تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کـس به رزق و روزى کم از خدا راضى باشد، خداوند از عمل کم او راض...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819898614




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا افراد واکسینه هم سرخک می‌گیرند؟ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چرا افراد واکسینه هم سرخک می‌گیرند؟
کد خبر: ۴۷۲۳۶۲
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۷ - 03 February 2015


کارشناسان سلامت در آمریکا می‌گویند: از آنجا که احتمال ابتلا به سرخک در افراد واکسینه نیز وجود دارد، مصون‌سازی بیشتر برای مقابله شیوع این بیماری ضروری است.

به گزارش ایسنا، در ماه دسامبر سال گذشته میلادی (2014) شیوع بیماری سرخک در 14 ایالت آمریکا گزارش شد که بر اثر آن دستکم 84 نفر به سرخک مبتلا شدند و این در حالی است که از بین این افراد، پنج نفر واکسن سرخک را تزریق کرده بود. کارشناسان سلامت معتقدند برای پیشگیری کامل از شیوع سرخک لازم است پروسه «ایمن‌سازی جامعه» (Herd Immunity) انجام شود.

به گفته پزشکان، ویروس سرخک یکی از آلوده‌کننده‌ترین و مسری‌ترین ویروس‌های موجود است و موجب می‌شود 90 درصد افراد مستعدی که در معرض آن قرار دارند به این ویروس مبتلا شوند. این ویروس هوازی برای ساعت‌ها در هوا باقی می‌ماند و هر فرد مبتلا به این ویروس می‌تواند 18 نفر دیگر را به آن مبتلا سازد.

دکتر «ویلیام شافنر» از مرکز درمانی دانشگاه واندربیلت گفت: پروسه ایمن‌سازی جامعه حائز اهمیت است زیرا هیچ واکسنی فرد را به طور 100 درصد در برابر ویروس مصون نمی‌کند.

طبق اعلام موسسه ملی سلامت آمریکا، شیوع ویروس سرخک حتی در بین افرادی که واکسن آن را تزریق کرده‌اند نشان‌دهنده ضرورت انجام پروسه «ایمن‌سازی جامعه» است. این پروسه به شرایطی اطلاق می‌شود که بخش مهمی از جامعه در برابر یک بیماری مسری مصون می‌شوند و در نتیجه احتمال شیوع آن کاهش می‌یابد.

مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا اعلام کرد: برای جلوگیری از ابتلای فرد به بیماری سرخک دو دوز واکسن MMR (سرخک، سرخجه،‌ اوریون) فرد را در برابر این ویروس 99 درصد مصون می‌سازد در حالی که تزریق یک دوز آن اثرگذاری 95 درصدی دارد.

به نقل از شبکه خبری ABC، ویروس سرخک در سال 2000 در آمریکا به مرز ریشه‌کنی رسید و در سال 2004 به پایین‌ترین میزان مبتلایان یعنی 37 مورد رسید. هرچند موارد ابتلا به این ویروس در ایالات متحده به دلیل واکسینه نشدن برخی افراد و افزایش سفرهای بین المللی در حال افزایش است. سال گذشته میلادی (2014) در آمریکا 644 نفر به ویروس سرخک مبتلا شدند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن