تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):حد توکل چیست؟ حضرت فرمودند: اینکه با وجود خدا از هیچ کس نترسی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842244610




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شبکه های اجتماعی تحت نظارت کامل سپاه / هشدار به گردانندگان صفحات اجتماعی و خانواده ها


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: شبکه های اجتماعی تحت نظارت کامل سپاه / هشدار به گردانندگان صفحات اجتماعی و خانواده ها


کارشناس ویژه فضای سایبری سپاه با تاکید بر اشراف اطلاعاتی کامل بر فعالیت‌های شبکه‌های اجتماعی تاکید کرد : کسانی که فکر می کنند این فضا برای آنان امن است، از فعالیت های خود دست بردارند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکعه خبر، مصطفی علیزاده، کارشناس ویژه فضای مجازی سپاه در برنامه گفتگوی ویژه خبری یکشنبه شب شبکه دو سیما درباره دستگیری افرادی که در فضای مجازی به ترویج فساد می پرداختند گفت: در نیمه دوم امسال بررسی ها نشان داد گروهی از صفحات ایجاد شده در فیس بوک ماموریت تغییر سبک زندگی و نهاد خانواده ها را در دستور کار خود به صورت سازمان یافته قرار داده اند که تعداد 350 صفحه با مدیریت 36 نفر شناسایی شد.
مصطفی علیزاده، کارشناس ویژه فضای مجازی سپاه در برنامه گفتگوی ویژه خبری یکشنبه شب

وی افزود: این صفحات در 3 حوزه مستهجن و غیر اخلاقی، شکل دهی به مسائل ابتذال به وسیله مدلینگ و در نهایت قبح شکنی از مقدسات دین فعالیت می کردند.
علیزاده گفت: هم اکنون از 350 صفحه 130 صفحه به طور کلی حذف شد و متهمینی که در این فضا فعالیت داشتند از استان های تهران، البرز، مازندران و گیلان بودند  که 12 نفر از آنها دستگیر و 24 نفر هم با حکم قضایی برای پاسخگویی دعوت شده اند.
وی با بیان این که متهمان این پرونده همگی آقا هستند و متوسط سن آن ها 25 سال است و همه سابقه قضایی دارند  افزود: مدیران این صفحات معضلات گوناگون از جمله مصرف روان گردان دارند.
علیزاده تصریح کرد: این افراد یا از مصرف کنندگان روان گردان هستند و یا از خانواده های طلاق اند و در صدد کسب موقعیت اجتماعی به این وسیله بودند.
حوزه های اخلاقی، اعتقادی و رفتاری هدف تهاجم فرهنگی
وی افزود: در حوزه اول گردانندگان با ایجاد برخی جذابیت ها مانند جمع آوری عکس های مستهجن همزمان با انتشار شماره تلفن برخی دختران با اسامی و عناوین مختلف موجب مزاحمت های بسیار شده بودند که این صفحات حذف شدند.
علیزاده حوزه دوم را پدیده ابتذال عنوان ذکر کرد و گفت: در این بخش بیشتر عکس های که برای عروسی گرفته می شوند از جمله در آرایشگاه ها و آتلیه های عکاسی به این صفحات در شبکه فیس بوک راه پیدا کرده و موجب درگیری خانواده ها می شوند.
وی افزود: برخی از دختران این مرز و بوم که در معرض آسیب قرار دارند ناآگاهانه و با الگو گیری به سمت این جریان ها حرکت می کنند که باید جلوی آن گرفته شود.

هشدار به خانواده ها
علیزاده با هشدار به خانواده ها گفت: خانواده ها باید توجه کنند که ممکن است دختران و نوجوانان آنها در این فضا فعالیت هایی کنند که ممکن است گاهی بازگشت از آنها امکان پذیر نباشد.
وی نمونه از انتشار ناخواسته تصاویر را در قرار دادن عکس های خانوادگی، سفر خانوادگی یا دانشجویی با وضع نامناسب و سپس برداشته شدن و انتشار آن در صفحات دیگر ذکر کرد و درباره محور سوم هم گفت: این بخش در قالب قبح شکنی فعالیت می کند به این صورت که بستر اصلی آن جوک و سرگرمی و ابتدای آن با لطیفه درباره احترام به نزدیکان آغاز می شود.
علیزاده گفت: با جا افتادن این مفهوم به تدریج جوک در همه سطوح وارد می شود و به روایات و ائمه و دین می رسد.
وی تصریح کرد: جریانی که ذیل این موضوع قرار دارد، نق زدن در همه مسائل و به تمسخر گرفتن هر موفقیتی است که در جامعه به وجود می آید از این رو کاربر به جای احساس نشاط در ورود به فضای مجازی با خودباختگی روبرو می شود علاوه بر این که این فضا مورد سوء‌استفاده شبکه های ضد انقلاب هم واقع می شود و آنها از این ابزار برای توزیع انبوه شایعات استفاده می کنند. هشدار به کردانندگان صفحات اجتماعی
علیزاده با هشدار به اداره کنندگان صفحات در شبکه های اجتماعی گفت: ما به لحاظ اشراف اطلاعاتی همه شبکه های اجتماعی را تحت اشراف داریم و کسانی که فکر می کنند این فضا برای آنان امن است، از فعالیت های خود دست بردارند.
وی با بیان این که ما از آنها می خواهیم که فضا را پاک و به دور از معصیت نگاه دارند اظهار داشت: ما با اشخاص ذیربط در شبکه های اجتماعی دیگر هم به شکل ناصحانه تماس خواهیم گرفت. شورای عالی فضای مجازی باید در جایگاه خود قرار داده شود
شاه میرزایی در خصوص جایگاه این شورا در کشور هم اظهار داشت: شورای عالی فضای مجازی باید در جایگاه خود قرار داده شود تا اهداف مورد نظر را پیاده کند؛ از همین رو با توجه به این که یک ماه دیگر به سومین سالگرد تاسیس این شورای نزدیک می شویم متاسفانه هنوز در جایگاه خود قرار نگرفته ایم.
 وی تصریح کرد: با توجه به برکات وجود مقام معظم رهبری در کشور این شورا تاسیس شد و بهترین ساختاری که با توجه به مطالعات می توانست طراحی شود برای این شورا ایجاد شد؛اما اقدامات شورا مشروط به این است که این شورا درست فهمیده شود و مورد استفاده قرار گیرد که متاسفانه هنوز در جایگاه خود قرار نگرفته است که به امید خدا جایگاه خودش را پیدا کند.
 عضو حقیقی شورای عالی شبکه های مجازی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که کم کاری از سوی چه ارگانی صورت گرفته تا این شورا جایگاه اصلی خود را در عرصه فضای مجازی نداشته باشد،گفت: هدف اصلی شورای عالی فضای مجازی نظارت بر این فضا است تا آسیب ها و فرصت های شبکه های مجازی را به دقت رصد کنیم ،اما با موازی کاری هایی که صورت گرفته این شورا به خوبی جایگاه خود را در این عرصه پیدا نکرده است.
 شاه میرزایی افزود: دستگاه های مرتبط همچون وزارت ارتباطات نیز عضو شورا است از همین رو همه اعضای شورا باید جایگاه مدنظر شورای عالی فضای مجازی را باور داشته باشند و از آن استفاده کنند؛به همین ترتیب باید ورودی شورا از سوی دستگاه ها و وزارتخانه صورت گیرد تا به مسائل مهمی که مطرح می کنند رسیدگی شود به همین منظور اگر این ورودی ها به شورا اعمال نشود و  اعضا حضور فعالی در شورا نداشته باشند قطعاً خروجی هم این شورا نخواهد داشت.

وی در پاسخ به این سوال که چرا این اتفاق نمی افتد؛بیان داشت: دلیل اصلی آن این است که شوراهای موازی وجود دارد که در آن شوراها تصمیم گیری هایی اتخاذ می شود و با توجه به این که آن شوراها از نظر سوابق سنی از ما بیشتر هستند شورای عالی فضای مجازی نتوانسته به جایگاه اصلی خود برسد تا خروجی مهمی داشته باشد.
 عضو حقیقی شورای عالی شبکه های مجازی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که هدف اصلی این شورا چیست و چه فعالیت هایی را دنبال می کند گفت: هدف اصلی این شورا با توجه به هزینه های فرهنگی غلط کشورمان شناخت فرصت ها و آسیب ها است،اما نگاه اصلی ما بیشتر بر روی شناخت فرصت ها است اما با توجه به این که تهدیدات هم در این زمینه زیاد بوده است نتوانستیم از فرصت ها استفاده شایسته ای کنیم.

عضو حقیقی شورای عالی شبکه های مجازی ادامه داد: کشورهای دیگر از فضای مجازی استفاده های خوبی می کنند که یک مورد آن استفاده از فرصت اشتغال زایی است؛زیرا فضای مجازی حوزه ایی است که بسیار سریع و با سرعت وارد بازار می شود و اشتغال زایی بسیار خوبی برای جوانان دارد و با توجه به این که امروزه اقتصاد کشورها با کشاورزی و بعضی صنایع تولیدی رشد نمی کند به این موضوع فضای مجازی بیشتر پرداخته شده است زیرا در کشاورزی و صنایع درصد کمی از جامعه مشغول به کار می شوند اما در فضای سطح گسترده ای از مردم و جوانان وارد این عرصه خواهند شد.
 
 شاه میرزایی تصریح کرد: کشور ما با توجه به این که دارای عقبه فرهنگی است اما نتوانسته به خوبی از فرصت های فضای مجازی استفاده کند و همچون در بحث دولت الکترونیک نیز شاخصه خوبی نداریم.
وی تاکید کرد: اکنون ما نه از فرصت ها استفاده کردیم و نه توانسته ایم در مقابل تهدیدات به صورت جدی مقابله ای داشته باشیم زیرا در بسیاری از زمینه ها نگاه ها به سمت شورای فضای مجازی سطح پایینی دارد.
عضو حقیقی شورای عالی شبکه های مجازی اظهار داشت: ما در بسیاری از زمینه ها انتظارمان از مسئولین آن است که نگاه حداقلی داشته باشند که همچون کشورهای غربی بتوانیم در این موضوع رفتار کنیم که این بدان معناست که حداقل امنیت فضای مجازی که در کشورهای غربی وجود دارد در همان حد داشته باشیم زیرا در آن حد نیز ما در این فضا امنیت نداریم.
شاه میرزایی ادامه داد: برای بررسی اقدامات شورا نیاز به کار کارشناسی،شبانه روزی و همان گونه مقام معظم رهبری فرموده اند که مدیریت جهادی داریم تا این شورا بتواند خروجی داشته باشد، زیرا اکنون نه بحث های جدی در شورا مطرح می شود نه شورا ورودی خاصی دارد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا جلسات شورای عالی فضای مجازی برگزار می شود و یا چه تعداد از این جلسات برگزار شده است یادآور شد: اطلاعات داخل جلسه را باید دبیر شورا پاسخ دهد و این در حیطه اختیارات بنده نیست آسیب ها و تهدیدهایی شبکه های مجازی عضو حقیقی شورای عالی شبکه های مجازی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه آسیب ها و تهدیدهایی شبکه های مجازی، خانواده های ما را مورد هجمه قرار می دهد،گفت:کشورهای دنیا مقررات گسترده ای در این مورد اتخاذ کرده اند؛ زیرا ساعت های زیادی از وقت کاربران صرف شبکه های مجازی می شود و با توجه به این اطلاعات محرمانه از قبیل مکان یابی،عکس های خصوصی، خاطرات، یادداشت های روزانه و غیره در این وسیله جمع شده است از همین رو از سوی شبکه های مجازی کاربران تشویق می شوند که این اطلاعات را بر روی این شبکه ها قرار دهند.

شاه میرزایی افزود:با توجه به این که ارزش این شرکت های مخابراتی و شبکه های مجازی مرتبط با میزان کاربران و اطلاعات گذاشته شده است که یک شبکه اجتماعی موبایلی که سال پیش سهامش به فروش رفت معادل 19 میلیارد دلار بود،اما تمام مرکز مخابرات ما روی 6 میلیارد دلار می شود که این نشان دهنده اهمیت اطلاعات جا به جا شده است که انسان ها را تشویق به حضور در این شبکه ها می کند.
  اهمیت بهره گیری از فضای مجازی برای شغل یابی
وی گفت: فرآیند شغل یابی بهترین فرصتی است که شبکه های مجازی برای ما ایجاد کرده اند،زیرا می توانیم به وسیله این شبکه ها بهترین حرفه ها را انتخاب کنیم اما متاسفانه با توجه به این که کشور ما دچار کم باوری نسبت به توان داخل است نتوانستیم به این مهم دست پیدا کنیم اما این را باید بگویم که کشور ما مشکلی از لحاظ فنی تا کنون نداشته است،زیرا دانشجویان و افراد فنی که در این موضوع فعالیت می کنند در این حیطه به صورت کامل مسلط هستند.
 


دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن