تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 1 فروردین 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس روزه دارى را سير نمايد، خداوند از حوض (كوثر) من شربتى نصيب او خواهد كرد كه پس ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867132073




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بر لبۀ آخرین پله


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


لزوم اقدام مناسب مسئولان برای یک آسیب اجتماعی بر لبۀ آخرین پله
جام جم سرا: یکی از معضلات اجتماعی، خودکشی است که اکثریت جوامع با آن دست به گریبانند؛ چنان که هر ساله در سطح جهان بیش از یک میلیون نفر دست به خودکشی می‌زنند. به عبارت دیگر می‌توان گفت که به طور تقریبی در هر چهل ثانیه، یک نفر دست به خودکشی می‌زند. متغیرهای زیادی در تصمیم‌گیری برای اقدام به خودکشی نقش دارند که هر کدام به خودی خود انگیزه فرد را برای این کار تقویت می‌کنند. آسیب شناسی اجتماعی می‌تواند برخی از علل اقدام به خودکشی در جوامع را بازگو کند.
در امریکا حدود 90 درصد از خودکشی‌ها از طریق شلیک گلوله، دار زدن و مصرف بیش از حد داروها صورت می‌گیرد و گاهی نیز در اقدام به خودکشی از روش‌های نوآورانه استفاده می‌شود.
یکی از عواملی که بدون شک در صدر علل اقدام به خودکشی قرارمی گیرد افسردگی است. در افسردگی شدید فرد دچار ناامیدی شده و برای فرار از این حس فراگیر دست به خودکشی می‌زند. برای افراد افسرده زندگی کردن دردناکتر از مردن است. به عبارت دیگر، افسردگی تمام ذهن آنها را احاطه کرده و تصور می‌کنند که اطرافیان بدون وجود او احساس بهتری خواهند داشت. بسیاری از افرادی که می‌شناسیم حتی ممکن است با این بیماری زندگی کنند ولی از مشکل خود بی‌خبرند و شاید زمانی به اوج خود برسد که فرد دست به خودکشی بزند.
گاهی برخی از بیماری‌های روانی رنج می‌برند و به صورت مداوم در درون خود صداهایی می‌شنوند که آنها را ترغیب به صدمه زدن به خود و خودکشی می‌کند. «شیزوفرنی» یکی از انواع این اختلالات روانی است که حدود یک درصد از بیماران روانی سراسر جهان را شامل می‌شود. افرادی هم که رفتارهای پرخطری چون مصرف مواد مخدر و الکل را در کارنامه خود دارند در معرض خطر اقدام به خودکشی قرار دارند. برخی از افراد برای کاری که می‌کنند یک ادعا و باور فلسفی دارند. در این گروه، معمولاً بیمارانی قرار می‌گیرند که بر اثر شدت بیماری امیدی به بهبود نداشته و ترجیح می‌دهند با اقدام به خودکشی به زندگی خود خاتمه دهند. این بیماران افسرده و روانی نیستند بلکه می‌خواهند سرنوشت خود را خودشان در دست گیرند.
از دلایل دیگر اقدام به خودکشی می‌توان به وجود مشکلات فراوان در خانه، تغییر در نحوه روابط بین فردی و گاه قطع این روابط، کشمکش‌های شدید اجتماعی، جدایی از والدین و مواجهه با مشکلات ناشی از آن اشاره کرد.
به طور کلی خودکشی در جوانان بیشتر دیده می‌شود چرا که این دسته از افراد دید گسترده‌ای به زندگی خود نداشته و با کوچک‌ترین مشکلی احساس می‌کنند به آخر خط رسیده‌اند و هیچ آینده روشنی را برای خود نمی‌بینند و تصور می‌کنند با خودکشی همه احساس‌های بد به پایان می‌رسد. بیشتر کسانی که دست به خودکشی می‌زنند در واقع راه حلی غیر منطقی را برای مشکل موقتی خود انتخاب می‌کنند. به عنوان مثال، با از دست دادن شغل یا فرد مورد علاقه‌شان سریع تصمیم به خودکشی می‌گیرند. یکی دیگر از علت‌هایی که برای خود کشی می‌توان ذکر کرد، دلایل مالی و بحران‌های اقتصادی است. برای مثال افرادی که با مشکلات مالی متعددی مواجه می‌شوند اگر توان مبارزه با مشکلاتشان را نداشته باشند به خودکشی روی می‌آورند. در جامعه امروز، خودکشی یکی از بحث برانگیزترین اتفاقات اجتماعی است که به شکل‌های مختلف بروز می‌کند و توجه ویژه دولتمردان و سازمان‌های مربوط را می‌طلبد. (ندا فراهانی/ایران)


شنبه 20 دی 1393 15:52





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن