واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: دیدارهایی که منجر به وحدت میشوند
در اکثر کشورهای جهان که نظامی اجرایی حزبی وجود دارد افراد نقطه نظرات خود را از طریق حزب بیان میکنند؛ اما در کشور ما که نظام اجرایی حزبی وجود ندارد؛ افراد بنا بر دلایل و شرایطی در یک مقطع زمانی برخی از مناصب مانند وزارت ، ریاست جمهوری و یا وکالت را برعهده میگیرند.
محسن کوهکن: مدتی است که موضوع فعال شدن احمدی نژاد و یاران وی برای انتخابات مجلس دهم در محافل سیاسی به گوش میرسد. این که چرا نسبت به این موضوع حساسیت بسیاری ایجاد شده است به هیچ عنوان طبیعی نیست. در اکثر کشورهای جهان که نظامی اجرایی حزبی وجود دارد افراد نقطه نظرات خود را از طریق حزب بیان میکنند؛ اما در کشور ما که نظام اجرایی حزبی وجود ندارد؛ افراد بنا بر دلایل و شرایطی در یک مقطع زمانی برخی از مناصب مانند وزارت ، ریاست جمهوری و یا وکالت را برعهده میگیرند.
باید دانست که این نیز یک حق طبیعی برای افراد است که در بتوانند فعالیت و تبلیغاتی را بر حسب قانون برای ورود به عرصه انتخابات خود، انجام دهند. ایجاد حساسیت غیرمعمول بر روی اصل فعالیت به هیچ عنوان جایز و صحیح نیست و به نظر میرسد که عقلانی هم نباشد! باید سعی شود که به جای پرداختن به حاشیه، بر روی متن توجه و تمرکز داشت.
از همان ابتدا که جناب دکتر روحانی اعلام کردند که قصد ورود به صحنه انتخابات را دارند؛ رسانهای مصاحبه ی تندی را علیه رئیس جمهور ترتیب داد . اعلام کردند؛ فردی که در مسئله هستهای سخن گفته است ؛ هیچگونه حقی ندارند که از ورود به صحنه رقابت و انتخابات ریاست جمهوری سخن بگوید! با کدام دلیل و منطق حقی از فردی سلب میشود؟ هر شخصی حق دارد صحبت کند، کاندید شود و زمانی که از سوی شورای نگهبان تایید شد میتواند فعالیت خود را ادامه دهد. طبیعتا هم در مورد وی تصمیم گیرنده نهایی مردم هستند.
اخبار و سخنانی که از نزدیکان و یکی از وزرای احمدی نژاد به گوش رسیده است بیان گر این است وی قصدی برای شرکت در انتخابات ندارد. فعال شدن احمدی نژاد و یا هر فرد دیگری، موضوعی است که مرتبط با خودشان است و مطمئنا حساسیتی نیز به آنان نیست؛ این عدم حساسیت به این معنا نیست که در اشتباهات را نقد نکنیم! همچون روسای جمهور قبل که علارغم سوالاتی که در مورد موضوع سال 88 و حوادث آن وجود دارد، اجتماع تشکیل میدهند و فعالیت های خود را از سر گرفته و برای انتخابات سال آینده آماده میشوند.
به هرجهت هر فردی که با تایید شورای نگهبان و انتخابات بتواند راهی مجلس دهم شود مطمنا توانسته است اعتماد مردم را جلب کند و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی شود و همه افراد باید به این رای احترام بگذارند. در شرایط فعلی کشور همه باید بیش از گذشته پیشتیان و حامی یکدیگر باشند و هرگاه نیز مشکل و کوتاهی از سوی آنان دیدند به طور محترمانه و منصفانه آن را نقد کنند.
دیدارهای حزب موتلفه و اصولگرایان را میتوان در همگرایی یش تر انان یاد کرد. اتفاقات و دیدارهایی که باعث میشود اصولگرایان اختلافات خود را کم کرده و بیش از پیش خود را به یکدیگر نزدیک کنند؛ که هیچکدام از این دیدارها حامل موضوع پنهانی نیست. برخی از اصولگرایان معتقد هستند که برای رشد و رقابت و گرم کردن تنور انتخاباتی رقابت را باید به درون اصولگرایان بیاورند! بخشی دیگر از سلایق اصولگرایی اما به مضوع انتخابات نگاهی تکلیفی داشتند و خواهان اجرای تکلیف خود بدون در نظر گرفتن نتیجه بودند. که در این موارد طبیعتا مشورت، اجتماع و تشکل معنایی ندارد! اما اکنون آنها بر این عقیده هستند که ضمن اجرای تکلیف خود ، نتیجه ان نیزبرایشان بسیار مهم است؛ این موضوع یعنی همگرایی و نزدیکی بیش از پیش اصولگرایان و در اخر ارائه لیستی واحد برای انتخابات!
گروهی هم هستند که باتحلیل مشکلات و مسائل گذشته سعی بر این دارند که با کسب تجربه، در اینده بتوانند بهتر و مفید تر عمل کنند.مجموعه این ها باعث شده است که سلایق مختلف اصولگرایی با نزدیکی به یکدیگر به یک همگرایی مثبت نسبت به سال های مجلس نهم و هشتم برسند.
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری
۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]