محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832275037
جلالی و سراج دیدار کردند تشکیل کارگروه مشترک مرکز پژوهشهای مجلس و سازمان بازرسی/ «بانک» در دستورکار قرار گرفت
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: جلالی و سراج دیدار کردند
تشکیل کارگروه مشترک مرکز پژوهشهای مجلس و سازمان بازرسی/ «بانک» در دستورکار قرار گرفت
رئیس مرکز پژوهشهای مجلسش گفت: بسیاری از سوی دولت بیان میکنند که قوانین دچار مشکل است اما مشکل اینجاست که دولتها خود برای امر قانوننویسی دست به کار نمیشوند در حالیکه قانون اساسی ابتکار عمل در قانون نویسی را به دولت داده است.
به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهشهای مجلس، کاظم جلالی رییس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، امروز شنبه 11 بهمنماه در نشستی مشترک با ناصر سراج رییس سازمان بازرسی کل کشور دیدار و گفتوگو کرد.
جلالی در این نشست که با حضور معاونان مرکز پژوهشهای مجلس و سازمان بازرسی کل کشور برگزار شد با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه معصومه (س)، سازمان بازرسی را از نهادهای مهم و تاثیر گذار در کشور دانست و گفت: زمینههای مورد نیاز جهت تقویت این سازمان باید فراهم و مورد اجرا قرار بگیرد.
وی با تشریح ساختار و کارکرد مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در تهیه و تدوین گزارشهای کارشناسی، تصریح کرد: این مرکز در موضوعات مختلف پژوهش و گزارشهایی را تهیه میکند و در اختیار نمایندگان محترم و مقامات ارشد لشگری و کشوری قرار میدهد.
نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس با بیان اینکه مرکز پژوهشهای مجلس نظر کارشناسی خود را در خصوص لوایح مختلف بیان میکند، یادآور شد: روند بهینه کار این بود که در تهیه یک لایحه، بخشهای کارشناسی دولت و مجلس با یکدیگر همکاری کند و حتی در این زمینه مرکز پژوهشهای مجلس آمادگی دارد تا در تهیه لوایح به دولت کمک کند.
وی تاکید کرد: بسیاری از سوی دولت بیان میکنند که قوانین دچار مشکل است اما مشکل اینجاست که دولتها خود برای امر قانوننویسی دست به کار نمیشوند در حالیکه قانون اساسی ابتکار عمل در قانون نویسی را به دولت داده است.
جلالی یادآور شد: بدنه اصلی کارشناسی کشور در دست دولتهاست و این دولتها هستند که میتواند لایحههای کامل و کارآمدی را تهیه و برای تصویب به مجلس ارائه کند.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس با بیان اینکه این مرکز در حوزههای مختلف کشور گزارشهای کارشناسی تهیه و در اختیار مسئولان نظام قرار میدهد، گفت: فعالیتهای پژوهشی مرکز پژوهشهای مجلس در بخشهای مختلف از جمله عمران، محیط زیست، صنعت، تجارت، اقتصاد خرد وکلان، مسائل سیاسی و حقوقی، سیاست داخلی و خارجی، آموزش، فرهنگ و مسائل اجتماعی، صورت میگیرد.
جلالی با تاکید بر اینکه نیازمند رشد و توسعه اقتصادی در کشور هستیم، تصریح کرد: بیان ادبیات توسعهای باید در دستور کار مسئولان کشور قرار بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه نظام بودجهریزی کشور دچار مشکل است، گفت: دولتها معمولا برای بودجه نویسی ابتدا مصارف را فهرست بندی میکنند و بعد دنبال منابع میگردد که پس از تصویب منابع محقق نمیشود و برای پیشبرد امور از امر تخصیص استفاده میکنند.
این نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه 167 هزار میلیارد تومان بودجه جاری امسال بوده است، گفت: این در حالی است که بودجههای عمرانی به سختی به پروژهها تخصیص پیدا میکنند.
وی با تاکید بر اینکه بیهوده اقتصاد کشور را معطل نفت کردهایم، گفت: با توجه به ظرفیت بخش خصوصی برای پیشبرد اقتصاد باید این بخش را در کشور رشد دهیم.
جلالی تصریح کرد: همواره وقتی درآمدهای نفتی زیاد میشود هزینههای دولتها نیز زیاد میشود به طوری که در در پایان دولت هشتم 3 میلیارد و 700 میلیارد دلار واردات محصولات غذایی و کشاورزی داشتیم که در انتهای دولت دهم به بالای 14 میلیارد دلار رسیدیم.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و کاهش وابستگی اقتصاد به درآمدهای نفتی، گفت: چشمپوشی از درآمدهای نفتی و دور کردن اقتصاد از این درآمدها، به حضور پررنگ بخش خصوصی در اقتصاد و پویا نمودن آن کمک میکند.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس در بیان راهکارهای بهبود اقتصاد کشور، تاکید کرد: از یک سو باید زمینه توسعه اقتصادی و حضور بخش خصوصی در اقتصاد کشور را به وجود بیاوریم و از سوی دیگر باید جلوی فساد اقتصادی را بگیریم و امنیتی برای سرمایهگذار و بخش خصوصی به وجود بیاوریم.
براساس این گزارش، ناصر سراج در این نشست بخشی از فعالیتها و اقدامات سازمان بازرسی کل کشور را تشریح کرد و اظهار داشت: به دلیل کمبود نیروی انسانی که در سازمان با آن مواجه هستیم، سعی کردهایم بازرسیهای کلان را در دستور کار خود قرار دهیم.
وی ادامه داد: سازمان بازرسی کل کشور اولین سازمانی است که فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کار خود قرار داده و مطالعات و بررسیهای فراوانی انجام دادیم و نظرات اساتید متبحر را در این زمینه جمعآوری کردیم که گزارش آن را ظرف چند روز آینده به روسای قوا ارائه میکنیم تا اجرایی شود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: برای سال آینده نیز برنامهریزیهایی انجام شده و برنامههایی را در نظر داریم تا به مسائل کلان بپردازیم.
سراج با اشاره به فرار برخی از مفسدان و متخلفان به خارج از کشور و محدودیتهای قانونی برای بازگرداندن آنها به کشور به منظور محاکمه آنها، گفت: اگر بتوان از نظر قانونی مقدمات بازگرداندن مفسدین اقتصادی را که به خارج از کشور فرار کردند، فراهم کنیم تا در داخل کشور محاکمه شوند، یک عامل بازدارندگی به وجود میآید. به طور مثال کشور چین موفق شده 500 نفر از مفسدین اقتصادی را به کشور خود بازگرداند.
وی با بیان اینکه برای مبارزه با فساد به کمک مجلس شورای اسلامی نیاز داریم، تصریح کرد: از مجلس میخواهیم سازمان بازرسی کل کشور را از نظر نیرو و امکانات تقویت کند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به طرح مباحثی در خصوص تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی در مجلس خاطرنشان کرد: در این زمینه هم با ریاست مجلس و هم با تعدادی از نمایندگان صحبت کرده و به آنها گفتهام که ایجاد سازمانهای موازی جواب نمیدهد.
سراج با بیان اینکه اگر سازمان موازی ایجاد شود، همین سازمانها عملکرد فعلی خود را نیز از دست میدهند و هیچکدام از آنها نمیتوانند کار کنند، اظهار داشت: پیشنهاد میکنم به سازمانهای موجود امکانات بدهید و آنها را تقویت کنید و مجلس نیز از آنها به صورت سالیانه گزارش کار بخواهد؛ اگر نواقصی در عملکرد آنها وجود داشت، آنها را برطرف کنیم و اگر مشکل مدیریتی داشتند، تغییر مدیریت دهیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره خلاءهای قانونی بر سر راه اجرای ماموریتهای این سازمان در رسیدگی به پروندههای فساد، گفت: در قانون خلاهایی وجود دارد، به طور مثال وقتی در جریان رسیدگی به یک پرونده به یک بانک خصوصی میرسیم، کار کاملا متوقف میشود؛ مثلا بانک مرکزی میلیاردها دلار در اختیار یکی از بانکهای خصوصی قرار داده و با توجه به اینکه این پول از بیتالمال است، باید بر آن نظارت کنیم اما این بانک به هیچ وجه جوابگوی ما نیست.
سراج با بیان اینکه بیشترین پولشویی در موسسات غیر متشکل پولی و مالی و اعتباری رخ میدهد، خاطرنشان کرد: موانع قانونی را باید با اصلاح قانون در مجلس برطرف کرد تا زمانی که در جریان رسیدگی به یک پرونده به در موسسات غیر متشکل مالی و حتی صندوقهای قرضالحسنه میرسیم، بتوانیم رسیدگی به این پرونده را ادامه دهیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور همچنین تاکید کرد: اگر با چند مورد کلان و مفسدان بزرگ برخورد کنیم، دیگر متخلفان و مفسدان حساب کار خود را میکنند و دیگر نیازی به برخورد با قالپاق دزدها نیست.
سراج افزود: اگر میخواهیم فساد ریشهکن شود، باید وقوع فساد را علتیابی کنیم و اگر بانکها را به عنوان یک موضوع مشترک مورد بررسی قرار داده و اصلاح کنیم، بسیاری از مشکلات حل میشود چراکه در حال حاضر حدود 700 هزار میلیارد تومان در کشور نقدینگی داریم که حدود 500 هزار میلیارد آن به صورت سپرده در اختیار بانکهاست و متاسفانه بانکها به بنگاهداری میپردازند و تولیدیها با کمبود نقدینگی مواجه هستند. در صورتیکه گردش نقدینگی به صورت صحیح در اختیار مردم و تولید قرار گیرد، بسیاری از مشکلات مرتفع میگردد و بیکاری کاهش مییابد.
در پایان این نشست مقرر شد تا با تشکیل کارگروهی مشترک بین مرکز پژوهشهای مجلس و سازمان بازرسی کل کشور، زمینه همکاری و تعامل دوجانبه و بررسی موضوعات ویژه فراهم گردد که جهت آغاز این همکاری بررسی موضوع بانکها با تشکیل کارگروه مشترکی در دستور کار قرار گرفت. انتهای پیام/
93/11/11 - 19:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
رئیس سازمان بازرسی کل کشور خبر داد تشکیل کمیته مشترک بین سازمان بازرسی و مرکز پژوهشهای مجلس
رئیس سازمان بازرسی کل کشور خبر دادتشکیل کمیته مشترک بین سازمان بازرسی و مرکز پژوهشهای مجلسرئیس سازمان بازرسی کل کشور از تشکیل کمیته مشترک بین سازمان بازرسی و مرکز پژوهشهای مجلس خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور ناصر سراج در دیدار با رئمخالفت سراج باتشکیل یک سازمان/ ایجاد کمیته مشترک مجلس و سازمان بازرسی - اخبار ایران و جهان |
مخالفت سراج باتشکیل یک سازمان ایجاد کمیته مشترک مجلس و سازمان بازرسی شناسهٔ خبر 2480167 شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸ ۲۳ جامعه > قضایی در دیدار روسای سازمان بازرسی کل کشور با مرکز پژوهشهای مجلس تشکیل کمیته مشترک مجلس و سازمان بازرسی کل کشور تصویب شد به گزارش خبرگزاری مهر ناصر سراتشکیل کارگروه مشترک دولت و مجلس برای ازدواج |اخبار ایران و جهان
تشکیل کارگروه مشترک دولت و مجلس برای ازدواج کد خبر ۴۶۸۳۷۸ تاریخ انتشار ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۶ - 20 January 2015 عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس٬ با انتقاد از رشد بیسابقه طلاق در کشور بر تشکیل کارگروه مشترک دولت و مجلس برای بررسی و حل معضلات پیش روی ازدواج جوانان تاکید کرد محمدتشکیل کارگروه مشترک دولت و مجلس برای ازدواج
تشکیل کارگروه مشترک دولت و مجلس برای ازدواج عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس٬ با انتقاد از رشد بیسابقه طلاق در کشور بر تشکیل کارگروه مشترک دولت و مجلس برای بررسی و حل معضلات پیش روی ازدواج جوانان تاکید کرد روز نو عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس٬ با انتقاد از رشد بیسابتشکیل کمیته مشترک دولت و مجلس برای تصمیمگیری در مورد نحوه اجرای هدفمندی
دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۸ یک عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه کل کشور سال 94 پیشنهاد کرد کمیته مشترک دولت و مجلس برای تصمیمگیری در مورد نحوه اجرای هدفمندی در سال 94 تشکیل شود غلامعلی جعفرزاده در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا با اشاره به بررسی تبصررئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس: پژوهشهای حوزوی باید معطوف به واقعیتهای اجتماعی باشد
رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس پژوهشهای حوزوی باید معطوف به واقعیتهای اجتماعی باشدرئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس گفت فقدان یک الگوی مناسباتی میان شیعه و سنی زمینه را برای بروز تنشها و اختلافات فراهم میکند و باید این مناسبات از خاستگاه فقه و بر اساس عقلانیت و واقعیتهای اجتماعیمدیر بازرسی و نظارت سازمان صنعت سیستان و بلوچستان خبر داد تشکیل 241 پرونده تخلف در زمینه آرد و نان در سیستان و
مدیر بازرسی و نظارت سازمان صنعت سیستان و بلوچستان خبر دادتشکیل 241 پرونده تخلف در زمینه آرد و نان در سیستان و بلوچستانمدیر بازرسی و نظارت سازمان صنعت معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت 241 پرونده تخلف در زمینه آرد و نان تشکیل و برای صدور حکم به مراجع قانونی ارسال شد به گزارش خرییس مرکز پژوهشهای مجلس: اهانت به مقدسات اسلامی خط قرمز کشورهای اسلامی است
رییس مرکز پژوهشهای مجلس اهانت به مقدسات اسلامی خط قرمز کشورهای اسلامی است کاظم جلالی عضو هیات پارلمانی ایران در نشست بین المجالس کشورهای اسلامی اهانت به مقدسات اسلامی را خط قرمز کشورهای مسلمان عنوان کرد به گزارش نامه نیوز جلالی روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری نشست اختتامیه دهمیکارگروه مشترک مسئول تدوین بسته نفتی مجلس شد |اخبار ایران و جهان
کارگروه مشترک مسئول تدوین بسته نفتی مجلس شد کد خبر ۴۶۸۶۳۹ تاریخ انتشار ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۸ - 21 January 2015 عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت گارگروهی از کمیسیون های انرژی برنامه و اقتصاد مسئول تدوین بسته نفتی مجلس برای ارائه به تلفیق شد به گزارش مهر اسماعیل جلیلی ازرئیس مرکز پژوهشهای مجلس تأکید کرد حضور همه شاهرودیها و مؤثران کشور در اجلاسیه شهدای شاهرود
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس تأکید کردحضور همه شاهرودیها و مؤثران کشور در اجلاسیه شهدای شاهرودرئیس مرکز پژوهشهای مجلس بر لزوم حضور همه شاهرودیها و مؤثران کشور در اجلاسیه شهدای شاهرود تأکید کرد به گزارش خبرگزاری فارس از شاهرود به نقل از روابط عمومی سپاه استان سمنان جلسه مشترک فرمطرح تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد رسمأ در مجلس وصول نشده است
میرکوهی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران طرح تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد رسمأ در مجلس وصول نشده است معاون حقوقی و پارلمانی وزیر دادگستری با اشاره به طرح تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد گفت این طرح رسمأ به مجلس جهت وصول و رسیدگی ارائه نشده است عبدالعلی میرکوهی معاون حقوقی و پارلمانرئیس مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس جمهور ترکیه: استراتژی علمای دین باید ارائه چهره اخلاقی و
رئیس مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس جمهور ترکیه استراتژی علمای دین باید ارائه چهره اخلاقی و انسانی اسلام باشدرئیس مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت تکفیریان با خشونتهای خود چهره اسلام را در نزد جهانیان مشوش کردهاند به همین دلیل استراتژی اول علمای دین باید ارمرکز پژوهشهای مجلس: روند نزولی قیمت نفت تا سال آینده ادامه خواهد یافت
مرکز پژوهشهای مجلس روند نزولی قیمت نفت تا سال آینده ادامه خواهد یافتمرکز پژوهشهای مجلس اعلام کرد به پیشبینی کارشناسان اقتصادی روند نزولی کنونی قیمتهای نفت تا سال آینده به صورت پیوسته ادامه خواهد یافت به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری فارس دفتر مطالعات انرژی صنعت و معدمرکز پژوهشهای مجلس خبر داد 66 درصد تکالیف قانون کسب و کار از سوی دستگاهها اجرا نشد/ اجرای تنها 4 حکم قانون
مرکز پژوهشهای مجلس خبر داد66 درصد تکالیف قانون کسب و کار از سوی دستگاهها اجرا نشد اجرای تنها 4 حکم قانونمرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی نوشت تنها ۴ حکم قانون مستمر بهبود کسب و کار توسط دستگاهها اجرا شده است به گزارش فارس دفتر مطالعات اقتصادی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی گزمرکز پژوهشهای مجلس امکان تحقق 29.5 هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت در لایحه بودجه ۹۴ وجود ندارد
مرکز پژوهشهای مجلسامکان تحقق 29 5 هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت در لایحه بودجه ۹۴ وجود نداردمرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه سال 1394 کل کشور را از نظر جایگاه اوراق در بودجه تبصره 6 مورد بررسی قرار داد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز پژوهش های مجلس شورای اتکرار/ میرمحمدی در گفتوگو با فارس خبر داد: گزارش سازمان بازرسی از زمینخواری به مجلس/ پیگیری استان به استان ز
تکرار میرمحمدی در گفتوگو با فارس خبر داد گزارش سازمان بازرسی از زمینخواری به مجلس پیگیری استان به استان زمینخواری در کمیسیون اصل ۹۰عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت سازمان بازرسی کل کشور طی ۲۰ روز آینده گزارشی را از زمینهای ملی تصرفشده توسط زمینخواران به مجلس ارائه میکند که پلایحه احزاب یکماه دیگر به مجلس میآید/ کمیته مشترک مجلس و دولت تشکیل میشود
لایحه احزاب یکماه دیگر به مجلس میآید کمیته مشترک مجلس و دولت تشکیل میشود عضو كمیسیون شوراها و امورداخلی كشور تاکید کرد ابهاماتی نظیر اینکه چرا کمیته احزاب به صورت فراگیر عمل نمیکند و تنها در سطح ملی و استانی است باعث شد تا در حین برگشت این لایحه به مجلس با بررسی بیشتر و رف-
سیاسی
پربازدیدترینها