تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):گريه مؤمن از (درون) دل اوست و گريه منافق از (ظاهر و) سرش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830048552




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماینده سؤال کننده از ظریف: جلیلی وزیر نبود؛ تذکر ندادیم


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: نماینده سؤال کننده از ظریف: جلیلی وزیر نبود؛ تذکر ندادیم
حسین علی حاجی دلیگانی نماینده مردم میمه و برخوار یکی از نمایندگان منتقد دولت در مجلس است که اخیراً طرح سؤال از وزیر امور خارجه را امضا کرده است.
گفت و گوی خبرنگار «ایران» با وی در مورد دلایل این پرسش درپی می آید. آقای حاجی دلیگانی! در طرح سؤال از وزیر خارجه نوشته‌اید که پیاده‌روی با همتای امریکایی و دیدار با وزیر خارجه فرانسه در مقطع حادثه نشریه شارلی ابدو بر خلاف عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی است. توضیح می دهید که چرا خلاف عرف نظام است؟ ما مخالف اصل مذاکرات هسته‌ای نیستیم چون رأس نظام اجازه آن را داده است منتها به موضوع مورد سؤال از چند لحاظ انتقاد داریم. معتقدیم به لحاظ زمانی و در شرایطی که نسبت به پیامبر اسلام(ص) توهین شده بود، درست نبود که وزیر خارجه ما به پاریس برود. همچنین نسبت به نوع قدم زدن آقای ظریف با جان کری که به این صورت کمتر سابقه داشته و باعث ایجاد حاشیه‌هایی شده است، منتقد هستیم. چه کسی حاشیه درست کرد؟
همه رسانه‌های دنیا در این باره مطلب پراکنی کرده‌اند. نکته دیگر؛ ما انتظارمان از نماینده عالی کشورمان این است که بعضی از مسائل را مرتفع کنند. انتظار داشتیم در این نوع قدم زدن- که می‌توان آن را بالاتر از ارتباطات عادی دیپلماتیک تحلیل کرد- درباره نماینده ایران در سازمان ملل هم گفت‌وگو و موضوع را حل کند نه اینکه حالا یک نفر دیگر معرفی شود. آقای ظریف خود را دیپلمات ورزیده می‌داند و سال‌ها در کشورهای غربی زندگی کرده؛ ما انتظار داریم از غربی‌ها رو دست نخورد. انتقاد شما به این است که چرا پیاده‌روی انجام شده یا اینکه چرا در پیاده‌روی درباره موضوعات دیگر و نماینده ایران در سازمان ملل صحبتی نشده است؟
همه اینها. انتظارمان از وزیر این است که راجع به مسائل مختلفی که در حوزه وزارت امور خارجه است، با دست برتر وارد گفت‌وگو بشوند. ولی خود شما و دوستانتان مدام هشدار می‌دهید که آقای ظریف به جز موضوع هسته‌ای، نباید درباره مسائل دیگر گفت‌وگو کند؟
نه، ما انتقادمان این است که چرا تیم مذاکره کننده 9 ماه مذاکره فنی انجام داد و بحث برطرف شدن تحریم‌ها را از همان ابتدا در مقابل هر خواسته‌ای از غرب مطرح نکرد. درباره سفر به پاریس، آقای ظریف در واکنش به اتفاقات افتاده موضع اعتراضی را به همتای فرانسوی انتقال داده و بلافاصله هم توهین به پیامبر را محکوم کرد.
در چنین شرایطی معمولاً به نشانه قهر، سفیر را احضار و با اقتدار برخورد می‌کنند. افکار عمومی روحیه‌شان جریحه‌دار است و این اتفاقات برای مؤمنین قابل پذیرش نیست. شما انتظار داشتید روابط دیپلماتیک ایران و فرانسه تحت‌الشعاع قرار می‌گرفت؟
بله باید برخورد می‌شد. یک طرف اطلاعیه و محکومیت و تظاهرات اعتراضی است و آن طرف، وزیر امور خارجه با وزیر فرانسه دیدار می‌کند یا با وزیر خارجه امریکا پیاده‌روی می‌کند. آنچه از آقای ظریف دیدیم، اقتضای نماینده ملت ایران نبود؛ اگر بود که باید مثل مردم عادی و مسلمان نقش خودش را ایفا می‌کرد. به هر حال وزیر خارجه یک دیپلمات است و نمی‌شود انتظار داشت خارج از سیاست‌های کلی کشور موضع بگیرد. فکر نمی‌کنید این انتظار یا نقد شما ناشی از تفاوت نگاه به دیپلماسی و کارکردهای آن باشد؟
نه، من هم اتفاقاً دیپلماسی خوانده‌ام. کارشناسی علوم سیاسی دارم و این رفتارها را در چارچوب دیپلماسی نمی‌دانم. انتقادی که در روزهای گذشته نسبت به شما و دوستانتان شد، استانداردهای دوگانه شما در مواجهه با این قبیل رفتارهاست. شما در برابر برخی مواضع یا رفتارهای مشابه در دولت گذشته سکوت کرده‌اید؟
نه ما از این موارد نداشتیم، اگر می‌داشتیم قطعاً برخورد می‌کردیم. مثلاً درباره پیاده‌روی نمونه دیگری هم در روزهای اخیر در رسانه‌ها مطرح شد؟
نه ببینید آقای (سعید) جلیلی وزیر نبود که ما از او توضیح بخواهیم. خب حداقل یک تذکری که می‌توانستید بدهید؟
سر و کار ما با وزیران است. یعنی اگر مقامی عالی‌تر از وزیر چنین رفتارهایی انجام داد، اشکالی ندارد؟
نه نمی‌گویم اشکالی ندارد ولی کسانی که ما می‌توانیم تذکر دهیم، رئیس جمهوری و وزرا هستند و به بقیه مقامات نمی‌توانیم تذکر بدهیم.



یکشنبه, 12 بهمن 1393 ساعت 08:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن