تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگيرد و به روزه ماه رمضان وصل كند خداوند ثواب روزه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842452405




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا وزیر بهداشت به فکر ریاست جمهوری است؟؟


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: آیا وزیر بهداشت به فکر ریاست جمهوری است؟؟

آیا وزیر بهداشت به فکر ریاست جمهوری است؟؟

در نمایشگاه مطبوعات امسال از تصمیم وزیر بهداشت درباره برنامه‌اش برای کاندیداتوری ریاست‌جمهوری دوازدهم سوال شد.


مطهره شفیعی: دكتر «علی اصغرخان مودب‌الدوله» شغلش وزیر صحیه و امور خیریه بود در كابینه‌ای كه ریاستش را میرزا سیدضیاءالدین طباطبایی بر عهده داشت. او در 5اسفند1299 به این سمت منصوب شد تا 14خرداد1300 شمسی كه صندلی وزارت خود را به «میرزاحسن خان حكیم‌الدوله» سپرد.

حكیم‌الدوله هم تا 30شهریور1320 شمسی در كابینه قوام‌السلطنه بر كرسی وزارت تكیه زده بود. وزرای بهداشت نخستین كشور، اندیشه‌ای جز طبابت نداشتند و القابی كه به آنها نسبت داده می‌شد اثبات‌كننده حیطه وظایفشان بود كه نمونه آن همان لقب دومین وزیر بهداشت كه در آن زمان وزیر صحیه خوانده می‌شد یعنی «حكیم‌الدوله» بود. وزیر بهداشت می‌دانست كه وظیفه‌اش رسیدگی به وضعیت بهداشت و درمان جامعه با استفاده از امكانات و كادر مجرب است و از همان سال 1299 تا به امروز این وظیفه تغییر نكرده و تنها در هر دوره كه گذشته بر بار مسئولیت وزرای بهداشت با توجه به فراگیر و گسترده شدن بیماری‌ها افزوده شده است.
 
 سوال معنادار
در نمایشگاه مطبوعات امسال از تصمیم وزیر بهداشت درباره برنامه‌اش برای کاندیداتوری ریاست‌جمهوری دوازدهم سوال شد و او البته این موضوع را رد كرد اما  این سوال را می‌توان به معنای زمینه‌سازی افكار عمومی برای پذیرش رقابت وزیر بهداشت دولت یازدهم با رئیس این دولت برای انتخابات ریاست‌جمهوری آینده ارزیابی کرد؟ چراکه معمولا وزرای سیاسی‌ کابینه بیشتر در معرض سوالاتی از این قبیل قرار می‌گیرند تا وزرایی مثل بهداشت که عملا حوزه اقداماتشان دور از موضوعات سیاسی است. بنابراین این سوال نمی‌تواند فی‌البداهه و بدون پیش‌زمینه مطرح شده باشد. از سوی دیگر رویکرد خبرگزاری‌های اصولگرا نوعی استقبال از این موضوع را نشان می‌دهد و اینکه ظاهرا آنها می‌خواهند با ترغیب و تشویق این مساله را حساب شده جلوه دهند تا در نبود گزینه جدی برای رقابت با دکتر روحانی، از وزیر برگزیده او حمایت کنند.

 اما امروز...
«وضعیت بهداشت در دولت جدید خیلی خوب شده است» این جمله بسیار شنیده می‌شود. اجرای طرح تحول سلامت پیك شادی را به بیماران هدیه داد. دكتر سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی زمانی كه با رای بالای مجلس بر كرسی وزارت بهداشت تكیه زد وعده دگرگونی در سیستم بهداشت و درمان را داد. امروز او با افتخار می‌گوید كه كشور تنها با كمبود 31 پزشك در شهرهایی با جمعیت زیر 20هزار نفر مواجه است و افزایش تعداد بیمارستان‌های تحت پوشش، هتلینگ و ارتقای وضعیت كیفی بیمارستان‌ها با اختصاص اعتبار 500میلیارد ریالی از دیگر اقدامات امیدبخش وزارت بهداشت دولت یازدهم است كه در كنار آنها نباید از كاهش هزینه‌های كمرشكن درمان عبور كرد كه موجبات رضایت جامعه را فراهم كرده است. هاشمی وزیر متبحری است و به خوبی زخم‌های بخش بهداشت و درمان جامعه را می‌شناسد اما بر روی این زخم‌ها چسب زخم نمی‌زند چون می‌گوید موقتی است و باید زخم‌ها را كامل درمان كرد.

 طعم گس ائتلاف
از زاویه دیگری هم می‌توان به عملكرد هاشمی نگاه كرد كه شاید طعم آن گس باشد. وزیر بهداشت اگر فعال است باید تحسین شود، اگر به مراسم‌های مختلف با عنوان وزیر بهداشت می‌رود هم شایسته تقدیر است. اگر ایازی یعنی دست راست قالیباف را قائم‌مقام خود كرد، حتما به توانایی‌های او آگاه است كه حكمی برایش صادر كرد. اگر به مراسم پسر عماد مغینه رفت و شهادت او را تبریك و تسلیت گفت، اقدام ارزشمندی است و اگر به روستاها می‌‌رود و چشم روستاییان را عمل می‌كند، واژه‌ای جز احسنت نمی‌توان بدو گفت اما همه اینها یك روی سكه است. آن روی سكه در سایه خدمت‌رسانی قابل تقدیر وزیر بهداشت كمرنگ و در كنار آن سوالات زیادی در اذهان پررنگ شده است.

دلیل برخی اقدامات وزیر بهداشت چیست؟ حضور ایازی در وزارت بهداشت و آن هم در جایگاه بالا را چه باید تعبیر كرد؟ ایازی احتمالا نقش پل ارتباطی قالیباف با افراد دیگر را بازی کرده است كه در انتخابات ریاست‌جمهوری گذشته هم می‌توان نقش پررنگ او را مشاهده كرد. ایازی یعنی همان نیروی توانمندی كه گرایش اصلاح‌طلبی او بر اصولگرایی می‌چربد، اكنون چه روش مدیریتی در وزارت بهداشت دارد؟ تعاملات او با برخی كه نمی‌توان نسبتی میان آنها و بخش درمان جامعه یافت علامتهای سوال زیاد دیگری در ذهن شكل می‌دهد یا اصرار برخی برای خبری شدن مداوای چشم یک‌كاندیدا در حصر از سوی هاشمی هم نشانه مبهمی از تقویت برخی گمانه‌هاست.

 ائتلاف با رقیب رئیس‌جمهور؟
قاضی‌زاده هاشمی می‌خواهد رئیس‌جمهور شود؛ تكذیب شود یا نشود اما برخی مراودات و روشهای خبری شدن برخی اقدامات وی این شائبه را در ذهن متبادر می‌کند که نکند هدفی بالاتر از وظایف وزارتی مدنظر دارد. چه آن زمان كه موضع سیاسی خود را در ابهام قرار می‌دهد، چه زمانی كه می‌داند برای بهتر دیده شدن چه باید كرد و به كجا باید رفت! بد نیست در این زمینه نگاهی به عملکردهای یکی از رقبای روحانی در انتخابات گذشته ریاست‌جمهوری بیندازیم.

او با اقدامات خود در دوره مدیریتش سعی کرد ضمن خدمت‌رسانی، از این اقدامات بهره‌برداری تبلیغاتی و سیاسی لازم را هم بکند اما به هر دلیل نتیجه مثبت و قابل انتظاری نگرفت و حتی در شهری که او این خدمات را ارائه داد میزان رایش نسبت به کاندیداهای مطرح دیگر پایین‌تر بود. حال اگر قاضی‌زاده هاشمی به‌رغم میل باطنی خودش از سوی دوستان یا مشاوران در این مسیر (کاندیداتوری) حرکت کند باید تجربیات کاندیدای شکست‌خورده را مرور کند شاید محبوبیت امروز او در آن زمان پاسخی معکوس دهد. هاشمی تفكری جز خدمت در ذهن ندارد و تردیدی در آن نیست؛‌ از سوی دیگر حق هر فردی است که توانایی‌های خود را عرضه نماید اما مهم روش این کار است بطوری که در مظان اتهام قرار نگیرد.








1393/11/07





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن