محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842959092
سود تجار خارجی از رنج ایرانی |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سود تجار خارجی از رنج ایرانی
زعفران، پسته و خرمای ایران با بستهبندی خارجی پرفروش است
کد خبر: ۴۷۲۵۴۹
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۶ - 04 February 2015
برخی تاجران ایران در آن سوی مرزها با روشهای نادرست تجارت، آبروی کالای ایرانی را به خطر میاندازند و این موضوع آنقدر ادامه یافته که حالا موضوع صادرات فله و بیکیفیت کالاهای ایرانی انتقاد خیلیها را به دنبال داشته است. در آن سوی مرزها و برخی کشورهای خاص، میگویند ایرانیها کالاهایشان را در گونیهای کهنه و کارتونهای پاره به مشتریان میفروشند. همین موضوع هم وجهه کالای ایرانی را در بازارهای بینالمللی خراب کرده است.
به گزارش شهروند، اما روی دیگر سکه حرفهای تاجران ایرانی است. آنها میگویند صادرات فله هرگز ترجیح آنها نبوده است اما مشتریان خارجی به دنبال جذب ارزش افزوده کالاهای ایرانی برای خود هستند. آنها برای واردات کالای بستهبندی شده تعرفههای سنگین در نظر گرفتهاند در عین اینکه هایپرمارکتهای خارجی نیز به دلیل تحریمها حاضر به خرید مستقیم کالای بستهبندی شده ایرانیها نیستند. حالا تولیدکنندگان داخلی در کنار هفتخوان مشکلات تولید، از چالشهایشان در بازارهای جهانی میگویند. از چالشهایی که سود هنگفت فروش کالای ایرانی را به جیب بازرگانان خارجی میریزد.
بازرگانان ایرانی چه میکنند
کیسههای کهنه و چرکمرده پر از سیب که با طنابهای رنگی محکم شدهاند ساعتها زیر نور آفتاب و در صفی طولانی قرار گرفتهاند. ته بعضی از کیسهها لکههای بزرگ به چشم میخورد. جابهجایی متعدد بارها، بخشی از محصول را از بین برده است. کامیوندارها میگویند تا رسیدن میوه به عراق حدود یک سوم از حجم بار فاسد میشود و بهعنوان ضایعات به دامداریها میرود. اینجا مرز پرویزخان کرمانشاه است و بارهای بزرگ میوه در انتظار ترخیص از گمرک و ورود به دروازههای عراق به سر میبرند.
«هادی حنایی» مدیرعامل اتحادیه محصولات کشاورزی استان فارس با انتقاد از شیوه نامناسب صادرات میوه به خبرگزاری کشاورزی ایران میگوید کافی است یکبار تا نزدیکی مرزها بروید و ببینید که انواع مرغوب میوه ایرانی با چه وضعیتی صادر میشود. کیسههای کهنه و دست دوم، کارتونهای پاره و بستههای بیهویت و بینام و نشان که آبروی تجارت ایرانی را برده است.
این در شرایطی است که «محمد اسماعیلنیا» نايبرئیس کمیسیون کشاورزی مجلس نیز به صادرات کشمش مرغوب کاشمر در جعبههای موز اشاره میکند و این موضوع را آبروریزی تجاری ایران لقب میدهد. اسماعیلنیا به مهر گفته است که کشمش صادراتی ایران نهتنها بستهبندی مناسب ندارد که حتی شسته و خشک نمیشود و با درصد بالای سولفور به اروپا و کشورهای خارجی صادر میشود که این موضوع اعتبار محصول ایرانی را زیر سوال برده است.
صادرات خرمای ایران با برند امارات
روی دیگر تجارت فلهای ایران، کشورهای خریدار هستند. حالا زعفران فله ما به اسپانیا میرود و در آنجا با بستهبندیهای شکیل و زیبا با ٨ تا ١٠ برابر سود به سایر کشورها صادر میشود. خرمای مرغوب ایرانی به امارات میرود و با برند عربی دوباره به کشورهای دیگر فروخته میشود و سیب باغستانهای دماوند دستچین شده و به صورت عددی در بازارهای ترکیه به فروش میرسد.
براساس اعلام فائو (سازمان خواروبار و کشاورزی) مساحت زیر کشت خرما در جهان حدود ٩٥٠هزار هکتار است که ٢٥٠هزار هکتار آن در ایران واقع شده است. همین گزارش، ایران را با تولید حدود یکمیلیون تن محصول، بزرگترین تولیدکننده خرما در جهان معرفی میکند. این در شرایطی است که نرخ هر کیلوگرم خرمای مرغوب اما فله ایران در بازار جهانی کمتر از یک دلار است و هر کیلوگرم خرمای عربستان، مصر و الجزایر با بستهبندی تا ٥ دلار نیز خرید و فروش میشود. همین موضوع باعث شده است که امارات یکی از بزرگترین مشتریان خرمای ایران باشد. «احمد میرهاشمی» عضو هیأتمدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان خشکبار خوزستان به ایسنا گفته است خرمای صادراتی ایران به صورت فله به دوبی و ترکیه فروخته شده و این کشورها با بستهبندی خرمای ایران، آن را با برند خود به سایر کشورها نظیر فرانسه و انگلستان عرضه میکنند.
واگذاری بازار پسته به دلیل ضعف بستهبندی
ماجرای غمانگیز اینجاست که داستان بستهبندی بيکیفیت برای امپراتور صادرات غیرنفتی ایران نیز تکرار میشود. پسته ایران که تا دوسال گذشته پرچمدار صادرات غیرنفتی ایران به شمار میآمد و در تمام کشورهای دنیا شناخته شده بود، حالا توسط رقیب نوظهوری مثل آمریکا پس زده شده است و گفته میشود که چین نیز درحال آمادهسازی خود برای ورود گسترده به این بازار است. آمریکا که با شم تجاری نهال پسته ایران را به اقلیم خود برده و پرورش داده است در سال ٢٠٠٨ برای اولینبار بهعنوان یکی از تولیدکنندگان بزرگ پسته در جهان معرفی شد. ایالات متحده آمریکا از حدود دوسال پیش توانست با تولید پسته ارزانتر و به کمک غول تبلیغات و بستهبندی خود، رقیب یکهتاز بازار پسته را کنار زده و به رتبه نخست صادرات پسته جهان برسد. حالا پسته ارگانیک و مرغوب ایرانی در گونیهای بزرگ و بستهبندی غیراستاندارد از مرزها خارج شده و به دلیل نداشتن پوشش و بستهبندی مناسب به قارچ سمی آفلاتوکسین آلوده میشود. همین موضوع بارها محمولههای تجاری پسته را به کشور بازگردانده است. این در شرایطی است که بستهبندی استاندارد و وکیوم چند لایه میتواند پسته را تا ٢سال به صورت کاملا سالم و باکیفیت نگهداری کند. «محمد عبداللهی» رئیس موسسه تحقیقات پسته با تأیید این موضوع به سایت خبری صنعت غذا و کشاورزی میگوید خریداران پسته فله ایران، با بستهبندی و صدور مجدد آن حداقل ٢ برابر قیمت فروش تاجران ایرانی سود به جیب میزنند.
رقیب تازه ایران، زعفران افغانی با بستهبندی آمریکایی
زعفران، دیگر قربانی بزرگ فقر بستهبندی صادراتی است. ایران با صادرات ٧٥درصد از تولید سالانه خود به ٥ قاره جهان بزرگترین صادرکننده زعفران در جهان به شمار میآید. این در شرایطی است که بنا به اعلام صندوق توسعه صادرات زعفران ایران، حدود ٧٠درصد از زعفران کشور به صورت فله صادر میشود که در این میان بزرگترین مشتریان زعفران ایران یعنی اسپانیا و امارات، پس از بستهبندی محصول ایرانی آن را با نام و برند خود به سایر کشورهای جهان عرضه میکنند. این در شرایطی است که حالا زعفران ایران رقیب تازه دیگری نیز پیدا کرده است. این رقیب کسی نیست جز افغانستان، که حالا با توسعه کشت زعفران خود و حمایت شرکتهای آمریکایی بهعنوان یکی از تهدیدهای جدی تجارت ایران مطرح شده است. «فرهاد سحرخیز» عضو هیأتمدیره صندوق توسعه صادرات زعفران، از شکلگیری شرکتهای بستهبندی آمریکایی در افغانستان خبر میدهد و به اقتصادنیوز میگوید این کشور با توسعه کشت زعفران و سپس بستهبندی استاندارد توسط شرکتهای آمریکایی یکی از رقبای بزرگ ایران در بازار بینالمللی خواهد بود.
تجارت خارجی در دست غیرمتخصصان
موضوع فروش فله، تنها به همین چند قلم کالای عمده صادراتی محدود نمیشود و طیف گستردهای از کالاهای ایرانی را در برمیگیرد. «مبینا محمدی» مدیرفروش و کارشناس تبلیغات یک شرکت تجاری دراینباره به «شهروند» میگوید: یک علت مهم صادرات فله محصولات ایرانی، تخصصی نبودن تجارت خارجی ایران است. بسیاری از تجار ایرانی با الفبای رقابت در بازارهای بینالمللی آشنا نیستند و نهاد خاصی ساماندهی جدی این موضوع را برعهده نگرفته است. این مسأله درحالی رخ میدهد که بسیاری از تاجران ایرانی حتی زمینه تخصصی برای فعالیت تجاری خود ندارند و دیده میشود که فردی یکسال میوه و خشکبار صادر میکند و سال دیگر به تجارت قیر و سنگ میپردازد. همین دیدگاه غیرتخصصی به تجارت خارجی، سبب میشود اعتبار کالای ایرانی در بازار جهانی مخدوش شود و سایر تجار نتوانند بهراحتی اعتماد طرفین خارجی خود را به دست آورند.
او همچنین ادامه میدهد: بستهبندی حدود ١٠ تا ١٥درصد از هزینه تمام شده کالا را در برمیگیرد اما قادر است تا چند برابر این رقم ارزش افزوده ایجاد کند. جالب است که نتایج یک پژوهش در آمریکا نشان میدهد که ٧٠درصد مشتریان برای خرید یک کالا، در فروشگاه تصمیمگیری میکنند. این پژوهش به نقش بستهبندی و اطلاعات درج شده روی پوشش کالاها تأکید میکند و میگوید بستهبندیهای استاندارد و جذاب میتواند تأثیر یک تیزر تلویزیونی ٥ ثانیهای را برای مشتریان ایجاد کند.
محمدی به چالشهای صنعت بستهبندی در کشور نیز اشاره میکند و میگوید: در کشور ما عمده واحدهای بستهبندی به کارگاههای کوچک و کارگران آموزش ندیده خلاصه میشوند و اهمیت این موضوع در تجارت نادیده گرفته شده است. علاوه بر این بسیاری از فناوریها و ماشینآلات چاپ و بستهبندی در کشور ما وجود ندارد که نیازمند سرمایهگذاری کلان در این حوزه است.
صادرات فله ترجیح تاجران نیست، مجبوریم!
موضوع صادرات فله کالاهای ایرانی به ضعف صنعت بستهبندی منحصر نمیشود. عدهای از تاجران ایرانی به روی دیگر این سکه اشاره میکنند. چالشی که خود را در زمان وضع برخی قوانین منع صدور فله به رخ کشیده است. دولت در تیرماه امسال دوباره صادرات زعفران فله را آزاد کرد. براساس قوانین لغو شده، صادرکنندگان موظف بودند برای بستههای بیشتر از ٣٠ گرم عوارض صادراتی پرداخت کنند. این قوانین از سوی «محسن احتشام» نايبرئیس شورای ملی زعفران غیرکارشناسی توصیف شده است. او دراینباره به «اقتصادنیوز» گفته است قوانین منع صدور فله زعفران، نهتنها باعث افزایش کیفیت بازار صادراتی این محصول نشد که وضع سیاستهای کارشناسی نشده و عوارض صدور فله باعث شد که بازار کشورهای صنعتی از دست صادرکنندگان زعفران خارج شود.
تحریم و بهانههای خارجیها
«بهرام گماری» تاجر زعفران نیز با تأکید بر اینکه صادرات فله ترجیح تجار ایرانی نیست، به «شهروند» میگوید: یکی از علل مهم صادرات فله این است که کشورهای واردکننده با وضع تعرفههای بالا برای واردات محصول بستهبندی شده، تلاش میکنند ارزش افزوده کالای بستهبندی شده را از آن خود کنند. این در شرایطی است که آنها این تعرفهها را برای واردات کالای فله اعمال نمیکنند یا ارقام بسیار پایینتری در نظر میگیرند. همین موضوع باعث میشود تجار خارجی برای خرید محصول فله اشتیاق بیشتری نشان دهند.
او ادامه میدهد: علت مهم دیگر موضوع تحریم و موانع نقل و انتقال پول است. تجار ایرانی به دلیل تحریمها نمیتوانند باهایپر مارکتها و فروشگاههای بزرگ جهان به صورت مستقیم مبادله داشته باشند. این در شرایطی است که سایر کشورها با سهولت بیشتری محصولات بستهبندی خود را به هایپرمارکتهای جهان میفروشند اما ایرانیها ناچارند با تاجران عمده وارد معامله شوند و تاجران عمده به خاطر برخورداری از سود بیشتر تنها به خرید فله کالای ایرانی رضایت میدهند.
اعتبار بیشترکالای ایرانی با بستهبندی عربی
گماری به سایر موانع توسعه بستهبندی محصولات صادراتی اشاره و تأکید میکند: یک موضوع مهم دیگر در بحث صادرات این است که مشتریان خارجی به محصول بستهبندی شده ایران اعتماد ندارند. آنها تصور میکنند کالای بستهبندی شده ایرانی خلوص و کیفیت لازم را ندارد یا میزان تقلب در آن زیاد است. همین موضوع باعث میشود که در بازار جهانی به زعفران ایرانی که توسط امارات بستهبندی شده است اعتماد بیشتری وجود داشته باشد.
این تاجر درباره راهکارهای پیشنهادی خود برای حل این معضلات نیز میگوید: بخش مهمی از این مشکل با سیاستگذاریهای کلان در حوزه روابط و تجارت خارجی حل میشود و از عهده تاجران خرد خارج است اما بخش قابلتوجهی نیز به مسأله تبلیغات کالای ایرانی برمیگردد که دولت باید در این زمینه گامهای اساسی بردارد. متاسفانه کالای ایرانی در نمایشگاههای خارجی حضور پررنگی ندارد و همین مسأله باعث میشود که کیفیت محصول ایرانی برای مشتریان خارجی ناشناخته بماند. این در شرایطی است که اگر کالای مرغوب ایرانی در نمایشگاههای خارجی دیده شود بسیاری از مشتریان به راحتی کالای ایرانی را با بستهبندی کشور مبدا یعنی ایران خریداری میکنند. گماری در پایان تأکید میکند: درحالیکه بسیاری از کشورهای جهان ازجمله ترکیه و امارات برای حضور تولیدکنندگان خود در نمایشگاههای خارجی به آنها یارانه ویژه اختصاص میدهند متاسفانه در کشور ما تجار باهزار و یک مانع و سنگاندازی و بروکراسی اداری درگیرند و همین مسأله گاهی باعث میشود تولیدکنندگان و تجار ایرانی فرصت حضور در نمایشگاههای خارجی را از دست بدهند.
یکی دیگر از راهکارهای کارشناسان برای حل مشکل صادرات فله کالای ایرانی، ایجاد شرکتهای بستهبندی خارجی در ایران است. این کارشناسان میگویند چنانچه کشورهای خارجی را به احداث واحد بستهبندی در ایران ترغیب کنیم علاوه بر آنکه میتوان با سهولت بیشتری برای محصولات ایرانی مشتری جذب کنیم، قادر خواهیم بود از خروج بخش قابل توجهی از ارزش افزوده کالاهای ایرانی جلوگیری کنیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]
صفحات پیشنهادی
افزایش داراییهای خارجی بانکهای ایرانی |اخبار ایران و جهان
افزایش داراییهای خارجی بانکهای ایرانی دارایی های خارجی بانکها و موسسات اعتباری در پایان آذرماه امسال با رشد 19 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل از 215 هزار میلیارد تومان عبور کرد کد خبر ۴۷۱۳۳۲ تاریخ انتشار ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۵ - 31 January 2015 دارایی های خارجی بانکها و موسسامیوه خارجی در پوست ایرانی |اخبار ایران و جهان
میوه خارجی در پوست ایرانی میوههایی که به محوطه بازارچههای مرزی وارد میشود با فرآیندی اسناد و مدارکشان به میوههای تولید داخل تغییر یافته و به عنوان اجناس مرجوعی با برچسبهای ایرانی وارد کشورمان میشود که به این ترتیب هیچ ردی از ورود غیر قانونی میوه برجای نخواهد ماند کد خبرساز ناکوک چینیهای برای تجار ایرانی |اخبار ایران و جهان
ساز ناکوک چینیهای برای تجار ایرانی رفت و آمدهای سیف به سرزمین چشم بادامی ها اگرچه توانست بخشی از گره فاینانس چینی ها برای ایران را باز کند اما اکنون چینی ها ساز ناکوکی را برای تجار ایرانی تدارک دیده اند و شروط جدیدی را پیش روی متقاضیان فاینانس قرار می دهند که دست کمی از رویاییساز ناکوک چینیهای برای تجار ایرانی/ شروط جدید چین برای متقاضیان فاینانس |اخبار ایران و جهان
ساز ناکوک چینیهای برای تجار ایرانی شروط جدید چین برای متقاضیان فاینانس رفت و آمدهای سیف به سرزمین چشم بادامی ها اگرچه توانست بخشی از گره فاینانس چینی ها برای ایران را باز کند اما اکنون چینی ها ساز ناکوکی را برای تجار ایرانی تدارک دیده اند و شروط جدیدی را پیش روی متقاضیان فاینجمعه بازارهای معروف و پررونقی ایرانی مردند! |اخبار ایران و جهان
جمعه بازارهای معروف و پررونقی ایرانی مردند بازارچههای سنتی روزانه این روزها به کسب و کار پر رونق بسیاری از فروشندگانی تبدیل شده که فروششان کفاف پرداخت مالیات و اجاره بهای پر زرق و برق مغازهها را نمیدهد البته مردم هم چندان اوضاع اقتصادی مناسبی در روزهای پایانی سال ندارند کهخداحافظی تدریجی ایرلاینهای داخلی با پروازهای خارجی! |اخبار ایران و جهان
خداحافظی تدریجی ایرلاینهای داخلی با پروازهای خارجی در سالهای گذشته ایرلاینهای خارجی در نبود رقیب پرقدرت داخل کشور بازار ایران را در اختیار گرفتند و هر روز از سهم شرکتهای ایرانی در بازار کاسته میشود موضوعی که آینده صنعت را با چالش مواجه میکند کد خبر ۴۷۰۰۲۳ تاریخ انتشاررشد 170 درصدی بدهی بانکهای تجاری به بانک مرکزی |اخبار ایران و جهان
رشد 170 درصدی بدهی بانکهای تجاری به بانک مرکزی اگر چه از مجموع بدهی بانکها به بانک مرکزی حدود 20 درصد سهم بانکهای تجاری است اما همین مقدار هم در پایان شهریور نسبت به اسفند ماه سال قبل بیش از 170 درصد رشد داشته است کد خبر ۴۶۸۶۹۸ تاریخ انتشار ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۷ - 21 Januaryسود یک ساله خریداران سکه فقط ۱۰.۵ درصد |اخبار ایران و جهان
سود یک ساله خریداران سکه فقط ۱۰ ۵ درصد در حالی که سود سپرده یک ساله در شبکه بانکی 22 درصد است در یک ساله منتهی به آذرماه امسال افزایش قیمت سکه طرح قدیم 10 6 درصد و طرح جدید 10 3 درصد بوده است کد خبر ۴۶۹۷۷۷ تاریخ انتشار ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۲ - 25 January 2015 در حالی که سود سپنعمتزاده: واردات شکر آزاد است اما برنج ممنوع |اخبار ایران و جهان
نعمتزاده واردات شکر آزاد است اما برنج ممنوع وزیر صنعت معدن و تجارت گفت ثبت سفارش واردات برنج از آخر مردادماه ممنوع شده اما وارداتی که پیش از آن ثبت سفارش شده است اجازه ورود دارد کد خبر ۴۶۸۱۱۴ تاریخ انتشار ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۵ - 19 January 2015 وزیر صنعت معدن و تجارت گفتبرنج ایرانی نای رقابت با برنج خارجی را ندارد
برنج ایرانی نای رقابت با برنج خارجی را ندارداین در حالی است که قدرت برنج ایرانی تنها سرمایه های کشاورزانی است که همچنان از روش های سنتی برای فروش محصول خود استفاده می کنند دبیر کانون دانش و صنعت برنج گفت قد کشیدن و یکدست بودن برنج خارجی که مزیت خاصی در برابر برنج اسیبهای فرانسوی، ایرانیاند! |اخبار ایران و جهان
سیبهای فرانسوی ایرانیاند سیبهای خارجی همان سیبهای تولید داخلاند که به شکلی شکیلتر بهعنوان محصول خارجی و با قیمتی گرانتر به مردم عرضه میشوند کد خبر ۴۶۹۱۳۶ تاریخ انتشار ۰۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۸ - 23 January 2015 سیبهای خارجی همان سیبهای تولید داخلاند که به شکلی شکیلترکشت برنج در اراضی ری ممنوع شد |اخبار ایران و جهان
کشت برنج در اراضی ری ممنوع شد مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری گفت که کشت برنج در اراضی کشاورزی این شهرستان ممنوع شده است کد خبر ۴۷۰۶۷۲ تاریخ انتشار ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۰ - 28 January 2015 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری گفت که کشت برنج در اراضی کشاورزی این شهرستان ممنوع شده است داریسفرهای تجاری از لیست هزینه های مردم حذف می شود؟ |اخبار ایران و جهان
سفرهای تجاری از لیست هزینه های مردم حذف می شود بررسی های مرکز آمار نشان می دهد سفرهای با قصد تجاری به کمترین میزان در مسافرت های سالیانه مردم ایران رسیده است کد خبر ۴۷۰۷۳۴ تاریخ انتشار ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۳۷ - 28 January 2015 بررسی های مرکز آمار نشان می دهد سفرهای با قصد تجاراخطار بانکمرکزی: سود اضافی قانونی نیست |اخبار ایران و جهان
اخطار بانکمرکزی سود اضافی قانونی نیست بانک مرکزی با اخطار مجدد به بانکها برای رعایت نرخهای مجاز سود بانکی اعلام کرد بانکها حق مطالبه هیچگونه وجه مازاد بر حداکثر نرخ سود تعیین شده توسط شورای پول و اعتبار را ندارند کد خبر ۴۶۸۱۵۷ تاریخ انتشار ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۲۱ ۳۵ - 19 Januarتصمیم ایران برنج هند را ارزان کرد |اخبار ایران و جهان
تصمیم ایران برنج هند را ارزان کرد کاهش واردات برنج ایران از هند قیمت این کالا را دربازارهای این کشور با افت قیمت ۳۰ تا ۴۰ درصدی مواجه کرده و این امر باعث وارد شدن ضررهای زیادی به تولید کنندگان این کشور شده است کد خبر ۴۷۱۰۶۱ تاریخ انتشار ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۰ ۴۴ - 30 January 2015رکورد فروش ملک به اتباع خارجی در ترکیه |اخبار ایران و جهان
رکورد فروش ملک به اتباع خارجی در ترکیه فروش ملک به اتباع خارجی در ترکیه در سال 2014 میلادی با رشدی به میزان 55 6 درصد به 18 هزار و 959 واحد رسید که بالاترین رقم در فروش ملک به اتباع خارجی در ظرف یک سال در این کشور به شمار می رود کد خبر ۴۶۹۶۷۲ تاریخ انتشار ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۴یک بانک ایرانی نشان رهبری منابع انسانی اروپا را میخواهد |اخبار ایران و جهان
یک بانک ایرانی نشان رهبری منابع انسانی اروپا را میخواهد فرآیند ارزیابی بانک دی برای دریافت نشان رهبری منابع انسانی اروپا از سوی کارشناسان بنیاد توانمندسازی منابع انسانی ایران انجام شد کد خبر ۴۶۸۱۱۰ تاریخ انتشار ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۶ - 19 January 2015 فرآیند ارزیابی بانک دی برای-
اقتصادی
پربازدیدترینها