محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845165413
فیلترینگ دغدغه کدام کشورهاست؟
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
فیلترینگ دغدغه کدام کشورهاست؟
برخی افراد درکشور به محض شنیدن فیلترینگ یک شبکه اجتماعی با اجرای ان موافق وبرخی ها ازاجرای ان ناراضی هستند ومی پندارند این طرح فقط در ایران اجرا می شود اما هستند کشورهایی که برخی سایت هایشان فیلتر می شود.
روز نو : برخی افراد درکشور به محض شنیدن فیلترینگ یک شبکه اجتماعی با اجرای ان موافق وبرخی ها ازاجرای ان ناراضی هستند ومی پندارند این طرح فقط در ایران اجرا می شود اما هستند کشورهایی که برخی سایت هایشان فیلتر می شود.
به گزارش روزنو،امروزه بادسترسی بشر به ارتباطات و فناوری اطلاعات در سراسر کشور و به خصوص با ورود اینترنت به کشور زمینه ی دسترسی به اطلاعات بدون محدودیت فراهم شده است.
خصوصيت و ويژگي اينترنت و سهولت انتشار مطالب و اطلاعات و علاوه بر آن راحتي دستيابي به انواع مختلف اطلاعات در وب اعم از متن، صوت و تصوير و داده هاي گرافيکي متنوع،به اندازه اي شدت يافته است که در برخي موارد اطلاعات حاوي مطالب مخرب و زيانباري نيز در وب منتشر مي شود که زمينه سوء استفاده هاي مختلف را فراهم آورده است به همین دلیل فیلتر کردن شبکه های اجتماعی مورد توجه همه ی کشورها قرار گرفت چرا که هر کشوری برای خود خط قرمز هایی دارد و نسبت به برخی مسائل حساسیت دارد.بنابراین سعی می کند تا با فیلتر کردن از برخی مضرات جلوگیری کند.
عمده دلايل فيلتر كردن اينترنت در كشورهاي مختلف را ميتوان در چهار بخش "مسائل سياسي"، "مسائل اجتماعي"، " مسائل امنيتي" و "مسائل اخلاقي تقسیم بندی کرد که در ادامه علت فیلترینگ شبکه های اجتماعی در کشورهای مختلف توضیح داده می شود.
آمريكا
محدودسازی دسترسی کاربران به محتوای اینترنت در ایالات متحدهی آمریکا از نظام قانونی ویژهیی برخوردار است ولی به روشهای کاملاً حرفهیی و نامحسوس صورت میگیرد و از دسترسی اقشار مختلف جامعه به برخی تارنماهای خاص جلوگیری می کند. در این میان، سیاستهای کلان ایالات متحده در عرصهی بینالمللی نیز تاثیرگذار است.
در آغاز دوران رشد چشمگیر اینترنت در ده ی ۹۰ و افزایش تصاعدی محتوا در آن، والدین آمریکایی تحت تاثیر چند مورد منتشر شده از اینترنت در رسانه های بزرگ، از دسترسی فرزندانشان به اینترنت به هراس افتادند و فشاری را آغاز کردند که منجر به تصویب "قانون نزاکت ارتباطات" ( Communications Decencey Act) در کنگره آمریکا شد. این قانون، فيلتر و مسدود ساختن محتویات "غیر اخلاقی” را مجاز دانسته است.
به دنبال تصویب این قانون، شرکت های سازنده نرم افزارهای امنیتی برای رایانه ها و شبکه ها، برنامه های فيلترينگي را عرضه کردند که یا در مبدا خدمات اینترنتی یعنی شرکت های "رسا” ISP و یا بصورت مجزا توسط شرکت ها یا کاربران عادی بر روی رایانه ها نصب می شوند..
پس از حوادث يازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ نيز، پاى دولتها و حكومتهاى فراوانى به حيطه فيلترينگ باز شد و در اين ميان نقش كشورهاى اروپايى و به ويژه ايالات متحده پر رنگتر از سايرين بود. ايالات متحده به عنوان پيشروترين كشور دنيا هم در زمينه به كارگيرى و توسعه تجهيزات اينترنت و هم در زمينه توليد محتواى اينترنتى، پس از حملات ۱۱ سپتامبر، با چالشی جدى در مواجهه با اينترنت رو به رو شد و دولت اين كشور، قوانين محكمى را در اين مورد وضع كرد تا جايى كه حاميان حريم شخصى و آزادىهاى مدنى به اعتراضات گستردهاى عليه دولت بوش دست زدند. آمريكا در تاريخ ۲۴ اكتبر ۲۰۰۱، قانونى تحت عنوان "لایحۀ میهنپرستی" (Patriot Act) را تصويب كرد كه به موجب آن، كنترل و نظارت بر تبادل دادههاى online كاربران، رنگ قانونى به خود مىگرفت؛ اين قانون كه در قالب مبارزه با تروريسم به تصويب رسيده بود، موجى از مخالفت و اعتراض را هم در ميان جمهورى خواهان و هم در بين دموكراتها برانگيخت. پيادهسازى لایحۀ میهنپرستی كه به شدت از سوى دادستانى امريكا دنبال مىشد، در نوامبر ۲۰۰۳ رئیس جمهور با اعطاى اختيارات بيشتر به پليس امريكا -FBI- از اين نيرو خواست تا كليه اطلاعات مربوط به كاربران اينترنتى را، حتى براى تحقيقات غيررسمى، جمعآورى كند. از سوى ديگر، برخى ايالتهاى امريكا مثل پنسيلوانيا قوانين مخصوص به خود را براى فيلتر كردن محتواى اينترنتى دارند.
هم چنین در پی شکایات فراوان مهمانداران و مسافران خطوط هواپیمایی آمریکا از برخی کاربران در استفاده از تارنماهای غیراخلاقی با محتویات مستهجن، صاحبان شرکت های هواپیمایی به فکر فیلتر کردن این تارنماها افتاده اند."امریکن ایرلاینز " بعنوان نخستین شرکت در میان شرکت های فعال در خطوط هوایی آمریکا اقدام به مسدود کردن چنین تارنما هایی و برخورد با استفاده کنندگان از آنها کرده است. به این ترتیب کاربران اینترنتی از این پس امکان ورود به تارنما های غیراخلاقی را در هواپیما نخواهند داشت. این اقدام در حالی صورت می گیرد که برخی مسافران در مدت پرواز خود با ورود به اینترنت از تارنما های غیراخلاقی استفاده می کردند که این موضوع مورد اعتراض دیگر مسافران و مهمانداران هواپیما قرار گرفته و این رفتار را موجب صدمه دیدن سلامت اجتماع می دانستند. جهان نوشت، هواپیماهای امریکن ایرلاینز درحالی پیشگام فیلترینگ تارنماهای غیراخلاقی شدند که تا کنون شکایتی ازپروازهای این شرکت دراین مورده نشده است. بر این اساس نخستین فیلترینگ در هواپیمای بوئینگ مدل ۲۰۰-۷۶۷ به اجرا در آمده است.
چین و استرالیا
دو کشور چین و استرالیا که نه تنها از توانائی فنی کافی برای ارائۀ خدمات جایگزین برخوردارند، بلکه سرویسدهندههای اینترنتی در این دو کشور به طور فعال سرویسهای جایگزین را با کیفیت مناسب عرضه میکنند، دست به اقدام زدهاند. چین دسترسی به سرویسهای گوگل را محدود کرد و پس از آن استرالیا نیز در پی اقدام مشابهی است. حتی اگر بخواهیم چین را به سانسور متهم کنیم، استرالیا در این چارچوب نمیگنجد.
در واقع مشکل اساسی با گوگل، نقض حریم شخصی و سوء استفاده از اطلاعات شخصی کاربران است و این ارتباطی با سانسور (که مسئولین گوگل مرتب بر آن تأکید میکنند) ندارد.
فرانسه
فرانسه به عنوان كشورى با تمدن و فرهنگ كهن، براى حفظ ارزشهاى فرهنگى خود، نتايج موتورهاى جستوجوى اينترنتى از جمله گوگل Google را دستكارى كرده و به زعم خود، آن را بومى مى كند. علاوه بر اين، با وجودى كه تصميمات اصلى و عمده پيرامون آزادى بيان در اينترنت و حفظ حريم خصوصى افراد در اين عرصه، توسط اتحاديه اروپا اتخاذ مىشود، اما كشور فرانسه يكى از معدود اعضاى اين اتحاديه است كه در پذيرش آنها مقاومت زيادى كرده و سعى دارد قوانين خود را اجرا كند.
در بحث نظارتى نيز، كشور فرانسه با تصويب قانون LSQ در سال ۲۰۰۱، كليه ISP هاى اين كشور را موظف كرد تا فعاليتهاى اينترنتى و پيامهاى پستالكترونيك مشتريان خود را حداقل به مدت يك سال، ذخيره و نگهدارى كنند. همچنين اين قانون به قضات و پليس اين كشور اجازه مىداد تا در پيامهاى شخصى كاربران به منظور كشف يا اثبات جرم، به تفحص بپردازند. این کشور نزدیک به ۲۲ میلیون کاربر اینترنت دارد که یک سوم جمعیتش را تشکیل میدهند. به این ترتیب مردم فرانسه یکی از آنلاینترین کشورهای دنیا به نسبت جمعیتش است. قوانین اینترنتی در این کشور بیشتر شامل قوانین تجارت الکترونیک و رعایت حریم شخصی و جرایم رایانهای آن بیشتر مربوط به مسایل امنیت ملی و آسیبهای اقتصادی است. ضمن اینکه فیلترینگ به طور جدی در مدارس این کشور و با بستن IP ها اعمال میشود.
قانون Hadopi که در سال ۲۰۰۹ در فرانسه به تصویب رسید، این اجازه را به ارایهدهندگان خدمات اینترنتی میدهد که کاربرانی که به صورت غیرقانونی، محتوای دارای حق کپیرایت را از اینترنت دانلود میکنند، از دسترسی به اتصال اینترنتی محروم سازند. همچنین لایحهی LOPPSI ۲ که در سال ۲۰۰۹ توسط دولت فرانسه به پارلمان این کشور تقدیم شد، به ISPهای فرانسوی این اجازه را میدهد که یک فهرست مشخص از تارنماهای غیراخلاقی را تحت نظارت وزارت کشور فرانسه، مسدود و فیلتر کنند.
انگلیس
در اكثر كشورهاي اروپايي از جمله "انگليس" فيلترينگ بيشتر بر روي مسائلي مانند پورنوگرافي كودكان، نژاد پرستي و مسائل تروريستي اعمال مي شود.
یک سازمان غیردولتی و غیرانتفاعی در انگلستان به نام "بنیاد نظارت بر اینترنت" (Internet Watch Foundation)، فهرستی از تارنماهای غیراخلاقی را تهیه کرده و بر اساس آن، دسترسی ۹۸ درصد از کاربران اینترنت در انگلستان به این تارنماها مسدود شده است. وزیر کشور انگلیس ورنون کوکر، ضربالعجلی را تا پایان سال ۲۰۰۷ برای همهی سرویسدهندگان خدمات اینترنتی در این کشور تعیین کرده بود تا یک سیستم مسدودسازی محتوا بر اساس سبک cleanfeed طراحی و اجرا کنند.
در سال ۲۰۰۶ هم وزیر کشور انگلیس قول داده بود که همهی ISP های این کشور، تارنماهای غیراخلاقی کودکان را مسدود خواهند کرد. در اواسط سال ۲۰۰۶ میلادی، دولت انگلیس گزارش داد که دسترسی ۹۰ درصد کاربران اینترنت پرسرعت در این کشور به تارنماهای غیراخلاقی مسدود شده است. علیرغم اینکه قرار بود این رقم در پایان سال ۲۰۰۷ به ۱۰۰ درصد برسد، اما گزارشهای دولتی در پایان سال ۲۰۰۸ میلادی، رقم ۹۵ درصد را اعلام کردند و در پی آن، دولت تصمیم گرفت تا مسدود کردن دسترسی پنج درصد باقیمانده، هرچه سریعتر اقدامات لازم را انجام دهد.
در فاصلهی بین سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۶، شرکت BT Group فناوری جدیدی به نام Cleanfeed را معرفی کرد که ۸۰ درصد سرویسدهندگان خدمات اینترنتی در انگلیس از آن استفاده میکنند. کاربری این فناوری به گونهیی است که دسترسی به تارنماهای غیرمجازی که توسط "بنیاد نظارت بر اینترنت" فهرست شدهاند را برای کاربران خانگی قطع میکند.
ایتالیا
گفته میشود که فیلترینگ و سانسور محتوای اینترنت در کشور ایتالیا بسیار رایج است. این محدودسازی از دسترسی عموم مردم به محتوای تارنماهای خاص و حتی برخی شبکههای تلویزیونی جلوگیری میکند. بر اساس آمارهای "گزارشگران بدون مرز"، با وجودی که ایتالیا پایینترین رتبهی آزادی رسانهها در میان کشورهای عضو اتحادیهی اروپا را دارد و به عنوان کشور "تقریباً آزاد" شناخته میشود، اما قوانین ویژهیی برای کنترل محتوای رسانهها و اینترنت در ایتالیا به تصویب رسیدهاند که یکی از آنها مستقیماً به شخص نخست وزیر، سیلویو برلوسکونی برمیگردد. در ایتالیا پس از اینکه گروهی از کاربران شبکهی اجتماعی Facebook اقدام به انتشار مطالبی بر علیه برلوسکونی کردند، قانونی برای مسدود کردن این تارنما تحت عنوان Romani Law تصویب شد. در ایتالیا همچنین یکی از قسمتهای یک مجموعهی تلویزیونی که استفاده از مواد مخدر در پارلمان این کشور را به تصویر میکشید، سانسور و از پخش آن جلوگیری شد.
آلمان
فیلترینگ اینترنت در آلمان، بر اساس قانون فدرال صورت میگیرد و در مواردی خاص، دادگاههای این کشور رای به مسدود شدن برخی تارنماها میدهند. با این حال، آلمان کشوری است که مسدودسازی محتوای سیاسی در آن به وفور دیده میشود. نمونهیی از محتوای سیاسی مسدود شده توسط آلمان برای کاربران اینترنت، عبارات و کلیدواژههایی است که به "نفی هلوکاست" مربوط میشوند. کاربران اینترنت در کشور آلمان اغلب نمیتوانند به محتوای مقالات و نوشتههایی که به نفی هلوکاست میپردازند دسترسی داشته باشند. در اوایل سال ۲۰۱۰ میلادی نیز یک قانون فدرال برای مسدودسازی دسترسی به محتوای غیراخلاقی در آلمان به تصویب رسید.
استراليا
فیلترینگ اینترنت در استرالیا عمدتا به طرحهای ممنوعیت محتوای مجرمانه اینترنتی برمیگردد و دولت فدرال این کشور به واسطه ارایهدهندگان اینترنت دسترسی به برخی تارنماها را محدود میکند.
حزب کارگر استرالیا در سال ۲۰۰۸، طرح اجباری فیلترینگ اینترنت را برای تمامی شهروندان معرفی کرد. البته هنوز این طرح کاملا اجرایی نشده است. نهاد مدیریت ارتباطات و رسانه استرالیا (ACMA) در راستای این طرح، لیست سیاهی از وبتارنماهایی را که محتوای مجرمانه دارند، فراهم کرده و تارنماهایی که در این لیست سیاه قرار میگیرند، به ازای هر یک روز فعالیت، ۱۱ هزار دلار جریمه میشوند. از اواسط ماه میلادی گذشته نیز قانون جدیدی با عنوان "شاخصهای افزایش ایمنی اینترنت برای خانوادهها” در استرالیا مطرح شد که از طرح قبلی فیلترینگ اینترنت حمایت میکند.
قوانین استرالیا در زمینه سانسور اینترنت با عناوینی چون دیواره آتش بزرگ استرالیا، دیواره آتش ضد خرگوش(که برگرفته از نام دیوار ضد خرگوش در این کشور است) مطرح شده که میتوان گفت مجموعهای از قوانین ایالتی و فدرال است ولی مساله مهم در اینجا مقررات مربوط به برنامه پنجم طرح خدمات پخش رسانهای سال ۱۹۹۲ است که بر اساس آن، اگر شکایتی در زمینه محتوای اینترنتی صادر شود، ACMA حق دخالت دارد و میتواند محتوای فیلم و ویدیوی آنلاین را بررسی کند. اگر محتوای تارنمای در رده +R۱۸ و +X۱۸ قرار گیرد، سیستم شناسایی بزرگسال نداشته باشد و در استرالیا هم میزبانی شده باشد، باید محتوای نامناسب از تارنما حذف شود. اما اگر این تارنما در خارج از استرالیا میزبانی شده باشد، نام تارنما در لیست سیاه وارد میشود و بعد از طریق نرمافزار فیلترینگ مسدود میشود و نرمافزار فیلترینگ از سوی ارایهدهندگان اینترنت به مشتریان توصیه میشود.
بر اساس این گزارش می توان گفت که فیلترینگ شبکه های اجتماعی فقط در کشور ایران وچود ندارد چرا که این کشور همچون کشورهای دیگر به دنبال فراهم کردن شرایط مناسب و ایجاد آرامش در کشور و در کنار آن استفاده عموم از اطلاعات، اقدام به فیلترکردن برخی شبکه ها نموده است و بنا به گفته محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات طرح فیلترینگ هوشمند شبکه های اجتماعی که اکنون فاز اول آن با موفقیت انجام و فاز دوم آن در سایت های دیگر اغاز شده است، می تواند با حذف صفحات مجرمانه، اطلاعات مفید و مناسب را برای کاربران فراهم کند.
منبع: باشگاه خبرنگاران
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
فیلترینگ شبکه های اجتماعی دغدغه کدام کشورهاست؟
باشگاه خبرنگاران گزارش میدهد فیلترینگ شبکه های اجتماعی دغدغه کدام کشورهاست برخی افراد درکشور به محض شنیدن فیلترینگ یک شبکه اجتماعی با اجرای ان موافق وبرخی ها ازاجرای ان ناراضی هستند ومی پندارند این طرح فقط در ایران اجرا می شود اما هستند کشورهایی که برخی سایت هایشان فیلتر می شوجانشین قائم مقام وزیر کشور در ستاد صیانت حقوق شهروندی: صیانت از حقوق شهروندی از دغدغههای مهم مقام معظم رهبری
جانشین قائم مقام وزیر کشور در ستاد صیانت حقوق شهروندی صیانت از حقوق شهروندی از دغدغههای مهم مقام معظم رهبری استجانشین قائم مقام وزیر کشور در ستاد صیانت حقوق شهروندی گفت صیانت از حقوق شهروندی و عفاف و حجاب از دغدغههای مهم مقام معظم رهبری و نظام اسلامی است به گزارش خبرگزاری فاردر گفتوگو با فارس هاشمی: فرقی نمیکند با کدام تیم در فینال بازی کنیم
در گفتوگو با فارسهاشمی فرقی نمیکند با کدام تیم در فینال بازی کنیمسرمربی تیم بسکتبال مهرام گفت برای ما فرق نمیکند با کدام تیم در فینال بازی کنیم و باید روی تیم خودمان تمرکز داشته باشیم مصطفی هاشمی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد صعود به فینال جام ملیدغدغهی وضعیت اسفبار جنگلهای شمال در تئاتر فجر
جمعه ۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۴ نویسنده و کارگران نمایش درخت جان معتقد است تئاتر خیابانی هنوز نتوانسته جایگاه خود را در بدنه هنرهای نمایشی کشور پیدا کند به گزارش ایسنا محمود فرضینژاد که با نمایش درخت جان در بخش مهمان تئاتر خیابانی این دوره از جشنواره شرکت کرده است با بیان این- اصفهان دغدغه های فراوانی در زمینه فعالیت های قرآنی دارد
مدیر مهدهای قرآن اصفهان اصفهان دغدغه های فراوانی در زمینه فعالیت های قرآنی دارد اصفهان-ایرنا- مدیر موسسه مهدهای قرآن اصفهان گفت دغدغه های فراوانی در زمینه فعالیت ها و برنامه های قرآنی در اصفهان وجود دارد به گزارش ایرنا حسین خاکساری عصر پنجشنبه در دومین جلسه از سلسله نشست های نببايد دغدغه رهبري در زمينه توليد علم را برطرف کنيم
۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۷ ۴۸ب ظ آيت الله حسيني بوشهري بايد دغدغه رهبري در زمينه توليد علم را برطرف کنيم مدير حوزه هاي علميه با بيان اينکه بايد دغدغه رهبري را در زمينه توليد علم برطرف کنيم ابراز داشت فضلا بايد هرسال پروژه تحقيقي براي خود تعريف کنند به گزارش خبرگزاري موج ازقم مدير حوزهمسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد همدان مطرح کرد کمبود تجهیزات؛ دغدغه مراکز دیجیتال در کانونهای م
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد همدان مطرح کردکمبود تجهیزات دغدغه مراکز دیجیتال در کانونهای مساجد همدانمسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد همدان گفت کمبود تجهیزات یکی از مهمترین دغدغهها برای تأسیس مراکز دیجیتال جدید در کانونهای مساجد استان است هادیکابوس خشکسالی دغدغه برزیلیها
کابوس خشکسالی دغدغه برزیلیهاخشکسالی شدید در برزیل طی 80 سال اخیر مقامات این کشور را مجبور به انجام اقداماتی در چند ایالت کرده است به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «کورئو دل اورینکو» بر اساس گزارش رسانههای برزیل ای- یک مقام وزرات کشور:صیانت از حقوق شهروندی دغدغه مسوولان نظام است
یک مقام وزرات کشور صیانت از حقوق شهروندی دغدغه مسوولان نظام است خرم آباد - ایرنا - جانشین رییس بازرسی ستاد صیانت از حقوق شهروندی وزارت کشور گفت صیانت از حقوق شهروندی از دغدغه های بزرگان انقلاب اسلامی است به گزارش خبرنگار ایرنا علی ملازاده عصر پنجشنبه در کارگروه صیانت از حریآیه ای که هنوز موقع تأویل آن نرسیده است/بر بازوی مبارك امام زمان(عج) کدام آیه قرآن حک شده؟
آیات المهدی عج در قرآن كدامند آیه ای که هنوز موقع تأویل آن نرسیده است بر بازوی مبارك امام زمان عج کدام آیه قرآن حک شده قرآن کریم برای معرفی شخصیت های الهی گاهی نام آن ها را ذکر می کند و گاهی ویژگی ها را یادآور می شود بدون ذکر نام آن ها به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاپیام رهبر انقلاب به نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا دانشاندوزی را با اندیشهورزی و این هر دو
پیام رهبر انقلاب به نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپادانشاندوزی را با اندیشهورزی و این هر دو را با پرهیزگاری و پاکدامنی بیامیزیدحضرت آیتالله خامنهای در پیامی به چهلونهمین نشست سراسری اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا تاکید کردند دانشاندوزی را با انشانس اول دریافت جایزه اسکار کدام فیلم است؟
شانس اول دریافت جایزه اسکار کدام فیلم است تک تیرانداز آمریکایی و بردلی کوپر بازیگر این فیلم هردو شانس زیادی برای دریافت جایزه اسکار دارند تکتیرانداز آمریکایی ساخته کلینت ایستوود با فروشی حدود ۹۰ میلیون دلار در صدر جدول پرفروشترین فیلمهای هفته گذشته سینماهای آرهبر انقلاب: دانشاندوزی را با اندیشهورزی و هر دو را با پرهیزگاری و پاکدامنی بیامیزید
رهبر انقلاب دانشاندوزی را با اندیشهورزی و هر دو را با پرهیزگاری و پاکدامنی بیامیزید مقام معظم رهبری در پیامی به نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا تاکید کردند دانشاندوزی را با اندیشهورزی و این هر دو را با پرهیزگاری و پاکدامنی بیامیزید روز نو مقام معظم رهبریدو نمایش دیگر بخش بینالملل روی صحنه میروند چهارمین روز جشنواره تئاتر فجر میزبان کدام آثار است؟
دو نمایش دیگر بخش بینالملل روی صحنه میروندچهارمین روز جشنواره تئاتر فجر میزبان کدام آثار است چهارمین روز از سیوسومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر با هفت نمایش صحنهای هفت اجرای خیابانی و یک اثر رادیویی میزبان مخاطبان خود میشود به گزارش خبرگزاری فارس بعد از پایان اجراهایفیلترینگ اینستاگرام آغاز شد
به گزارش جام جم کلیک با توجه به اینکه اکنون گوشی موبایل در دسترس تمام گروههای سنی قرار دارد و گروههای کم سن و نوجوان از طرفداران پروپاقرص اینترنت و شبکههای اجتماعی هستند امکانی که خیال والدین را در استفاده فرزندان از این فضا آسوده کند بسیار ضروری است بکدام میوه لوکس در بازار قاچاق نیست
کدام میوه لوکس در بازار قاچاق نیستتاریخ انتشار جمعه ۳ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۲۰ ۲۵ رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تهران با استناد به پاسخ وزارت جهاد کشاورزی گفت این وزارتخانه اعلام کرده هیچ گونه مجوزی برای واردات میوه نداده و به غیر از موز تمام میوههای لوکس به صورت قاچاق و-مرحله نخست طرح فیلترینگ هوشمند در حال اجرا است
واعظی مرحله نخست طرح فیلترینگ هوشمند در حال اجرا است وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در کرمانشاه گفت مرحله نخست طرح فیلترینگ هوشمند در حال اجرا است و مرحله دوم و سوم این طرح به ترتیب سه و شش ماه دیگر اجرا میشود محمود واعظی در جمع خبرنگاران اظهار داشت در طرح فیلترینگ هو-
گوناگون
پربازدیدترینها