واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ بهمن ۱۳۹۳ (۱۰:۳۰ق.ظ)
گودبرداري غيراصولي يکي از مشکلات عدم کسب پروانه ساختمان رئيس سازمان نظاممهندسي ساختمان استان همدان گفت: گودبرداري غيراصولي يکي از مشکلات عدم کسب پروانه ساختمان از ابتداي کار است که باعث شده از ابتداي سال تاکنون 20 پروانه ساختمان و در مقابل آن 200 مورد ارجاعي به کميسيون ماده 100 در خصوص پروانه ساختمان داشته باشيم.
به گزارش خبرگزاري موج، منطقه همدان، امير متيني فرد، رئيس سازمان نظاممهندسي ساختمان استان همدان در شوراي فني استان، با اشاره به برخي مشکلات و انتظارات سازمان از شوراي فني اظهار کرد: گودبرداريهاي غيراصولي يکي از معضلات کشور است چراکه در سال جاري حدود 3 مورد در استان گودبرداري غيراصولي بدون حضور مهندسان سازمان را داشتيم که مالکان قبل از اخذ پروانه ساخت اقدام به گودبرداري ميکنند که نبايد اين اجازه به آنها داده شود.
وي با بيان اينکه در کل ايران 320 هزار نفر عضو سازمان نظاممهندسي هستند که نيمي از آنها داراي پروانه اشتغال به کارند، تصريح کرد: سال گذشته 120 ميليون مترمربع در ايران ساختوساز شده که اين رقم در همدان 500 هزار مترمربع بوده است.
وي از اداره کل استاندارد استان خواست تا شرايط تأسيس شرکتهاي بازرسي فني آسانسور را به سازمان نظاممهندسي بدهند تا سازمان بتواند از مهندسان خود در اين زمينه استفاده کند و اضافه کرد: در ايران هزينه بازرسي آسانسور 60 ميليارد تومان است.
متينيفرد همچنين به لزوم آموزش کارگران و افزايش مهارت آنها در کارهاي ساختماني توسط سازمان فني حرفهاي اشاره کرد و افزود: بحث ايمني در ساختمان نيز از مباحث مهمي است که متأسفانه عدم رعايت ايمني در کارگاههاي ساختماني در همدان باعث شده شاهد آمار نگرانکنندهاي از تلفات و مصدوميتها باشيم.
وي در ادامه با اشاره به وضعيت دفاتر طراحي سازمان نظاممهندسي و نياز به 400 محل براي تشکيل دفاتر در استان گفت: با رکودي که در حوزه ساختوساز وجود دارد تقاضا داريم اداره راه و شهرسازي تعداد اعضا در دفاتر را افزايش دهد تا هزينههاي جاري دفاتر تأمين شوند.
وي در رابطه مجريهاي ذيصلاح نيز عنوان کرد: تمام ساختمانها بايد بتوانند از مجري ذيصلاح استفاده کنند و مجري در اجراي کار حضورداشته باشد.
متينيفرد همچنين بيان کرد: ميزان ماليات بر درآمد مهندسان در مقايسه با ساير مشاغل بسيار بيشتر است که اين ضرايب بايد اصلاح شوند.
وي با اشاره به مشکلات بخش صنعت اظهار کرد: تقاضا دارم ساختوسازهاي صنعتي نيز از خدمات مهندسي استفاده کنند و تابع مقررات سازمان باشند.
وي توليد نخاله و ضايعات ساختماني را مشکل ديگر اين بخش دانست و تصريح کرد: ضايعات در هر مترمربع بايد 20 کيلوگرم باشد که به علت عدم استفاده از مصالح استاندارد اين ميزان تا 200 کيلوگرم هم افزايش مييابد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]