واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: یک سوم عمرمان را به خود اختصاص میدهد باید برای خوش بودنش بدون دریغ هزینه کنیم، چون منشأ برخی بیماریها مثل دردهای عضلانی یا کمردردها در کالای خواب نهفته است و باید بیشتر نسبت به انتخاب آنها دقت کنیم.
به گزارش تراز ، با توجه به تغییر عادات سنتی در زندگی امروزی ما به طور کلی کالای خواب در اکثر خانه ها اکنون به مواردی چون تختخواب، تشک، لحاف، بالش و روتختی تقسیم بندی می شود و اگر از بخش تختخواب که اما و اگرهای فراوانی دارد و بیشتر منوط به سلیقه افراد است بگذریم به بخش های نرم و راحتش یعنی تشک، لحاف، بالش و روتختی خواهیم رسید و درمی یابیم در این بین هم زیر و بم های بسیاری را باید بدانیم تا خوابی خوش را تجربه کنیم.
استاندارد را هرگز دست کم نگیرید
همان طور که بارها درباره اهمیت کیفیت تشک های طبی در سلامت جسم و روحمان شنیده ایم باید بدانیم استانداردهایی بسیار مهم در زمینه تولید این گونه کالا وجود دارد که تولیدکنندگان ملزم به رعایت کردن آنها هستند و باید خریداران نیز با آگاهی کامل از این استانداردها اقدام به خرید کنند.
به اعتقاد کارشناسان و پزشکان، تشک طبی استاندارد علاوه بر انعطاف پذیر بودن باید پارچه ای محکم با خصوصیات ضدحریق، ضدحشرات، ضد آب و ضد آلرژی را همراه با دوختی محکم داشته باشد. هر چند فنربندی قوی و مناسب و استحکام دیواره ها نیز از ملزومات تشک استاندارد است. بنابراین اگر تشکی که قصد خرید آن را دارید دارای این شرایط بود، می توانید به استاندارد بودنش امیدوار باشید و فراموش نکنید تشک طبی به طور کلی باید حدود 15 سانتی متر از لبه تخت خواب شما بالاتر قرار گیرد در غیر این صورت هرگز از خواص طبی بودن آن استفاده نخواهید کرد و در واقع فقط هزینه کرده اید.خودتان دست به کار شوید و روی تشک بخوابید تا با استفاده از راهکاری بسیار ساده پی به کیفیت آن ببرید. برای اینکار کافی است به پشت و روی تشک دراز بکشید و بدن خودتان را روی تشک کاملا آزاد و سعی کنید دست خود را داخل گودی کمر قرار دهید اگر دست شما براحتی وارد گودی کمر شد و فاصله ای در کار نبود نشانه مناسب بودن تشک است، اما در غیر این صورت اگر دست شما به سختی و تلاش وارد گودی کمرتان شد یعنی تشک بیش از اندازه نرم است و ستون فقرات شما از حالت عادی خود خارج شده یا این که اگر فضای خالی بین تشک و گودی کمرتان زیاد بود نشانه سفت بودن بیش از اندازه تشک است که در هر دو حالت باعث ناراحتی و آسیب های جدید به اندام شما خواهد شد و باید درباره انتخاب تان تجدید نظر کنید.شورمان بومی شده و برخی تولیدکنندگان معتبر از آن در تولیدات خود استفاده می کنند.
خدمات پس از فروش را جدی بگیرید
ممکن است بارها شنیده باشید عمر مفید تشک های طبی معمولا بیشتر از سه سال نیست اما فراموش نکنید در صورت رعایت نکاتی بسیار ساده برای نگهداری از این وسیله می توانید بین هفت تا ده سال از آن بخوبی و بدون هیچ گونه نگرانی از سلامت خودتان استفاده کنید، اما از آنجا که در ساختار این وسیله لوازم و مواد گوناگونی مورد استفاده قرار گرفته بدون تردید ممکن است در طول مدت استفاده از آن به خدمات پس از فروش نیاز داشته باشید بنابراین سعی کنید هنگام انتخاب و خرید به اعتبار شرکت تولیدکننده و البته مدت زمان گارانتی یا وارانتی آن خوب دقت کنید بخصوص اگر قصد خرید محصولات خارجی را دارید بد نیست به تعداد نمایندگی ها و همچنین مدت زمان فعالیت این شرکت در بازار محل سکونت خود نیز حساس باشید تا مبادا به دلیل نبود خدمات پس از فروش مجبور به انتخابی دوباره باشید.
اما درباره نگهداری این وسیله بد نیست بدانید کارشناسان و تولیدکنندگان تشک های طبی معتقدند اگر هر سه ماه یکبار تشک طبی مورد استفاده خودتان را پشت رو کنید طول عمرش را دوبرابر کرده اید و دیرتر نیازمند خرید دوباره خواهید شد.
بنابراین به یاد داشته باشید هر سه ماه یکبار تشک خودتان را پشت و رو کنید، اما کار تمام نشده چون باید آن را سروته نیز بکنید تا کاملا قرار گرفتن بدن شما هنگام خواب روی آن تغییر کند و از ایجاد فرورفتگی در آن جلوگیری شود.
فراموش نکنید قاتل تشک های طبی بخصوص طبی فنری، رطوبت و نم است. بنابراین اگر به هر دلیل مایعات روی تشک ریخت و حتی اگر روکش آن ضد آب بود به سرعت اقدام به خشک کردن آن کنید و در صورت امکان اجازه دهید گرمای خورشید در طول روز روی نقطه مورد نظر شما بتابد تا عمق تشک خشک شده و مانع از ایجاد پوسیدگی یا مواردی اینچنینی شود.
همین امروز اقدام به خرید کنید
با رعایت نکاتی ساده در زمینه نگهداری تشک های طبی می توان طول عمر آنها را طولانی تر کرد، اما جای تردید نیست که این وسیله نیز عمر مفیدی داشته و به هر حال روزی باید آن را تعویض کنید، پس هنگامی که یکی از این نشانه ها در تشک شما ظاهر شد درنگ نکنید و برای تعویض آن اقدام نمایید.
1 ـ اگر فرورفتگی در سطوح تشک ایجاد شده باشد. به این ترتیب که وقتی از روی تشک بلند می شوید بازهم گود باقی مانده باشد.
2 ـ اگر تشک شما صدایی شبیه در رفتن فنر می دهد یا به طور کلی هنگام حرکت روی آن صدای غیرعادی از آن شنیده می شود. این صدا نشان از گسیختگی میان فنربندی داخل تشک است که در نهایت به ضایعات عضلانی و ستون فقرات شما منجر خواهد شد.
3 ـ اگر هنگام برخاستن از خواب شبانه احساس کمر درد دارید یا دچار گرفتگی عضلات هستید بدون تردید تاریخ انقضای تشک شما فرا رسیده و باید به دنبال جایگزین آن باشید.
حالا اگر شما جزو آن دسته از افراد هستید که فکر می کنید باید امروز راهی بازار باشید فراموش نکنید برخی فروشندگان تشک قدیمی شما را تعویض می کنند این گونه که تشک قدیمی را با قیمتی مشخص خریداری کرده و از قیمت تشک نو کم می کنند بنابراین اگر قصد خریدی اقتصادی دارید به این امتیاز که برخی تولیدکنندگان برایتان قائل شده اند در کنار تمام موارد یاد شده دقت کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
دوشنبه 6 بهمن 1393 ساعت 09:38
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]