واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ بهمن ۱۳۹۳ (۱۳:۳۴ب.ظ)
مشاور مديرعامل سازمان ميادين مطرح کرد: بيمه محصولات ارگانيک توسط دولت مشاور مديرعامل سازمان ميادين ميوه و تره بار شهرداري تهران گفت: استقبال از خريد محصولات ارگانيک نه تنها بيمه سلامت افراد است بلکه حفاظت از محيط زيست و رسيدن به توسعه پايدار کشاورزي را هم به ارمغان مي آورد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدي با اشاره به برپايي جشنواره هفته ارگانيک تهران، در خصوص بحث نظارت بر نحوه فعاليت عرضه کنندگان محصولات ارگانيک اظهار کرد: سازمان ميادين ميوه و تره بار هماهنگ با انجمن ارگانيک ايران است. انجمن موظف است کشاورزان يا بهره برداراني که محصولات ارگانيک را توليد ميکنند را شناسايي کرده و بعد از بازرسي در صورت تاييد توسط سازمان ميادين ميوه و تره بار و بازارهاي تابعه، غرفههاي مخصوص عرضه محصولات ارگانيک در اختيار اين افراد گذاشته ميشود.
مشاور مديرعامل سازمان ميادين ميوه و تره بار شهرداري تهران درباره نظارت دورهاي سازمان ميادين هم به صورت هفتگي انجام ميشود، ادامه داد: اين در حاليست که نمايندهاي از سوي سازمان مسئوليت اين کار را بر عهده دارد و به اين مراکز مراجعه ميکند تا درنهايت اطمينان حاصل شود که حتما محصول ارگانيک به دست مصرف کننده ميرسد.
وي با بيان اينکه پيشنهاد ميشود که اعمال سياستهاي حمايتي از محصولات و توليدکنندگان ارگانيک توسط دولت صورت پذيرد، عنوان کرد: همچنين ميتوان به حمايت وزارتخانه و سازمانهاي مرتبط با کشاورزي و محصولات ارگانيک از جمله وزارت جهاد کشاورزي، بازرگاني و ساير نهادهاي مرتبط اشاره کرد.
محمدي همچنين ادامه داد: بيمه محصولات ارگانيک توسط دولت و افزايش دانش فني و اطلاعات عمومي کشاورزان در زمينه مزاياي کشاورزي ارگانيک کمک زيادي را در اين رابطه ميتواند صورت دهد.
مشاور مديرعامل سازمان ميادين ميوه و تره بار شهرداري تهران با تاکيد بر اهميت سلامت جسم و به دنبال آن روح افراد گفت: بررسيها در کشورهاي توسعه يافته نشانگر آن است که مصرف کنندگان حاضرند، محصولات سالم و طبيعي را 10 تا 40 درصد بيشتر خريداري کنند. اين افراد بر اين باورند که گراني اين محصولات به معناي هدر دادن سرمايه نيست، بلکه سرمايه گذاري براي سلامت جسماني و رواني انسان است.
وي با اشاره به استقبال از خريد محصولات ارگانيک نه تنها بيمه سلامت افراد است بلکه حفاظت از محيط زيست و رسيدن به توسعه پايدار کشاورزي را هم به ارمغان مي آورد، خاطر نشان کرد: بنابر اين علاوه بر مزاياي زيست محيطي و اقتصادي، کشاورزي ارگانيک از لحاظ اجتماعي مزاياي فراواني از جمله تکيه بر نيروي کار، ايجاد فرصت هاي شغلي، عدم اتکا به واردات سموم شيميايي و کودهاي شيميايي، رهايي از وابستگي هاي دارويي و درماني را هم به دنبال دارد. ضمن اينکه در نهايت احياي غذاهاي سنتي و افزايش اميد به زندگي را نيز ايجاد ميکند.
محمدي با تاکيد بر اينکه از ديدگاه کشاورزي پايدار، محصولات به سه دسته تقسيم بندي مي شوند، بيان کرد: اول محصولات ارگانيک که در فرآيند توليد آنها از هيچ نوع موادشيميايي استفاده نشده و هدف از توليد آنها سلامت خاک، گياه و انسان است. دوم محصولات سالم که با حداقل استفاده از نهاده هاي شيميايي توليد مي شوند و سوم محصولات طبيعي که محصولاتي هستند که عاري از بقاياي مواد شيميايي بوده و حاصل توليد در مناطق طبيعي و دست نخورده هستند.
وي هچنين درباره محصولات شناسنامه دار تصريح کرد: محصولات شناسنامه دار نيز محصولاتي هستند که توسط سازمان ميادين و جهاد کشاورزي کدگذاري مي شوند. مانند انجير، زعفران، خرما و محصولاتي از اين دست که جزو محصولات شناسنامه دار محسوب مي شوند که تمامي اني محصولات در ميادين ميوه و تره بار شهرداري تهران عرضه ميشود.
گفتني است جشنواره هفته ارگانيک تهران از 11 تا 16 بهمن ماه در محل دايمي نمايشگاههاي تخصصي شهرداري تهران واقع در بوستان گفت و گو برگزار ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]