واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سفیر ایران در قرقیزستان:
پیام رهبری گفتمانی ناصحانه و عقلانی جهت مقابله با اسلامهراسی است
سفیر ایران در بیشکک در یک کنفرانس مطبوعاتی با حضور خبرنگاران رسانههای گروهی قرقیزستان، پیام مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکای شمالی را گفتمانی ناصحانه و عقلانی در راستای مقابله با اسلامهراسی برشمرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، «علی نجفی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در قرقیزستان به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در یک کنفرانس مطبوعاتی با حضور تعدادی از خبرنگاران رسانههای گروهی اعم از مطبوعات، رادیو و تلویزیون و خبرگزاریهای این کشور شرکت کرد.
وی ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص تاریخچه انقلاب اسلامی از بدو پیروزی تاکنون و تبیین مقاطع مهم در طول 36 سال پس از استقرار نظام جمهوی اسلامی در ایران، تأکید نمود: پیام مهم انقلاب اسلامی خوداتکایی و تکیه بر ظرفیتها و توانمندیهای داخلی و بومی بوده و بر این اساس، ایران در طول سالهای بعد از انقلاب، تاکنون دستاوردهای قابلتوجهی در عرصههای مهم علمی، صنعتی، فنی و غیره به دست آورده است. نجفی ضمن تشریح بخشی از این دستاوردها، تصریح کرد: علیرغم موانع و مشکلاتی که جمهوری اسلامی ایران در ادوار مختلف با آن روبرو بوده همزمان با پیگیری روند رشد و توسعه در عرصه داخلی، ایران همواره خیرخواه کشورهای منطقه بوده است و در این راستا برای تقویت زیرساختهای کشورهای منطقه در زمینههای مختلف حملونقلی، انرژی، صنعتی و غیره، اقدامات قابلتوجهی را انجام داده است. سفیر ایران با اشاره به اینکه افراطگرایی و تروریسم، نسبتی با اسلام ندارند، تأکید کرد: راهبرد جمهوری اسلامی ایران بر صلح، امنیت، توسعه و شکوفایی کشورها استوار است. وی تصریح کرد: پیام اخیر مقام معظم رهبری، دعوت جوانان اروپا و آمریکا به شناخت آموزههای راستین اسلام حقیقی و مقابله با اسلامهراسی از طریق گفتمان ناصحانه و عقلانی بوده است. نجفی با اشاره به سیاستهای دوگانه برخی کشورها در مبارزه با تروریسم، ضرورت هوشیاری و همکاری کشورهای منطقه را در مقابله با تحرکاتی که با دادن آدرس غلط و با هدف نیل به اهداف افراطی و انحرافی خود، درصدد تفرقهافکنی مذهبی هستند، حائز اهمیت برشمرد. سفیر ایران در پاسخ به سئوال خبرنگار رادیوی ملی قرقیزستان در خصوص تأثیرات الحاق این کشور به اتحادیه گمرکی روسیه، بلاروس و قزاقستان، تصریح کرد: این اقدام، رویداد مهمی است که طبیعتا پس از اجرائی شدن آن در اردیبهشتماه سال آینده، بایستی برخی از چارچوبهای حقوقی و قراردادی در روابط قرقیزستان با کشورهای دیگر از جمله ایران مورد بررسی و بازبینی قرار گیرد. در این کنفرانس مطبوعاتی، خبرنگارانی از شبکه رادیو و تلویزیونی «KTRK»، شبکه تلویزیونی «LTR»، خبرگزاریها و مطبوعات مختلف از قبیل «آکیپرس»، «خبر»، «قیرتاک»، «ارکینتو»، «تازهبیک» و غیره، سئوالاتی در خصوص روابط ایران با کشورهای منطقه از جمله روسیه، مناسبات ایران با قرقیزستان در زمینههای مختلف، وضعیت اقتصادی ایران و غیره مطرح کردند.
انتهای پیام/
93/11/14 - 14:30
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]