واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آیین گلریزان برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در باغ موزه قصر برگزار می شود تهران-ایرنا-مدیر باغ موزه قصر گفت: همزمان با دهه مبارک فجر آیین گلریزان برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در این باغ موزه برگزار می شود.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی باغ موزه قصر، این مراسم آئینی با مشارکت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران و ستاد دیه استان تهران 16 بهمن ماه ساعت 18 برگزار می شود.
محمدرضا سعیدی فرهنگ گلریزان را یکی از ارزشمندترین میراث معنوی کشور برشمرد و گفت: گلریزان از فرهنگ های حسنه ایرانی- اسلامی است که ریشه در بسیاری از اعتقادات مذهبی و ملی ایرانیان دارد.
وی افزود: توسعه فرهنگ حسنه گلریزان گامی بزرگ در حفظ کرامت اجتماعی افراد نیازمند و جلوگیری از فروپاشی و گسست کانون خانواده است.
سعیدی ادامه داد: مجرمان جرائم غیرعمد برای بازماندن از فعالیت هایی زندگی روزمره دچار آسیب های روحی و عاطفی شدیدی می شوند که نهادهای فرهنگی و اجتماعی وظیفه دارند با مشارکت خانواده فرد آزاد شده از زندان، وی را به زندگی عادی اجتماعی بازگردانند.
سعیدی گفت: خانواده زندانیان بیش از هر فرد دیگری در جامعه در خطر آسیب های اجتماعی و روحی قرار گرفته اند و مجموعه باغ موزه قصر با رویکردی فرهنگی در تلاش است در راستای پیشبرد رسالت های ذاتی خود، بستری مناسب را برای کمک به خانواده زندانیان و آزادی مجرمان جرائم غیرعمد فراهم کند.
وی با اشاره به اهمیت مراکز فرهنگی در ایجاد ارتباط مناسب با اقشار مختلف جامعه گفت: باغ موزه قصر یکی از نهادهایی است که با استفاده از آموزش و اطلاع رسانی می تواند گامهای موثری در کاهش آسیبهای اجتماعی در سطح استان تهران بردارد.
مدیر باغ موزه قصر بیان کرد: یک برنامه منسجم و کارشناسی شده برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان می تواند بسیاری از آسیب های اجتماعی و جرائم قضایی را در کلانشهری مثل تهران کاهش دهد.
سعیدی گفت: باغ موزه قصر به عنوان یکی از مراکز مهم فرهنگی- تاریخی پایتخت، در راستای سیاست های تعریف شده خود در حال برنامه ریزی برای گذران اوقات فراغت جوانان و نوجونان در یک محیط سالم فرهنگی و علمی برای ایام نوروز و فصل تابستان است.
وی ایجاد بستر مناسب برای عرضه و فروش تولیدات و منسوجات زندانیان با مشارکت بنیاد تعاون زندانیان استان تهران را از جمله فعالیت های باغ موزه قصر برشمرد و افزود: در حال حاضر غرفه ای در باغ موزه قصر با تنوع بالای هنرهای دستی و تولیدات زندانیان در حال فعالیت و فروش محصولات است.
سعیدی گفت: به مناسبت فرارسیدن سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نمایشگاه ها و مراسم هنری مختلف همچون مسابقات قهرمانی ورزش زورخانه ای با عنوان «گود مقدس»، نمایش های خیابانی، نمایش فیلم سه بعدی فجرآفرینان، جشن های ویژه دهه مبارک فجر، نمایشگاه های صنایع دستی، عکس انقلاب، مجسمه های فضای شهری در باغ موزه قصر برگزار می شود.
تهرام/7245/1348
14/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]