واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
برگزاری کنگره ملي اقتصادمقاومتي با همکاري قواي سه گانه
شناسهٔ خبر: 2483567 دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۶
اقتصاد > اقتصاد ایران
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی از برگزاری کنگره ملی اقتصاد مقاومتی همزمان با سالگرد ابلاغ سیاستهای کلی رهبرمعظم انقلاب خبر داد و گفت : 50 دستگاه اجرایی از قوای سه گانه در برگزاری این کنگره مشارکت دارند. به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم حسن بیگی در نشست خبری که با حضور اعضای شورای سیاستگذاری کنگره ملی اقتصاد مقاومتی برگزار شد، افزود: در این رویداد مهم که 28 و 29 بهمن برگزار می شود، مبانی نظری و توسعه گفتمان اقتصاد مقاومتی ، الگوی های نظری و عملی اقتصاد مقاومتی ، مولفه های مردم بنیان ، درون زایی ، برون گرایی ، دانش بنیانی و عدالت محوری ، الزامات راهبردی ، ناسازگاری ساست های اقتصادی موجود و نقش و تاثیر تکانه در اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی تبیین خواهد شد.
عضو ارشد شورای سیاستگذاری کنگره ملی اقتصاد مقاومتی افزود : 520 چکیده مقاله و 408 مقاله کامل به دبیرخانه کنگره اقتصاد مقاومتی رسید که 316 مقاله مورد ارزیابی قرار گرفت وه 184 مقاله منتشر و 60 مقاله نیز در نشست های کنگره ارائه خواهد شد.
حسن بیگی با بیان اینکه این کنگره با همکاری نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها ،پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی ،دانشگاه شهید بهشتی ، موسسه صدرا و دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار می شود ، افزود : اقتصاد مقاومتی ، فرهنگ و رسانه ؛ الگوی راهبردی و دفاعی ؛ الزامات راهبردی پیاده سازی اقتصاد مقاومتی ؛ پیاده سازی اقتصاد مقاومتی در بستر تکانه ها ؛رویکرد جهادی و اقتصاد مقاومتی ؛ نقش بخش های دفاعی و نیروهای مسلح ؛ آسیب های اقتصادی و بانکداری مقاومتی از نشست های دو روز برپایی کنگره ملی اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود : همزمان با برگزاری کنگره 11 جلد کتاب مرتبط با اقتصاد مقاومتی از جمله کتاب گفتار پژوهی و 6 جلد مجموعه مقاله های کنگره رونمایی می شود.
رئیس دانشگاه دفاع ملی با اشاره به گذشت یک سال از ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از طرف رهبر معظم انقلاب گفت : افکار عمومی و ملت انتظار دارند بدانند که دستگاههای اجرایی به عنوان مخاطب اصلی این ابلاغ چه تلاش هایی برای تحقق این سیاست های 24 گانه انجام داده اند.
حسن بیگی خاطرنشان کرد : اقتصاد مقاومتی یک الگوی اقتصادی برگرفته از مطالعات علمی و بومی منطبق بر فرهنگ اسلامی برای مقاوم سازی اقتصاد کشور در برابر تهدیدهای خارجی است که با هدف پیشرفت توام با عدالت و دستیابی به خودکفایی ، امنیت اقتصادی و رفع وابستگی به نفت به عنوان مکتب موفق اقتصادی طراحی شده است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی 29 بهمن پارسال سیاستهای کلی «اقتصاد مقاومتی» را بر اساس بند یک اصل 110 قانون اساسی ابلاغ و تاکید کرددند: پیروی از الگوی علمی و بومی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی، عامل شکست و عقب نشینی دشمن در جنگ تحمیلی اقتصادی علیه ملت ایران خواهد شد، همچنین اقتصاد مقاومتی خواهد توانست در بحرانهای رو به افزایش جهانی، الگویی الهامبخش از نظام اقتصادی اسلام را عینیت بخشد و زمینه و فرصت مناسب را برای نقش آفرینی مردم و فعالان اقتصادی در تحقق حماسه اقتصادی فراهم کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]