واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ بهمن ۱۳۹۳ (۸:۲۶ق.ظ)
در سال جاري صورت گرفت؛ تبديل 5700 انشعاب برق غيرمجاز به مجاز در همدان مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق استان همدان گفت: در سال جاري 5 هزار و 729 مورد انشعاب برق غيرمجاز به مجاز تبديل شده است.
به گزارش خبرنگار موج از همدان، حاجيرضا تيموري در ديدار با وزير نيرو با اشاره به اهداف برنامههاي شرکت توزيع نيروي برق استان همدان اظهار داشت: از مهمترين اين اهداف ميتوان به بحث كاهش تلفات انـرژي و پيـک بـار و کاهش نرخ خاموشيها و انرژي توزيع نشده اشاره کرد.
وي با اشاره به اقدامات انجام شده در اين راستا و روند کاهشي تلفات انرژي در سطح استان تصريح کرد: اين ميزان از 22.5 درصد در سال 86 به 13.5 درصد در سال جاري خواهد رسيد.
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق استان همدان اضافه کرد: با توجه به برنامهريزيها و اقدامات در دست اجرا تلفات انرژي استان در سال 94 بايد به 11.7 درصد برسد.
وي با اشاره به چشمانداز شرکت توزيع و رساندن کاهش تلفات انرژي به 5 درصد در سال 1404 يادآور شد: در اين زمينه اقداماتي مانند استفاده از ترانسهاي کم ظرفيت و کم تلفات، تعديل مصرف روشنايي معابر و ديگر فعاليتها توسط شرکت توزيع نيروي برق استان اجرايي ميشود.
تيموري بيان کرد: يکي از گامهاي مثبت در راستاي کاهش تلفات انرژي در سطح استان تبديل سيم مسي به کابل خودنگهدار و تعويض 25 هزار کنتور معيوب براي جلوگيري از هدررفت انرژي بوده است.
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق استان همدان در ادامه گزارش خود به وزير نيرو ابراز داشت: از ديگر اقدامات اجرايي شرکت ساماندهي برقهاي غيرمجاز در استان بوده که طي سال گذشته در اين زمينه 6 هزار و 58 مورد کارت سبز صادر شده و 4 هزار و 279 مورد نيز به انشعاب مجاز تبديل شده است.
وي ادامه داد: طي 10 ماهه سال جاري نيز 5 هزار و 474 مورد صدور کارت سبز و 5 هزار و 729 مورد تبديل انشعاب غيرمجاز به مجاز صورت گرفته که از اين محل 5 ميليارد و 855 ميليون ريال وصول شده است.
تيموري با اشاره به احتساب انرژي به حساب نيامده ناشي از برقهاي غيرمجاز و بازرسي لوازم اندازهگيري افزود: در سال گذشته با انجام 39 هزار و 808 مورد کسر مصرف ناشي از دستکاري، ضريب دقت کنتورهاي معيوب و کشف برقهاي غيرمجاز از هدررفت 183.7 ميليون کيلووات ساعت انرژي جلوگيري شد که اين امر باعث کاهش 5.2 درصدي تلفات برق در استان شد.
وي اضافه کرد: در سال جاري نيز با انجام 41 هزار و 286 مورد کسر مصرف ناشي از دستکاري، ضريب دقت کنتورهاي معيوب و کشف برقهاي غيرمجاز از هدررفت 138 ميليون کيلووات ساعت انرژي جلوگيري شد که اين امر سبب 4.6 درصد کاهش تلفات انرژي برق بوده است.
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق استان همدان در ادامه با اشاره به فعاليتهاي انجام شده در زمينه استفاده از مولدهاي مقياس کوچک در استان همدان بيان داشت: در اين راستا 28 سرمايهگذار براي 153 مگاوات درخواست دادهاند که تاکنون براي 15 واحد با 120 مگاوات پروانه صادر شده است.
وي با بيان اينکه با 4 واحد نيز براي 28 مگاوات مبادله قرارداد صورت گرفته است، اظهار داشت: در حال حاضر نيروگاه مقياس کوچک کشت و صنعت خزل در نهاوند با 6.4 مگاوات به بهرهبرداري رسيده است.
تيموري از احداث 120 کيلووات نيروگاه خورشيدي با 14 ميليارد ريال اعتبار با استفاده از اعتبارات بند «ز» تبصره 9 قانون بودجه سال 93 خبر داد و گفت: از اين ميزان 80 کيلووات در مدارس، 40 کيلووات در مساجد و 20 کيلووات نيز در شرکت توزيع نيروي برق استان به بهرهبرداري رسيده است.
وي با اشاره به توسعه و اصلاح شبکههاي برق روستايي يادآور شد: در اين راستا طي سال گذشته با استفاده از بند 69 بودجه 92 با اعتبار 47 ميليارد ريال احداث 65.8 کيلومتر شبکه برق و 3 دستگاه پست هوايي، اصلاح 32.4 کيلومتر شبکه، نصب يک هزار و 875 دستگاه چراغ روشنايي و واگذاري 3 هزار و 222 انشعاب جديد به متقاضيان صورت گرفته است.
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق استان همدان افزود: در سال جاري نيز با استفاده از بند «ز» تبصره 9 بودجه سال 93 تا پايان دي ماه با 27 ميليارد ريال اعتبار 30.3 کيلومتر احداث و 20 کيلومتر اصلاح شبکه، احداث 6 دستگاه پست هوايي، نصب 435 دستگاه چراغ روشنايي، اصلاح 64 تابلوي توزيع و واگذاري 2 هزار انشعاب جديد به متقاضيان انجام شد.
وي تصريح کرد: با توجه به اقدامات انجام شده توسط شرکت پيک بار استان از 648 مگاوات در سال 87 به 640 مگاوات در سال جاري رسيد که موفقيت در کاهش و کنترل اين مهم جز با مشارکت و همراهي مردم امکانپذير نيست.
تيموري با اشاره به ديگر اقدامات صورت گرفته بيان داشت: قرائت کنتور تمام مشترکين ولتاژ اوليه از راه دور به تعداد 211 مورد در راستاي اتوماسيون شبکههاي توزيع استان و کليدهاي 20 کيلوولت و نشانگرهاي خطا نيز در حال انجام است.
وي در پايان اظهار داشت: ايجاد 107 دفتر پيشخوان دولت، 34 دفاتر ICT روستايي و ايجاد شعبات برق روستايي نيز از ديگر فعاليتها در راستاي تکريم ارباب رجوع بوده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]