تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832275037




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جلالی و سراج دیدار کردند تشکیل کارگروه مشترک مرکز پژوهش‌های مجلس و سازمان بازرسی/ «بانک» در دستورکار قرار گرفت


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: جلالی و سراج دیدار کردند
تشکیل کارگروه مشترک مرکز پژوهش‌های مجلس و سازمان بازرسی/ «بانک» در دستورکار قرار گرفت
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلسش گفت: بسیاری از سوی دولت بیان می‌کنند که قوانین دچار مشکل است اما مشکل اینجاست که دولت‌ها خود برای امر قانون‌نویسی دست به کار نمی‌شوند در حالیکه قانون اساسی ابتکار عمل در قانون نویسی را به دولت داده است.

خبرگزاری فارس: تشکیل کارگروه مشترک مرکز پژوهش‌های مجلس و سازمان بازرسی/ «بانک» در دستورکار قرار گرفت



به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس، کاظم جلالی رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، امروز شنبه 11 بهمن‌ماه در نشستی مشترک با ناصر سراج رییس سازمان بازرسی کل کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.
جلالی در این نشست که با حضور معاونان مرکز پژوهش‌های مجلس و سازمان بازرسی کل کشور برگزار شد با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه معصومه (س)، سازمان بازرسی را از نهادهای مهم و تاثیر گذار در کشور دانست و گفت: زمینه‌های مورد نیاز جهت تقویت این سازمان باید فراهم و مورد اجرا قرار بگیرد.
وی با تشریح ساختار و کارکرد مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در تهیه و تدوین گزارش‌های کارشناسی، تصریح کرد: این مرکز در موضوعات مختلف پژوهش و گزارش‌هایی را تهیه می‌کند و در اختیار نمایندگان محترم و مقامات ارشد لشگری و کشوری قرار می‌دهد.
نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس با بیان اینکه مرکز پژوهش‌های مجلس نظر کارشناسی خود را در خصوص لوایح مختلف بیان می‌کند، یادآور شد: روند بهینه کار این بود که در تهیه یک لایحه، بخش‌های کارشناسی دولت و مجلس با یکدیگر همکاری کند و حتی در این زمینه مرکز پژوهش‌های مجلس آمادگی دارد تا در تهیه لوایح به دولت کمک کند.
وی تاکید کرد: بسیاری از سوی دولت بیان می‌کنند که قوانین دچار مشکل است اما مشکل اینجاست که دولت‌ها خود برای امر قانون‌نویسی دست به کار نمی‌شوند در حالی‌که قانون اساسی ابتکار عمل در قانون نویسی را به دولت داده است.
جلالی یادآور شد: بدنه اصلی کارشناسی کشور در دست دولت‌هاست و این دولت‌ها هستند که می‌تواند لایحه‌های کامل و کارآمدی را تهیه و برای تصویب به مجلس ارائه کند.
رییس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه این مرکز در حوزه‌های مختلف کشور گزارش‌های کارشناسی تهیه و در اختیار مسئولان نظام قرار می‌دهد، گفت: فعالیت‌های پژوهشی مرکز پژوهش‌های مجلس در بخش‌های مختلف از جمله عمران، محیط زیست، صنعت، تجارت، اقتصاد خرد وکلان، مسائل سیاسی و حقوقی، سیاست داخلی و خارجی، آموزش، فرهنگ و مسائل اجتماعی، صورت می‌گیرد.
جلالی با تاکید بر اینکه نیازمند رشد و توسعه اقتصادی در کشور هستیم، تصریح کرد: بیان ادبیات توسعه‌ای باید در دستور کار مسئولان کشور قرار بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه نظام بودجه‌ریزی کشور دچار مشکل است، گفت: دولت‌ها معمولا برای بودجه نویسی ابتدا مصارف را فهرست بندی می‌کنند و بعد دنبال منابع می‌گردد که پس از تصویب منابع محقق نمی‌شود و برای پیشبرد امور از امر تخصیص استفاده می‌کنند.
این نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه 167 هزار میلیارد تومان بودجه جاری امسال بوده است، گفت: این در حالی است که بودجه‌های عمرانی به سختی به پروژه‌ها تخصیص پیدا می‌کنند.
وی با تاکید بر اینکه بیهوده اقتصاد کشور را معطل نفت کرده‌ایم، گفت: با توجه به ظرفیت بخش خصوصی برای پیشبرد اقتصاد باید این بخش را در کشور رشد دهیم.
جلالی تصریح کرد: همواره وقتی درآمدهای نفتی زیاد می‌شود هزینه‌های دولت‌ها نیز زیاد می‌شود به طوری که در در پایان دولت هشتم 3 میلیارد و 700 میلیارد دلار واردات محصولات غذایی و کشاورزی داشتیم که در انتهای دولت دهم به بالای 14 میلیارد دلار رسیدیم.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و کاهش وابستگی اقتصاد به درآمدهای نفتی، گفت: چشم‌پوشی از درآمدهای نفتی و دور کردن اقتصاد از این درآمدها، به حضور پررنگ بخش خصوصی در اقتصاد و پویا نمودن آن کمک می‌کند.
رییس مرکز پژوهش‌های مجلس در بیان راهکارهای بهبود اقتصاد کشور، تاکید کرد: از یک سو باید زمینه توسعه اقتصادی و حضور بخش خصوصی در اقتصاد کشور را به وجود بیاوریم و از سوی دیگر باید جلوی فساد اقتصادی را بگیریم و امنیتی برای سرمایه‌گذار و بخش خصوصی به وجود بیاوریم.
براساس این گزارش، ناصر سراج در این نشست بخشی از فعالیت‌ها و اقدامات سازمان بازرسی کل کشور را تشریح کرد و اظهار داشت: به دلیل کمبود نیروی انسانی که در سازمان با آن مواجه هستیم، سعی کرده‌ایم بازرسی‌های کلان را در دستور کار خود قرار دهیم.
وی ادامه داد: سازمان بازرسی کل کشور اولین سازمانی است که فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کار خود قرار داده و مطالعات و بررسی‌های فراوانی انجام دادیم و نظرات اساتید متبحر را در این زمینه جمع‌آوری کردیم که گزارش آن را ظرف چند روز آینده به روسای قوا ارائه می‌کنیم تا اجرایی شود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: برای سال آینده نیز برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده و برنامه‌هایی را در نظر داریم تا به مسائل کلان بپردازیم.
سراج با اشاره به فرار برخی از مفسدان و متخلفان به خارج از کشور و محدودیت‌های قانونی برای بازگرداندن آنها به کشور به منظور محاکمه آنها، گفت: اگر بتوان از نظر قانونی مقدمات بازگرداندن مفسدین اقتصادی را که به خارج از کشور فرار کردند، فراهم کنیم تا در داخل کشور محاکمه شوند، یک عامل بازدارندگی به وجود می‌آید. به طور مثال کشور چین موفق شده 500 نفر از مفسدین اقتصادی را به کشور خود بازگرداند.
وی با بیان اینکه برای مبارزه با فساد به کمک مجلس شورای اسلامی نیاز داریم، تصریح کرد: از مجلس می‌خواهیم سازمان بازرسی کل کشور را از نظر نیرو و امکانات تقویت کند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به طرح مباحثی در خصوص تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی در مجلس خاطرنشان کرد: در این زمینه هم با ریاست مجلس و هم با تعدادی از نمایندگان صحبت کرده و به آنها گفته‌ام که ایجاد سازمان‌های موازی جواب نمی‌دهد.
سراج با بیان اینکه اگر سازمان موازی ایجاد شود، همین سازمان‌ها عملکرد فعلی خود را نیز از دست می‌دهند و هیچکدام از آنها نمی‌توانند کار کنند، اظهار داشت: پیشنهاد می‌کنم به سازمان‌‌های موجود امکانات بدهید و آنها را تقویت کنید و مجلس نیز از آنها به صورت سالیانه گزارش کار بخواهد؛ اگر نواقصی در عملکرد آنها وجود داشت، آنها را برطرف کنیم و اگر مشکل مدیریتی داشتند، تغییر مدیریت دهیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره خلاءهای قانونی بر سر راه اجرای ماموریت‌های این سازمان در رسیدگی به پرونده‌‌های فساد، گفت: در قانون خلاهایی وجود دارد، به طور مثال وقتی در جریان رسیدگی به یک پرونده به یک بانک خصوصی می‌رسیم، کار کاملا متوقف می‌شود؛ مثلا بانک مرکزی میلیاردها دلار در اختیار یکی از بانک‌های خصوصی قرار داده و با توجه به اینکه این پول از بیت‌المال است، باید بر آن نظارت کنیم اما این بانک به هیچ وجه جوابگوی ما نیست.
سراج با بیان اینکه بیشترین پولشویی در موسسات غیر متشکل پولی و مالی و اعتباری رخ می‌دهد، خاطرنشان کرد: موانع قانونی را باید با اصلاح قانون در مجلس برطرف کرد تا زمانی که در جریان رسیدگی به یک پرونده به در موسسات غیر متشکل مالی و حتی صندوق‌های قرض‌الحسنه می‌رسیم، بتوانیم رسیدگی به این پرونده را ادامه دهیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور همچنین تاکید کرد: اگر با چند مورد کلان و مفسدان بزرگ برخورد کنیم، دیگر متخلفان و مفسدان حساب کار خود را می‌کنند و دیگر نیازی به برخورد با قالپاق دزدها نیست.
سراج افزود: اگر می‌خواهیم فساد ریشه‌کن شود، باید وقوع فساد را علت‌یابی کنیم و اگر بانک‌ها را به عنوان یک موضوع مشترک مورد بررسی قرار داده و اصلاح کنیم، بسیاری از مشکلات حل می‌شود چراکه در حال حاضر حدود 700 هزار میلیارد تومان در کشور نقدینگی داریم که حدود 500 هزار میلیارد آن به صورت سپرده در اختیار بانک‌هاست و متاسفانه بانک‌ها به بنگاه‌داری می‌پردازند و تولیدی‌ها با کمبود نقدینگی مواجه هستند. در صورتیکه گردش نقدینگی به صورت صحیح در اختیار مردم و تولید قرار گیرد، بسیاری از مشکلات مرتفع می‌گردد و بیکاری کاهش می‌یابد.
در پایان این نشست مقرر شد تا با تشکیل کارگروهی مشترک بین مرکز پژوهش‌های مجلس و سازمان بازرسی کل کشور، زمینه همکاری و تعامل دوجانبه و بررسی موضوعات ویژه فراهم گردد که جهت آغاز این همکاری بررسی موضوع بانک‌ها با تشکیل کارگروه مشترکی در دستور کار قرار گرفت. انتهای پیام/

93/11/11 - 19:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن