محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829130656
چرا ایرانیها کالایشان را به اسم خارجی میفروشند؟!
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: تقویت تولید و اقتصاد کشور و رسیدن به رشد اقتصادی پایدار که این روزها از سوی همه مسئولان مطرح میشود، در گروی موضوعی است که در تمام این سالها مغفول مانده است.
به گزارش تراز ، موضوع فروش اجناس و کالاهای ایرانی با برندهای خارجی در داخل و خارج کشور بحث دیروز و امروز نیست و در کشور ما عقبهای طولانی دارد، بسیاری از تولیدکنندگان و صنعتگران که امروزه از رواج این اقدام گلایه دارند، دلیل آن را پایین بودن قیمت فروش کالاهای ایرانی در مقایسه با برندهای خارجی عنوان میکنند.
چرم، پوشاک، لوازم خانگی، چینی، رنگ و چندین و چند کالای دیگر از جمله مهمترین کالاهایی هستند که صنعتگران آنها ادعا میکنند ایران در زمینه تولید این کالاها کیفیت بالایی دارد اما به دلیل نبود بازارهای صادراتی مناسب و قیمت پایین آن بعضا مجبور به فروش آن با برندهای خارجی میشوند.
هرچند که تا حدودی می توان به برخی از تولیدکنندگان در این مورد حق داد چراکه از سویی هزینه تمام شده کالاهای تولید شده در ایران بالاتر از کشورهای دیگر است و از سوی دیگر قیمتی که کالاهای ایرانی در بازار دارند بعضا از برخی کالاهای خارجی پایین تر است.
برای موفق شدن در حوزه تولید باید به کیفیت محصولات هم توجه زیادی داشت تا مصرف کنندگان با اطمینان بیشتری نسبت به خرید اقدام کنند. البته میتوان این پدیده را ناشی از دلایل مهمی دانست که با گذشت دهها سال از این موضوع و پایدار بودن مشکل فروش کالاها با برند خارجی همچنان تلاش خاصی در این حوزهها نشده است.
"برندسازی" حلقه مفقوده تولید کشور
یکی از مواردی که در اقتصاد ایران همواره مغفول مانده، بحث "برندسازی" است که اعتبار اجناس ایرانی را برای مشتریان داخلی و خارجی افزایش خواهد داد.
ما در تاریخ کشور خود برندهای نام آشنایی در زمینه فرش، برنج و زعفران ایرانی داشتهایم که در اثر کم توجهی از بین رفتهاند و اکنون باید از زوایای مختلف مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد که چگونه می توان آنها را احیا کرد.
در عین حال میتوان گفت تنها بخشی که تاکنون در حوزه "برندسازی" در کشور ما خوب عمل کرده صنایع غذایی است که البته به نظر میرسد در این زمینه مسیری هموارتر از صنایع دیگر پیش رو داشتهایم، چراکه بسیاری از این محصولات به دلیل ممنوعیت واردات، رقبای خارجی ندارند و آن دسته از محصولات غذایی نیز که واردات دارند، اختلاف قیمت زیادی بین نمونه داخلی و خارجی آنها دیده میشود.
همه برندهای ایرانی اسم و رسمدار کمتر از 50 تا هستند
این در حالی است که در حوزه صنایع دیگر تولیدات ایرانی از لحاظ "برندسازی" بسیار ضعیف عمل کردهاند و شاید تعداد برندهای داخل ایران که در همه صنایع اسم و رسمی برای خود پیدا کردهاند، کمتر از 50 برند باشد.
تولیدکنندگان نیز ایجاد برندهای موفق را در صنعت کشور نیازمند حمایت دولت میدانند و معتقدند برای پیشرفت در این زمینه، صنایع نمیتوانند به تنهایی وارد عرصه شوند؛ هرچند که باید فرهنگ وابستگی به دولت کم کم از میان صنایع ایران حذف شود.
هزینه "برندسازی" در ایران بالاست
در این زمینه مهدی یکتا - رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک تهران - با بیان اینکه هزینه "برندسازی" در ایران بالاست، به ایسنا گفت: هر بنگاه اقتصادی که بخواهد در ایران شفاف کار کند، ثبت شود، کد دارایی رد کند و شماره کارگاه بیمه بگیرد با مشکلات بیشتری روبرو میشود چراکه شهرداری، اماکن، تعزیرات، دارایی، سازمان حمایت و اداره بهداشت این واحد را اذیت میکنند.
وی با بیان اینکه در این شرایط کمتر کسی به افزایش تولید و توسعه کارش علاقه دارد، اظهار کرد: برای "برندسازی" هزینهها افزایش مییابد و واحد تولیدی باید برای تبلیغات نیز هزینه کند. از سوی دیگر واحدهایی که برند میشوند به دلیل این هزینهها دارای دارایی نامشهود میشوند، اداره دارایی آن را قبول ندارد.
یکتا با انتقاد از سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان برای قیمتگذاری در برندها گفت: برندهای خارجی با هر قیمتی که دلشان بخواهد اجناس خود را میفروشند اما ما بسیار تحت فشار هستیم.
در "برندسازی"، قیمتگذاری بیمعناست
وی با تاکید بر اینکه در بحث "برندسازی"، قیمت گذاری معنایی ندارد، ادامه داد: قیمت کالاهای یک برند بر اساس عرضه و تقاضا مشخص میشود و اگر یک برند قیمتی را روی کالای خود بگذارد حتما مشتری خود را دارد.
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادر کنندگان پوشاک تهران افزود: برای مثال چند سال پیش یکی از برندهای تولیدکننده کت و شلوار را به دلیل اختلاف قیمت با بازار معمولی، جریمه سنگینی کردند که این امر در "برندسازی" معنا ندارد.
از سوی دیگر مباحث فرهنگی و اجتماعی یکی دیگر از موانع پیش روی "برندسازی" در ایران است، چراکه نمیتوان این موضوع را کتمان کرد که اصولا فرهنگ خرید کالای خارجی در ایران رونق زیادی گرفته و حتی در بخشهایی که ایران در آن صنعت خوبی دارد، خریداران علاقه بیشتری به خرید اجناس خارجی دارند.
"برندسازی" نیازمند شکستن تابوی مصرف کالای خارجی
بنابراین "برندسازی" در ایران و به واسطه آن تقویت تولید و اقتصاد کشور علاوه بر تقویت تجهیزات صنعتی، نیروی کار متخصص و ... نیازمند یک عزم ملی در این زمینه برای شکستن تابوی مصرف کالای خارجی است.
به این ترتیب میتوان گفت تا زمانی که تولیدکنندگان و صنایع کشور اقدام به "برندسازی" قوی نکردهاند، نمیتوان امیدوار بود که ارزش واقعی کالای ایرانی در کشور و خارج از آن مشخص شود.
منبع: ایسنا
دوشنبه 13 بهمن 1393 ساعت 11:42
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]
صفحات پیشنهادی
چرا ایرانیها کالاهایشان را به اسم خارجی ها میفروشند؟!
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۱ تقویت تولید و اقتصاد کشور و رسیدن به رشد اقتصادی پایدار که این روزها از سوی همه مسئولان مطرح میشود در گروی موضوعی است که در تمام این سالها مغفول مانده است به گزارش خبرنگار ایسنا موضوع فروش اجناس و کالاهای ایرانی با برندهای خارجی در داخل و خارج کشووقتی همه چیز به سود ماست، چرا باید ایرانیها را از مذاکره دور کنیم؟
وقتی همه چیز به سود ماست چرا باید ایرانیها را از مذاکره دور کنیم در شرایطی که کنگره امریکا خود را آماده تصویب تحریم های جدید علیه ایران می کند یکی از سناتورها علت مخالفت برخی نمایندگان با تحریم های بیشتر را تشریح کرد و گفت وقتی ایرانی ها در حال تبعیت از خواسته های ما هستندحجتالاسلام صدیقی در دانشگاه صنعتی مالک اشتر: چرا باید از آمریکا و تحریمهایش بترسیم/مسلمان اسمی و شناسنامه
حجتالاسلام صدیقی در دانشگاه صنعتی مالک اشتر چرا باید از آمریکا و تحریمهایش بترسیم مسلمان اسمی و شناسنامهای فایدهای نداردامام جمعه موقت تهران با بیان اینکه چرا باید از آمریکا و تحریمهایش بترسیم و عزتّمان را نادیده بگیریم گفت اگر فناوری هستهای نداشته باشیم باید برای تهیچرا تلویزیون مراسم افتتاحیه فیلم فجر را پخش نکرد؟!
چرا تلویزیون مراسم افتتاحیه فیلم فجر را پخش نکرد مراسم افتتاحیه سی و سومین جشنواره فیلم فجر روز گذشته برگزار شد سال 91 اعلام شد که تلویزیون پس از ۱۷ سال افتتاحیه جشنواره فیلم فجر را زنده پخش میکند این وظیفه را شبکه نمایش عهدهدار شد که این روزها و پس از تغییرات مدیحاشیههای مراسم تکریم و معارفه رئیس منابع طبیعی چرام
حاشیههای مراسم تکریم و معارفه رئیس منابع طبیعی چرامفارس از حاشیههای مراسم تکریم و معارفه رئیس منابع طبیعی چرام گزارش میدهد به گزارش خبرگزاری فارس از چرام ظهر امروز مراسم تکریم و معارفه رئیس جدید منابع طبیعی چرام در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان با حضور فرماندار وچرا خارجی، چرا ایرانی؟
چرا خارجی چرا ایرانی 1 برای استفاده از مربی خارجی نسخه واحدی وجود ندارد اینکه با آمدن هر مربی خارجی نسخه شفابخشی هم برای ورزش و رفع مشکلات ورزشها پیچیده میشود باور نادرستی است برای ورود مربیان خارجی دیدگاههای مختلفی وجود دارد که برخی از آنها درست و در برخی موارد رویکرچرا سکه میلیونی شد؟
رییس اتحادیه کشوری طلا و جواهر چرا سکه میلیونی شد رییس اتحادیه کشوری طلا و جواهر در تشریح دلایل نوسانات اخیر بازار طلا گفت نوسانات قیمت نفت اعلام تصمیمات بانک مرکزی سوئیس و نرخ بیکاری آمریکا و کاهش قیمت دلار از مهمترین دلایل جهانی افزایش قیمت طلاست به گزارش سرویس اقتصادی جاچرا بازار شب عيد را به تركها داديم؟
چرا بازار شب عيد را به تركها داديم نویسنده بهناز قاسمي با امضاي موافقتنامه تجارت ترجيحي مابين ايران و تركيه در 11دي ماه امسال موجي از انتقادات از سوي توليدكنندگان به ويژه فعالان صنعت نساجي و پوشاك آغاز شد اقلام مورد تخفيف از طرف تركيه در اين موافقتنامه بيشچرا بازار ارز ناآرام است؟/ اظهارنظرهای متفاوت مقامات مسئول و استادان دانشگاه
چرا بازار ارز ناآرام است اظهارنظرهای متفاوت مقامات مسئول و استادان دانشگاه اقتصاد > اقتصاد کلان - ایرنا نوشت یک استاد دانشگاه با اشاره به نوسانات بازار ارز گفت واقعیت این است که انتظارات روانی یا تورمی جامعه به دو دلیل کاهش شدید قیمت جهانی نفت و تمدید هفت ماهه مذچرا صدور پروانه ساخت در تهران 50 درصد کم شد؟/ دلایل کسادی بازار ساختمان در کشور
چرا صدور پروانه ساخت در تهران 50 درصد کم شد دلایل کسادی بازار ساختمان در کشور اقتصاد > مسکن - ایرنا نوشت تازه ترین گزارش مرکز آمار از کاهش50 درصدی تعداد پروانه های ساختمانی در تهران حکایت دارد براساس گزارش مرکز آمار صدور پروانه های ساختمانی در شهرستانها و مراکزکاهش سهمیه ایرلاینهای ایرانی در جابهجاییها/خارجیها جایگزین میشوند -
مهر گزارش میدهد کاهش سهمیه ایرلاینهای ایرانی در جابهجاییها خارجیها جایگزین میشوند شناسهٔ خبر 2467096 یکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۷ اقتصاد > راه و مسکن زمین گیر شدن 100 فروند هواپیما و کاهش توان اقتصادی ایرلاینهای داخلی موجب شده است که در زمانهای پیک سفر سهمیه ایرلاینهابرگزاري مراسم جشن اولين سال تأسيس صندوق قرضالحسنه پستبانک ايران
۲۸ دي ۱۳۹۳ ۱۰ ۵۰ق ظ برگزاري مراسم جشن اولين سال تأسيس صندوق قرضالحسنه پستبانک ايران مراسم جشن اولين سال تأسيس صندوق قرضالحسنه پستبانک ايران با حضور اعضاي هيأتمديره اين صندوق مديران امور مديران و کارکنان واحدهاي ستادي و مناطق تهران و ديگر ميهمانان دعوتشده در سالن اجتماعبانک ها چرا اموالشان را نمی فروشند؟/ بورس کالا متولی فروش اموال بانک ها
بانک ها چرا اموالشان را نمی فروشند بورس کالا متولی فروش اموال بانک ها اقتصاد > اقتصاد کلان - گزارش های رسمی نشان می دهد بانک ها حداقل 15 هزار ملک مازاد در اختیار دارند که هنوز اقدام عملیاتی برای فروش آنها انجام نداده اند به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين با وجود پيگيريچرا در کارتان پیشرفت نمی کنید؟
ویژگی های برای پیشرفت شغلی چرا در کارتان پیشرفت نمی کنید علاوه بر توانایی های فردی ویژگی های دیگری نیز هستند که برای پیشرفت شغلی لازمند به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز به برخی از افراد سال ها است که در یک شرکت و یا اداره شغلی ثابت دارند و جایگاه شغلی آن ها ارتقا نیافتچراغ راه امام را به سوی آینده نگاه داریم/ نگاه امام تنها محدود به گذشته نیست
آخوندی در مراسم 12 بهمن چراغ راه امام را به سوی آینده نگاه داریم نگاه امام تنها محدود به گذشته نیست آخوندی گفت نگاه امام و راه امام محدود به گذشته نیست او متعلق به امروز و آینده ما نیز هست و همه ما باید چراغ راه امام را به سوی آینده نگاه داریم و دیروز را در پرتو افق فردا ببینیچرا دستمزد کارگران فقط کفاف 10 روزشان را میدهد؟ |اخبار ایران و جهان
چرا دستمزد کارگران فقط کفاف 10 روزشان را میدهد در سالهای اخیر حمایتها از تولید برداشته شده و به سمت واردات و واسطه گری سوق پیدا کرده و همین مساله سبب شده تا کارفرمایان به افزایش حقوق کارگران واکنش نشان دهند بنابراین تا زمانی که دولت در خصوص افزایش هزینه های فعالیتهای اقتصادخادمی: وزارت نفت دوست دارد به جای ایرانیها با هندیها و چینیها کار کند!
خادمی وزارت نفت دوست دارد به جای ایرانیها با هندیها و چینیها کار کند رازگشایی از پشتپرده اخراج سحر یک از پارس جنوبی در گفتگوی بیپرده نسیم با مدیر عامل شرکت حفاری شمال حفاران هندی با دکلهای کهنه روزانه ۱۶۰ هزار دلار میگیرند حفاری شمال ۱۴۵ هزار دلار بر کسی پوشیده نیس-
اقتصادی
پربازدیدترینها