واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: موسوی تبریزی: ریاست جمهوری روحانی ایدهآل اصلاح طلبان نبود/ برای انتخابات مجلس و خبرگان باید منیتها را کنار بگذاریم
دبیرکل مجمع محققین و مدرسین قم با بیان اینکه ریاست جمهوری روحانی ایدهآل اصلاح طلبان نبود گفت: ما هیچ گاه به دنبال تحریم انتخابات نبوده و نخواهیم بود.
به گزارش نامه نیوز حجتالاسلام محمدحسین موسویتبریزی دبیرکل مجمع محققین و مدرسین قم در سیزدهمین کنگره حزب مردمسالاری که صبح امروز (پنجشنبه) در تالار آدینه برگزار شد، با بیان اینکه باید شکرانه نعمت انقلاب اسلامی را به جا بیاوریم، اظهار داشت: باید نعمتهایی را که میتوانستیم به دست آوریم اما به دست نیاوردهایم را بررسی کنیم و ببینیم چرا اینگونه بوده است.
موسویتبریزی با اشاره به تلاش مردم و روحانیون برای پیروزی انقلاب به تحصن مرحوم منتظری در دانشگاه تهران اشاره کرد و افزود: آیتالله طالقانی تأکید داشت اسلحه ما حضور مردم است.
دبیرکل مجمع محققین و مدرسین قم ادامه داد: اگر بتوانیم از احساسات پاک جوانان در مسیر صحیح استفاده کنیم قطعا میتوانیم پیشرفت کنیم البته هیچکس معصوم نیست و اگر مسیر درست ترسیم شود شاید بزرگان تصمیماتی را که گرفتند اتخاذ نمیکردند.
وی در همین زمینه به انتخات 92 اشاره کرد و ادامه داد: در سال 92 هیچ گاه تحریم انتخابات حرف ما نبوده و نخواهد بود چرا که راه عزت، اصلاحات و استقلال از طریق انتخابات به دست میآید.
موسویتبریزی با بیان اینکه خیلیها دوست دارند که عدهای انتخابات را تحریم کنند یادآور شد: برخی دوست ندارند که انتخابات آزاد باشد آن هم به اسم تأیید و رد صلاحیت که به نظر ما همه اینها یک مسیر است.
دبیرکل مجمع محققین و مدرسین قم با تأکید بر اینکه اصلاحطلبی غیر از ایدهآل طلبی است، گفت: ایدهآل طلبی یعنی راه اصلاحات را بشناسیم و بر اساس آنچه میتوان اصلاح کرد پیش برویم.
وی ادامه داد: یک انسان انقلابی و اصلاحطلب باید زمانشناس و موقعیتشناس باشد و سیاست را بداند چرا که یک سیاستمدار باید بتواند بین خوب و خوبتر بهترین را تشخیص دهد.
موسویتبریزی یکی از کارهای مهم احزاب را «تشخیص» عنوان کرد و افزود: احزاب به معنای بیانیه دادن در مناسبتهای مختلف نیست بلکه باید بتوانند مصالح جامعه را تشخیص دهند.
دبیرکل مجمع محققین و مدرسین قم به موضوع رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی در انتخابات 92 پرداخت و اظهار داشت: اقای هاشمی میتوانست پس از رد صلاحیت پرخاشگری، اظهار ناراحتی یا حداقل قهر کند اما او به بزرگان گفته بود بنده از آنهایی نیستم که از انقلاب قهر کنم.
وی تأکید کرد: بنابراین دیدیم آقای هاشمی پس از رد صلاحیت آنچنان فضا را مدیریت کرد که اگر در کاندیداتوری باقی میماند نمیتوانست آنگونه مدیریت کند و یا مدیریت آقای خاتمی در مسائل مختلف اینگونه بود که با وجود توهینها و اهانتها صبر و مداومت کرد و با دلسوزی تمام برای نظام زحمت کشید.
موسویتبریزی با تأکید بر اینکه اگر نظام به هم بریزد به نفع هیچکس نیست، گفت: آنها نیز این مسئله را میدانند لذا پشت سر عصبانیت هیچ تدبیری وجود ندارد.
دبیرکل مجمع محققین و مدرسین قم با بیان اینکه برخی گلایه دارند و ما هم گلهمندیم به انتقاد از دولت پرداخت و تصریح کرد: آقای روحانی رئیسجمهور شد اما آنطور که ما میخواستیم ایدهآل باشد نبود و اگر ما ایشان را تقویت نمیکردیم و بزرگان ایشان را تأیید نمیکردند نمیتوانستیم به همین مقدار هم برسیم.
وی با بیان آنچه تکرار حرفهای صهیونیستها در داخل عنوان کرد، به بحث مذاکرات پرداخت و گفت: برخی درباره مذاکرات حرفهای صهیونیستها را اینجا شعار میدهند و دو طایفه به صورت یکسان ناراحت هستند که باید بدانیم چرا اینگونه است.
موسویتبریزی ادامه داد: اگر امروز کشور ما آرامش دارد و نمیتوانند ما را به طرفداری از داعش متهم کنند به خاطر مسیر اعتدالی است که رئیسجمهور دنبال و رهبری حمایت میکند.
دبیرکل مجمع محققین و مدرسین قم به نامه اخیر رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان غربی و آمریکایی اشاره کرد و یادآور شد: همانطور که رهبر معظم با جوانان اروپا صحبت کردند همه ما و مسئولان نیز باید با جوانان ایران آرام صحبت کنیم و تأکید کنیم دین را از اصل و ریشه آن بگیرند.
وی در پایان با تأکید بر اینکه اهداف ما جز از راه انتخابات پیش نمیرود، تصریح کرد: ما باید به شرط کنار گذاشتن منیتهای خود در انتخابات مجلس و خبرگان رهبری عمل کنیم.
منبع: فارس
۰۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]