تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كم بخورد، سالم مى‏ماند و هر كس زياد بخورد تنش بيمار مى‏شود و قساوت قلب پي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867223501




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- 19 بهمن ابهت طاغوت را شکست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش: 19 بهمن ابهت طاغوت را شکست تهران - ایرنا - رییس اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش گفت: حرکت حماسی کارکنان نیروی هوایی ارتش در روز 19 بهمن 1357 ابهت رژیم طاغوت را شکست و موجب تسریع پیروزی انقلاب اسلامی شد.


به گزارش روابط عمومی نهاجا، همزمان با آغازین روز ایام الله دهه مبارکه فجر، حجت الاسلام و المسلمین احمد جلیلی صفت رییس اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش با معاونین، مدیران وکارکنان این اداره دیدار کرد.
وی در این دیدار ضمن تبریک دهه مبارک فجر گفت: شاید در سال 42 که پایه گذاری انقلاب اسلامی از آن سال صورت گرفت، کسی تصور پیروزی انقلاب را نمی کرد ولی امام خمینی(ره) با آن بصیرت خدایی شان به پیروزی این حرکت یقین داشتند.
حجت الاسلام والمسلمین جلیلی صفت به مقایسه ویژگی انقلاب اسلامی با دیگر انقلاب ها پرداخت و افزود: ویژگی بارز این انقلاب که باعث ماندگاری و تداوم آن نیز شده، ااستواری نقلاب اسلامی ایران بر پایه آموزه های دینی و وجود یک رهبر، متعهد، مقتدر و شجاع که یک تنه در مقابل استکبار جهانی ایستاد است.
وی اظهار داشت: دیگر ویژگی بارز انقلاب اسلامی ایران، مردم همیشه بیدار و در صحنه است.
رییس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا ادامه داد: بیعت تاریخی کارکنان نیروی هوایی ارتش با امام خمینی(ره) در آن شرایط حساس یک حرکت حماسی و جهادی بود، چرا که اگر انقلاب در روز 22 بهمن به پیروزی نمی رسید قطعا همه آن کسانی که با امام بیعت کرده بودند به شهادت می رسیدند.
وی بیان کرد: نیروی هوایی یک نیروی خوشنام در بین مردم است که جایگاه ویژه ای نیز بین آن ها دارد، چرا که این نیرو در جریان پیروزی انقلاب و 8 سال دفاع مقدس نیروی پیشتاز بوده و حماسه های ماندگاری را خلق کرده است.
حجت الاسلام و المسلمین جلیلی صفت اظهار داشت: دشمن با تحمیل جنگ به ایران قصد داشت در یم هفته پایتخت کشور عزیزمان را اشغال کند ولی پایمردی، ایثار و شهامت خلبانان تیزپرواز و کارکنان نیروی هوایی مانع از تعبیر این رویای آن ها شد.
وی افزود: هم اکنون ما در اوج قدرت هستیم و اجازه هیچ گونه تعرض و خیال باطل را به دشمن نخواهیم داد که دشمن نیز از این موضوع با خبر است.
رییس اداره عقیدتی سیاسی با تاکید بر اینکه جنگ سخت هزینه بالایی دارد خاطرنشان کرد: دشمن از آموزه های دینی و جوانان ما سیلی خورده و به همین خاطر آن ها را هدف قرار داده و قصد دارد با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی، جوانان را به انحراف بکشاند.
وی در پایان افزود: باید همواره در مقابل دشمن هوشیاری خود را حفظ کنیم و برنامه ریزی آگاهانه در مقابله با این تهدیدات داشته باشیم.
شایان ذکر است در پایان این مراسم از کارکنانی که در سال 1393 بازنشسته شده بودند با اهداء هدایایی تجلیل شد.
اجتمام**9303 ** 1418


12/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن