاری بر مذاکرات را دارند؟
بخشی از موفقیت سیاست خارجی که به دولت برمیگردد اجرای خوب سیاست خارجی است. ممکن است عدهای بخواهند در داخل بحران ایجاد کنند اما دولتی موفق است که تامین امنیت ملی و منافع ملی را همزمان تامین کند. این کار توسط یک دولت مقتدر انجام شدنی است.
* موفقیت یا عدم موفقیت مذاکرهکنندگان ایرانی در جریان مناقشه هستهای ایران چه فرجامی برای سیاست داخلی در پی دارد؟
از مهمترین مسائل این است که سیاست داخلی باید در راستای منافع ملی باشد نه حزبی. اگر کسی تصور کند میتواند با سیاست خارجی دولت را بکوبد خدمت نکرده است. کنشگران سیاسی باید بدانند اهدافی که توسط ساختار سیاسی ساخته شده است در ساختار کلی نظام تدوین شده و دولتها در شیوههای اجرا با یکدیگر تفاوت دارند بنابراین کنشگران سیاسی باید بتوانند نقش همافزایی را در پیشبرد اهداف کشور ایجاد کنند. معمولا کنشگران میتوانند مانورهایی دهند که قدرت بازدارنده دستگاه سیاست خارجی را افزایش دهد. پیشنهاد من به دستگاه سیاست خارجی کشور این بود که دکتر ظریف با احزاب و گروههای سیاسی جلسات منظم داشته باشد و آنها را در جریان چگونگی پیشرفت مذاکرات و فعل و انفعالات جهانی و منطقهای قرار دهند تا احزاب و جامعه مدنی با کمک به وزیر خارجه بتوانند نقش خود را ایفا کنند. باید میان احزاب و دستگاه دیپلماسی یک رابطه متقابل ایجاد کرد تا هردو به یکدیگر کمک کنند.
* فعالیتهای سیاسی داخلی تا چه میزان متاثر از شکست یا پیروزی دولت در مذاکرات خواهد بود؟
من معتقدم فضای داخلی باز است و نمیتوان گفت پیروزی یا خدای نکرده شکست در سیاست خارجی فضای سیاسی و امنیتی داخلی را تغییر میدهد اما باید دولت به گونهای عمل کند که ارکان نظام بدانند مردم ایران نخبه و فهیم هستند و در کنار دولت قرار دارند در نهایت اینکه اینگونه تلقی کنیم که سیاست خارجی مشکلات داخلی را حل میکند، من این را قبول ندارم. این دو مقوله به یکدیگر وابسته نیستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]
صفحات پیشنهادی
صادق خرازی: دولت باید از انتقادات استفاده کند/ «سیاست خارجی» مشکلات داخلی را حل نمیکند/ روحانی متعل
صادق خرازی دولت باید از انتقادات استفاده کند سیاست خارجی مشکلات داخلی را حل نمیکند روحانی متعلق به خیمه اصلاحطلبان نیستدیپلمات اصلاح طلب معتقد است تلقی اینکه سیاست خارجی مشکلات داخلی را حل میکند درست نیست و این دو مقوله به یکدیگر وابسته نیستند به گزارش خبرگزاری فارس روزنصادق خرازی: مردم در كنار روحاني و ديپلماتها هستند/ روحانی متعلق به خیمه اصلاحطلبان نیست
صادق خرازی مردم در كنار روحاني و ديپلماتها هستند روحانی متعلق به خیمه اصلاحطلبان نیست دیپلمات اصلاح طلب معتقد است تلقی اینکه سیاست خارجی مشکلات داخلی را حل میکند درست نیست و این دو مقوله به یکدیگر وابسته نیستند به گزارش نامه نیوز روزنامه اعتماد گفت و گویی با صادقپیام روحانی برای درگذشت پادشاه عربستان |اخبار ایران و جهان
پیام روحانی برای درگذشت پادشاه عربستان پیام تسلیت رییس جمهور به مناسبت درگذشت ملک عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود پادشاه عربستان کد خبر ۴۶۹۱۴۷ تاریخ انتشار ۰۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۱ - 23 January 2015 رییس جمهوری اسلامی ایران در پیامی درگذشت ملک عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود پادشاه عربستتبریک روحانی برای پرتاب ماهواره ملی فجر |اخبار ایران و جهان
تبریک روحانی برای پرتاب ماهواره ملی فجر کد خبر ۴۷۲۰۸۴ تاریخ انتشار ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۴۱ - 02 February 2015 ماهواره ملی فجر نماد پر افتخارتوانایی دانشمندان ومتخصصان ایران با رمز مبارک یا محمد رسول الله ص و با فرمان رییسجمهور پرتاب شد و با موفقیت در مدار زمین قرار گرفت بجوابیه انصاری به تذکر نمایندگان به روحانی |اخبار ایران و جهان
جوابیه انصاری به تذکر نمایندگان به روحانی معاون پارلمانی رئیسجمهور در جوابیهای به نمایندگان مجلس اعلام کرد هیچ کس در نهاد ریاست جمهوری تابعیت دوگانه ندارد کد خبر ۴۷۰۷۰۳ تاریخ انتشار ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۵ - 28 January 2015 معاون پارلمانی رئیسجمهور در جوابیهای به نمایندگان ممنشور حقوق شهروندی منتظر تأیید روحانی |اخبار ایران و جهان
منشور حقوق شهروندی منتظر تأیید روحانی معاون حقوقی رئیسجمهور اعلام کرد منشور حقوق شهروندی منتظر تأیید رئیسجمهور است کد خبر ۴۶۸۴۴۱ تاریخ انتشار ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۷ ۴۰ - 20 January 2015 معاون حقوقی رئیسجمهور اعلام کرد منشور حقوق شهروندی منتظر تأیید رئیسجمهور است به گزارش خبرگزاروحانی حرفهاییزد که ورزشکاران نمیتوانند بگویند |اخبار ایران و جهان
روحانی حرفهاییزد که ورزشکاران نمیتوانند بگویند معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان گفت صحبتهای رئیس جمهور نگاه جدیدی به مسئولان در خصوص ورزش بانوان ارائه کرد کد خبر ۴۷۱۲۶۵ تاریخ انتشار ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷ ۱۳ - 31 January 2015 معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان گفت صحبدر جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی مشاجره شد؛اما روحانی قهر نکرد |اخبار ایران و جهان
در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی مشاجره شد اما روحانی قهر نکرد برخی از سایت ها و خبرگزاری ها اعلام کرده اند که آقای ازغدی در ارتباط با پیاده روی اقای ظریف سخن گفته است در حالی که به هیچ وجه ایشان صحبتی در این زمینه انجام نداده است بلکه یکی از روحانیون حاضر در جلسه در این زمینهعدم اجرای دستورات روحانی درباره حجاب و عفاف |اخبار ایران و جهان
عدم اجرای دستورات روحانی درباره حجاب و عفاف رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده گفت رئیسجمهور ۴ خواسته از دستگاههای اجرایی درباره حجاب و عفاف داشت که خواسته مراجع هم بود اما متأسفانه این خواستهها هنوز اجرایی نشده است کد خبر ۴۷۰۴۴۳ تاریخ انتشار ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۸ - 2ماجرای شبی که روحانی رئیس صداوسیما شد! |اخبار ایران و جهان
ماجرای شبی که روحانی رئیس صداوسیما شد اوایل انقلاب علی لاریجانی مدیرعامل صداوسیما بود اما ظاهرا به خاطر گذراندن دوره سربازی از سازمان رفت و آقای هاشمی مدیرعامل صداوسیما شد در این مدت یک شب هم حسن روحانی رئیس صداوسیما شد کد خبر ۴۷۱۹۵۰ تاریخ انتشار ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۰ - 0روحانی درگذشت مشفق کاشانی را تسلیت گفت |اخبار ایران و جهان
روحانی درگذشت مشفق کاشانی را تسلیت گفت رییسجمهوردر پیامی درگذشت شاعر و غزلسرای برجسته مرحوم عباس کیمنش مشهور به مشفق کاشانی را تسلیت گفت کد خبر ۴۶۸۹۴۹ تاریخ انتشار ۰۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۹ - 22 January 2015 رییسجمهوردر پیامی درگذشت شاعر و غزلسرای برجسته مرحوم عباس کیمنش مشصادق خرازی و مرندی به شبکه سه میروند |اخبار ایران و جهان
صادق خرازی و مرندی به شبکه سه میروند زمان پخش برنامه دیروز امروز فردا تغییر کرده و این برنامه تا پایان سال 1393 شامگاه یکشنبه بهصورت زنده روی آنتن شبکه سوم سیما میرود کد خبر ۴۶۹۷۳۰ تاریخ انتشار ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۷ - 25 January 2015 زمان پخش برنامه دیروز امروز فرداروحانی و افتتاح همزمان از ۶۷۱ طرح آموزشی |اخبار ایران و جهان
روحانی و افتتاح همزمان از ۶۷۱ طرح آموزشی مراسم بهره برداری از ۶۷۱ طرح آموزشی پرورشی و ورزشی در سراسر کشور با حضور حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران روز سه شنبه در آموزشگاه شهید مدنی در منطقه یک تهران برگزار شد کد خبر ۴۷۲۳۱۸ تاریخ انتشار ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۶ - 03حدف «روحانی» از فهرست برندگان «فارابی» |اخبار ایران و جهان
حدف روحانی از فهرست برندگان فارابی هاشمی با بیان اینکه در این دوره جشنواره که فراخوان اثار ان در سال 91 صورت گرفته بود یک اثر از سوی دکتر روحانی قبل از انتخابات ریاست جمهوری به دبیرخانه ارسال شده بود تصریح کرد در فرآیند داوری اثر دکتر روحانی به عنوان برگزیده انتخاب شد اماروحانی: ملت ایران در برابر فشار سرفرود نمیآورد |اخبار ایران و جهان
روحانی ملت ایران در برابر فشار سرفرود نمیآورد رئیسجمهور با تبریک دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی به ملت ایران و همه کسانی که در جهان به انقلاب اسلامی ایران چشم امید دوختهاند ایرانیان را به مشارکت و حضور با شکوه و گسترده در جشن ملی دهه فجر دعوت کرد کد خبر ۴۷۰۷۵۷ تاریخ انتشار ۰خاطره روحانی از امام خواندن امام(ره) |اخبار ایران و جهان
خاطره روحانی از امام خواندن امام ره واژه امام را اولین بار حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در مسجد ارگ قبل از انقلاب برای امام خمینی ره به کار برد کد خبر ۴۷۱۳۷۳ تاریخ انتشار ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۹ - 31 January 2015 واژه امام را اولین بار حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در مسروحانی:اختلافنظرهادرپروندههستهایکمشدهاست |اخبار ایران و جهان
روحانی اختلافنظرهادرپروندههستهایکمشدهاست رییس جمهوری با بیان این که غرب احساس می کند حقوق مردم ایران را باید به رسمیت بشناسد گفت در برخی موارد فاصله ها و اختلاف نظرهای زیادی وجود داشت که این اختلاف نظرها در حال حاضر کاهش یافته است کد خبر ۴۷۲۴۸۳ تاریخ انتشار ۱۴ بهمن ۱-
سیاسی
پربازدیدترینها