تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به خاطر خداى سبحان از چيزى بگذرد، خداوند بهتر از آن را به او عوض خواهد داد. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849581315




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- «چون دوست دشمن است شکایت کجابرم»


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ چهارشنبه هشتم بهمن 1393 «چون دوست دشمن است شکایت کجابرم» تهران-ایرنا-نامه گلایه آمیز «محمدرضا رحیمی» به «محمود احمدی نژاد» امروز سرخط اصلی خبرهای بسیاری از روزنامه های ایران بود. البته بیشتر رسانه های وابسته به جریان اصولگرا از برجسته سازی این خبر خودداری کردند.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز چهارشنبه هشتم بهمن 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

*** معاون در برابر رییس
روزنامه ی «ابتکار» در گزارش خود نوشت: معاون اول دولت دهم در نامه ای افشاگرانه به سوابق دوستی خود با محمود احمدی نژاد اشاره و با گلایه از وی اعلام کرد که «گیریم که امروز در منظر مردم محکوم شدم اما دیر نخواهد بود که روزنامه اعمال ما نزد خدای متعال گشوده می شود و حق و باطل نمایان می گردد».
این روزنامه در ادامه با اشاره به متن نامه ی محمدرضا رحیمی معاون اول محمود احمدی نژاد رییس دولت دهم، نوشت: آقای احمدی نژاد؛ دوست عزیز و قدیمی! آیا بهتر نبود با اطلاعی که به صحت و سلامت زندگی من که از نزدیک با آن آشنا هستید داشتید، گواهی می دادید؟ و شهادت می دادید که من به بیت المال خیانت نکرده ام و زندگی ام به ریالی مال حرام آلوده نیست؟ آیا نباید می گفتید که رحیمی پس از عمری خدمت چون حقوق و مزایای بازنشستگی اش برقرار نشده، برای گذران زندگی به سختی افتاده است؟ آقای احمدی نژاد، براستی نمی دانید یا فراموش کرده اید که ماجرای این پرونده چیست؟ شاید فراموش کرده اید که رحیمی محکوم امروز، چوب لجبازی ها و آبروبری های گاه و بیگاه شما را می خورد. یادتان می آید در ماجرای یکشنبه سیاه چقدر اصرار کردم که نکنید و آبرو نبرید و بگذارید از مجاری قانونی، ماجرا پی گیری شود. من با توکل بر خداوند و به گواه وضعیت دیروز و امروز زندگی ام که تغییری نکرده و شاهد سلامت زندگی من است تا لحظه آخر و تا جایی که قانون اجازه می دهد در پی اعاده حیثیت و اثبات بی گناهی خود و خانواده ام هستم. اما شما نیز گویا مانند برخی رسانه های معاند خارجی وناآگاه به این نتیجه رسیده اید که هرچه هست همین فضای غبار آلود رسانه ها و دعواهای سیاسی است؟
ابتکار همچنین در یادداشتی با تیتر «احمدی نژاد هم هاشمی چی بوده است!» می نویسد: کی بود، کی بود دستم بود، تقصیر آستینم بود؛ این روزها شاه بیت فضای سیاسی کشور است. بعد از اعلام رسمی حکم محمدرضا رحیمی، جریان های سیاسی کشور سعی کرده به هر نحوی شده است راه خود را از رحیمی جدا کنند و بگویند که او با ما نبوده است. حتی محمود احمدی نژاد که زمانی رحیمی و دوستانش را خط قرمز خود در دولت می دانست اعلام کرد که فساد رحیمی ربطی به دولت او ندارد. در این میان اما نحوه فرار به جلوی اصول گرایان قسمت جالب و جذاب این ماجراست. آنها به راحتی رحیمی را مرتبط با هاشمی رفسنجانی دانستند و فساد او نیز مرتبط با آیت الله مجمع تشخیص است. حتی برخی پای را فراتر گذاشتند و گفتند که اصلاح طلبان رحیمی را به دیوان محاسبات فرستادند آنهم آن زمانی که مجلس توسط اصول گرایان اداره می شد و رحیمی با رای آنان به این سمت رسید. اصول گرایان برای اینکه در فضای سیاسی ایران که همه چیز علیه آنان است سعی می کنند لکه فساد رحیمی را از دامن خود پاک کنند و آن را مرتبط با اصلاح طلبان و شخص هاشمی رفسنجانی معرفی کنند.
«افشاگری رحیمی علیه احمدی نژاد» نیز عنوان روزنامه ی «اعتماد» در بازتاب این موضوع بود.
این روزنامه می نویسد: تمام شد؛ نخستین حکم محکومیت پایان عمر اردوگاه سیاسی احمدی نژاد را رقم زد. چهار سال پشت محمد رضا رحیمی را خالی نکرد تا برسد به روزی که از جانب معاون اولش «دشمن» خطاب شود. این برای احمدی نژادی ها پایانی تراژیک است. برای رقبایش اما آغاز راهی تا بلکه فریادهای شنیده نشده هشت سال خود را به رخ هواداران دیروز احمدی نژاد بکشند. احمدی نژاد با همان حکم اول جا زد، تمام موجودیت معاون اولش را انکار کرد. انگار نه انگار که او چهار سال پشت تمام اتهامات همین محمدرضا رحیمی ایستاد و او را تا مقام «خط قرمز» کابینه اش بالا کشید. حالا دیگر رحیمی به پایان خط رسیده است. باز هم یک نفر از اردوگاه احمدی نژاد کم شد.
اعتماد افزود: او هشت سال تمام به این کم شدن ها عادت داشت. عادت که نه، شاید حتی علاقه داشت. این بار اما فرق می کند، این بار این کم شدن اجباری است. محمدرضا رحیمی به جایی رسیده که بازگشتی ندارد. احمدی نژاد نمی خواهد با او تا آخر خط برود اما رحیمی گویا می خواهد رییس «بی وفا» را با خودش ببرد. احمدی نژاد هر چه بود، دوست و دشمن او را در عالم سیاست کسی می دانستند که پشت نیروهای وفادارش می ایستد. تنها یک بزنگاه جدی لازم بود تا خطای این فرضیه هم ثابت شود. مثل خیلی از فرضیه های دیگری در مورد او که خطا بودن شان ثابت شد، مثل فسادستیزی اش، مثل... هنوز تصاویر احمدی نژادی که رحیمی او را در دولت دهم، دوشادوش همراهی می کند تازه هستند که معاون اولش او را در نامه ای سرگشاده «لجباز» خطاب می کند.
«احمدی نژادی های دیروز، متهمان امروز» عنوان تیتر نخست روزنامه ی «آرمان» بود که به همراه عکسی از رحیمی، «سعید مرتضوی» و «بابک زنجانی» در صفحه ی نخست این روزنامه به چاپ رسید.
این روزنامه نوشت: معاون اول دولت احمدی نژاد به پنج سال و 91 روز زندان محکوم شده است و دو روز پس از اعلام این حکم خبر می رسد پرونده رئیس سازمان تامین اجتماعی همان دولت به شعبه 79 ارسال شده تا در مورد آن بررسی و پیگیری شود. از سوی دیگر بابک زنجانی هم که در دولت گذشته مورد اقبال برخی دولتمردان واقع شده بود این روزها در اوین روزگار می گذراند.
به گزارش آرمان، دیروز البته رحیمی هم بی خبر نبود چون ظاهرا هنوز مکان حبس او مشخص نشده است چنانکه رئیس سازمان زندانهای کشور در پاسخ به اینکه آیا محمدرضا رحیمی وارد زندان شده و اگر وارد شود در کدام یک از زندانهای تهران نگهداری می شود؟ گفت: «هنوز وارد زندان نشده و وقتی آمد مکان حبس تعیین می شود.» رحیمی سوژه ای غیرشفاف بود که مراجع قضایی ترجیح دادند تا زمان صدور حکم برای وی از انتشار اخبار دیگر جلوگیری شود چرا که تجربه ثابت کرده هیاهو در این زمان چندان نتیجه مثبتی ندارد. اکنون نزدیکان دیروز رحیمی دو دسته هستند، بخشی که هنوز به دوستی با احمدی نژاد وفادار و درصدد جدا کردن تخلفات از دولت قبل با نسبت دادن او به دولت های قبلی هستند و بخشی که برای بیرون کشیدن پای خود از حمایتهایشان از رحیمی مدعی نقش، در به زندان انداختن معاون اول دولت احمدی نژاد هستند.
این روزنامه در ادامه با اشاره به تخلف های مالی صورت گرفته در دولت های نهم و دهم، در پایان اضافه کرد: ... با اعمال نفوذ دست های قدرتمند پشت پرده، زمینه سوءاستفاده های بی سابقه ای در کشور فراهم شده و امروز باید عوامل این تخلفات به افکار عمومی معرفی شوند. عواملی که با حمایت های آشکار و پنهان باعث شدند بابک زنجانی در موقعیت های مختلف با مقامات بلندپایه کشور ملاقات کرده و آنها برای پیگیری کارهای وی دستورات فوری صادر کنند. در اطلاعیه یادشده آمده بود: انتظار این بود که آقای بهمنی نسبت به اصل موضوع توضیح بیشتری می دادند تا مشخص شود دقیقاً چه کسانی، صلاحیت بانک فاقد اعتبار بابک زنجانی در مالزی را برای انتقال حجم عظیم منابع بیت المال و برقراری تعامل گسترده شبکه بانکی با آن، تأیید کرده اند و همین امر موجب هدر رفتن سرمایه ملی شده است.
روزنامه ی «جهان اقتصاد» هم در یادداشت «دزدی که نسیم را بدزدد» نوشت: پرونده معاون اول دولت دهم بالاخری بعز از کش و قوس بسیار به نتیجه رسید ... می توان به «پای زدن» متحدان و همراهان دیروز جناب معاون به پیکر وی اشاره کرد؛ متحدانی که به سرعت دست به کار شده و سعی دارند با پای زدن بر او به عنوان یک «فتاده» و تاکید بر مخالفت هایی که با او داشته اند، پس لرزه های این حکم را مهار و مهندسی کنند. کافی است یکی از همراهان این دلاوران از مرکب قدرت به زیر افتد و دیگر کارایی قبلی را نداشته باشد، در این صورت از هیچ چای زدنی به این فتاده دریغ نخواهند کرد.
به بیان جهان اقتصاد، می توان از آقای احمدی نزاد پرسید گیرم خطاهای آقای م. ر مربوط به دولت قبل از دولت شماست و گیرم که منصوب کردن چنین فردی به سمتی حساس هیچ اشکالی ندارد، آیا یک فرد متهم اگر قبل از طرح پرونده اش در محاکم قضاایی همکاری با شما را شروع کند، مصونیت می یابد و مثل مجرمی که در حرم و مکان مقدسی بست می نشیند، دیگر دست شاکیان عمومی و خصوص به او نباید برسد؟!
بسیاری از روزنامه های وابسته به طیف اصولگرا از انتشار خبر نامه ی رحیمی به احمدی نژاد امتناع کردند.

*** معضل آلودگی هوا و یک پیشنهاد تازه
دیروز ذرات معلق و گرد و غبار در شهر اهواز به اندازه یی رسید که مدارس را به تعطیلی کشاند. میزان غلظت گرد و غبار در اهواز ١٥ برابر استاندارد بود. افزون بر این، تشدید آلودگی هوای کلان شهرها با سردشدن هوا نیز سبب شده تا در هفته های اخیر شاهد انتشار مطالبی با موضوع آلودگی هوا و راهکارهای برطرف ساختن آن، در لابه لای روزنامه ها باشیم.
روزنامه ی «شهروند» در گزارش خود نوشت: گرد و غبار باز هم به خوزستان بازگشت. رنگی دیگر به آسمان جنوب غربی کشور زد و با خود نفس تنگی آورد. میهمانی که هم مدارس را تعطیل کرد و هم پرواز هواپیماها را به تأخیر انداخت. می گویند دید افقی در اهواز به کمتر از ٦٠٠ متر رسیده و غلظت گرد و غبار ١٥ برابر حد مجاز است. خوزستانی ها سال هاست که میزبان میهمانی ناخوانده اند که سلامتی شان را تهدید می کند و پس از هر بارش صدها نفر را به بیمارستان می فرستد. با این حال، چاره ای جز میزبانی از آن ندارند. حتی آبگیری تالاب هورالعظیم که قرار بود، سایه گرد و غبار را از سر خوزستانی ها کنار بزند هم نتوانست آرامش را به آسمان خوزستان بازگرداند، زیرا هنوز مشکل برخاست گرد و غبار از بیابان های عراق حل نشده و به گفته رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، حضور داعش در عراق مهار این پدیده را به تعویق انداخته است.
روزنامه ی «تعادل» هم در یادداشتی زیر تیتر «زمان مناسب برای اعمال مالیات آلودگی هوا» به موضوع آلودگی هوا در کلان شهرها پرداخت و نوشت: باید هشدار داد که مساله اصلی در قیمت بنزین صرفا ملاحظات اقتصادی مربوط به سوبسید دولتی آن نبود بلکه مساله اصلی آلودگی هواست. متاسفانه باوجود حجم بالایی از نوشته هایی که درمورد ضرورت افزایش قیمت بنزین در رسانه ها مطرح شد هنوز در این زمینه درک درستی وجود ندارد. حتی اگر بنزین در جهان به لیتری 500تومان هم برسد، تردیدی نیست که باید قیمت بنزین در ایران افزایش یابد. دلیل آن هم آلودگی شدید هوای شهرهای بزرگ ایران است.
به نوشته ی تعادل، متاسفانه با شناختی که از تیم اقتصادی دولت و نظام سیاستگذاری ایران پیدا کرده ام بعید می دانم اقدامی در جهت افزایش قیمت بنزین صورت گیرد. متاسفانه برخی گفت وگوها درمورد کاهش قیمت بنزین نیز مطرح شده است. در چنین شرایطی جای آن است که شوراهای شهر در شهرهای بزرگ که با معضل آلودگی هوا با جدیت دست به گریبان هستند، نقش ویژه خود را ایفا کنند و به بنزین های عرضه شده در این شهر مالیات آلودگی هوا اعمال شود. این امر همسو با ایده یی است که می خواهد کنترل آلودگی هوا در شهرهای بزرگ را به شهرداری ها واگذار کند. حتی اگر این ایده نیز محقق نشود، بازهم جای دارد که شوراهای شهر خواستار این شوند که همواره حق اعمال مالیات آلودگی هوا را داشته باشند و از محل آن درمورد گسترش حمل ونقل عمومی هزینه شود. تردیدی نیست که امروزه یکی از مشکلات اصلی شهرداری تامین منابع مالی برای گسترش ناوگان حمل ونقل عمومی است. این تمهید می تواند چنین نقشی را ایفا کند. در شرایطی که باتوجه به ثبات نسبی قیمت ها، مردم پذیرای افزایش قیمت بنزین هستند، شهرداری و شوراهای شهر در شهرهای بزرگ نباید این فرصت بی بدیل را از دست دهند.

*** انتقاد از افزایش واردات به کشور
رشد واردات کالاهای مصرفی در دولت یازدهم از سوی برخی مسوولان و فعالان اقتصادی مورد انتقاد قرار گرفته است.
روزنامه ی «اقتصاد پویا» در تیتر نخست خود از «رشد 50 درصدی واردات کالاهای مصرفی» خبر داد و به اظهارات انتقادی «مهرداد بذرپاش» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اشاره کرد.
به گفته ی بذرپاش، در شرایط تحریمی خروج ارز از کشور و با وجود تاثیرات آن، در هیچ اقتصادی این مساله توصیه نمی شود. این شرایط می تواند زمینه ی نابودی تولید داخلی را فراهم کند، عملا شاهد این هستیم که در یکسال گذشته در بسیاری از اقلام غیرضرور، واردات بالای 50 درصد اتفاق افتاده است. با وجود اینکه در برخی موارد برای واردات مواد اولیه باید اقداماتی صورت گیرد، اما واردات انجام شده به کشور در بسیاری از موارد اقلام مصرفی بود که در داخل کشور نیز تولید می شود و اساسا نیازی به واردات آن نبوده است.
روزنامه ی «تفاهم» نیز در «ترجیح تولید یا واردات؟» می نویسد: قرارداد تجارت ترجیحی بین ایران و ترکیه که به گفته دولتمردان فعلی، دست پخت دولت قبل بوده و در این دولت اجرایی شده، نقل محافل بخش دولتی و خصوصی اعم از اتاق ها و تولیدکنندگان و صادرکنندگان شده و یک سری حواشی را به دنبال داشته است. 26 روز پیش بود که این قرارداد به صورت رسمی به مرحله اجرا درآمد و بر اساس آن مقرر شد 126 کالا شامل برخی محصولات کشاورزی و نظایر آن از ایران به ترکیه و کالاهای صنعتی شامل نساجی و پوشاک، یخچال و فریزر، ترانسفورماتور و سایر اقلام صنعتی با تعرفه های ترجیحی از سوی ترکیه به ایران وارد شود. اعلام این موضوع باعث شد برخی از صنایع تولیدکننده درگیر در این توافق نسبت به کاهش تعرفه های کالاهای صنعتی برای ورود به ایران انتقاد کنند که بخش عمده ای از این اعتراضات مربوط به صنایع نساجی، پوشاک و لوازم خانگی بود.
این روزنامه افزود: تجارت ترجیحی میان دو کشور به خودی خود مساله ای مثبت تلقی می شود، چراکه باعث افزایش سطح تجاری همسان دو کشور خواهد شد اما به نظر می رسد در شرایط فعلی انتقاد تولیدکنندگان داخل مربوط به تفاوت در نوع محصولات صادراتی ایران و ترکیه است. هرچند که این انتقادات تنها در سطح تولیدکنندگان باقی نماند و به اعضای اتاق بازرگانی هم رسید.
به بیان تفاهم، گلپایگانی، نایب رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران قرارداد تجارت ترجیحی ایران با ترکیه را در زمینه صنایع نساجی به ضرر تولیدکنندگان و فعالان داخلی دانسته و می گوید که در این قرارداد به ظرفیت های داخلی توجه نشده است. به گفته وی دولت در این موضوع چندان با بخش خصوصی، سندیکاها و تشکل های مربوط مشورت نکرده است. همچنین با توجه به ظرفیت های کشور، پیش بینی شده که ایران طی پنج سال آینده بین 30 تا 40 میلیارد دلار روابط تجاری با ترکیه داشته باشد اما زمانی که فهرست ارقام را می بینیم متوجه می شویم که ایران بیشتر مواد خام به ترکیه می فروشد اما از آن طرف کالاهایی با ارزش افزوده بالا مانند کالاهای صنعتی و منسوجات به سمت کشور ما می آید که این اتفاق می افتد آسیب پذیری صنعت ما را بالا ببرد.

*** پس لرزه های یک «پیام»
یک هفته پس از انتشار نامه ی مهم رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی درباره ی تحقیق و بررسی پیام راستین اسلام، فارغ از فضاسازی های سیاسی و رسانه یی، بازتاب این نامه در میان اندیشمندان، صاحبنظران و توده های جوانان اروپایی و آمریکایی همچنان ادامه دارد.
به نوشته ی روزنامه ی «جام جم»، در تازه ترین واکنش ها به این نامه، پروفسور «چارلز تالیافرو» عضو انجمن فیلسوفان آمریکا با اشاره به استقبال سنین مختلف در غرب از پیام رهبر انقلاب گفت: برداشت ایشان درباره اسلام و مسیحیت بسیار عمیق و هوشیارانه است. تمرکز اصلی این نامه به چالش کشاندن آنهایی است که قصد دارند اسلام را دینی خطرناک و ناقض حقوق دیگران معرفی کنند . همچنین در این نامه اقدامات غلط آنهایی که به نام اسلام و پیامبر اسلام(ص) مرتکب اعمال خشونت آمیز می شوند، محکوم شده است؛ اقداماتی که صراحتا در تضاد با آموزه های قرآنی است.
این روزنامه در ادامه به اظهارات دیگر چهره های علمی، مذهبی و سیاسی جهان در واکنش به نامه ی مقام معظم رهبری پرداخت.
یادداشت روز روزنامه ی «کیهان» هم با تیتر «نامه ای برای نجات و تحول» نیز به این موضوع اختصاص یافت.
به نوشته ی این روزنامه، نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به «عموم جوانان در اروپا و آمریکای شمالی» از نوع نامه یک شخصیت سیاسی نیست چه اینکه یک شخصیت سیاسی به جای جوانان در فراسوی مرزهای کشور خود، سیاستمداران همطراز را مورد خطاب قرار داده و با استفاده از ادبیات رایج دیپلماسی سعی می کند، دیگران را به درستی مواضع خود متقاعد کرده و یا نادرستی مواضع طرف مقابل را گوشزد نماید. اما در نامه اخیر حضرت آیت الله خامنه ای -دامت برکاته- نشانی از واژگان دیپلماتیک نیست اگرچه در رعایت نزاکت سیاسی در اوج خود قرار دارد. از طرف دیگر در این نامه «درستی مواضع خود» مورد تأکید قرار نگرفته اگرچه درباره آن تردید نیز روا داشته نشده است کما اینکه «نادرستی مواضع طرف مقابل» مورد تأکید قرار نگرفته هر چند در این باره نیز نشانی از تردید دیده نمی شود. از این رو می توان گفت پیام کوتاه رهبری بیش تر دعوت به ادراک حقیقت است. حقیقتی که با تبلیغات متراکم رسانه ای و سیاسی تا حد زیادی از دسترس مخاطب دور شده است. این حقیقت در عین حال وجود دارد و بطور جدی ارزش ادراک دارد.
این روزنامه در ادامه افزود: می توان گفت از جهت ساختاربندی، نامه ادبیاتی بسیار ساده و دلنشین دارد با دعوت و توضیحی عزت مندانه آغاز می شود و با دعوتی عزت مدارانه به پایان می رسد و در لابلای آن از یک سو از رسانه ها و روند اسلام ستیز با اشاره به اعترافاتی که در خود غرب وجود دارد، سلب صلاحیت شده و پس از آن یک دعوت ساده ولی جذاب مطرح شده است.
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم**9283**2054


08/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن