تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مشورت با عاقلِ خيرخواه، خجستگى، بركت، رشد و توفيقى از سوى خداست. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819563640




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مذاکرات هند و آمریکا بر سر خرید نفت ایران


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مذاکرات هند و آمریکا بر سر خرید نفت ایران
در جریان سفر اوباما به دهلی‌نو مقامات هندی به وی تأکید کردند سیاست خارجی این کشور در قبال ایران و مسئله خرید نفت از ایران مستقل از روابط این کشور با آمریکاست.
تسنیم: در جریان سفر اوباما به دهلی‌نو مقامات هندی به وی تأکید کردند سیاست خارجی این کشور در قبال ایران و مسئله خرید نفت از ایران مستقل از روابط این کشور با آمریکاست.

به گزارش پایگاه خبری بیزینس لاین، هند به آمریکا اعلام کرده که سیاست خارجی دهلی‌نو در مورد کشورهای تحت تحریمی نظیر روسیه و ایران مستقل از روابط این کشور با واشنگتن است.

منابع آگاه هند گفتند، در جریان سفر اخیر اوباما به هند، در این خصوص «به‌نحو مؤثری رایزنی شد». مقامات آمریکایی در این سفر استقلال هند در زمینه ارتباط با کشورهای تحت تحریم ایران و روسیه برای تأمین نیازهای انرژی را به رسمیت شناخته و موضعی نرمتر و عملگرایانه‌تر در قبال دهلی‌نو اتخاذ کرده‌اند.

یک مقام آگاه گفت، هرچند این موضوع در کنفرانس مطبوعاتی مشترک دو رئیس دولت مطرح نشد، اما موضوع در سطح دوجانبه مورد بحث قرار گرفت.

دولت هند در اقدامی احتیاطی، در آستانه سفر باراک اوباما به این کشور «به‌صورت غیررسمی» از پالایشگاه‌هایی نظیر مانگالور خواسته بود تا خرید نفت از ایران را کاهش دهند.

منابع آگاه گفتند، هند خواهان تداوم واردات نفت از ایران در سطح سال مالی گذشته، یعنی حدود 10 تا 11 میلیون تن است.

شرکت مانگالور تا ژانویه امسال بیش از کل واردات سال گذشته، (حدود 4میلیون تن) از ایران نفت خریده بود.

یک مقام دیگر در این باره گفت، این موضوع شرایط نگران کننده‌ای برای شرکت مانگالور به وجود آورد، زیرا این شرکت ناگزیر شد برای ماه‌های فوریه و مارس، از منابع دیگر نفت خریداری کند. اما به‌لطف وضعیت حاکم بر بازار جهانی نفت، و فزونی عرضه، شرکت مانگالور توانست نفت سایر مناطق را با نفت ایران جایگزین سازد.

نفت تولیدی کشورهای عربستان و کویت شبیه نفت ایران است. ظرفیت پالایش شرکت مانگالور هند 15 میلیون تن است.

آمریکا گفته که هند یکی از عناصر اصلی در تلاش‌های دیپلماتیک بین المللی در خصوص ایران است. واشنگتن همچنین کاهش خرید نفت هند از ایران را تأیید کرده است.




تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن