محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826432640
فانی: نظام آموزشی را از جناح گرایی نجات دهیم |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: فانی: نظام آموزشی را از جناح گرایی نجات دهیم
تمام انتصابات در آموزش و پرورش با استعلام وزارت اطلاعات است و همه مدیران و مسئولان در این وزارتخانه تأییدیه وزارت اطلاعات را دارند و ضمن اینکه برخی از مدیران سابق هم هنوز با ما همکار هستند و افرادی که با من آمدهاند تأییدیه وزارت اطلاعات را دارند.
کد خبر: ۴۷۱۲۸۷
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۵ - 31 January 2015
آموزش و پرورش یک وزارتخانه پر عائله است. تأمین و پرداخت حقوق آخر ماه یک میلیون حقوق بگیر، نخستین برنامه و مهمترین کاری است که یک وزیر باید انجام دهد. این مهمترین کار، 99 درصد بودجه آموزش و پرورش را به خود اختصاص میدهد. با توجه به این واقعیت، وقتی قرار باشد با علی اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش مصاحبه کنی، شاید قدرت مانور زیادی در طرح موضوعها و پرسشها نداشته باشی و نباید منتظر خبر داغ و غیر مترقبهای برای فرهنگیان در زمانی باشی که بسرعت رنگ شب عید میگیرد و نگاه کارمندان به مافوق بیش از گذشته با انتظار آمیخته میشود. این انتظار البته با در نظر گرفتن کاستیهای دیرینهای که فرهنگیان متحمل شدهاند، البته بحق است.
علی اصغر فانی 33 سال سابقه کار در مدیریت آموزش و پرورش دارد، آمار و ارقام و بار مالی را خوب میشناسد و میداند اگر وعدهای برای یک جامعه یک میلیونی بدهد چه معنایی دارد. اما سوای معلمان و کارمندان بزرگترین دستگاه اجرایی کشور، صحبت اصلی از سروکار داشتن و چگونگی تنظیم حداقل 5 ساعت برنامه روزانه 13 میلیون دانشآموز است که وزارت آموزش و پرورش مأموریت آن را بر عهده دارد.
گفتوگوی ایران با علی اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش را در ادامه میخوانید.
کارشناسان نقدهای مختلفی به حوزه تعلیم و تربیت دارند و البته این نقدها در تمام دولتها بوده است، از زمانی که شما مسئولیت وزارت آموزش و پرورش را بر عهده گرفتهاید فکر میکنید مهمترین چالشی که این وزارتخانه با آن روبهرو است چه موضوعی است؟
آموزش و پرورش مشکلات بسیاری دارد و البته این مشکلات سالیان سال است که با این حوزه همراه است. از نظر من مهمترین مسأله آموزش و پرورش نوع نگرش به این سازمان است. متأسفانه نوع نگرشی که دست اندرکاران کشور و البته تخصیص دهندگان اعتبارات نسبت به آموزش و پرورش دارند این است که آموزش و پرورش یک سازمان هزینهای است. در حالی که باید به این وزارتخانه به عنوان یک سازمان سرمایهای نگاه کرد. باید دقت کنیم هر هزینهای که در آموزش و پرورش میکنیم در حقیقت نوعی سرمایهگذاری برای آینده کشور است. هنوز این نوع نگاه در کشور وجود دارد و به همین علت همیشه آموزش و پرورش در تأمین اعتباراتش با مشکل مواجه بوده، البته بخوبی میدانم که تخصیص منابع کشور محدود است، هر چند به استناد ارقام و اعداد باید بگویم در دولت یازدهم شخص آقای رئیس جمهوری به آموزش و پرورش عنایت بسیاری دارد. در حقیقت باید بگویم درصد اعتبار هزینهای دولت در بودجه94 نسبت به 93، 2 /11 درصد افزایش داشته است. همچنین اعتبار هزینهای آموزش و پرورش 7/ 20درصد افزایش داشته است. همچنین درباره اعتبارات تملک دارایی نیز میانگین افزایش کل بودجه 8 /15 بوده درحالی که در آموزش و پرورش این افزایش3 /25 بوده است.
اما در مجموع باید گفت آموزش و پرورش از سالهای قبل کسری اعتبار داشته است که این کسری اعتبار به سالهای بعد هم منتقل شده است. بنابراین باید اعلام کنم که وزارت آموزش و پرورش حدود 4 هزار میلیارد تومان کسری دارد. با این حال هماکنون فرهنگیان مطالبات زیادی از آموزش و پرورش دارند. باوجود اینکه دولت در پایان سال گذشته تا آنجا که مقدور بود به این وزارتخانه کمک کرد، امسال هم امیدواریم دولت بتواند بخشی از کسری ما را جبران کند، البته مشکل دیگر وزارت آموزش و پرورش این است که منابع و اعتبارات ما از نیازها کمتر است. اگر آموزش و پرورش بهعنوان نهاد سرمایهای دیده شود شاید وضعیتاش بهتر از این شود که این موضوع به نظر میرسد مهمترین چالش ما در آموزش و پرورش است.
بالای 90 درصد بودجه آموزش و پرورش صرف حقوق کارمندان این سازمان میشود. از طرف دیگر معلمان همیشه نسبت به حقوق و مزایای خود گلایه دارند؛ سطح معیشت آنها پایین است شما برای بهبود وضعیت مالی و معیشت معلمان چه راهکارهایی در نظر گرفتهاید؟
حدود 99درصد از بودجه جاری وزارت آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق کارمندان میشود. این بودجه برای مصارف جاری وزارت آموزش و پرورش به هیچ عنوان کافی نیست. مسئولان آموزش و پرورش متناسب با حکم همکار فرهنگی، حقوقی به آنها پرداخت میکنند که این حقوق در شأن یک معلم نیست. درحالی که در دیگر وزارتخانهها و نهادها پرداختی هایشان به کارمندانشان بیشتر از این وزارتخانه است. ما این موضوع را بخوبی میدانیم و البته این را هم میدانیم که این یک تبعیض بین کارکنان دولت است. از همان روزی که وزارت آموزش و پرورش را در اختیار گرفتم به فکر منابع جدید مالی بودم و البته سعی داشتیم سهم خودمان را از بودجه دولت افزایش دهیم. البته در کنار این موضوعها در تلاش بودم تا استفاده بهینه از منابع انسانی در آموزش و پرورش داشته باشم. این وزارتخانه یک وزارتخانه کلان است و مدیریت آن به همین سادگیها نیست. نزدیک به یک میلیون نفر همکار آموزش و پرورش داریم در کنار این باید به 13 میلیون نفر دانشآموز اشاره کرد. در یک سالی که مدیریت در آموزش و پرورش بر عهدهام بود این تصمیم گرفته شد که برای بهبود معیشت معلمان ابتدا ساماندهی ویژهای روی نیرویهای انسانی داشته باشم.
ما در آموزش و پرورش نیروها را به لحاظ جنسیتی، رشته تخصصی و موقعیت جغرافیایی ساماندهی کردیم. متأسفانه نیروی انسانی در مناطق مختلف بخوبی توزیع نشده بود و هماکنون در برخی از مناطق در رشتههای مختلف و با تورم نیرو مواجهیم و در برخی نقاط نیز با کمبود نیرو؛ مثلاً در شهر تهران نزدیک به 2 هزار همکار فرهنگی خانم در رشتههای مختلف بویژه علوم انسانی مازاد داریم و در منطقه محروم کمبود معلم. سعی کردیم در این مدت نیروی انسانی را مدیریت و ساماندهی کنیم تا بلکه بتوانیم بخشی از مطالبات معلمان را پرداخت کنیم. امسال، 25 هزار معلم بازنشسته شدند. حدود 200 هزار دانشآموز به دانشآموزان ما اضافه شدند که نیازمند 15 هزار نیروی انسانی بودیم. سال گذشته برخی از معلمان علاوه بر ساعتهای موظفیشان در کلاس حاضر شدند و ما ناچار شدیم به افرادی علاوه بر ساعت موظفیشان حقوق پرداخت کنیم، با ساماندهی نیروی انسانی امسال توانستیم 15 درصد پرداخت حقالتدریس را کاهش دهیم. این در حالی است که یک نیروی انسانی جدید هم جذب آموزش و پرورش نکردیم. این آمار نشان میدهد آموزش و پرورش از نظر ساماندهی نیروی انسانی و استفاده بهتر از منابع انسانی موفق بوده است. امسال توانستیم بیش از 40 هزار نفر از نیروی انسانی خودمان را ساماندهی کنیم و این ساماندهی کمک بسیاری در منابع ما داشت.
اگر این کار انجام نمیشد، چه اتفاقی برای مدارس کشور میافتاد؟
حدود 40 هزار کلاس درس بیمعلم بود و این مشکلاتی را برای خانوادهها ایجاد میکرد. . باید برای یک میلیون نفر کارمند برنامهریزی کنیم. این برنامهریزی هم بسرعت انجام نمیشود زمان نیاز دارد. تنها با ساماندهی نیرو در آموزش و پرورش میتوانیم اقتصاد مقاومتی را عملیاتی و از طرفی به وضعیت معلمان هم رسیدگی کنیم.
آیا این موضوع تأثیری هم روی حقوق معلمان داشته است؟
آموزش و پرورش سازمان بزرگی است. با یکی از آقایان وزیر صحبت میکردم و از او پرسیدم که شما چقدر پرسنل دارید این آقا اعلام کرد سه هزار نیرو در وزارتخانهاش مشغول به کار است یعنی فقط برای 3 هزار نفر برنامهریزی میکند و بسیاری از کارها را سریع انجام میدهد ولی ما برای یک میلیون کارمند خیلی سریع نمیتوانیم کار انجام دهیم. ما در سال 93 با همین ساماندهی توانستیم یک صرفهجویی انجام دهیم و با همین صرفهجویی توانستیم بخشی از مطالبات 330 هزار معلم ابتدایی را پرداخت کنیم. بیش از 13 میلیون دانشآموز در مدارس کشور تحصیل میکنند که نزدیک به 5 /11 میلیون نفر در مدارس دولتی درس میخوانند. به ازای 5ر/11 دانشآموز یک نیروی انسانی در آموزش و پرورش وجود دارد این نسبت، نسبت مناسبی برای ما نیست و باید این نسبت را در درازمدت اصلاح کنیم. اگر این نسبت را بتوانیم در یک بازدهی 4 یا 5 ساله به عدد 15 برسانیم ( البته آمار نیروی انسانی ما از یک میلیون نفر به 800 هزار نفر میرسد) در حقیقت میتوانیم حقوق را بین 800 هزار نفر کارمند آموزش و پرورش تقسیم کنیم. به شخصه پیگیر این موضوع هستم، چراکه نیروی انسانی بتدریج در حال بازنشسته شدن هستند و ما هم نیروی کمتری وارد آموزش و پرورش میکنیم. باید اعلام کنم تا 10 سال آینده 50 درصد نیروهای آموزش و پرورش بازنشسته میشوند و میتوانیم در سالهای آینده به تعدادی که بازنشسته میشوند متناسب با نیاز مناطق، نیروی انسانی بگیریم و این اقدام در دراز مدت پاسخگوی مطالبات فرهنگیان است. اگر بتوانیم برنامههای بلند مدت داشته باشیم میتوانیم بر معیشت معلمان هم تأثیرگذار باشیم.
یکی از امکانات رفاهی که شما برای فرهنگیان گذاشته اید صندوق ذخیره فرهنگیان است؛ صندوقی که به اعتقاد بسیاری از معلمان هیچ سودی برای آنها ندارد و تسهیلاتی که به معلمان میدهد برای آنها مناسب نیست این درحالی است که گردش مالی صندوق بسیار بالاست.
صندوق ذخیره فرهنگیان هدفش سرمایهگذاری برای معلمان است. هماکنون رایزنیهایی با هیأت مدیره صندوق داشتیم که همه سود حاصل از صندوق را به روزهای بازنشستگی معلمان موکول نکند، بلکه معلمان بتوانند سودهای کوتاه مدت هم دریافت کنند، صندوق فرهنگیان در یک سال اخیر بیش از هزار میلیارد تومان سود داشته است. این سود متعلق به فرهنگیان است. هماکنون هم به فکر راهکارهایی برای پرداخت سود کوتاه مدت به فرهنگیان هستیم.
شما به ساماندهی نیروی انسانی برای بهبود معیشت اشاره کردید اما یکی از اساسیترین مشکلات آموزش و پرورش این است که نیروی انسانی بخوبی در مناطق به کار گرفته نشده است.
بله، همین گونه است؛ این مشکل از سالهای قبل وجود داشته است. یکی از مشکلاتی که سالهای طولانی آموزش و پرورش با آن مواجه بوده به کارگیری نیروی انسانی غیربومی بوده است. همیشه از یک شهر برخوردار نیروخیز، نیرو برای یک منطقه محروم استخدام میشد. افراد هم 2 سال کار میکردند و بعد درخواست انتقال به زادگاه خودشان را میدادند در نتیجه در مناطق برخوردار نیروی انسانی اضافی و در مناطق محروم کمبود نیرو داریم. همچنین نیروهای انسانی در مناطق محروم سابقه خدمتشان کمتر از 5 سال است. این بدان معنی است که مناطق محروم همیشه معلم کم تجربه داشتند. اقدامی که بهمن ماه امسال برای نخستین بار در دانشگاه فرهنگیان اجرایی خواهیم کرد این است که کشور را به بومهای مختلف تقسیم کردیم و از هر بوم، نیرو را برای همان بوم انتخاب کردیم. وقتی درس تمام شد در همان بوم استخدام میشوند. درآینده ما مشکل جدی مثل امروز نخواهیم داشت که هر سال تعداد زیادی متقاضی به انتقال به مناطق برخوردار باشند و دانشگاه فرهنگیان هم جذب میکند و تعهد خدمت به آموزش و پرورش میدهند.
با این صحبتهای شما همچنان طبق قانون دانشگاه فرهنگیان تعهد خدمت دارد؟
بله، در این مورد هیچ مشکلی نیست. درماه اخیر نامهای از سوی دکتر نوبخت به آقای رئیس جمهوری نوشته شد که حذف تعهد دانشگاه فرهنگیان از سوی آموزش و پرورش لغو شود، با صحبت هایی که داشتیم این موضوع منتفی شد. امیدواریم بتوانیم با پذیرش نیرو از بوم برای بوم، مشکل ساماندهی نیروی انسانی را حل کنیم.
خیلی از خانوادهها و حتی معلمان نسبت به محتوای کتابهای درسی انتقاد دارند و بر این باورند که کتابها متناسب با نیاز دانشآموز نیست و فراتر از ظرفیت دانشآموز است و همین مورد موجب افت تحصیلی دانشآموزان شده است. آیا شما برنامهای برای تغییر یا تقلیل کتابهای درسی دارید؟
ما در سیستم آموزش و پرورش فرایند تولید کتاب را دوره ای تدوین می کنیم برای هر دوره تحصیلی یک هدف را طراحی کردهایم. دوره ابتدایی، متوسطه یک و متوسطه دو اهدافمان متفاوت است. این اهداف مصوب شورای عالی آموزش و پرورش است. بر اساس این موضوع سرفصلهای دروس نوشته و به مؤلف برای تدوین کتب درسی داده میشود. البته وقتی کتابهای درسی تدوین شد بلافاصله بین دانشآموزان توزیع نمیشود، بلکه ابتدا کتابها بین تعدادی از معلمان باتجربه که متخصص همان درس هستند سپرده میشود تا نقاط ضعف و قدرت آن بررسی شود، از بسیاری معلمان در استانهای مختلف نظر سنجی میشود بعد از آنکه نظرات معلمان گرفته شد، نقاط مثبت و منفی را به هیأت مربوط به تألیف کتابهای درسی میدهیم و آنها دوباره کتابهای درسی تازه تألیف را بررسی میکنند. نظرات بررسی و کتاب نهایی تدوین میشود، البته برخی وقتها شنیده میشود برخی از کتابها با ساعت درسی تناسب ندارد. یعنی یک درس 3 ساعت کلاس دارد درحالی که باید 5 ساعت زمان برای آن در نظر گرفته شود. یعنی معلمان بگویند حجم کتاب بیشتر از ساعت درسی است؛ این موضوع در سازمان پژوهشها و برنامهریزی وزارتخانه بررسی میشود، البته این اتفاق هم میافتد که بخشی از این کتابها حجماش کم میشود. لذا به نظرم باید افراد صاحب تخصص در این باره نظر دهند و اجازه دهیم متخصصان کار خودشان را انجام دهند. ضمن آنکه همکاران ما در این باره بسیار فعال هستند.
سال 91 کتابهای سال ششم بدون هیچ گونه بررسی بین دانشآموزان پخش شد.
بله، همین طور است. همان سالی که برای نخستین بار کلاس ششم طراحی شد مسئولان وقت دیگر فرصت نداشتند این کتابها را بررسی کنند. بنابراین جهت اطلاع میگویم که ما در وزارت آموزش و پرورش هرسال دو پایه درسی را تألیف میکنیم. هماکنون کارشناسان در حال تدوین کتابهای درسی سال نهم هستند و در عین حال برخی از کارشناسان هم در حال تدوین کتابهای درسی سال پنجم هستند. سابق براینهدف آموزش و پرورش 5 3-3-1بوده است و حالا این هدفگذاری6- 3- 3 شده است. ما برای آنکه آن حرکت شتابزده دولت قبل را جبران کنیم هر سال به جای اینکه یک پایه کتابهای درسی را تألیف کنیم دو پایه را بررسی میکنیم.
یعنی این بازنگری تا پایان 12 سال ادامه دارد؟
اگر موردی باشد بازنگری میشود. در نظام آموزشی قبل، کتابهایی که به تأیید میرسید مهر تأیید را میگرفت و تا چند سال دیگر بازنگری انجام نمیشد اما در این نظام به علت اینکه کتابها تازه نوشته شده هر سال بازنگری انجام میشود.
این روزها از تنبیه در مدارس بعضاً اخباری به گوش میرسد، البته بهتازگی وزارت آموزش و پرورش بخشنامهای هم درباره ممنوعیت این رفتار صادر کرده است اما باز هم خبرهایی در این باره به گوش میرسد. سیاستهای بازدارنده شما برای برخورد با این رفتار در مدارس چیست؟
طبق آییننامه مصوب شورای آموزش و پرورش تنبیه بدنی جرم است و به هیچ جهت مورد تأیید ما نیست. فقط توجه کنید که هماکنون بیش از 630 هزار کلاس درس در کشور وجود دارد و با این حجم وسیع از دانشآموز ممکن است یک همکار فرهنگی به دلایل مختلف رفتار خشونتآمیزی هم انجام دهد.
این استدلال شماست اما خانوادهها بر این باورند که در نظام تعلیم و تربیت ایران یک مورد رفتار خشونتآمیز هم نباید وجود داشته باشد.
بله، ما هم این موضوع را قبول داریم و ابتدا هم گفتم جرم است. یک مورد هم نباید باشد، اما در گستره 630 هزار کلاس درس نمیتوانیم کتمان کنیم؛ این موارد هم اتفاق میافتد.
با معلمان متخلف چه میکنید؟
نه تنها در بحث تنبیه بدنی، بلکه هر معلمی که نسبت به وظایف خودش تخلف کند دادگاه رسیدگی به تخلفات اداری داریم و در آنجا به این موارد رسیدگی میکنیم. هماکنون پرونده چند معلم متخلف در دادگاه تخلفات اداری مفتوح است و در حال رسیدگی به تخلفاتشان هستیم؛ براحتی از برخی موضوعات نمیتوانیم بگذریم.
موضوع بسیار جدی که به نظر میرسد آموزش و پرورش باید به طور جدی روی آن برنامهریزی کند بحث آسیبهای اجتماعی وشیوع اعتیاد در بین برخی از دانشآموزان است. راهکارهای شما برای پیشگیری از اعتیاد در بین دانشآموزان چیست؟
با وزارت کشور تفاهمنامه امضا کردیم تا از طریق این ستاد آگاهیهای لازم را به نوجوانان بدهیم. تنها کاری که در مدارس میتوان انجام داد موضوع آگاهی و توصیههای مراقبتی به دانشآموزان است. اما باید به یک نکته توجه کنیم و آن اینکه مدرسه محل تجمع دانشآموزان است. یک دانشآموز ممکن است در خانوادهای زندگی کند که آن خانواده درگیر اعتیاد باشد. نمی توانیم بگوییم مدرسه عامل اعتیاد دانشآموز میشود با این حال با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر جزوههایی را آماده و در بین دانشآموزان توزیع کردیم تا آنها نسبت به سوءمصرف مواد مخدر آگاه شوند.
موضوع استیضاح شما هم از سوی برخی از نمایندگان مجلس مطرح شده است. نقدهایی از سوی همین نمایندگان شده است و شما را متهم به سیاسی بازی کرده و اعلام کردند که آموزش و پرورش پاتوق جناحی خاص شده است، پاسخ شما به این موارد چیست؟
تمام انتصابات در آموزش و پرورش با استعلام وزارت اطلاعات است و همه مدیران و مسئولان در این وزارتخانه تأییدیه وزارت اطلاعات را دارند و ضمن اینکه برخی از مدیران سابق هم هنوز با ما همکار هستند و افرادی که با من آمدهاند تأییدیه وزارت اطلاعات را دارند.
پس مشکل چیست؟
به هر حال شاید برخی اعتقاد داشته باشند دولتی که به اتکای رأی مردم سر کار آمده، نباید هیچ تغییری در وزارتخانه میداد، اما بنده عرض میکنم دولتی که با رأی مردم سر کار آمده، باید سیاستهای خودش را توسط افراد مورد اعتماد خودش پیش ببرد. اعتقاد داریم آموزش و پرورش جایی برای سیاسیکاری و حرفهای جناحی نیست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
حمله شبه نظاميان به نيروهاي امنيتي |اخبار ایران و جهان
حمله شبه نظاميان به نيروهاي امنيتي شبه نظامیان مصری روز پنجشنبه چند موشک به یک پاسگاه پلیس در صحرای سینای شمالی شلیک کردند که براثر آن دست کم شش نفر کشته شدند کد خبر ۴۷۱۰۴۵ تاریخ انتشار ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۰ ۴۷ - 30 January 2015 شبه نظامیان مصری روز پنجشنبه چند موشک به یک پاسگاه پنجات 17 نفر از حریق در یک ساختمان اداری |اخبار ایران و جهان
نجات 17 نفر از حریق در یک ساختمان اداری سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از حریق در یک ساختمان اداری و نجات 17 نفر در این حادثه خبر داد کد خبر ۴۷۰۱۶۷ تاریخ انتشار ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷ ۵۷ - 26 January 2015 سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از حدرگیری پلیس افغان با شبه نظامیان |اخبار ایران و جهان
درگیری پلیس افغان با شبه نظامیان درگیری نیروهای دولتی با شبه نظامیان طالبان در ولایت قندوز واقع در شمال افغانستان 7 کشته بر جا گذاشت کد خبر ۴۶۸۵۰۹ تاریخ انتشار ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۲۲ ۱۳ - 20 January 2015 درگیری نیروهای دولتی با شبه نظامیان طالبان در ولایت قندوز واقع در شمال افغانستاناستقرار ناو نظامی روسيه در سواحل هاوانا |اخبار ایران و جهان
استقرار ناو نظامی روسيه در سواحل هاوانا ناو نظامی ویکتور لئونوف متعلق به ارتش روسیه روز سه شنبه در ساحل بندر هاوانا لنگر انداخت این ناو که از گروه کشتی های موسوم به اس اس وی-175 به شمار آمده و به ناوگان شمالی ارتش روسیه تعلق دارد در زمینه جمع آوری اطلاعات فعالیت می کند کدپليس هند 120 برده کوچک را نجات داد |اخبار ایران و جهان
پليس هند 120 برده کوچک را نجات داد پلیس هند روز جمعه طی یک عملیات تفتیش گسترده در چند منطقه تجاری در شهر حیدرآباد یکصد و بیست کودک را که به کار اجباری وادار شده بودند نجات داد کد خبر ۴۷۱۲۳۷ تاریخ انتشار ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳ ۰۰ - 30 January 2015 پلیس هند روز جمعه طی یک عملیات تفایران و روسیه در تهران توافقنامه همکاری نظامی امضا کردند |اخبار ایران و جهان
ایران و روسیه در تهران توافقنامه همکاری نظامی امضا کردند پس از انجام مراسم استقبال رسمی از ارتشبد سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه توسط سردار سرتیپ پاسدار حسین دهقان وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران وزرای دفاع دو کشور با یکدیگر دیدار و پیرامون مسائل دوجانبه منطقهای و بین المللی گفوزیر اطلاعات: چترنظام روی سرهمه سلیقهها است |اخبار ایران و جهان
وزیر اطلاعات چترنظام روی سرهمه سلیقهها است وزیر اطلاعات گفت دستگاه امنیتی کشور باید اشراف کامل اطلاعاتی بر اموری که به او محول شده است داشته باشد بی آنکه شهروندان احساس کنند فضا امنیتی شده است کد خبر ۴۶۹۸۱۲ تاریخ انتشار ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷ ۰۱ - 25 January 2015 وزیر اطلاعات گفایندیپندنت:نظامقضاییعربستانشبیهداعشاست |اخبار ایران و جهان
ایندیپندنت نظامقضاییعربستانشبیهداعشاست روزنامه ایندیپندنت نوشت ممکن است دولت عربستان سعودی تلاش کند از داعش فاصله بگیرد اما نظام قضایی آنها با هم تفاوت چندانی ندارد کد خبر ۴۶۸۴۵۴ تاریخ انتشار ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۲۰ ۳۷ - 20 January 2015 روزنامه ایندیپندنت نوشت ممکن است دولت عربپليس هند 120 کودک برده را نجات داد |اخبار ایران و جهان
پليس هند 120 کودک برده را نجات داد پلیس هند روز جمعه طی یک عملیات تفتیش گسترده در چند منطقه تجاری در شهر حیدرآباد یکصد و بیست کودک را که به کار اجباری وادار شده بودند نجات داد کد خبر ۴۷۱۲۳۷ تاریخ انتشار ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳ ۰۰ - 30 January 2015 پلیس هند روز جمعه طی یک عملیات تفاحتمال کشته و مجروح شدن دهها نظامی صهیونیست در حمله حزبالله |اخبار ایران و جهان
احتمال کشته و مجروح شدن دهها نظامی صهیونیست در حمله حزبالله منابع خبری منطقهای آمار متفاوتی از تعداد تلفات نیروی ارتش رژیم اسرائیل در حمله فرامرزی حزبالله در مرز با سرزمینهای اشغالی منتشر کردهاند برخی منابع از کشته شدن 17 نظامی و از جمله یک افسر ارشد اسرائیلی و احتمال اسارنجات معجزه آسای ۲ چاهکن از خطر مرگ |اخبار ایران و جهان
نجات معجزه آسای ۲ چاهکن از خطر مرگ آتشنشانان تهران در عملیاتی ۴ ساعته ۲ چاه کن را از مرگ حتمی نجات دادند کد خبر ۴۶۷۹۰۴ تاریخ انتشار ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۱ ۱۲ - 19 January 2015 آتشنشانان تهران در عملیاتی ۴ ساعته ۲ چاه کن را از مرگ حتمی نجات دادند به گزارش همشهری ساعت 16 14شنبه حادنجات کودک 11 ساله از چنگ گروگانگير |اخبار ایران و جهان
نجات کودک 11 ساله از چنگ گروگانگير کد خبر ۴۶۹۶۵۱ تاریخ انتشار ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۱ - 25 January 2015 با تلاش ماموران پليس آگاهي استان هرمزگان کودک 11ساله از چنگ آدم ربا نجات يافت و به کا نون خانواده بازگشت به گزارش خراسان رئيس پليس آگاهي هرمزگان در گفت وگو با باشگاه خبرنگاراکارت زرد مجلس به فانی |اخبار ایران و جهان
کارت زرد مجلس به فانی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز از پاسخهای فانی قانع نشد کد خبر ۴۷۰۳۶۵ تاریخ انتشار ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۹ - 27 January 2015 مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز از پاسخهای فانی قانع نشد به گزارش ایسنا مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز سوال از وزینادران: مبارزه با فساد جناحی نیست |اخبار ایران و جهان
نادران مبارزه با فساد جناحی نیست نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت مقابله با فساد جناحی نیست و نباید آن را به نزاع جناحی و جریانی تبدیل کرد کد خبر ۴۷۰۴۵۲ تاریخ انتشار ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۱ - 27 January 2015 نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت مقابله با فستعجب نظامیان خارجی از شکنجه عجیب ساواک |اخبار ایران و جهان
تعجب نظامیان خارجی از شکنجه عجیب ساواک وابستگان نظامی کشورهای خارجی در آستانه سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران از موزه عبرت زندان زندانیان سابق ساواک بازدید کردند کد خبر ۴۷۰۶۷۶ تاریخ انتشار ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۰ - 28 January 2015 وابستگان نظامی کشورهای خارجی در آساعضای یک بیمار مرگ مغزی، ۸ نفر را نجات میدهد |اخبار ایران و جهان
اعضای یک بیمار مرگ مغزی ۸ نفر را نجات میدهد اعضای یک بیمار مرگ مغزی یک تا هشت نفر را از مرگ حتمی نجات می دهد و یا از معلولیت 53 نفر جلوگیری می کند کد خبر ۴۷۱۲۷۲ تاریخ انتشار ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷ ۵۳ - 31 January 2015 مدیر و طراح شبکه اهدای عضو و پیوند اعضای وزارت بهداشت درمانهلاکت ۱۲۳ نفر از شبه نظامیان بوکوحرام |اخبار ایران و جهان
هلاکت ۱۲۳ نفر از شبه نظامیان بوکوحرام ارتش چاد روز جمعه از کشته شدن سه سرباز خود و 123 نفر ازشبه نظامیان بوکوحرام در جریان حمله این گروه تروریستی به دسته ای از سربازان ارتش چاد در شمال کامرون خبر داد کد خبر ۴۷۱۲۵۵ تاریخ انتشار ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۶ ۲۸ - 31 January 2015 ارتش چاد رو-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها