واضح آرشیو وب فارسی:فارس: ستاری در مراسم تجلیل از صادرکنندگان و فروشندگان برتر صنایع دستی:
معاونت علمی از کارآفرینی و برندسازی در صنایع دستی حمایت میکند
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به حمایت معاونت علمی از کارآفرینی و برندسازی در صنایع دستی گفت: ظرفیت نهفته دانشجویان کشور در صنایع دستی و گردشگری میتواند زمینه اشتغال برای این افراد را به خوبی ایجاد کند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با حضور در مراسم تجلیل صادرکنندگان و فروشندگان برتر صنایع دستی کشور گفت: ظرفیت تجاری سازی در حوزه علوم انسانی و فناوریهای نرم بسیار بیشتر از عملکرد فعلی آن است اما خوشبختانه نسبت به سالهای قبل پیشرفتهای بسیار خوبی در این زمینه داشتهایم.
وی با تاکید ضرورت انتقال و به کارگیری فناوری در حوزه صنایع دستی گفت: میبینیم که بعضی از صنایع و هنرهای دستی تاریخ و قدمت چندهزارساله دارند و سینه به سینه و از طریق استاد به شاگرد منتقل شده است اما متاسفانه بسیاری از این هنرها در چند سال اخیر از بین رفته اند.
ستاری با اشاره به اینکه هم اکنون ساز و کار روشنی برای انتقال فناوری در حوزه صنایع دستی و هنری نداریم، ابراز کرد: متاسفانه در این حوزه همگام با پیشرفتهای دنیا حرکت نکردهایم در حالی که اگر از ظرفیتها و دانشهای صنایع دستی به خوبی استفاده کنیم میتوانیم به پیشرفتهای قابل توجهی دست یابیم. لزوم افزایش فضای خطرپذیری و اعتماد برای جوانان
دبیر هیئت امنای صندوق نوآوری و شکوفایی، اعتماد و افزایش فضای خطرپذیری برای جوانان را لازمه پیشرفت در حوزه صنایع دستی دانست و گفت: باید اجازه دهیم جوانان در این حوزه خطر کنند و حتی اگر شکست خوردند فرصت فعالیت دوباره را از آنان نگیریم. چرا که چنین افرادی با تمام وجود به تجربههایی ارزشمند دست یافتهاند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به بیماری فرهنگی ناشی از اقتصاد غلط نفتی، اظهار داشت: هم اکنون بیش از دو میلیون دانشجو نیازمند کار در حوزه علوم انسانی داریم که ظرفیت نهفته در صنایع دستی و گردشگری میتواند زمینه اشتغال برای این افراد را به خوبی ایجاد کند.
وی با اشاره به نقش دانش و فناوری در صنعت هویت ساز صنایع دستی بیان کرد: صادرات، کارآفرینی، استانداردسازی، برندسازی و شبکه سازی در صنایع دستی از حوزههایی هستند که توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت میکنند. * تقویت جدی حوزه نرم و هویت ساز
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه حوزه فناوریهای نرم و هویت ساز توسط این معاونت تقویت جدی خواهد شد، افزود: این حوزه در کنار دیگر فناوریهای راهبردی بازارهای ناشناخته بسیاری حتی در داخل کشور دارد که هنوز راههای ورود به این بازارها را کشف نکردهایم و با کمک بخشهای مختلف، تلاش خواهیم کرد تا راههای ورود به این بازار را کسب کنیم.
ستاری در پایان به عقد تفاهم نامه معاونت علمی با سازمان میراث فرهنگی اشاره و اظهار امیدواری کرد: امیدواریم همکاریهای آتی با این سازمان در راستای توسعه فناوریهای صنایع دستی و گردشگری گسترش یابد و در آینده شاهد اصلاحاتی خواهیم بود که به کاهش فاصله ها کمک خواهد کرد و تعاملات بین معاونت علمی و سازمان میراث فرهنگی را افزایش خواهد داد.
در پایان این مراسم، از صادرکنندگان برتر، فروشندگان صنایع دستی و کارآفرینان این حوزه با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری تقدیر شد.
بنابراین گزارش، مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اسدالله عسگراولادی رئیس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران، بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی و مهندس علی یزدانی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این مراسم حضور داشتند.
انتهای پیام/
93/11/05 - 15:24
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]