تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هان! ميان حق و باطل جز چهار انگشت فاصله نيست. از آن حضرت درباره معناى اين فرمايش س...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871015875




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برگزاری نمایشگاه بین المللی ماشین آلات مبلمان با حضور 140 شرکت خارجی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
برگزاری نمایشگاه بین المللی ماشین آلات مبلمان با حضور 140 شرکت خارجی
سیزدهمین نمایشگاه بین المللی یراق آلات، ماشین آلات مبلمان، تجهیزات و صنایع وابسته، امسال با حضور بیش از 140 شرکت خارجی از 18 کشور جهان بویژه کشورهای اروپائی،در تهران برگزار می شود.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛به نقل از سیزدهمین نمایشگاه بین المللی یراق آلات و ماشین آلات مبلمان؛ این نمایشگاه از 12 تا 15 بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران و با حضور چشمگیر بیش از 410 شرکت داخلی و خارجی برگزار می شود و در آن جدیدترین صنایع، تجهیزات، دستگاهها و خدمات مختلف مربوط به مبلمان و یراق آلات در معرض دید علاقمندان قرار می گیرد.

حضور شرکت های خارجی در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی یراق آلات، ماشین آلات مبلمان 100 درصد و مشارکت شرکت های داخلی نیز در این نمایشگاه  30 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. 

وحید طیبی نژاد، رئیس ستاد برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی یراق آلات و ماشین آلات مبلمان گفت: فرانسه، آلمان، اسپانیا ، انگلستان ، اتریش ، بلژیک ، ایتالیا ، ترکیه ، کره جنوبی ، چین، روسیه ، هنگ کنگ، تایلند،  هند، مالزی ، تایوان ، ژاپن و امارات کسورهائی هستند که در این نمایشگاه حضور و مشارکت دارند. 

وی افزود:در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی یراق آلات و ماشین آلات مبلمان علاوه بر 140 شرکت خارجی، 270 شرکت داخلی نیز از استان های تهران، البرز، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی ، اصفهان ، گیلان ، گلستان، کرمانشاه ، فارس، یزد، خوزستان، خراسان رضوی ،هرمزگان، همدان، کرمان، مازندران، سمنان ، قزوین، قم و زنجان، جدیدترین و نوین ترین دستگاهها، کالاها، تجهیزات و خدمات خود را به نمایش می گذارند.

رئیس ستاد برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی یراق آلات و ماشین آلات مبلمان خاطرنشان کرد: این نمایشگاه در فضائی بالغ بر 50 هزار متر مربع و در سالن های 6- 7- 8- 9- 10- 11– 14- 15 - سری 25 – 27 – 31 و 35 محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می شود. 

در این نمایشگاه انواع دستگاههای، تجهیزات و ماشین آلات پیشرفته طراحی، برش، فرآوری و حالت دهنده چوب ،انواع دستگاها ، تجهیزات و ابزارآلات تولید مبلمان ، انواع دستگاهها و تجهیزلات بسته بندی صنایع مبلمان، انواع ماشین آلات جابجائی مواد و کالای حمل و نقل، انوع کفپوش، دیوارپوش، ائونع قطعات منفصل، ابزارآلات نجاری، یراق آلات ، مواد اولیه ، نوپان ، ام دی اف ، ملامینه ، پارکت ، انواع چسب های صنعتی ، چرم های مصنوعی و کابینت های چوبی به نمایش گذاشته خواهد شد. 

افزایش راندمان تولید، آشنائی تولید کنندگان به تجهیزات و فناوری های نوین ، تبادل اطلاعات و تجارب بین شرکت های مختلف ، حمایت از صنایع داخلی ، ارائه راهکارهای نوین افزایش کیفیت و یافتن بازارهای صادراتی برخی از اهداف برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی یراق آلات و ماشین آلات مبلمان است.

گفتنی است در حاشیه این نمایشگاه علاوه بر برگزاری چندین نشست تخصصی و علمی ، دو همایش با موضوعات (مواد اولیه و صنایع چوب و چرم ) و ( نقش صنعت چوب و چرم در اقتصاد ) با حضور کارشناسان،تولید کنندگان و متخصصان برگزار خواهد شد. 

قرار است 4 هیئت خارجی از کشورهای مختلف نیز با حضور در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی یراق آلات و ماشین آلات مبلمان ، از این نمایشگاه بازدید کرده و با تولید کنندگان و تجار ایرانی وارد مذاکرات تجاری شوند.

انتهای پیام/







کد خبر: ۵۱۱۷۹۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن