واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل امور بانوان استانداری تهران: توانمندسازی بانوان در جامعه هدف گذاری شود تهران- ایرنا- مدیرکل امور بانوان استانداری تهران گفت: برای هر چه پر رنگ تر شدن نقش بانوان در جامعه، ناگزیر از توانمندسازی آنان هستیم که در این زمینه باید توجه اساسی به بانوان کارآفرین شود.
به گزارش ایرنا، ˈزهرا ساعیˈ روز سه شنبه در جلسه کارگروه بانوان و خانواده و نشست با بانوان کارآفرین شهرستان فیروزکوه، با تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی اظهارکرد: امروز و به برکت انقلاب اسلامی، نرخ باسوادی زنان از 35 درصد به بیش از 80 درصد رسیده، حضور زنان به عنوان اعضای هیأت علمی در رشته های فوق تخصص پزشکی از 10 به 200 نفر رسیده و شاهد حضور پر رنگ دختران و بانوان ایرانی در المپیادهای جهانی و بسیاری دیگر از عرصه ها هستیم.
وی تصریح کرد: آنچه در برنامه ششم توسعه کشور بر آن تاکید شده حضور بانوان در سطوح مدیریتی و حداقل حضور 30 درصدی بانوان در عرصه های مختلف است.
مشاور استاندار تهران با بیان اینکه امنیت شغلی بانوان بسیار مهم است، اضافه کرد: زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور می توانند نقش اساسی در رشد و توسعه کشور ایفا کنند.
وی همچنین با اشاره به تشکیل شورای راهبردی به منظور حمایت هر چه بیشتر از بانوان در سطح کلان، خاطرنشان کرد: این شورا با هدف اولیه هم افزایی و هماهنگی دستگاه ها برای رسیدگی به امور بانوان و سپس فروش محصولات تولیدی بانوان تشکیل شده که برنامه هایی نظیر نمایشگاه های فصلی و نمایشگاه منطقه ای (که طی روزهای آینده در استان البرز بازگشایی می شود) در این راستا بوده است.
در ادامه این جلسه ˈابوالقاسم مهریˈ فرماندار شهرستان فیروزکوه افزود: نقش و اهمیت حضور بانوان در عرصه های مختلف کشور در جهت توسعه و بالندگی نظام اسلامی بی بدیل است.
وی خاطرنشان کرد: شهرستان فیروزکوه با دارا بودن ظرفیت های بسیار مناسب در عرصه های کشاورزی، گردشگری و صنعتی، از حضور بانوانی توانمند و فعال در عرصه های گوناگون بهره می برد.
مهری تصریح کرد: امروز دولت خدمتگزار ˈتدبیر و امیدˈ با اجرای برنامه هایی نظیر اعطای تسهیلات و اعتبارات و کاهش مسائل و مشکلات سرمایه گذاران و تولیدکنندگان بخصوص قشر تاثیرگذار بانوان، در راستای تعالی و بالندگی هر چه بیشتر کشور گام بر می دارد.
در این جلسه، مسائل و مشکلات موجود در حوزه بانوان از سوی بانوان کارآفرین و مسؤولان امور بانوان دستگاه های تابعه شهرستان مطرح شد.
نبود اعتبارات ویژه بانوان در دستگاه ها، مشکلات سود بالای وام قالی بافان، درخواست وام و تسهیلات، سنگ اندازی بانک ها در اجرای طرح ها و برنامه ها، نداشتن سرمایه در گردش کافی، مشکلات بازاریابی و بازار رسانی محصولات، عدم اشتغال پایدار زنان سرپرست خانوار، عدم همراهی بانک ها جهت اعطای تسهیلات به مددجویان زن بهزیستی، نداشتن سالن ورزشی مختص بانوان، نبود آموزشگاه برای آموزش صنایع دستی به متقاضیان و علاقه مندان و . . . از جمله مشکلات و معضلات مطرح شده در این جلسه بود.
تهرام/8142/1348
14/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]