واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ بهمن ۱۳۹۳ (۹:۵۰ق.ظ)
وزير بهداشت: اميدواريم مردم به دليل هزينه بيماري فقير نشوند دکتر هاشمي با ابراز تاسف از نبود حمايت هاي بيمه اي و غير بيمه اي در خصوص برخي از بيماري ها گفت: اميدواريم بر اساس آنچه که رييس جمهور در جلسه اخير هيات وزيران گفتند نظام سلامت به سمتي پيش رود که مردم به دليل بيماري فقير نشوند و در عين حال با پيشگيري بيمار نشوند.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر سيد حسن هاشمي در دومين نشست سازمان هاي مردم نهاد حوزه سلامت که با رويکرد بهداشت برگزار شد؛ پس از شنيدن سخنان و نقطه نظرات 17 نفر از مديران و نمايندگان سازمان ها و انجمن هاي مردم نهاد در حوزه سلامت با اشاره به فرا رسيدن ايام دهه فجر و پيروزي انقلاب اسلامي، گفت: به همه شهدايي که براي استقلال و آزادي کشور جان خود را از دست دادند و يا مجروح شدند اداي احترام مي کنيم و اميدواريم در راستاي تحقق آرمان هاي آنها گام برداريم.
دکتر هاشمي با ابراز تاسف از نبود حمايت هاي بيمه اي و غير بيمه اي در خصوص برخي از بيماري ها گفت: اميدواريم بر اساس آنچه که رييس جمهور در جلسه اخير هيات وزيران گفتند نظام سلامت به سمتي پيش رود که مردم به دليل بيماري فقير نشوند و در عين حال ان شاءالله بيمار نشوند.
وزير بهداشت با بيان اين که در بسياري از بخش ها دچار کمبودهاي جدي هستيم و تعاريف درستي در بخش هاي حمايتي نداريم، گفت: رفاه و تامين اجتماعي داريم ولي هنوز در برخي از نقاط محروم کشور براي حمايت از برخي از مردم عزيز مقدمات را هم فراهم نکرده ايم.
وي افزود: شايد تعداد اين محرومين زياد نباشند ولي آنها هم انسانند و حق حيات دارند و وظيفه حکومت است که از آنها و به خصوص اقشار آسيب پذير حمايت کند و البته دولت براي پيشبرد همه امور نياز به همکاري بخش خصوصي دارد.
وزير بهداشت با با بيان اينکه برخي از بيماري ها از جمله بيماري هاي رواني نياز جدي به حمايت هاي بيمه اي دارند، گفت: در صوررتي که فردي به اين گونه بيماري ها مبتلا مي شود کل اعضاي خانواده دچار مشکل مي شوند و آرامش و يا حتي امنيت ندارند و درعين حال نه از تخت بيمارستاني و نه حمايت بيمه اي برخودارند و حمايت هاي بيمه اي از اينگونه بيماران حداکثر دو هفته است.
وي افزود: براي بيماري هايي مانند آلزايمر و يا اوتيسم هم هيچ اقدامي از سوي هيچ دستگاهي صورت نگرفته است.
وزير بهداشت بر ضرورت عملياتي و اجرايي شدن اينگونه جلسات تاکيد کرد و گفت: لازم است در جلسات بعدي علاوه بر معاون بهداشت، معاونين درمان و غذا و دارو نيز حضور داشته باشند و به همراه مديران مربوطه هر معاونت در خصوص مشکلات حوزه سلامت همفکري و تصميم گيري نمايند.
دکتر هاشمي با بيان اينکه براي برخي از بيماري ها از جمله تالاسمي، کليوي و متابوليک در خصوص پيشگيري و درمان مي توان از ظرفيت و همفکري انجمن هاي مربوطه استفاده کرد، گفت: انجمن ها مي توانند در اين خصوص کمک کنند تا اعتباراتي که در اين حوزه ها وجود دارد درست هزينه شود.
وزير بهداشت برگزاري جلسات انجمن ها با بيمه ها را در رفع مشکلات موثر دانست و گفت: هر يک از انجمن ها که به نوعي نمايندگي گروهي از بيماران را بر عهده دارند بايد با بيمه ها جلسه بگذارند و به نتيجه برسند و مسائل و مشکلات عمومي انجمن ها نيز در جلسات وزارت بهداشت به همراه معاونين و مديران و ادارات مرتبط مطرح شود.
گفتني است در اين نشست که با حضور دکتر سياري معاون بهداشت و دکتر ايازي قائم مقام وزير در امور مشارکت هاي مردمي و سازمان هاي مردم نهاد و بهمن مشکيني مشاور وزير و معاون سازمان هاي مردم نهاد وزارت کشور برگزار شد، 17 نفر از مديران و نمايندگان انجمن ها از جمله انجمن ارتقاي بهداشت روان، انجمن حمايت از بيماران اسکيزوفرنيا، انجمن جامعه ايمن، انجمن صرع، انجمن آلزايمر، انجمن اي بي (کودکان پروانه اي) انجمن حمايت از بيماران کليوي، انجمن بيماران نادر، انجمن اوتيسم ايران، انجمن تالاسمي ايران وکانون سلامت بانوان ايراني به بيان مشکلات بيماران تحت پوشش خود پرداختند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]