محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843199096
پاسخ خبرگزاری دولت به منتقدان پیادهروی ظریف و کری
واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: پاسخ خبرگزاری دولت به منتقدان پیادهروی ظریف و کری
هرچند برخی از انتقادها ناشی از ناآگاهی سیاسی، تفاوت نگاه به دیپلماسی و کارکردهای آن است اما برخی دیگر نیز از طرف شخصیت ها و جریان هایی صورت گرفته که ادامه ی فرافکنی ها و حاشیه سازی های 17 ماه گذشته آنها علیه دولت است.
راهپیمایی 15 دقیقه یی وزیران امور خارجه ی ایران و آمریکا در پیاده روهای شهر ژنو با هیاهو و حاشیه هایی همراه بوده است. البته بسیاری از تحلیلگران این پیاده روی را نه خطای دیپلماتیک بلکه رسم و عرف دیپلماسی می دانند.
به گزارش ایرنا، آخرین دور از گفت و گوهای هسته یی میان ایران و اعضای گروه 1+5 (شامل: آمریکا، روسیه، انگلیس، فرانسه، چین و آلمان) که از بیست و چهارم تا بیست و هشتم دی ماه به مدت پنج روز در «ژنو» برگزار شد با حاشیه هایی همراه بود که دامنه ی آن تا امروز نیز ادامه پیدا کرده است.
برخی منتقدان سفر «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ی ایران را به فرانسه بخاطر رویدادهای پاریس مورد نکوهش قرار می دهند و برخی نیز پیاده روی 15 دقیقه یی ظریف و همتای آمریکایی او را در ژنو به باد انتقاد گرفته اند.
انتقاد برخی از منتقدان به حدی بود که در واکنش به اقدام وزیر امور خارجه، مردن را طبیعی دانستند و برخی دیگر نیز از رسانه های خود به عنوان بلندگویی برای انتقاد بهره گرفتند و رفتار ظریف را در مقام دهن کجی به انقلاب، نظام، مردم و بخصوص هزاران شهید توصیف کردند!
این انتقادها اما در سطح اعلامی و تبلیغاتی باقی نماند و مجلس شورای اسلامی نیز تلاش کرد در سطح اعمالی دستی بر آتش داشته باشد؛ از این رو ظریف به مجلس فراخوانده شده است تا امروز سه شنبه در ارتباط با پیاده روی دیپلماتیک خود پاسخگوی کمیسیون امنیت ملی باشد؛ چرا که برخی از این نمایندگان قدم زدن ظریف و کری در ژنو را «خطای دیپلماتیک» می دانند.
از این رو «حسن روحانی» رییس جمهوری ایران در همایش تجلیل از اندیشمندان حوزه ی علوم انسانی در هفتمین جشنواره ی بین المللی فارابی که شنبه یازدهم بهمن ماه در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد ضمن قدردانی از زحمات شبانه روزی و بی وقفه ی تیم مذاکره کننده ی کشورمان گفت: امروز دیپلمات های خوبی در اختیار داریم که در برابر 6 کشور دنیا می ایستند، حرف حقوقی، سیاسی و فنی می زنند.
او همچنین نقد و تخریب را 2 حوزه ی جدا و با اهداف متفاوت دانست و اظهار کرد: انتقاد به معنای راه بهتر نشان دادن و دقیق تر است و باید به این امر توجه کنیم که برخی به نام انتقاد تخریب، به نام حزب و جناح در صدد ضربه زدن به منافع ملی هستند در حالی که منافع ملی از اهمیت بالایی برخوردار است و ما باید به این امر توجه کنیم.
دیپلماسی به معنای روش حل مسالمت آمیز اختلاف ها از طریق گفت و گو، مذاکره و مفاهمه است و در این میان حفظ و پیشبرد منافع ملی از اهمیت و جایگاه بالایی برخوردار است. بنابراین هر فعالیت دیپلماتیک باید در راستای تحقق منافع ملی صورت گیرد حال آنکه این رایزنی ها می تواند به شیوه ی مذاکره های دوجانبه، سه جانبه و چندجانبه، رسمی یا غیررسمی، پشت درهای بسته یا در فضای باز صورت گیرد.
دور تازه ی گفت و گوهای هسته یی در مقایسه با نشست های پیش از آن از پیچیدگی های بیشتری برخوردار بود؛ از سفرها و دیدارهای دوجانبه و چندجانبه گرفته تا ورود به جزییات در موضوع های مورد بحث را شامل می شد. در جریان این گفت و گوها ظریف افزون بر سوییس، به آلمان، بلژیک و فرانسه نیز سفر کرد.
فشردگی این دور از گفت و گوها به حدی بود که ظریف و کری سه بار در ژنو و یک بار نیز در پاریس با یکدیگر دیدار دوجانبه داشتند؛ چرا که زمان همچنان در حال گذر است و آن ها در صدد هستند تا اوایل فروردین ماه به توافق سیاسی دست یابند.
به باور بسیاری از تحلیلگران همزمان شدن مذاکره ها با رویدادهای پاریس نیاز به مدیریت داشت تا به روند گفت و گوها لطمه یی وارد نشود. آن ها اعتقاد دارند تیم های مذاکره کننده ی ایران و 1+5 تنها بر سر موضوع هسته یی گفت و گو می کنند و ورود مسایل دیگر به این جریان باعث خواهد شد مذاکره ها از مسیر اصلی خود خارج شوند و به سایر مسایل از جمله دهشت افکنی (تروریسم) تسری یابند. این همان چیزی است که غربی ها از همان ابتدا خواستار گنجاندن آن در فرایند مذاکره های هسته یی بودند.
هرچند برخی از انتقادها ناشی از ناآگاهی سیاسی، تفاوت نگاه به دیپلماسی و کارکردهای آن است اما برخی دیگر نیز از طرف شخصیت ها و جریان هایی صورت گرفته که ادامه ی فرافکنی ها و حاشیه سازی های 17 ماه گذشته آنها علیه دولت است. امروز هفت کشور درگیر در مذاکره ها در آستانه ی توافق سیاسی هستند پس حاشیه سازی و تلاش برای انحراف گفت و گوها از مسیر اصلی برای مخالفان توافق ژنو از اهمیتی دوچندان برخوردار است.
در این پیوند، گروه پژوهش و تحلیل خبری ایرنا با 2 کارشناس و تحلیلگر مسایل بین المللی به گفت و گو پرداخت و نظر آن ها را درباره ی حاشیه سازی های صورت گرفته در خصوص پیاده روی ظریف و کری جویا شد.
*** باید کار را به کاردان سپرد
«سید علی خرم» کارشناس مسایل بین المللی و نماینده ی پیشین ایران در مقر اروپایی سازمان ملل متحد (ژنو) در گفت و گو با پژوهشگر ایرنا به بررسی حاشیه سازی ها علیه تیم مذاکره کننده ی هسته یی ایران پرداخت و گفت: ظریف به عنوان وزیر امور خارجه برای حل موضوع هسته یی باید بتواند آزادانه عمل کند؛ به طوری که در صورت لزوم بتواند با همه ی اعضای 1+5 دیدار داشته باشد. روند مذاکره ها این گونه نیست که کشورهای عضو این گروه دستوری صادر کنند و از آن پس همه ی مسایل مورد اختلاف حل و فصل شود بلکه روابط بین الملل می تواند بر اثر این دیدارها تغییر کند و نتیجه یی به نفع یا به ضرر کشوری داشته باشد.
خرم در ارتباط با همزمانی اهانت نشریه ی فرانسوی «شارلی ابدو» به پیامبر اسلام (ص) و حضور ظریف در فرانسه به منظور پیشبرد مذاکره های هسته یی-که مورد انتقاد برخی در ایران قرار گرفته است-اظهار کرد: رویدادهای پاریس نباید بر موضوع هسته یی -که منافع و امنیت ملی در آن است- تاثیر بگذارد زیرا این مسایل روزمره و زودگذر هستند و تیم هسته یی باید موضوع مورد نظر خود را با قدرت و پشتکار فراوان به پیش ببرد. نباید مسایل کوچکی که هر روز در سراسر جهان اتفاق می افتد در کار تیم هسته یی وقف ایجاد و روند گفت و گوها را با چالش مواجه کند.
نماینده ی پیشین ایران در ژنو انتقاد شدید از 15 دقیقه پیاده روی ظریف و کری را از طرف برخی مخالفان توافق ژنو دانست که هر روز مسایل حاشیه یی جدید طرح می کنند. او در این باره گفت: لازم نیست این موضوع را در حوزه ی سیاست خارجی یا روابط دیپلماتیک بررسی کرد بلکه آن را باید در حوزه ی خواسته ها و مطالبه های گروه هایی دید که خواهان شکست روحانی در فرایند مذاکره ها هستند. آن ها مسایل فرعی را مطرح می کنند و با فریب افکار عمومی و بهره برداری از احساسات مردم به دنبال خواسته های خود هستند. بنابراین به هیچ عنوان بحث مورد نظر جنبه ی دیپلماتیک و سیاست خارجی ندارد بلکه مربوط به برخوردهای جناحی است.
این تحلیلگر مسایل بین المللی بخشی از انتقادها را نیز ناشی از ناآگاهی سیاسی یا تفاوت نگاه به دیپلماسی و کارکردهای آن دانست و تصریح کرد: ممکن است بخشی از جامعه ندانند که قدم زدن، گفت و گو کردن، عرف و ابزار دیپلماتیک است. نمی توان به وزیر امور خارجه دستور داد که عرف دیپلماتیک را بجا نیاورد و بر حسب سلیقه ی شخصی مردم این عرف را تغییر دهد. تنها می توان از وی درخواست کرد این پرونده را با شرایطی که تعیین شده و برای کشور مناسب است حل و فصل کند.
وی در ادامه با بیان نمونه هایی به اهمیت رعایت عرف دیپلماتیک از سوی تیم مذاکره کننده ی ایران اشاره کرد و گفت: عرف دیپلماتیک به آداب و رسوم بین المللی باز می گردد که رعایت آن نقش قابل توجهی در به نتیجه رسیدن مذاکره ها داشته باشد. به عنوان مثال اشتون بر حسب موضوع گفت و گو و نوع سخنان، رنگ و مدل لباس خود را انتخاب می کند. روشن است که هر رفتار معنای خاص خود را دارد و وزیر امور خارجه ی ایران باید در این موضوع آزادی لازم را داشته باشد. در عرف دیپلماتیک پشت میز نشستن یا ایستاده گفت و گو کردن هر کدام معنایی خاص دارد که ظریف بر حسب شرایط به انتخاب این روش ها اقدام می کند.
خرم با بیانی توصیه یی تنها کسانی را شایسته ی نقد رفتارهای دیپلماتیک دانست که با عرف دیپلماتیک آشنایی و به همان میزان تجربه ی دیپلماتیک داشته باشند. پس به اعتقاد وی، افرادی که از این علم بی اطلاع هستند نمی توانند نظری دقیق و کارشناسانه ارایه دهند و به قول معروف باید «کار را به کاردان سپرد».
این استاد دانشگاه از طرف دیگر یکی از دلایل انتقاد از تیم مذاکره کننده در ایران را به رسمیت شناخته نشدن دیپلماسی به عنوان یک تخصص دانست و با بیان نمونه یی به پژوهشگر ایرنا گفت: در ارتباط با انرژی هسته یی نیز افرادی که هیچ اطلاعاتی در این موضوع ندارند به عنوان کارشناس و متخصص این فن در مطبوعات به اظهارنظر می پردازند و ابعاد این موضوع را به شکلی جلوه می دهند که در مجموع به ضرر کشور تمام می شود.
*** تاریخ گواه عمل مخالفان توافق خواهد بود
«سید محسن میرحسینی» تحلیلگر مسایل بین المللی و استادیار گروه علوم سیاسی دانشگاه یزد نیز در گفت و گو با پژوهشگر ایرنا به ابعاد مختلف حاشیه های جدید علیه تیم مذاکره کننده ی هسته یی اشاره کرد.
میرحسینی در ارتباط با انتقاد مخالفان در مورد سفر ظریف به پاریس اظهار کرد: سفر دکتر ظریف به فرانسه نه تنها جای انتقاد ندارد بلکه نشان از خبرگی وی در امور دیپلماسی دارد چرا که وی در این سفر و دیدارها، موضع قاطعانه ی دولت و مردم ایران را نسبت به هرگونه توهین به اعتقادهای مسلمانان بصورت مستقیم به گوش مسوولان فرانسه رساند.
وی افزود: در شرایط حساس مذاکره ها سفر ظریف به فرانسه گوشزد نمودن دوباره ی حقوق قانونی هسته یی مردم ایران به غرب بود و نه یک سفر شخصی و تفریحی. از سوی دیگر دولت فرانسه میان دهشت افکنی و کشتار نویسندگان نشریه ی شارلی ابدو و توهین به اعتقادهای مسلمانان یک مرز روشن ترسیم کرده است. در همین حال اقدام زشت و ناپسند یک نشریه را نمی توان به حساب دولت آن کشور نوشت. اعتراض علیه بی حرمتی نسبت به اعتقادهای دینی بیش از یک میلیارد مسلمان را وزارت خارجه با صراحت انجام داده و موضع گیری بجا با رعایت شان دیپلماتیک و دوری از شعار و رفتارهای غیردیپلماتیک به طور قطع تاثیر بیشتری در این زمینه داشته است.
عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه یزد درباره ی راهپیمایی چند دقیقه یی ظریف با کری گفت: پیاده روی آن ها در حاشیه ی مذاکره های هسته یی نه تنها خارج از عرف دیپلماتیک نبوده است بلکه در مدار عرف دیپلماتیک امروز دنیا نیز قرار دارد. در جهان امروز نه تنها مفهوم دیپلماسی بلکه راه ها و ابزارها و شیو ه های نیل به آن نیز متحول شده است. اگر در دوران جنگ سرد خط تلفن سرخ (به عنوان خط تلفن ارتباطی رسمی میان شوروی و آمریکا وجود داشت) مدار دیپلماسی بین مسکو و واشنگتن بود. در دنیای امروز بازی گلف اوباما و پوتین محل مهمترین تصمیم گیری های جهانی است.
این مدرس دانشگاه انتقادهای کنونی برخی از نمایندگان مجلس را بیش از آن که واقعیت داشته باشد بهانه تراشی دانست و تصریح کرد: انتقادها و اعتراض هایی که در این چند روز در این زمینه از سوی برخی نمایندگان مجلس وارد شده است تنها یک بهانه و ناشی از گفتمان جناح مخالف مذاکره ها است که برای اعلام مخالفت خود به هر بهانه یی هر چند مضحک هم باشد چنگ می زنند وگرنه هر آدم عاقلی می داند که انجام مذاکره چه در اتاق های دربسته و چه در خیابان های ژنو در نهایت با هم تفاوتی ندارند.
این استاد علوم سیاسی در پاسخ به سوال پژوهشگر ایرنا مبنی بر این که آیا طرح این انتقادها می تواند ناشی از ناآگاهی سیاسی، تفاوت نگاه به دیپلماسی و کارکردهای آن باشد گفت: بطور قطع هر کس با الفبای سیاست آشنا باشد با مراجعه به پیشینه ی جناحی و خطی طرح کنندگان این انتقادها درمی یابد که این بهانه جویی ها همه و همه در راستای تخریب روند مذاکره ها و تیم مذاکره کننده بوده و مقاصد سیاسی و جناحی در پس آن نهفته است.
میرحسینی افزود: اگر با دید غیرسیاسی و جناحی و نیز با دید واقعگرایانه به این گونه رفتارها در مذاکره ها نگریسته شود یک نتیجه ی منطقی از آن گرفته می شود و آن اینکه، این گونه رفتارها باعث می شود تا دو طرف مذاکره در فضایی صمیمی و دوستانه و بدون حاشیه مسایل و مشکل های پیش رو را به طور واقع بینانه حل و فصل کنند. در واقع اینگونه اقدام ها بیانگر مثبت بودن روند مذاکره ها است چرا که هر یک از دو طرف سعی می کنند با حسن نیت در فضایی خصوصی تر مسایل را مطرح کنند.
وی با بیان این که یک دلیل پیاده روی به نبود حیاط یا باغ در هتل و حضور خبرنگاران در اطراف هتل برمی گردد و دلیل دیگر نیز بخاطر تغییر فضای مذاکره ها از حالت تنش آلود است، به دلایل دیگر اشاره کرد و گفت: دلیل احتمالی دیگر که ظریف بخاطر مصلحت نخواسته است آن را بیان کند مساله ی وجود دستگاه های شنود (استراق سمع) از سوی دستگاه های جاسوسی طرف های مخالف از جمله اسراییلی ها در محل مذاکره ها بوده است؛ از این رو برای دوری از شنود مکالمه ها یا دوری از اطلاع سایر مذاکره کنندگان گروه 1+5 از مباحث مطرح شده، دیداری خصوصی تر در فضای باز صورت گرفت.
این تحلیلگر مسایل بین المللی اظهار کرد: جالب است آقایانی که همه چیز را از عینک جناحی خود می بینند و برای اقدام هایی که دولت تدبیر و امید برای دستیابی به منافع ملی کشور در چارچوب خطوط نظام و زیر نظر رهبر معظم انقلاب صورت می گیرد دلواپس می شوند و قدم زدن وزیر امور خارجه ی کشورمان با همتای آمریکایی را ذلت می دانند، هیچ گاه در دولت قبل در برابر اختلاس های گوناگون که یکی پس از دیگری افشا می شوند احساس دلواپسی در مقابل چپاول بیت المال نکردند اما امروز به علت همسو نبودن دولت فعلی با آنان تلاش برای استیفای حقوق ملت ایران از طریق مذاکره را بصورتی مضحک مورد حمله قرار می دهند.
این بار میرحسینی در مقام منتقد بر انتقادهای بی پایه ی مخالفان برآمد و توصیه وار خطاب به آنان گفت: آیا بهتر نیست برای یک بار هم که شده صداقت به خرج بدهیم و بجای فکر کردن به منافع شخصی و جناحی و سنگ اندازی بر سر راه مذاکره های هسته یی و گشودن هر روزه جبهه یی جدید در برابر تیم مذاکره کننده، منافع ملی ایران عزیز را سرلوحه ی راه خود قرار دهیم و با پشتیبانی از تیم مذاکره کننده منافع مردم و جامعه را بر منافع خود برتر بدانیم؛ در هر حال تاریخ گواه این عمل ما خواهد بود و آیندگان در این باره قضاوت خواهند کرد.
این مدرس دانشگاه در بخش پایانی گفت و گوی خود با ایرنا به فراخوانی کمیسیون امنیت ملی مجلس از ظریف اشاره کرد و گفت: بر طبق قانون اساسی مجلس حق دارد در اموری که در حیطه ی وظایف وزرا است از عملکرد آنان سوال کند اما از این 21 نماینده که اغلب نزدیک به جبهه ی پایداری هستند -که در دفاع از دولت احمدی نژاد شکل گرفت- باید پرسید که چرا هیچگاه به ذهن پرسشگر آنان خطور نکرد که درباره ی گفت و گوی مستقیم و پیاده روی سعید جلیلی و «ویلیام برنز» آمریکایی در ژنو و نیز آغاز مذاکره های دوجانبه ایران و آمریکا در دولت دهم در مسقط واکنشی نشان دهند؟ آیا این سیاست یک بام و دو هوا نیست؟ و آیا رفت و آمدهای ظریف به مجلس در راستای منافع ملی صورت می گیرد؟ پس اگر چنین است آیا تصویب قطعنامه های پی در پی علیه ایران در راستای منافع ملی بود که هیچگونه اعتراضی را از جانب نمایندگان معترض فعلی بدنبال نداشت؟!
منبع: ایرنا
سه شنبه, 14 بهمن 1393 ساعت 11:14
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
سجادی در نشست خبری: امیدواریم آقای ظریف در مجلس پاسخ قانع کنندهای درباره پیادهروی با کری بدهد/ جبهه پیروان ب
سجادی در نشست خبری امیدواریم آقای ظریف در مجلس پاسخ قانع کنندهای درباره پیادهروی با کری بدهد جبهه پیروان با آیتالله موحدی کرمانی دیدار میکندسخنگوی جبهه پیروان درباره حکم دستگاه قضائی برای رحیمی گفت قوه قضائیه در این پرونده صرفنظر از چهره و پیشینه اشخاص بررسیهای خود را انجپاسخ حسام الدین آشنا به منتقدان ظریف: قبل ازاینکه به عینک، کت وقدم زدن توجه کنید،سیاست جایگزین بدهید
پاسخ حسام الدین آشنا به منتقدان ظریف قبل ازاینکه به عینک کت وقدم زدن توجه کنید سیاست جایگزین بدهید سیاست > دیپلماسی - نسیم آنلاین نوشت آشنا گفت کسانیکه به سیاست خارجی دولت انتقاد دارند باید سیاست جایگزین ارائه کنند مشاور فرهنگی رئیس جمهور گفت اگر این افراد نمی&اوباما پس از پیادهروی ظریف و کری، ایران را تهدید نظامی کرد
اوباما پس از پیادهروی ظریف و کری ایران را تهدید نظامی کردتاریخ انتشار سه شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۰۹ ۴۶ در زبان انگلیسی یک اصطلاحی داریم که میگویند "یکی دیگری را برد بیرون بگرداند" در فارسی زمانی که میخواهید از حقه بازی سخن بگویید میگویید سر کسی کلاآموزش عالی در هفتهای که گذشت اظهار نظر اساتید دانشگاه در رابطه با پیادهروی کری و ظریف/ رونمایی از نخستین سند
آموزش عالی در هفتهای که گذشتاظهار نظر اساتید دانشگاه در رابطه با پیادهروی کری و ظریف رونمایی از نخستین سند نقض حقوق بشر انگلستاندانشجویان دانشگاه علامه پیرامون پیادهروی کری و ظریف نامهای به نوبخت نوشتند که وی گفت اگر اساتیدتان گفتند مذاکره در حال نشستن بلامانع است و در حالبیانیه جبهه پیروان خط امام و رهبری/ موضعگیری سخنگوی دولت درباره قدم زدن «ظریف» با «کری» ز
بیانیه جبهه پیروان خط امام و رهبری موضعگیری سخنگوی دولت درباره قدم زدن ظریف با کری زیبنده نبودجبهه پیروان خط امام و رهبری طی بیانیهای اعلام کرد متأسفانه موضعگیریهای سخنگوی دولت درباره قدم زدن ظریف با وزیر خارجه آمریکا زیبنده نبوده و متهم کردن افرادی که به رفتار وزیر خارجه درحضور ظریف و دیدار با جان کری در کنفرانس مونیخ/ توضیح پیرامون پیادهروی وزیر خارجه و کری/پیگیری اقدام تروریستی
افخم در نشست سخنگویی تشریح کرد حضور ظریف و دیدار با جان کری در کنفرانس مونیخ توضیح پیرامون پیادهروی وزیر خارجه و کری پیگیری اقدام تروریستی علیه شهید اللهدادی سخنگوی وزارت امورخارجه در نشست سخنگوی این هفته از حضور محمدجواد ظریف در کنفرانس امنیتی مونیخ و دیدار با همتای آمریکاییواکنش امریکا به بازتاب پیادهروی کری و ظریف
واکنش امریکا به بازتاب پیادهروی کری و ظریف سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به بازتاب پیاده روی وزرای خارجه آمریکا و ایران در محافل سیاسی ایران گفت که آقای ظریف و کری دیدارهای متعدد و مفیدی داشتند و این امری معمول است به گزارش نامه نیوز به نقل از سایت اطلاعرسانی وزارت خارجهپاسخ نوبخت به انتقادات بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی درباره قدمزنی ظریف و کری
پاسخ نوبخت به انتقادات بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی درباره قدمزنی ظریف و کری سیاست > دیپلماسی - محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت در نامهای به بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی به انتقادات آنها نسبت به پیاده روی ظریف و کری در پاریس پاسخ داد متن این نامه به ایقاضیپور در گفتوگو با فارس: قدمزدن ظریف با کری خطا بود/ وزیرخارجه در مجلس پاسخگو باشد
قاضیپور در گفتوگو با فارس قدمزدن ظریف با کری خطا بود وزیرخارجه در مجلس پاسخگو باشددبیر فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت گفت قدم زدن وزیر خارجه با فردی که شب و روز برای نابودی نظام جمهوری اسلامی تلاش میکند خطا بود و ما از آقای ظریف انتظاری غیر از این داشتیم نادر قاضیپسوال 21 نماینده از ظریف درباره پیادهروی با کری تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد
سوال 21 نماینده از ظریف درباره پیادهروی با کری تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد سوال ۲۱ نماینده از وزیر امور خارجه کشورمان درباره پیادهروی با کری و لغو سفر خود به فرانسه پس از هتاکی نشریه شارلی ابدو به پیامبر اسلام ص تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگارااز تقدیم سوال 21 نماینده از ظریف درباره پیادهروی با کری تا دو کارته شدن فانی
گزارش مجلس در هفتهای که گذشت از تقدیم سوال 21 نماینده از ظریف درباره پیادهروی با کری تا دو کارته شدن فانی کنگره آمریکا در صورت اعمال تحریمهای جدید پشیمان میشود بررسی تحریمهای کنگره آمریکا علیه ایران در نشست فراکسیون رهروان ولایت تذکر 13 نماینده مجلس به رئیسجمهور دربار-احضار ظریف به کمیسیون امنیت ملی درپی پیادهروی با کری
احضار ظریف به کمیسیون امنیت ملی درپی پیادهروی با کری سخنگوی کمیسیون امنیتملی مجلس از احضار وزیر امور خارجه به این کمیسیون طی هفته جاری خبر داد سیدحسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به دستور کار این کمیسیون در هفته جاری گفت براساس برنایوسفیانملا در گفتوگو با فارس: نمایندگان انتظار پاسخ روشنی از ظریف دارند / وجود سوءنیت در قدم زدن با کری را
یوسفیانملا در گفتوگو با فارس نمایندگان انتظار پاسخ روشنی از ظریف دارند وجود سوءنیت در قدم زدن با کری را بعید میدانمنماینده مردم آمل در مجلس با اعلام اینکه وجود سوءنیت در قدم زدن ظریف با کری را بعید میدانم گفت نمایندگان مردم در خانه ملت انتظار پاسخهای روشنی از وزیر امهیچ راه فراری از پاسخگویی نیست/ پیادهروی با «جان کری» کج رفتن بود - اخبار ایران و جهان |
نامه انجمن اسلامی شش دانشگاه تهران خطاب به محمدجواد ظریف هیچ راه فراری از پاسخگویی نیست پیادهروی با جان کری کج رفتن بود شناسهٔ خبر 2477004 چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۹ سیاست > احزاب و تشکلها انجمن اسلامی دانشجویان شش دانشگاه تهران طی نامهای به وزیر امور خارجه از وی خواسآصفری در گفتوگو با فارس: پیادهروی ظریف با کری تامینکننده منافع ملی کشورمان نیست/ملت از توافق صحیح با رعایت
آصفری در گفتوگو با فارس پیادهروی ظریف با کری تامینکننده منافع ملی کشورمان نیست ملت از توافق صحیح با رعایت خطوط قرمز دفاع میکندعضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه پیادهروی ظریف با کری تامینکننده منافع ملی کشورمان نیست گفت که ملت از تیم مذاکرهکننده و توافق صحیح با رعدر تذکر شفاهی عنوان شد انتقاد سودانی از پیادهروی ظریف با جان کری
در تذکر شفاهی عنوان شدانتقاد سودانی از پیادهروی ظریف با جان کرینماینده مردم اهواز در تذکر شفاهی خود با انتقاد از پیادهروی وزیر امور خارجه با جان کری گفت جلب رضایت آمریکا با منافع ملی حقانیت منطقه و ثبات ایران اسلامی منافات دارد به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس ناصر سوسوال 20 نماینده برای پیادهروی ظریف و کری |اخبار ایران و جهان
سوال 20 نماینده برای پیادهروی ظریف و کری جمعی از نمایندگان مجلس از وزیر امور خارجه در مورد قدم زدن با وزیر امور خارجه آمریکا در خیابانهای ژنو و همچنین عدم لغو سفر ظریف به فرانسه در اعتراض به توهین نشریه فرانسوی سوال کردند کد خبر ۴۶۹۶۶۲ تاریخ انتشار ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۱ - 25-
سیاسی
پربازدیدترینها