تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842781082




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صادق خرازی: دولت سابق بر سر سفره‌ای مهیا نشست و ماجراجویی کرد /تیم مذاکره کننده سرسوزنی از حقوق ملت ایران کوتاه نمی آید


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: صادق خرازی: دولت سابق بر سر سفره‌ای مهیا نشست و ماجراجویی کرد /تیم مذاکره کننده سرسوزنی از حقوق ملت ایران کوتاه نمی آید
یک فعال سیاسی گفت: سیاست خارجی دولتهای نهم و دهم فاقد راهبردی منظم و مدون بود،کارگزاران سیاست خارجی آن دولت ها فاقد آگاهی، بینش و دانش لازم بودند و نتوانستد منافع ملت ایران را با همه عظمت و تاریخ این سرزمین تامین کنند.


به گزارش نامه نیوز سید محمد صادق خرازی روز شنبه در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزود: القائات و شعارهای آنچنانی که در ادبیات سیاست خارجی ایران در این دوران رخ داد ،نه تنها هزینه های سنگینی بر نظام تحمیل کرد بلکه نرم های متعادلی که در بستر سیاست خارجی همه ملل وجود دارد را متاثر کرد.


وی اظهار کرد : این تاثیر، تاثر و اتفاقات پیش بینی نشده قدرت بازدارندگی جغرافیای سیاسی ایران و انقلاب اسلامی را کاهش داد.


رئیس شورای مرکزی موقت حزب ندای ایرانیان گفت: به نام انقلاب اسلامی ، به نام جمهوری اسلامی ایران ، به نام اسلام و به نام ایران شعارهایی داده شد و سخنانی بر زبان جاری و آرزوهایی بیان شد که نتیجه آن کاهش قدرت بازدارندگی ایران و القا تصور غلط و برداشت های ناصحیح از عنصر موفقیت در عملیات سیاست خارجی بود.


وی افزود : نتیجه این عملکرد نگاه انتزاعی رقبا و دشمنان به جمهوری اسلامی و زیر سووال بردن جایگاه کشور شد و هزینه آن را مردم و نظام متحمل شدند.


وی نوع خویشتنداری که در عقل مشاطه بزرگان و رئیس دولت یک کشور باید رعایت می شد در این دولت اینگونه نشد و نتیجه آنکه جزئیات مهمی از مهمترین دستاوردهای خارجی که جزو قلمرو ،منافع و حیات ملی بود در معرض تاخت و تاز بیگانگان قرار گرفت.


خرازی تصریح کرد: دولت های نهم و دهم در شعارها و بستر عمل در سیاست خارجی نه تنها موفق نبود بلکه شکست های بزرگی هم داشتند.


وی چهار محور مهم و اساسی که ادعای موفقیت دولت نهم و دهم بود را برشمرد و گفت : ادعا می شد قدرت برتر منطقه هستیم، وارد کلوپ هسته ای جهان شده ایم ضمن آنکه حمایت از فلسطین را به خود نسبت داده و محبوبیت فردی را در میان مردم جهان و جهان اسلام به منزله مهمترین القا موفقیت در پیروزی های شکلی خود مطرح می کردند.


وی در بحث ابر قدرت بودن منطقه ای ایران که امروز در جهان سیاسی عنوان می شود ، گفت : این امر مربوط به یک یا دو دولت نیست و به مجاهدت های تاریخی ملت در فرازی از تاریخ بر می گردد که آغاز آن با نهضت و انقلاب اسلامی ایران عجین شده است .


خرازی گفت : ایران مرکز ثقل دو عنصر ثبات و حیات در ادبیات سیاست خارجی است بدین مفهوم که نظام فاقد هرگونه تهدید خارجی می باشد اما به دلیل عملکرد "آقایان " در عرصه سیاست خارجی در پایان دولت دهم به دلیل انبانی از قطعنامه ها و بیانیه های بین المللی ، کشور گرفتار بحران امنیتی و نگاه امنیتی به سیاست خارجی و جمهوری اسلامی ایران شد.


وی تصریح کرد : قدرت ایران مربوط به هیچ دولتی نیست و این قدرت در بخش حاکمیتی و عنصر نظام شکل می گیرد اما این دولت های هستند که با عملکرد خود می توانند موجب کاهش یا افزایش آن شوند.


این فعال سیاسی افزود : دولت نهم و دهم از تمام ظرفیت های نظام هزینه کرد و هیچ گونه بازسازی و تقویتی در بدنه و شالکه سیاست خارجی و توان ملی ایران ایجاد ننمود.


وی با بیان اینکه ایران بزرگترین و پرقدرت ترین کشور منطقه است زیرا ژئوپولتیک ، ژئواستراتژیک و ژئو اکونومیک جهان را در کنار خود دارد، توضیح داد : امروز، تمامی بحران های مهم و مسائل حساس جهانی در منطقه خاورمیانه است ضمن آنکه کانون منازعات و رقابت های بین المللی جهان در این منطقه شکل می گیرد و 70 درصد نیاز انرژی جهان نیز از کنار مرزهای ایران تامین می شود.


رئیس شورای مرکزی موقت حزب ندای ایرانیان گفت: این سه عنصر قدرت بازدارندگی ایران بعنوان مهمترین کشور منطقه را افزایش داده اما در مقابل به دلیل شعارهای آنچنانی و فقر آگاهی ها نسبت به نرم های بین المللی و اشتباهات فاحشی که منجر به صدور شش قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل و بیانیه هایی در آژانس هسته ای و سایر نهادهای بین المللی شد کاهش قدرت بازدارندگی ایران را در پی داشت.


خرازی دولت نهم را وارث قدرت ایران دانست نه عامل قدرت و در این زمینه گفت :تمام زمینه های قدرت ایران در دوران امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری به گونه ای تجلی یافت که سه دولت توانسته بودند بستر قدرت را فراهم کنند.


وی افزود : دولت دوران جنگ توانست کشور را اداره کند و دوران سازندگی هم دولت علی رغم همه بحران های جهانی که تحمیلی کردند توانست موقعیت سازندگی ایران را با نیروهای داخلی به مرحله تبدیل کند که ایران صاحب تکنولوژی و "های تک" شود.


وی با بیان اینکه دو دولت سازندگی و اصلاحات دچار بحران شناخت و تشخیص احراز هویت از این تحولات روز جهانی نبودند ، افزود : در واقع به همین دلیل قدرت فزاینده جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی و منطقه ای تامین شده بود.


وی افزود : از این رو آنچه که در عرصه فلسطین و تحولات مقاومت در خاورمیانه صورت گرفت متعلق به دولت هایی است که بعد انقلاب در فرآیند تامین منافع نظام در عرصه ملی و بین الملی گام برداشتند.


خرازی با اشاره تدبیری که دو دولت سازندگی و اصلاحات در دو جنگ تاریخی یعنی بحران عراق و بحران بین المللی در فاصله سالهای 1990 تا 2003 میلادی طی 13 سال انجام دادند، گفت :این تدبیر حاکی از آن است که در نتیجه این عملکرد، جمهوری اسلامی ایران با هزینه نظام بین الملل و قدرت های بزرگ بیشترین منافع را برای خود در منطقه تامین کرد. 


وی در بحث توان علمی و فنی هسته ای ، موشکی و فضایی هم گفت : کلید این پیشرفت علمی در دوره دفاع مقدس زده شد و در دولت های بعدی به شکوفایی رسید؛ در واقع دولت نهم و دهم بر سر سفره ای مهیا نشست و ماجراجویی کرد که نتیجه آن کاهش توان ملی و قدرت بازدارندگی و تحمیل هزینه بر ملت ایران بود.


وی با اشاره به برخی اقدامات دولت نهم و دهم که به تاکید وی عموما جنبه نمایشی داشت و کشور را دچار بحران کرد ، افزود : دستگیری ملوانان انگلیسی و آزادسازی آنها بدون دلیل و فقط برای افزایش موقعیت فردی رئیس دولت نهم از جمله آنها است.


وی ،اعلام محو اسرائیل و در مرحله بعد اعلام آمادگی برای شناسایی دو دولت توسط احمدی نژاد ، سفرهای نمایشی و مضر خارجی در منطقه و قرار گرفتن زیر پرچم کشوری که نام تاریخی و اصیل خلیج فارس را تغییر داده از دیگر اقدامات این دولت خواند.


خرازی با اشاره به جایگاه ایران در سالهای قبل از 84 که آمریکایی ها در عراق گرفتار شده بودند و حمله اسرائیل به نوار غزه و مقاومت 33 روزه در مقابل این حمله که موقعیت اقتدار ایران را به شدت بالا برده بود ، گفت: نقش جمهوری اسلامی در ایجاد ثبات در افغانستان و عراق در آن زمان هم بسیار برجسته و غیر قابل انکار است. 


وی افزود : ایران آن زمان مبتکر گفت و گوی تمدن ها ،طرحی خردمندانه بود که پدیده جنگ تمدنها ، مذهب ها و فرهنگ ها را که امروز شاهدیم پیش بینی کرده بود و اگر آن منطق بزرگ که مورد تایید سازمان ملل بود جدی دنبال می شد امروز این همه خون ریخته نمی شد و وحشت بر جهان ساری و جاری نبود.


این فعال سیاسی تصریح کرد : از آن رو که طرح گفت و گوی تمدن ها ملی و بین المللی بود و با شناخت از جهان و نیازهای زمان طراحی شده بود.


سفیر اسبق جمهوری اسلامی در سازمان ملل عنوان کرد : هر چند دنیای استکبار ، دنیای ظلم و ستم است اما خردمندی دولتمردان می تواند منافع را تامین کرده و جلوی بحران را بگیرد اما به دلیل بحران شناخت و معرفت دولت های نهم و دهم نتوانستند .


وی نتیجه این عملکرد را به اوج رسیدن ایران هراسی دانست و افزود : روابط ایران و اروپا به حداقل خود سقوط کرد و حزب بعث و طالبان به بازسازی خود پرداخت و تضعیف نیروهای طرفدار ایران در منطقه و شکست انتخابات عراق همه واقعیتی بود که اگر خردمندی ، تیزبینی و هوش خارق العاده رهبر معظم انقلاب نبود بسیاری از ظرفیت ها ، پتانسیل ها و موقعیت های کشور تبدیل به بحران های جدی تر و گسترده تر می شد.


وی تصریح کرد : در واقع بینش ، دانش وتجربه ویژه رهبر فرزانه انقلاب در این موقعیت در خدمت نظام قرار گرفت و جلوی بسیاری از بحران ها را گرفت.


خرازی شش قطعنامه و چهار بیانیه در شورای امنیت ، تهدیدهای متعدد علیه ایران را کارنامه دولتی دانست که به گفته وی ، در اوج اقتدار منطقه ای و بین المللی دولت را تحویل گرفت و در اوج مشکلات جهانی آن را به دولت یازدهم تحویل داد.


وی با بیان اینکه فناوری هسته ای هم دستاورده نظام است و متعلق به هیچ دولتی نیست گفت: غنی سازی آزمایشی در سال 81 ، شروع ساخت پروژه نطنز در سال 80 ، غنی سازی محدود در خرداد 82 ، نصب دو سانتریفیوژ آذرماه سال 82 ، ساخت سانترفیوژ در آبان 83، تحقیق و ساخت نمونه نسل سوم سانترفیوژها در سال های 76 تا 81 انجام شده است.


وی بهره برداری از پروژه آب سنگین اراک را در فاصله سال های 82 و 83 عنوان و ذکر کرد : همه این اقدامات قبل از دولت نهم بوده است در عین آنکه بزرگان هسته ای ما جدا از همه شعارها ،طی این سال ها شاهکارهای بسیار بزرگی انجام داده اند که متعلق به بینش ، گروه و دولت خاصی نیست.


خرازی تصریح کرد: در این میان هر آنچه موفقیت است منوط به تیز اندیشی و هوش مقام معظم رهبری است که با دقت و وسواس بحث هسته ای را مدیریت می کنند و آینده ای خوب پیش رو خواهیم داشت.


وی با تاکید بر اینکه ایران کشوری قدرتمند و بزرگ است ، افزود : ما امروز در حال مذاکره هستیم و تیم مذاکره کننده سرسوزنی از حقوق ملت ایران کوتاه نمی آید.


وی گفت : جدا از همه اشتباهات و اختلافات با دولت های نهم و دهم نمی توان بر هیچ کشوری تکیه کرد و تا امروز هم هر آنچه در حوزه تکنولوژی ، علم و دانش کسب کرده ایم حاصل تلاش ملت ایران بوده است.


خرازی تصریح کرد : اگر بخواهیم در جهان امروز زندگی و منافع ملی را تامین کنیم باید قدرتمند بوده و قدرت بازدارندگی خود را افزایش دهیم و قدرت بازدارندگی در ورای حغرافیای سیاسی ایران تعریف می شود .






منبع: ایرنا


۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن