واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: حرم مطهر رضوی در شب شهادت حضرت معصومه (س) غرق در ماتم و عزاست مشهد – ایرنا – حرم مطهر رضوی در شب دهم ربیع الثانی مصادف با شب شهادت حضرت فاطمه معصومه (س)، خواهر عظیم الشان امام رضا (ع) در ماتم و عزا فرو رفت.

به گزارش ایرنا، صدها زائر و مجاور در این شب حزن انگیز به حرم قدسی مشرف شدند تا شهادت خواهر امام رئوف (ع) را به پیشگاه مقدس ایشان تسلیت و تهنیت عرض کنند.
صحن و سرای حرم ملک پاسبان رضوی در شب شهادت حضرت فاطمه معصومه (س) یکپارچه سیاه پوش شدند و از هر رواق صدای نوحه و دعا به گوش می رسد.
به همین مناسبت مراسم ویژه سوگواری در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد و مرثیه سرایان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به نوحه خوانی و مرثیه سرایی پرداختند.
سخنران ویژه این مراسم ضمن تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه معصومه (س) به تشریح فضایل و سیره آن حضرت پرداخت.
حجت الاسلام "سید ابراهیم حسینی اراکی" گفت: حضرت فاطمه معصومه (س) 25 سال با حضرت رضا (ع) تفاوت سنی داشت و روزی که ایشان دیده به جهان گشود حضرت رضا (ع) و مادر ایشان "نجمه" از ولادتش بسیار خرسند شدند.
وی بیان کرد: حضرت معصومه (س) دختری از آسمان ولایت و امامت بود که قلبها را جلا و صفا داد و چشمها را روشن کرد و کانون مقدس اهل بیت (ع) را گرم کرد.
وی اظهار کرد: حضرت فاطمه معصومه (س) دارای شخصیتی رفیع و والا مقام بودند به طوری که ائمه اطهار (ع) از این بانو، با احترام و تکریم یاد کردند و حتی پیش از ولادت آن حضرت، نام ایشان بر زبان بعضی از ائمه اطهار (ع) جاری شده بود.
وی گفت:حضرت فاطمه معصومه (ع) که بعد از حضرت زهرا (س) به لحاظ گستردگی شفاعت، هیچ بانویی به شفیعه محشر ایشان نمی رسد.
این کارشناس مذهبی شرافت خانوادگی، محدثه بودن و عبادت بسیار آن حضرت را از دیگر ویژگی های بارز حضرت فاطمه معصومه (س) برشمرد و گفت: ایشان که تلاش بسیاری برای پیوستن به برادرشان در خراسان کردند، سرانجام در قم به شهادت رسیدند و حرم مطهرشان در این شهر واقع شده است.
به گزارش ایرنا، نظیر مراسم سوگواری برای شهادت حضرت معصومه (س) در مساجد، تکایا، حسینیه ها و بقاع متبرکه مشهد و سایر شهرستان های خراسان رضوی برگزار شد.
7489/522 **1917
10/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]