تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما حق ندارد از هيچ يك از يارانم چيزى به من بگويد؛ زيرا دوست دارم در حال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870107216




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كلاهبرداري ميليوني از پزشكان پايتخت |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: كلاهبرداري ميليوني از پزشكان پايتخت
کد خبر: ۴۶۹۳۱۲
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۵ - 24 January 2015


مامور قلابي نيروي انتظامي كه پزشكان پايتخت را طعمه نقشه كلاهبرداري‌هاي ميليوني خود كرده بود در دام پليس گرفتار شد.

به گزارش اعتماد، دي ماه امسال پزشكي به دادسراي عمومي و انقلاب فرديس مراجعه و از كلاهبرداري ميليوني از خود پرده برداشت. با تشكيل پرونده‌اي با موضوع «كلاهبرداري» و ارسال آن به پليس آگاهي فرديس به سرعت رسيدگي به آن در دستور كار ماموران قرار گرفت.

بررسي اظهارات شاكي پرونده نشان مي‌داد كه متهم فراري با شگردي خاص موفق به دستيابي به اطلاعات حساب بانكي مالباخته شده و به اين ترتيب مبلغي ميليوني از او به سرقت برده است.

 همزمان شاكي با حضور در پليس آگاهي فرديس، جزييات بيشتري از شيوه سرقت متهم را فاش كرد. او به ماموران گفت: «چندي پيش فردي ناشناس با گوشي همراهم تماس گرفت و خود را مامور نيروي انتظامي معرفي كرد و مدعي شد كه قصد عقد قراردادي با من براي معاينه ٥٠٠ نفر از كاركنان وظيفه را دارد. بعد از اينكه با هم سر مبلغ به توافق رسيديم او پيشنهاد داد تا براي انتقال مبلغ پيش قرارداد عمليات بانكي خاصي را انجام دهم و من هم قبول كردم. اما بعد از مدتي متوجه شدم كه مبلغ شش ميليون تومان از حسابم كم شده است.»

مالباخته كه متوجه كلاهبرداري ميليوني از خود شده بود به سرعت براي طرح شكايت به پليس آگاهي مراجعه كرد. با ثبت اظهارات شاكي تيمي از كارآگاهان مسوول رسيدگي به آن شدند.

سرهنگ ايوب احمدي، فرمانده انتظامي شهرستان فرديس در تشريح جزييات رسيدگي به پرونده گفت: با توجه به حساسيت موضوع و احتمال سرقت‌هاي اينترنتي ديگر با اين شيوه بلافاصله پرينت حساب شاكي مورد بررسي قرار گرفت كه در جريان آن سرنخ مهمي به دست آمد و مشخص شد كه وجه برداشتي به حساب فردي ديگر انتقال يافته و از اين حساب مبالغي نيز به شكل اينترنتي به حساب فرد ديگري منتقل شده است.

همزمان با رجوع ماموران به بانك اطلاعاتي پليس، با اجراي دستور مسدود شدن هر دو حساب، مبلغ سه ميليون تومان از وجوه سرقتي به حساب مالباخته برگردانده شد. به گفته سرهنگ احمدي، ماموران در ادامه تحقيقات موفق شدند با انجام اقدامات اطلاعاتي و به كارگيري شيوه‌هاي كشف نوين جرم، هويت متهم را شناسايي و در ادامه مخفيگاه او را نيز در يكي از شهرستان‌هاي تهران شناسايي و دستگير كنند.

با آغاز روند بازجويي‌ها متهم كه خود را در دام پليس گرفتار مي‌ديد به كلاهبرداري ميليوني از مالباخته اعتراف كرد و گفت: «پس از چندين بار مراجعه به مطب پزشكان و آشنايي با مراحل كار آنها و اطمينان از تمايل آنها به عقد قرارداد با مراكز و ارگان‌هاي دولتي و خصوصي براي ويزيت كاركنان با مبالغي كمتر، در تماس تلفني با پزشك مورد نظر و معرفي خود به عنوان مامور نيروي انتظامي نسبت به عقد قرارداد با آنها براي ويزيت كاركنان وظيفه به توافق رسيده و از آنها مي‌خواستم تا براي واريز پيش‌پرداخت مبلغ ويزيت به پاي دستگاه عابر بانك بروند و با انجام يك عمليات بانكي اقدام به خالي كردن حساب بانكي آنها مي‌كردم.»

به گفته سرهنگ احمدي با ثبت اعترافات متهم، پرونده براي سير مراحل قانوني به مراجع قضايي تحويل داده شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن