واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ بهمن ۱۳۹۳ (۱۷:۴۰ب.ظ)
استاندار در کارگروه توسعه صادرات غير نفتي: استان کرمانشاه قابليت تبديل شدن به قطب تجاري کشور را دارد کارگروه توسعه صادرات غيرنفتي استان به رياست استاندار و با حضور اعضاي اين کارگروه در محل سالن جلسات استانداري برگزار گرديد.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ در اين کارگروه گزارشي از عملکرد گمرک استان،گزارشي از وضعيت و مشکلات بازارچه هاي مرزي استان توسط فرمانداران قصرشيرين،پاوه و ثلاث باباجاني و نيز ارائه برنامه هاي سازمان صنعت و معدن در خصوص توسعه مبادلات مرزي با استان ديالي عراق مطرح شد.
رضايي بابادي استاندار کرمانشاه در اين کارگروه به اهميت بازارچه هاي مرزي استان اشاره کرد و اظهار داشت:وجود اين بازارچه ها يک ظرفيت و امتياز مهم براي توسعه استان است و بايد حداکثر تلاش خود را براي استفاده بهينه و استفاده از تمام ظرفيت هاي اين بازارچه ها در راستاي توسعه و تحول استان در زمينه هاي تجارت مرزي استان بکار بگيريم و انتظار من از فرمانداران و ادارات مرتبط با توسعه استان اين است که به شناسايي ظرفيت هاي جديد در مبحث مبادلات مرزي بپردازند.
وي به اقدامات انجام شده در خصوص تسهيل در روند مبادلات مرزي افزود: در گذشته بسياري از مرزهاي ما قابليت ارائه خدمات در خصوص صادرات و واردات و رفت و آمد مردم را نداشتند اما با اقدامات و پيگيري هايي که انجام شد هم اکنون در تمام مرزهاي ما مبادلات مرزي و رفت و آمد مسافران صورت مي گيرد.
استاندار کرمانشاه به ظرفيت هاي استان در خصوص تبديل شدن به يک منطقه تجاري اشاره کرد و گفت: امروزه شهرستان بانه به يک مرکز پردرآمد از لحاظ تجاري و توريستي تبديل شده است ولي وقتي به ظرفيت هاي موجود در شهرستان هاي مرزي استان کرمانشاه نگاه مي کنيم پي مي بريم که اين استان قابليت تبديل شدن به قطب تجاري کشور را دارد.
رضايي به خبر خوشايند تصويب منطقه آزاد تجاري قصرشيرين نيز اشاره کرد و گفت:خبر تصويب اين منطقه جهت اجرايي کردن آن به استانداري اعلام شده و سازمان همياري شهرداري هاي استان نيز متولي اجراي اين مصوبه است.
در اين جلسه در خصوص تعيين تکليف اراضي بازارچه تيله کو سرپل زهاب، ايجاد بازارچه مشترک مرزي بين ايران و عراق در پاوه و نيز وضعيت بازارچه سومار تصميماتي اتخاذ گرديد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]