تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بپرهيز از كارى كه موجب عذرخواهى می ‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869999243




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرداخت هزينه هاي درماني از جيب مردم به زير 10 درصد رسيده است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۳ دي ۱۳۹۳ (۱۶:۴۹ب.ظ)
نوربخش: پرداخت هزينه هاي درماني از جيب مردم به زير 10 درصد رسيده است مديرعامل سازمان تامين اجتماعي با بيان اينکه سازمان هاي بيمه گر پرداخت هزينه هاي درماني از جيب مردم را به زير 10 درصد رسانده اند گفت: مجموعاً در سال جاري 13 هزار و 500 ميليارد تومان در بحث درمان تخصيص داده شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، سيدتقي نوربخش در برنامه گفت و گوي ويژه خبري در پاسخ به سوالي پيرامون راهکارهاي سازمان متبوعش جهت تامين منبع مالي پايدار براي پوشش بيمه همگاني ، گفت: براي ايجاد پوشش جامع بيمه اي 3 شرط پوشش جمعيتي، پوشش حمايتي و پوشش مالي لازم است.
وي در رابطه با پوشش جمعيتي اظهار داشت: امروز در کشور ما شاهد اتفاق مهمي در رابطه با پوشش جمعيتي بيمه همگاني بوديم و يک پوشش جامع و کامل انجام شد.
نوربخش تصريح کرد: از نظر پوشش حمايتي،سازمان هاي بيمه گر در يک سال اخير اقدامات موثري انجام داده اند؛ به گونه اي که هزينه هاي خانمان سوز را تحت پوشش قرار داده اند و پرداخت هزينه هاي درماني از جيب مردم را به زير 10 درصد رسانده اند.
وي در ادامه به شرط پوشش مالي اشاره کرد و بيان داشت: در بحث پوشش هاي مالي سازمان تامين اجتماعي در جهت تقويت طرح سلامت دو هزار و 500 ميليارد تومان تجهيز منابع شده است و مجموعاً در سال جاري 13 هزار و 500 ميليارد تومان در بحث درمان تخصيص داده شده است.
نوربخش در پاسخ به سوالي مبني بر اين که بدهي هاي دولت به سازمان تامين اجتماعي به کجا رسيده است، اظهار داشت: در سال 83 کل بدهي هاي دولت به سازمان تامين اجتماعي نزديک به 3 هزار و 800 ميليارد تومان بوده است اما در پايان دولت دهم اين بدهي ها بالغ بر 56 هزار ميليارد تومان شده است که دليل آن بيمه هاي حمايتي بوده که دولت تعيين کرده و هيچ اعتباري براي آن ها در نظر نگرفته، بنابراين بدهي هاي زيادي از دولت گذشته به اين دولت تحميل شده است.
وي ادامه داد: اميدواريم در بودجه هاي سنواتي مقداري بودجه در نظر گرفته شود تا بتوانيم بدهي هاي خود را نيز پرداخت کنيم و در يک سال اخير به واسطه اعتبارات خود بدهي هاي خود به حد خوبي پرداخت کرديم.
مديرعامل سازمان تامين اجتماعي افزود: نکته مهم طرح بيمه سلامت ايرانيان اتحاد و وحدت بين سازمان هاي بيمه و وزارت درمان، بهداشت و آموزش پزشکي و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي است که کليد موفقيت اين طرح به شمار مي آيد.
نوربخش در پاسخ به سوالي مبني بر اين که چرا عده اي به بيمه شدن تمايل ندارد، بيان داشت: تا کنون در اين باره فرهنگ سازي خوبي صورت نگرفته است از همين رو بناي کاري ما با توجه به توافقاتي که بين وزارت آموزش و پرروش صورت گرفته است فرهنگ سازي از سطوح پايين و القاي آن به سطوح بالاتر است و از بعد ديگر نيز بايد بدانيم بيمه يعني حمايت در برابر ريسک از همين رو بايد متوجه آن باشيم که ريسک در تمامي مسائل وجود دارد.
وي در ادامه برنامه با اشاره به گام هاي بعدي در نظر گرفته از سوي دولت پيرامون بيمه گفت: مجلس در قانون پنجم به وحدت بقيه سازمان هاي بيمه گر به عنوان نهاد هاي تامين کننده منابع براي نظام سلامت کشور تاکيد کرده است.
مديرعامل سازمان تامين اجتماعي با اشاره به تشکيل کميته اي در اين راستا براي ايجاد هماهنگي هاي لازم ميان سازمان هاي بيمه گر خاطر نشان کرد: براي اين موضوع ،سازمان هاي بيمه گر بايد به وظايف خود عمل کنند.
وي با بيان اين که سازمان تامين اجتماعي حدود 9 ميليون نفر از کارگران و فعالان بخش توليدي و خدماتي را بر اساس قانون تأمين اجتماعي و به صورت اجباري تحت پوشش قرار داده است، اظهار داشت: 4 ميليون نفر جزء بيمه شدگان خاص و مشاغل آزاد هستند.
مديرعامل سازمان تامين اجتماعي با بيان اين که نظام چند لايه اجتماعي مغفول مانده بود، افزود: با تدابير وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي انشاء الله شاهد نظام جامع چند لايه رفاه اجتماعي خواهيم بود که اين مسئله با هماهنگي و همکاري همه سازمان هاي بيمه گر ميسر مي‌شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن