تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):پشیمانی از گناه برای توبه کافی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860329882




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهکار جالب جایگزینی قطار با اتوبوس


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: راهکار جالب جایگزینی قطار با اتوبوس


برابر گزارشی تازه، به جای استفاده از خطوط تراموا و قطارهای شهری، می توان از اتوبوس های تندرو بر روی خطوط آهن استفاده کرد. استفاده از اتوبوس، هزینه بخش حمل و نقل را برای مسافران و دولت کاهش می دهد. به گزارش «گروه ترجمه» پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت»، در شماره امروز خود، از انتشار گزارشی خبر داد که برای برون رفت کلان شهرهای انگلیسی از مشکل راهبندان کارآیی دارد.    در این گزارش آمده است: می توان با استفاده از خطوط آهن موجود در بخش های مختلف شهرهای بزرگ، مسیرهای اتوبوس رانی را بر روی همان خطوط راه آهن راه اندازی کرد.   برابر این گزارش، اگر چه استفاده از قطارها، با توجه به ظرفیت بالای انتقال مسافر، به جا به جایی مسافر کمک می کند، اما می توان با خرید شمار بیشتری اتوبوس مناسب برای استفاده در این خطوط، فاصله حرکت و حضور آنها در ایستگاه ها را کاهش داد و با هزینه ای کمتر در مقایسه با توسعه خطوط قطار شهری، به رفع گره های ترافیکی شهرها یاری رساند.   این گزارش که «اندیشکده امور اقتصادی» (انگلیس) منتشر کرده است، تاکید دارد از این روش می توان میلیون ها پوند صرفه جویی کرد و میزان هزینه  حمل و نقل را برای مسافران کاهش داد.
راهکار انگلیسی ها برای راهبندان خیابان ها
  گزارش مزبور پس از آن منتشر می شود که نارضایتی فزاینده ای از عملکرد شبکه ریلی انگلیس به وجود آمده؛ به طوری که میزان رضایت مندی از خدمت رسانی این شبکه، به کمترین میزان در پنج سال گذشته کاهش یافته است.
برخی از خطوط آهن در لندن، به کمترین حد خدمت رسانی در بیش از بیست سال گذشته افت کیفیت یافته است.   در حالی که سرعت جا به جایی با قطارها یکی از مزایای آنها در مسیرهای طولانی محسوب می شود، اندیشکده مزبور تاکید می کند بهره گیری از اتوبوس در مسیرهای کوتاه، در صورت بهره گیری از مسیر خطوط ریلی کنونی، کم هزینه تر و سریع تر می شود.   استفاده از این روش پیشنهادی، با توجه به کاهش حمایت دولت از فرانشیزهای خطوط ریلی، حدود شش میلیارد پوند برای مالیات دهندگان صرفه جویی به همراه می آورد.   برابر این طرح پیشنهادی، «برآورد می شود هزینه بلیت اتوبوس ها دست کم 40 درصد از قیمت بلیت کنونی قطار، ارزان تر باشد. ضمن اینکه در مسیرهای طولانی تر، مسافران بیشتری، امکان نشستن روی صندلی پیدا می کنند.   بر این اساس، به عنوان مثال اعلام شده است در مسیر خط اتوبوسی «کمبریج شایر» که در مسیر دو خط آهن بسته شده برقرار می شود، هر روز هزاران مسافر امکان نقل و انتقال می یابند. (برابر اعلام این روزنامه) این مسیر، با توجه به 16 مایل طول، طولانی ترین مسیری در جهان است که چنین طرحی در آن به اجرا گذاشته می شود.    نویسنده گزارش تاکید دارد که هزینه صورت گرفته در بخش حمل و نقل انگلیس، در حجم گسترده یک اشتباه در صرف بودجه رو به روست.   در بخشی از این گزارش، آمده است، هر ساعت حرکت قطار شهری «اچ اس 2»، بیست هزار صندلی فراهم می آورد، حال آنکه با استفاده از هزار دستگاه اتوبوس، می توان در هر ساعت 75 هزار صندلی برای جا به جایی مسافر فراهم کرد.   در ضمن استفاده بیشتر از اتوبوس، به ضرورت به معنای افزایش تولید گازهای گلخانه ای نیست، بلکه تاکید می شود که آلودگی محیط های شهری، موضوع چالش برانگیزتری محسوب می شود.


چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن