تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):از ما نیست آن که دنیاى خود را براى دینش و دین خود را براى دنیایش ترک گوید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867730354




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

-شمخانی: کمر داعش در عراق شکسته شد


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

نبض سیاست شمخانی: کمر داعش در عراق شکسته شد دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان این‌که امروز کمر داعش در عراق شکسته شده است، گفت: امروز کمک به کشورهایی که در خط مقدم جبهه مواجهه با تروریسم حضور دارند باید اولویت کشورهای منطقه باشد.
 

علی شمخانی در گفت وگو با پایگاه خبری العهد لبنان، بازسازی ویرانی های به جامانده از حضور دشمنان سوریه و ایجاد امنیت و آرامش برای مردم را اولویتی مهم دانست و بر پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران از رای و اراده ملت سوریه برای تحقق این هدف تاکید کرد.علی شمخانی افزود: امروز کارشناسان مسائل راهبردی به این باور رسیده اند که در صورت مقاومت نکردن سوریه و تسلط داعش بر این کشور، کشورهای لبنان و اردن نیز با خطر سقوط و تصرف توسط تروریست ها مواجه بود.شمخانی گفت: کمک و مشاوره جمهوری اسلامی به عراق نتایج قابل توجهی را به دنبال داشت که نتایج این همکاری را می توان در جلوگیری از سقوط بغداد و اربیل و آزادسازی آمرلی، جرف الصخر، جبل حمرین، جلولا، سعدیه و افزایش اعتماد به نفس در ارتش و نیروهای داوطلب مردمی برای مبارزه با تروریسم مشاهده کرد. 3 کشته، در پی حمله تروریستی در سراوان به دنبال حمله عصر یکشنبه شماری از عناصر تروریستی در نقطه صفر مرزی در نزدیکی شهرستان سراوان سه نفر از نیروهای سپاه پاسداران به نام های سرگرد اکبر عبدالله نژاد، ستوان سوم قدرت الله ماندنی و بسیجی موسی نصیری بیات به شهادت رسیدند. به گفته علی اصغر میرشکاری، معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان، تروریست ها با کمین در مسیر عبور خودروی سپاه سه نفر از نیروهای سپاه را شهید کرده و به داخل خاک پاکستان گریختند. به گزارش ایرنا، منظور احمد، قائم مقام سخنگوی سپاه مرزی ایالت بلوچستان پاکستان، این حادثه را محکوم کرده و گفته است: هرگز نمی خواهیم چنین اقداماتی علیه کشور دوست و همسایه ما انجام شود. هدایت الله میرمراد زهی، نماینده سراوان نیز درباره جزئیات این حادثه تروریستی به سایت خانه ملت گفته است: این سه شهید برای مقابله با گروه های تروریستی عازم ماموریت نبودند بلکه با توجه به مستقر بودن پایگاه های سپاه پاسداران در این منطقه در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم بودند که متاسفانه بدست این گروه های تروریستی کشته شدند. داعش مسئولیت شهادت سردار «تقوی» را پذیرفت گروه تروریستی داعش روز گذشته مسئولیت به شهادت رساندن سردار حمید تقوی در عراق را بر عهده گرفت. به گزارش خبرگزاری آنا و به نقل از خبرگزاری فرانسه، با این حال، داعش به چگونگی به شهادت رسیدن این سردار ایرانی اشاره ای نکرد.


 


سه شنبه 9 دی 1393 ساعت 10:05





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن