واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ بهمن ۱۳۹۳ (۱۲:۶ب.ظ)
برگزاري «پنجمين کنفرانس علمي سالانه سلامت روان و رسانه» در تهران «پنجمين کنفرانس علمي سالانه سلامت روان و رسانه» با محوريت سلامت روان و رسالت همگاني، سه شنبه، پنجم اسفند، در بيمارستان روزبه تهران برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر محمد باقر صابري زفرقندي، دبير علمي پنجمين همايش سالانه سلامت روان و رسانه، با اعلام اين خبر گفت: باز شناسي و گفتمان علمي درباره اهميت رسالت همگاني و نقش دستگاه ها، اعم از دستگاه هاي دولتي و خصوصي و به ويژه رسانه هاي ارتباط جمعي در اين زمينه از اهداف اصلي اين همايش است.
وي با اشاره به اينکه کرسي يونسکو در آموزش سلامت دانشگاه علوم پزشکي تهران با همکاري دانشگاه ها و مراکز تحقيقاتي و انجمن هاي علمي کشوري، از جمله انجمن علمي روان پزشکان ايران، انجمن علمي مطالعات فرهنگي و ارتباطات، انجمن علمي جامعه شناسي ايران، مرکز تحقيقات روان پزشکي، مرکز تحقيقات ايمونولوژي، آسم و آلرژي، دانشکده علوم رفتاري و سلامت روان و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي از سال 1389 سلسله همايش هاي سالانه اي را با عنوان سلامت روان و رسانه برگزار کرده است، اظهار داشت: هدف اصلي اين همايش ها تبيين نقش رسانه ها در جهت کمک به ارتقاي سلامت روان جامعه است که نشست امسال با عنوان سلامت روان و رسالت همگاني نامگذاري شده است.
دکتر صابري زفرقندي يادآور شد: کميته علمي اين همايش ها افراد صاحب نام و برجسته کشوري که در حوزه هاي ارتباطات، روان پزشکي و روان شناسي، جامعه شناسي، آموزش بهداشت و بهداشت روان شناخته شده هستند، مي باشند، و هر سال با توجه به نياز کشور به يکي از ابعاد مغفول مانده سلامت روان که رسانه ها مي توانند در پيشبرد آن نقش ايفا کنند پرداخته مي شود.
وي گفت: همه مي دانيم که سلامت روان در کنار سلامت جسمي و سلامت اجتماعي بخشي مهم از سلامت را تشکيل مي دهد و بر اساس نظر کارشناسي سلامت جسمي بدون سلامت روان مفهومي ندارد.
دبير علمي پنجمين همايش سالانه سلامت روان و رسانه با ابراز تاسف از اينکه توجه ناکافي به مقوله سلامت روان حتي در نظام سلامت نه تنها در کشور ما بلکه در جهان باعث ايجاد مشکلات عديده اي در برابر ارتقاي سلامت شده است از افزايش خشونت، گسترش اعتياد، نابساماني ها و انحرافات جنسي به عنوان بخشي از معضلات عظيم بهداشتي نام برد که حاصل بي توجهي به سلامت روان در هر کشوري است.
وي ابراز اميدواري کرد، تمام مسوولان و دستگاه هاي تصميم ساز و تصميم گير در کشور و به ويژه نظام سلامت به نقش و رسالت خود در جهت کمک به ارتقا و گسترش سلامت روان واقف شده، تمام همت و توان بالقوه و بالفعل خود را در اين زمينه به کار بندند.
دکتر صابري زفرقندي تصريح کرد: هرچند نقش رسانه ها، اعم از رسانه هاي تصويري، مکتوب، فيلم و به خصوص صدا و سيما در اين زمينه بسيار حياتي است، اما؛ متأسفانه تاکنون تا حدود زيادي بحث سلامت روان از سوي اين رسانه مورد غفلت قرار گرفته است. خصوصا نقشي که بسياري از رسانه ها ناخواسته در جهت تخريب آرامش رواني جامعه بازي مي کنند.
وي گفت: انتظار داريم که برگزاري اينگونه نشست ها فرصتي را فراهم کند تا اصحاب رسانه بتوانند به بازشناسي نقش موثر خود و اقدام مناسب در ايجاد و تحکيم زمينه هاي حفظ و ارتقاي سلامت روان جامعه همت کنند.
علاقه مندان به کسب اطلاعات بيشتر در مورد اين همايش مي توانند به نشاني اينترنتي unesco.tums.ac.ir مراجعه کرده يا باتلفن 66938545 تماس حاصل کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]