واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ۴۲ هزار کارگر ساختمانی تحت پوشش تامین اجتماعی استان اصفهان
مدیرکل تامین اجتماعی استان اصفهان تعداد کارگران ساختمانی تحت پوشش تامین اجتماعی این استان را ۴۲ هزار نفر اعلام کرد و گفت: ۱۳۶ هزار کارگر ساختمانی دیگر نیز تا پایان سال از خدمات بیمه ای تامین اجتماعی بهره مند می شوند.
علی اصغر دادخواه در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای قانون بیمه کارگران ساختمانی از دوم بهمن امسال ، شرط زیرپوشش گرفتن کارگران ساختمانی را داشتن کارت مهارت از اداره کل فنی و حرفه ای اعلام کرد و افزود: کارگران ساختمانی در محل ساختمان بیمه می شوند.
مدیرکل تامین اجتماعی اصفهان به الکترونیکی شدن ارائه خدمات تامین اجتماعی اشاره کرد و بیان داشت: هم اکنون ۱۱۱ هزار کارفرما طرف قرارداد این سازمان هستند که ۸ هزار و ۸۰۰ نفر آنها کارگاه های صنعتی با ۵۰ نفر کارگر را اداره می کنند می توانند با دریافت رمز الکترونیک حق بیمه خود را غیرحضوری پرداخت کنند.
وی همچنین تعداد بیمه شدگان خودپرداز تحت پوشش تامین اجتماعی استان اصفهان را نیز ۴۰۰ نفر اعلام کرد و اظهار داشت: این تعدادشامل قالیبافان، کارگران ساختمانی، رانندگان و مشاغل آزاد هستند که می توانند تا پایان سال با دریافت رمز الکترونیک به صورت غیرحضوری بیمه خود را پرداخت کنند.
دادخواه همچنین از افتتاح سه شعبه اصلی تامین اجتماعی در شهرهای چادگان، فولادشهر و پیربکران را در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: با احتساب این شعب تعداد شعب اصلی تامین اجتماعی استان به ۴۳ شعبه می رسد.
وی افزود: با افتتاح دفاتر کارگزاری تامین اجتماعی در شهرهای زرین شهر، خمینی شهر و فلاورجان تعداد این دفاتر در سطح استان به ۱۶ دفتر افزایش می یابد.
مدیرکل تامین اجتماعی استان اصفهان به قانون بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور اشاره کرد و گفت: در گذشته اگر کارگری بیش از ۱۰ روز غیبت در یک سال داشت بازنشستگی وی از ۲۰ سال به ۲۵ سال افزایش می یافت اما اصلاح این قانون اکنون به شعب تامین اجتماعی ابلاغ شد و این ۱۰ روز غیبت را تا سقف ۳۶۵ روز رساندیم و با این وضعیت کارگران می توانند تا سقف ۳۶۵ روز غیبت را با ۲۰ ساله سابقه بازنشسته شوند.
وی از تقسیط بیمه سربازی در کلیه شعب تامین اجتماعی خبر داد و گفت: کسانی مشمول این می شوند که قبل از خرداد سال ۸۵ سربازی رفته و قبل از آن بیمه پرداخت نکرده اند.
دادخواه همچنین به کاهش تعداد مستمری بگیران بیمه بیکاری از ۲۱ هزار نفر در سال ۹۲ به ۱۶ هزار و ۷۰۰ نفر در سال جاری اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال تاکنون ۶۵ بازرس، ۱۴۵ هزار بار بازرسی و کنترل را در سطح واحدهای تحت پوشش بیمه انجام داده اند.
وی تعداد بیمه شدگان اصلی تامین اجتماعی استان را یک میلیون و یکصد هزار نفر اعلام کرد و گفت: در این راستا همطراز استان تهران هستیم.
مدیرکل تامین اجتماعی استان اصفهان همچنین در خصوص بدهی ۶۲ میلیارد تومانی شرکت اتوبوس رانی در قابل حق بیمه و جریمه آن به سازمان تامین اجتماعی استان، گفت: با واگذاری قطعه زمینی به مساحت ۵ هکتاری در محدوده شهرک شهید کشوری کنار سالن اجلاس، برای احداث بیمارستان فوق تخصصی تامین اجتماعی اصل این بدهی به صورت تهاتری پرداخت و جرایم آن بخشوده می شود. پرداخت 5 هزار وام ازدواج به زوج های جوان رییس اداره امور شعب بانک رفاه استان اصفهان نیز در این نشست خبری گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۵ هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه در قالب وام ازدواج توسط شعب بانک رفاه استان اصفهان پرداخت شده است. وحید خانلری با اشاره به اینکه کارمزد وام ازدواج ۴ درصد است، افزود: در مجموع ۱۵۰ میلیارد ریال تسهیلات ازدواج به متقاضیان در استان اصفهان پرداخت شد.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر حدود ۲۰۰ هزار مستمری بگیر در استان اصفهان از بانک رفاه حقوق دریافت می کنند، تصریح کرد: از سال آینده نیز بازنشستگان صندوق بازنشستگی فولاد هم مستمری خود را از این بانک دریافت می کنند.
رییس اداره امور شعب بانک رفاه استان اصفهان عملکرد بانک رفاه را در زمینه مانده مطالبات در سطح کشور مطلوب عنوان کرد و افزود: نسبت مطالبات به مصارف در بانک رفاه استان یک درصد است.
وی تصریح کرد: هم اکنون مانده مطالبات شعب بانک رفاه استان ۱۷۰ میلیارد تومان است.
خانلری با بیان اینکه تعداد شعب بانک رفاه در استان را ۸۴ شعبه و و ۱۴ واحد ارائه خدمات خاص است، تاکید کرد: این بانک برای هشتمین سال پیاپی توانست رتبه نخست را از لحاظ رضایتمندی مشتری کسب کند.
وی همچنین یادآور شد: بانک رفاه استان تا پایان دی ماه از لحاظ رشد منابع و رشد مصارف و پرداختی رتبه نخست را در بین تمام بانک ها کسب کرده است.
رییس اداره امور شعب بانک رفاه استان اصفهان افزود: هم اکنون ۱۱۰ دستگاه ATM بانک رفاه دراستان وجود دارد که تا پایان سال ۳۰ دستگاه جدید به آن اضافه می شود.
رئیس اداره امور شعب بانک رفاه کارگران استان اصفهان گفت: در زمینه خدمات الکترونیکی و بانکداری الکترونیکی، بانک رفاه قدم های مثبتی برداشته است و سازمان تامین اجتماعی در سال جدید صدور فیش های حق بیمه را به شکل الکترونیکی از طریق ATM، دستگاه های کارت خوان، بانک در شعب تامین اجتماعی، دستگاه های خودپرداز، موبایل بانک و غیره انجام می دهد.
وی اضافه کرد: برای استفاده از خدمات موبایل بانک لازم نیست فرد مشتری بانک باشد و از طریق سامانه USDD می توانند حق بیمه را پرداخت کنند و نیاز به تردد از شعبه های سازمان وجود ندارد.
منبع : جوان آنلاين
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]