تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آن‏كه خدا را شناخت ، از او ترسيد و آن كس كه از خدا ترسيد ، ترس از خدا او را به عم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830558160




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شریعتی‌نیاسر خبر داد ضرورت توسعه آموزش عالی فراملی/حمایت ویژه از 10 دانشگاه برتر در توسعه آموزش عالی فراملی


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: شریعتی‌نیاسر خبر داد
ضرورت توسعه آموزش عالی فراملی/حمایت ویژه از 10 دانشگاه برتر در توسعه آموزش عالی فراملی
معاون آموزشی وزیر علوم، آموزش عالی فراملی را یکی از مصادیق بین المللی کردن دانشگاه‌ها دانست و گفت: حمایت ویژه از 10 دانشگاه برتر در توسعه آموزش عالی فراملی یکی از راهکارهای بین‌المللی کردن دانشگاه‌هاست.

خبرگزاری فارس: ضرورت توسعه آموزش عالی فراملی/حمایت ویژه از 10 دانشگاه برتر در توسعه آموزش عالی فراملی



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزیر علوم در پنجمین نشست هم اندیشی معاونان و مدیران همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی و فناوری کشور که در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: آموزش عالی فراملی ریشه در اندیشه جهانی شدن دارد و به این لحاظ به عنوان کالایی صادراتی محسوب می‌شود و دانش بنیان شدن اداره امور جوامع بشری زمینه توسعه آموزش عالی فرا ملی را بیش از پیش فراهم آورده، تا آنجا که در مواردی برخورداری از آموزش عالی فراملی در برخی از جوامع به یک نیاز تبدیل شده است.
وی افزود: از جنبه‌ای دیگر، رقابت بین دانشگاه‌ها و مراکز علمی جهانی برای در دست گرفتن سهمی از این تقاضا در جریان است که می‌تواند در حوزه اقتصاد آموزش عالی مورد بررسی قرار گیرد و آموزش عالی فراگیر ایجاب می‌کند که تفکر و اندیشه مدیریتی حاکم بر آموزش عالی متحول شده و برنامه‌های درسی مبتنی بر ویژگی های بازار بین المللی شکل گیرد و فرهنگ نوع دوستی و احترام به عقاید مختلف ترویج شود.
معاون آموزشی وزیر علوم سند چشم انداز 1404، نقشه جامع علمی کشور، قانون برنامه پنجم توسعه، قانون اهداف و وظایف وزارت علوم و رویکرد وزارت برای توسعه آموزش عالی فراملی را به عنوان مبانی قانونی آموزش عالی فراملی برشمرد.
وی جذب دانشجو و استاد، انجام پروژه‌های مشترک و انتقال یافته‌های علمی و نوآورانه در سطح بین الملل، حمایت دولت از پژوهش‌های تقاضا محور مشترک با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی خارج کشور (مشروط به اینکه حداقل 50% از هزینه های آن را مراکز تحقیقاتی خارج از کشور تأمین کند)، اختصاص 25 درصد از اعتبارات به تحقیقات مشترک بین المللی و تأسیس یک مرکز فراملی از سوی دولت برای هماهنگی در دیپلماسی علمی و فناوری و توسعه قدرت نرم کشور و تجمیع فعالیت‌های مربوط به جذب و اعزام دانشجو و استاد، و تمام فعالیت‌های بین‌المللی مربوط به نوآوری، دانش، فناوری، انتقال دانش فنی، بهره گیری از توان اساتید ایرانی خارج از کشور را از احکام پیشنهادی جدید در برنامه ششم توسعه خواند.
شریعتی نیاسر حمایت‌ از دانشگاه‌های پیشتاز بر گسترش مرزهای دانش و فناوری و کسب مرجعیت علمی در منطقه و جهان و تبدیل شدن به الگوی کیفی برای موسسات آموزش عالی نوپا با هدف ارتقای جایگاه جهانی کشور در علم و فناوری و تبدیل ایران به قطب علمی و فناوری جهان اسلام و ارتقای چشمگیر شاخص‌های رشد علمی و توسعه فناوری کشور برای نزدیک شدن به هدف سند چشم‌انداز 1404 را از رویکردهای وزارت علوم برای توسعه آموزش عالی فراملی برشمرد.
وی همچنین دستیابی به جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه آسیای جنوب غربی با تاکید بر جنبش نرم‌افزاری و تولید علم سند نقشه جامع علمی کشور دستیابی به جایگاه اول علم و فناوری در جهان اسلام و احراز جایگاه برجسته علمی و الهام بخش در جهان سیاست‌های کلی علم و فناوری جهاد مستمر علمی با هدف کسب مرجعیت علمی و فناوری در جهان از دیگر اهداف وزارت علوم برای توسعه آموزش فراملی برشمرد.
معاون آموزشی وزیر علوم، اهداف آموزش عالی فراملی را توسعه نفوذ فرهنگی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران، جذب علوم و فنون روز به داخل کشور، کسب درآمد و ایجاد بازار اشتغال فارغ التحصیلان، ارتقای کیفیت دانشگاه‌های داخلی، افزایش سطح دانش و تجربه متخصصان داخلی، تحقق مرجعیت علمی در سطح منطقه و جهان، تربیت نخبگان و نیروی انسانی تاثیرگذار، بسط و توسعه فرهنگ اسلامی ـ ایرانی و شناساندن توانمندی‌ها و دستاوردهای علمی کشور به جهانیان دانست.
وی همچنین ایجاد دوره‌های مشترک با موسسات آموزش عالی و پژوهشی خارجی، پذیرش دانشجوی خارجی در موسسات آموزش عالی و پژوهشی داخل کشور، ایجاد شعب دانشگاه‌های توانمند داخلی در خارج از کشور، حمایت ویژه از 10 دانشگاه برتر در توسعه آموزش عالی فراملی، تبادل استاد و دانشجو در زمینه‌های آموزشی و تحقیقاتی و ایجاد دانشگاه‌ها یا واحدهای بین المللی در داخل کشور را به عنوان راه‌کارهای آموزش عالی فرا ملی برشمرد.
شریعتی نیاسر همچنین برگزاری همایش‌های بین المللی آموزش عالی فراملی، برگزاری نمایشگاه‌های مستمر آموزش عالی در خارج از کشور، ایجاد رشته‌های مرتبط با توسعه آموزش عالی فراملی در برخی دانشگاه‌ها، ایجاد بنیاد دانش آموختگان غیر ایرانی به منظور استمرار ارتباط با آنان، انعطاف پذیری در زمینه استفاده از زبان خارجی  ضمن ترویج زبان فارسی و فرهنگ اسلامی ـ ایرانی و ارتقای کیفیت دانشگاه‌های فعال در آموزش عالی فراملی را از دیگر راهکارهای آموزش عالی فراملی دانست.
وی در ادامه قوانین، مقررات و برنامه مدون متناسب با نیاز مخاطب، فراهم آوردن زیرساخت‌های ارتباطی آموزشی و کمک آموزشی، اختیارات لازم دانشگاه‌ها برای ورود به عرصه آموزش عالی فرا ملی، وجود کادر مسلط به برنامه ریزی آموزش عالی فراملی و توسعه همکاری‌های علمی بین دانشگاهی را از عوامل داخلی موثر در آموزش عالی فراملی نام برد.
شریعتی نیاسر سازمان‌های بین المللی، توسعه روابط برون مرزی، تحریم‌های بین المللی و رقبای پرتعداد و توانمند را از عوامل بیرونی موثر بر آموزش عالی فراملی دانست.
معاون آموزشی وزیر علوم در زمینه ارزیابی آموزش عالی فراملی در ایران تصریح کرد: تجربه برخی از دانشگاه‌های کشور بیانگر امکان‌پذیر بودن توسعه آموزش عالی فراملی است و رمز تحقق این هدف هماهنگی همه دستگاه‌ها، دانشگاه‌ها، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دیگر نهادهای تأثیر گذار و انگیزه بسیار جدی مدیران مراکز علمی کشور است. انتهای پیام/

93/11/06 - 14:27





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن