محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842131578
رانت و فساد محصول فروپاشي حوزه فرهنگي و اخلاقي جامعه است
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: رانت و فساد محصول فروپاشي حوزه فرهنگي و اخلاقي جامعه است
اگر اقتصاد کشور دچار چالش تخلف و گرانفروشي و تقلب و رانت و فساد است محصول فروپاشي حوزه فرهنگي اخلاقي و اجتماعي است و اگر در حوزه اجتماعي با طلاق و فروپاشي خانواده و چنين آسيب هايي مواجه هستيم، اين محصول افول اخلاقي در جامعه ايران است. اينجاست که باید تغيير نگرش در حوزه اولويت ها داشته باشيم.
آفتاب: دکتر سيد رضا صالحي اميري، رييس کتابخانه ملي ايران در نشست دیماه بنياد باران در مرکز دايره المعارف بزرگ اسلامي اظهار کرد: دهه چهارم انقلاب دهه ظهور و بروز شبکه هاي اجتماعي است که حاوي ظرفيت هاي بزرگي است اما تلاش مي شود نادیده انگاشته شود يا اگر هم دیده می شود به تحليل آن نپردازيم. شبکه هايي که زمان و مکان را در خود هضم مي کند. شبکه هايي که فاقد رهبري و مرزبندي هاي ايدوئولوژيک و نظام هاي ارزشي است که مردم ما نسبت به آن حساسيت دارند.
به گزارش خرداد، در این نشست که با حضور سید محمد خاتمی رییس بنیاد باران و جمعی از اعضای این بنیاد برگزار شد صالحی امیری طی سخنانی ذیل عنوان دهه چهارم انقلاب اسلامی، مسایل فرهنگی و اجتماعی جامعه ایران با بيان اين که با ظهور شبکه هاي اجتماعي ميل مردم ايران به طرف حوزه هاي اجتماعي سوق یافته است گفت: اين گرايش ها گرايشهاي جديدي محسوب مي شوند. اين نکته مهمي است که بتوانيم مجموعه تحولات را از ابعاد حجم و شدت اندازه گيري کنيم تا بدانيم که با چه جامعه اي مواجهیم.
صالحي اميري با اشاره به ضرورت تشخيص مختصات جامعه متحول افزود: بايد به اين سوال پاسخ دهيم که جامعه متحول چه مختصاتي دارد؟ يکي از ويژگي هاي جامعه متحول اين است که چنين جامعه اي پيش بيني ناپذير است. با بررسي حرکت هاي اجتماعي دهه هاي گذشته از دوم خرداد 76 تا تحولات 84 و 92 در می یابیم که این تحولات به نحوي غيرقابل پيش بيني بودند. در انتخابات سال گذشته برخي از روشنفکران و فرهيختگان با نقد تحليل هاي ما مي گفتند مگر ممکن است نظام اجازه دهد کسي ديگر از صندوق هاي راي بيرون بيايد و ما مي گفتيم بله! اراده نظام بر برگزاري يک انتخابات سالم است. ديديم که حمايت جريان های قدرتمند سياسي یعنی جريان اصلاح طلبي با حضور اعتدال گرایان و اصول گرایان معتدل و همچنین ظرفیت های فردی و شخصیتی دکتر روحانی منجر به اتفاقي شد که در باور و تحليل خيلي ها نمي گنجيد.
رييس کتابخانه ملي با بيان اينکه جامعه طوفاني آبستن حوادث گوناگون است، افزود:چه کسي توانست پديده اي مثل پديده فوت مرحوم پاشايي را تحلیل کند؟ من از پديده پاشايي به عنوان يک تحول جديد اجتماعي نام مي برم. يک طبقه جديد اجتماعي در جامعه ايران با مطالبات جديد شکل گرفته است که ورای جريان روشنفکري در ايران، يک زيست اجتماعي را تجربه مي کند. مجموعه تحولات نشان مي دهد که زير پوست جامعه اتفاقاتي جدي در حال شکل گيري است. سنجش های آماري در اين مورد نشان مي دهد که نوع نگاه ساختار رسمي و ساختار غير رسمي داراي شکافي عميق است. آن چيزي که در عرصه رسمي تعريف مي کنيم مبتني بر ارزشها و هنجارها و اهدافي است که متفاوت با اتفاقاتي است که در کف خيابان و در عرصه هاي اجتماعي به وقوع مي پيوندد.
وي با اشاره به اينکه ميل به حرکت هاي اجتماعي در دهه چهارم انقلاب اسلامي بيشتر شده است ادامه داد: به طور مثال جنبش زنان به تدریج از عرصه سياسي به عرصه اجتماعي کوچ مي کند. به اين معني که مطالبات جديد اجتماعي مطرح مي شود. آنها به دنبال آزادي هاي اجتماعي مي روند. البته اين به آن معنا نيست که دنبال آزادي هاي سياسي نباشند. در حوزه جوانان هم همين مساله صدق مي کند. جنبش دانشجويي در ايران فراز و فرودهای شکننده اي داشته و دارد. جنبش دانشجويي در ايران 5 دوره سخت را طي کرده است و نيازمند بحثي جداگانه است. در دهه اول جنبش دانشجويي دوره انطباق گفتمان با نظام و دولت بود. در مقطع دوم در دوره رياست جمهوري آقاي هاشمي مدافع نظام و منتقد دولت مي شود. در مقطع سوم دوره آقاي خاتمي مدافع دولت و منتقد نظام مي شود و در اواخر دولت آقاي خاتمي و بعد از اتفاقات 16 آذر دانشگاه تهران منتقد دولت و نظام و بعد از آن هم حرکت عبور را انتخاب مي کند و دچار بحران زيست مي شود.
صالحي اميري با اشاره به اينکه جنبش قومي در ايران جنبشي خفته است افزود: حساس ترين و اصلي ترين گرانيگاه جامعه ايران جنبش قومي است. جنبش قومي در سال 76 با تحولات بزرگي که صورت گرفت با نظام سياسي سازگار شد و به رغم ضربات سختي که در 8 سال گذشته به آن وارد شد، با ظهور دولت آقاي روحاني نوعي سازگاري و همگرايي با نظام سياسي و دولت را آغاز کرد. جنبش قومي در ايران جنبشي معارض نيست بلکه يک جنبش همگراست. جامعه قومي در ايران عمدتا به دولت هااعتماد مي کند و منتظر اتفاقات جديدي هستند. در دوره آقاي خاتمي در سيستان و بلوچستان براي اولين بار جامعه قومي از همه فرايندهاي خشن و سخت گذشته اش خداحافظي کرد و رويکردي نرم و سازگار با نظام سياسي در پيش گرفت و سرمايه بزرگی براي جامعه ايجاد شد و ما نتوانستيم آن سرمايه را تداوم بخشيم ولی خوشبختانه با ظهور دولت دکتر روحانی روابط آشتی جویانه و همگرایی بسیار ارزشمند میان اقوام و دولت شکل گرفت. اگر مجموعه تحولات 76 و 92 نبود در جامعه ايران فاقد سازگاري نظام سياسي و جامعه قومي بوديم. اگر جامعه ايران جامعه امني است به اين دليل است که در بطن جامعه اي که نيمي از آن جامعه را اقوامی متشکل از کرد و بلوچ و آذري و عرب و ترکمن و... تشکیل می دهند، اراده اي در نظام سياسي در پي ايجاد آشتي ملي با جامعه قومي شد. دولت آقاي روحاني در تداوم دولت اصلاحات همين روند همگرايي و آشتي ملي با اقوام را دارد که بهترين نطقه ثبات و امنيت در منطقه را در پي خواهد داشت.
اين پژوهشگر اجتماعي در ادامه سخنراني خود با اشاره به خلق ارزشهاي جديد اجتماعي در ايران در پی بروز و ظهور شبکه هاي اجتماعي افزود: بايد اين ارزشهاي جديد را بشناسيم و نسبت به آن تحليل روشن داشته باشيم. در ذيل شبکه هاي اجتماعي کوچ جامعه از فضاي سياسي به فضاي اجتماعی روي مي دهد. اگر روي دادن اين اتفاق را بپذيريم با يک پديده بزرگ با رويکرد جديدي در دهه چهارم انقلاب مواجهيم و آن اينکه چگونه مي خواهيم با پديده کوچ از فضاي سياسي به فضاي اجتماعي مواجه شويم. بايد بررسي کنيم که کانون هاي مدني اجتماعي که شکل مي گيرد از چه جنسي است و مفهوم مطالبات اجتماعي چيست؟ در فضاي جديد ارزشهاي جديد اجتماعي و فرهنگي شکل مي گيرد.
وي با بيان اينکه، گروه هاي مرجع در جامعه ايران در حال تغييرند، افزود: ديگر هيچ گروهي نمي تواند ادعا کند که گروه مرجع جامعه است. اگر دقيق شويم مي بينيم کسي تصور نمي کرد که مرتضی پاشايي يک گروه مرجع در جامعه ايران باشد. گر چه به اعتقاد من پاشايي يک نماد است. صالحی امیری گفت: يک نوع تاخر تحليلي در جامعه نخبگي ايران وجود دارد. جامعه شناسي ما با قدمت 50 ساله در ايران نتوانسته است جامعه شناسي تحولات ايران را به درستي تحليل کند. ما دچار تأخر و اغتشاش تحليلي در تحليل پديده هاي اجتماعي هستيم و دچار اختلال ارتباطي با جامعه شده ايم که تا حدي ناشي از شکاف نسلي است. درک تحولات اجتماعي ايران بسيار سخت و پيچيده است. عده اي با نگاه خوشبينانه معتقدند جامعه ايران مجموعه تحولاتي را که تحمل مي کند سيري طبيعي دارد و ريشه آن در تحولات ناشی از مدرنيته است و آنچه در جامعه ايران اتفاق مي افتد نگران کننده نيست. تحليل بدبينانه ديگري معتقد است: جامعه به دليل تحمل آسيب هاي سخت اجتماعي در 5 دهه گذشته، بحران های خانواده، طلاق، ايدز، اعتياد، ناهنجاري، خشونت و افول سرمايه اجتماعي جامعه را دچار بحران بنيادي کرده است که از آن به عنوان فروپاشي اجتماعي نام برده مي شود.
این استاد دانشگاه ادامه داد: نگاه سومي هم وجود دارد که جامعه در شرايطی دشوار از يک تونل سخت در حال عبور است و بايد مراقب بود که به مرزهاي خطرناک نرسيم. بايد جامعه به يک بازسازي تن در دهد و فشار سخت آسيب هاي اجتماعي را کم کند تا از اين شرايط سخت عبور کند. آمار اعتياد از 200هزار به دوميليون، آمار طلاق از 3 درصد اول انقلاب به بالاي 20 درصد و در برخي مناطق تا 27 درصد افزايش يافته است. آماري که منتشر مي شود نشان مي دهد جامعه جامعه آرامي نيست. جامعه اي عصبي و خشن است. مراجع انتظامي در گزارشی رسمی اعلام کرده بودند در سال 92 يک صد هزار نزاع منجر به مراجعه به پزشکي قانوني شده است. چنين جامعه اي آبستن حوادث متعددي است. يک سانحه رانندگي ممکن است منجر به نزاع خياباني و قتل شود. خشونت در کشور به خصوص در کلان شهر ها بسيار نگران کننده است. همه اين موارد نشان مي دهد که جامعه يک بار سنگين اجتماعي را تحمل مي کند. در دهه چهارم انقلاب نمي توان اين بار سنگين آسيب هاي اجتماعي در کشور را مديريت کرد.
رييس کتابخانه ملي با اشاره به اين که سه دوره فرهنگي در کشور را تجربه کرده ايم افزود: دهه اول انقلاب دوره انطباق ارزشهاي رسمي و غير رسمي است. اين دوره دوره جنگ و دفاع مقدس است که در آن کمتر شکاف و تعارض مشاهده مي شود. نوعي هم گرايي و هم نوايي با نظام سياسي حاکم وجود داشت که منجر به انسجامي بي بديل شده بود. در دوره دوم با ظهور جامعه باز مواجه هستيم. با ظهور اینترنت در جامعه ايران فقر اطلاعاتي که تا آنروز به خاطر محدوديت دسترسي به اطلاعات وجود داشت تبديل به فضايي شد که دسترسي به اطلاعات را آسان کرد. زمان و مکان حذف شد و شکاف ارزشي و نسلي آغاز شد. در اين مقطع تاريخي با يک تنش فرهنگي و اجتماعي در جامعه ايران مواجه مي شويم. در اين مقطع است که آمار طلاق و ايدز و ساير آسيب هاي اجتماعي افزايش می يابد و با افول سرمايه اجتماعي و رضايت اجتماعي مواجه مي شويم. در حقيقت رابطه معناداري میان افزايش آسيب های اجتماعي و کاهش فرصت ها وجود دارد. در دهه سوم با تغيير در فرهنگ زيست اجتماعي در جامعه ايران مواجه هستيم. تغيير ارزشها و هنجارها در جامعه محسوس است. نظام خانواده دستخوش تغييراتي جدي مي شود. روابط جنسيتي بين پسر و دختر از روابط سنتي به روابط جديد تغيير پيدا کرد. با ظهور شبکه هاي مجازي الگوي زيست و مصرف فرهنگي دچار تغيير شد. در دهه سوم محصولاتي چون فيلم و سريال و موسيقي به نيازهاي طبيعي تبديل شده و جامعه با يک مصرف فرهنگي جديد روبرو شده است. ديگر کالايي که ساختار رسمي توليد مي کند و همه مجبور باشند آن را مصرف کنند کاربرد ندارد. نظامهاي جديد توليد شکل گرفته است و دسترسي به شبکه هاي بزرگ رسانه اي باعث تغييراتي در مصرف کالاهاي فرهنگي شده است. یک تحقيق ميداني حاکي از اين بود که 70 تا 80 درصد مصرف موسيقي در ايران از توليدات زيرزميني تامين شده است.
این پژوهشگر حوزه فرهنگی و اجتماعی با اشاره به جايگزيني شبکه هاي اجتماعي به جاي خانواده گفت: امروزه آمار مي گويد افراد در خانواده با وجود حضور فيزيکي فقط 20 دقيقه با همديگر صحبت مي کنند و بقيه اوقات را با گروههاي همسالان در فضاي مجازي سپري مي کنند. در حاليکه ميزان صحبت با افراد خانواده در گذشته حدود دو ساعت بود. در اين شرايط زيست در خانواده لزوما به منزله تأثيرپذيري از نظام خانواده نيست. در مقطعي شبکه هاي مجازي و نهادهاي مدني گسترش مي يابند که اوج آن را در دوره دوم رياست جمهوري آقاي خاتمي مشاهده مي کنيم. در اين دوره است که ميل به يک سامان يابي جديد در جامعه شکل مي گيرد. مفهوم نقد در جامعه معناي حقيقي مي گيرد. مردم مي بينند حق نقد قدرت را دارند و اين حق آنهاست. در اين فضا چنين گفتماني شکل مي گيرد که درآن ورود به حريم خصوصي مطلوب نیست و پاسداشت کرامت انساني ارزش محسوب مي شود.
وي با اشاره به پيش بيني تحولات فرهنگي جامعه در دهه چهارم ادامه داد: در دهه چهارم زبان انتقال فرهنگ و ارزشها تغيير پيدا مي کند و زبانهاي جديدي جايگزين روابط چهره به چهره مي شوند. نوع انتقال و زبان انتقال از زبان شفاهي به بازي هاي يارانه اي و فيلم و سريال و شبکه هاي پيام رسان از جمله وايبر و وي چت و... تغيير مي کند. در مقابل ما با نوعي تغيير ذايقه مواجه مي شويم. الگوي روابط تعامل اجتماعي به شدت تغيير می یابد. همدردي، هم نوايي و همگرايي به شدت کاهش پيدا مي کند و روابط انساني در دهه چهارم سخت مي شود و نوعي سردي در روابط ديده مي شود. جمع گرايي کمتر مي شود و فرد گرايي تقويت مي شود.
صالحي اميري با ابراز نگراني از بازنمايي و بازسازي فمينيزم، اومانيسم و سکولاريزم در اشکال جديد در جامعه افزود: در غرب زن از خانه به کارخانه رفت اما نظام خانواده در غرب متلاشي شد. آمار طلاق در اروپا 43 درصد گزارش شده است و بين 30تا 70 درصد جوانها در پانسيون زندگي مي کنند. روابط مبتني بر تعهدات متقابل نيست و خانواده در غرب مفهومش را از دست داده است. در جامعه ايران، تنها کانون انسجام بخش تداوم بخش حيات اجتماعي خانواده است. هر اتفاقي که براي هر کسي مي افتد نهايتا به خانواده پناه مي برد. مهمترين کانون توليد سرمايه اجتماعي و عامل ثبات و امنيت اجتماعي در ايران خانواده است. اگر در ايران خانواده در معرض فروپاشي قرار گيرد جامعه هم دچار فروپاشي خواهد شد. رشد ازدواج سفيد بسيار خطرناک است. اين باعث خواهد شد که با نوعي ولنگاري اجتماعي روبرو شويم. آن وقت تحليل چنين جامعه اي بسيار سخت خواهد بود و کسي نخواهد توانست آن را مديريت کند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اينکه اگر اقتصاد کشور دچار چالش تخلف و گرانفروشي و تقلب و رانت و فساد است محصول فروپاشي حوزه فرهنگي اخلاقي و اجتماعي است و اگر در حوزه اجتماعي با طلاق و فروپاشي خانواده و چنين آسيب هايي مواجه هستيم، اين محصول افول اخلاقي در جامعه ايران است. اينجاست که باید تغيير نگرش در حوزه اولويت ها داشته باشيم. اگر در حوزه سياسي انگ زني و تخريب و تهمت و انتقام جويي را ديديم ناشي از بداخلاقي است که در جامعه گسترش پيدا کرده است. ما بايد آينده را بشناسيم و خود را با تحولات آتي مواجه کنيم. الزاما بايد نقش دولت کاهش يابد و نقش جامعه و نهادهاي ديني و فرهنگي افزايش پيدا کند. کانون هاي کوچک اجتماعي در کنار هم اقيانوسي ايجاد مي کنند که جامعه را توانمند می کند تا در عرصه هاي مختلف بتواند خود را توليد و بازتوليد کند. باید از اجبار به سمت اختيار حرکت کنيم و از بايد ها به سوي باورها برویم. بايد باورها را در جامعه افزايش داد. وقتي باورها تقويت شوند هنجارها در جامعه شکل خواهد گرفت.
صالحی امیری در پايان با اشاره به اينکه اکسير نجات بخش جامعه ايران، اخلاق، معرفت و فضيلت است افزود: اخلاق و فضيلت جامعه را به سوي تعالي رشد مي دهد. جامعه اي که با افول اخلاق مواجه شود قطعا دچار آسيبهاي جدي خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
جامعه غیرصادق در مسیر انحطاط و فساد اخلاقی قرار میگیرد -
احمد مبلغی جامعه غیرصادق در مسیر انحطاط و فساد اخلاقی قرار میگیرد شناسهٔ خبر 2462807 دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۰۹ ۱۷ دین و اندیشه > اسلام در جهان رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی در دیدار با رهبر جماعت اسلامی هند صدق را یکی از صفات برجسته اسلامی ذکر کرد و گفت جامعهحوزههای علمیه خواهران مانع گسترش فساد در جامعه میشود -
آیت الله مقتدایی حوزههای علمیه خواهران مانع گسترش فساد در جامعه میشود شناسهٔ خبر 2471037 چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۲ استانها > قم قم - رئیس شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران گفت وجود حوزه علمیه خواهران در مناطقی که افراد منحرف وجود دارند موجب دفع فساد شده و از انتمسئول بسیج جامعه زنان بیجار: بهرهگیری از توان بانوان در حوزه فرهنگی در بیجار
مسئول بسیج جامعه زنان بیجار بهرهگیری از توان بانوان در حوزه فرهنگی در بیجارمسئول بسیج جامعه زنان بیجار خواستار بهرهگیری از توان بانوان در کارهای اجرایی و عملیاتی به ویژه در حوزه فرهنگی در این شهرستان شد به گزارش خبرگزاری فارس از بیجار بتول سرکانی بعد از ظهر امروز در جلسه کارگجامعه غیرصادق در مسیر انحطاط و فساد اخلاقی قرار میگیرد
پنجشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۳ رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای صداقت را یکی از صفات برجسته دین اسلام ذکر کرد و گفت جامعه غیرصادق در مسیر انحطاط و فساد اخلاقی قرار می گیرد بنابراین شیعه و سنی باید روابط اجتماعی خود را بر پایه صدق تنظیم کنند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایامام جمعه لنده مطرح کرد تقویت حوزه فرهنگی جامعه راهی در جهت مقابله با هجمههای فرهنگی
امام جمعه لنده مطرح کردتقویت حوزه فرهنگی جامعه راهی در جهت مقابله با هجمههای فرهنگیامام جمعه لنده گفت با تقویت حوزههای فرهنگی و هنری جامعه میتوان گامی برای مقابله با هجمههای فرهنگی دشمنان برداشت به گزارش خبرگزاری فارس از لنده حجتالاسلام مهدی کیانیاصل امشبگزارش تصویری نهمین اجلاسیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
گزارش تصویری نهمین اجلاسیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نهمین اجلاسیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم پنج شنبه در قم برگزار شد  هوش اخلاقی با وقوع جرم در جامعه رابطه مستقیم دارد
چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷ ۰۵ معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت در میان همه نیروهای نظامی و انتظامی فعال در سطح کشور نیروهای مسلح سالم ترین در زمینه ارتکاب جرم و به ویژه ایراد ضرب و جرح محسوب می شوند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه اصفهاننهمین اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و علمای بلاد(2)
۲۴۱۱۱۲ ۱۳۹۳ ۱۰ ۲۵ - ۲۰ ۲۵گزارش تصویری نهمین اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و علمای بلاد 2 عکاس محمد علی جلالی اجرا توقف ذخيره تمام تصاوير ۱۳۹۳ ۱۰ ۲۵ - ۲۰ ۲۵نداشتن استراتژی و عدالت فرهنگی مهمترین چالش حوزه فرهنگ است -
صالحی امیری نداشتن استراتژی و عدالت فرهنگی مهمترین چالش حوزه فرهنگ است شناسهٔ خبر 2465849 جمعه ۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۹ استانها > قزوین قزوین- رئیس مرکز اسناد و کتابخانه ملی ایران گفت نبود مرجعیت فرهنگی استراتژِی و عدالت سیاست زدگی بی توجهی به نیاز مخاطب و عدم استفاده از ظرفیتمعاون فرهنگی نماینده ولی فقیه در کردستان: نهادینه کردن فرهنگ انفاق شکافهای اقتصادی و اجتماعی جامعه را ترمیم م
معاون فرهنگی نماینده ولی فقیه در کردستان نهادینه کردن فرهنگ انفاق شکافهای اقتصادی و اجتماعی جامعه را ترمیم میکندمعاون فرهنگی و اجتماعی نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت ترویج و نهادینه کردن فرهنگ انفاق شکافهای اقتصادی و اجتماعی جامعه را ترمیم خواهد کرد به گزارش خبرگزاری فرئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجن: آسیبها اجتماعی جامعه ناشی از کمتوجهی به مسائل دینی و فرهنگی است
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجن آسیبها اجتماعی جامعه ناشی از کمتوجهی به مسائل دینی و فرهنگی استرئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجن گفت در حال حاضر بخش عمدهای از مشکلات و آسیبهای اجتماعی موجود در جامعه ناشی از کمتوجهی به مسائل دینی و فرهنگی از جمله عدم توجه به نقش و جایگاه مهم مامام جمعه تالش: گسترش فرهنگ قرآنی جامعه را از آفات فرهنگی مصون نگه میدارد
امام جمعه تالش گسترش فرهنگ قرآنی جامعه را از آفات فرهنگی مصون نگه میداردامام جمعه تالش گفت گسترش فعالیتهای قرآنی موجب مصون ماندن جامعه در مقابل انواع آفات و خطرات فرهنگی میشود به گزارش خبرگزاری فارس از تالش حجتالاسلام حسین انصاری عصر امروز در مراسم محفل انس با قرآن درفعاليت های فرهنگی بهترين امكان برای ترويج امر به معروف در جامعه است - اخبار ایران و جهان |
حجت الاسلام جعفری فعاليت های فرهنگی بهترين امكان برای ترويج امر به معروف در جامعه است شناسهٔ خبر 2473128 یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۴ استانها > کردستان سنندج - مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان گفت امر به معروف و نهی از منکر باید با تکیه بر برنامه های فرهنگی در جامعهتوسط معاون سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین اقدامات صورت گرفته در حوزه ترویج حجاب در قزوین تشریح شد
توسط معاون سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزویناقدامات صورت گرفته در حوزه ترویج حجاب در قزوین تشریح شدمعاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین اقدامات صورت گرفته در حوزه ترویج حجاب از سوی این سازمان در این استان را تشریح کرد صادق آریان امروز در گفتوگو با خبرنگارسرپرست حوزه هنری استان اردبیل: هنر هدفدار سبب تعالی فرهنگ عمومی جامعه میشود
سرپرست حوزه هنری استان اردبیل هنر هدفدار سبب تعالی فرهنگ عمومی جامعه میشودسرپرست حوزه هنری استان اردبیل گفت هنر هدفدار و متعالی سبب تعالی فرهنگ عمومی جامعه میشود به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان اردبیل امیر رجبی با بیان اینکه مقوله فرمدیر مؤسسه غدیرشناسی: دفاع فرهنگی ضرورت امروز جامعه است
مدیر مؤسسه غدیرشناسی دفاع فرهنگی ضرورت امروز جامعه استمدیر مؤسسه غدیرشناسی گفت امروز دفاع نظامی جای خود را به دفاع فرهنگی داده و جامعه باید در این زمینه مجهز شود به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان حجتالاسلام سعید شاهآبادی صبح امروز در نخستین کارگاه تخصصی غدیرپژوهی دررئیس اداره میراث فرهنگی شاهرود خبر داد برگزاری نخستین گردهمایی جامعه اکوتوریسم کشور در شاهرود
رئیس اداره میراث فرهنگی شاهرود خبر دادبرگزاری نخستین گردهمایی جامعه اکوتوریسم کشور در شاهرودرئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان شاهرود از برگزاری نخستین گردهمایی جامعه اکوتوریسم کشور در شاهرود خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از شاهرود به نقل از روابط عمومی اد-
گوناگون
پربازدیدترینها