محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842165882
فارس گزارش میدهد/ محیط زیست در تبریز حال خوشی ندارد/ بود و نبود محیط زیست چه سودی دارد
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد/
محیط زیست در تبریز حال خوشی ندارد/ بود و نبود محیط زیست چه سودی دارد
محیط زیست در تبریز حال خوشی ندارد زمانی که محیط زیست استان در بدیهیترین و مشخصترین مشکلات شهری مثل آلودگی مهرانه رود چشم پوشی کرده و واکنشی نشان میدهد، کمی غیرقابل باور است که در برابر دریاچه ارومیه که خطرات و آسیبهای آینده آن فعلا دیدنی نیست، اقدام درخوری انجام دهد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، وقتی حرف از المانها و فاکتورهای موثر در ایجاد محیط زیستی مطلوب به عنوان یکی از بدیهیترین حقوق شهروندی به میان میآید، نگاه سادهای به این شاخصهها نشان میدهد پاشنه این فاکتورها در کلانشهر تبریز چقدر لنگ میزند.
امروز مشکلات زیست محیطی آذربایجانشرقی و بیش از همه تبریز که نیمی از جمعیت استان را در خود جای داده آنقدر متنوع و زیاد است که انگار از هر طرف که جلوی درز بیشتر این مشکلات را بگیریم باز از جای دیگری این زخمهای محیطی عود میکند.
برای دیدن و گفتن از این مشکلات لازم نیست حتما فعال زیست محیطی باشی یا کارشناس محیط زیست، هر شهروندی با چند روز زندگی در تبریز به راحتی گرههای پر شماری از این دست را نمیبیند، که لمس میکند.
29 دی، روز ملی هوای پاک فرصت دوبارهای بود تا مسئولان استان یاد محیط زیستی بیافتند که هر روز به راحتی و بیتوجه به آسیبهای آن زندگی میکنند و حالا که مناسبتی تازه رسیده باید با ارائه آمارهایی مثلا مورد قبول، شهروندان را راضی نگه دارند.
لطف خدا 50 درصد آلودگی هوای تبریز را کاهش داد
کاهش 50 درصدی آلودگی هوای تبریز یکی از همین آمارها بود که طی چند روز گذشته از سوی حمید قاسمی، مدیرکل محیط زیست آذربایجانشرقی منتشر شد تا علت این کاهش چشمگیر آلودگی هوا به اقدامات نیم بند انجام شده از سوی این سازمان ربط داده شود.
شاید از خوش اقبالی آقای مدیرکل باشد که امسال آسمان و ابر و باد و مه و خورشید و فلک همگی دست به دست هم دادند تا با بارشهایی مناسب و لطف خدا؛ تبریزیها برخلاف سال گذشته، امسال تنها دو روز هوای ناسالم را تجربه کنند.
هر چند برای ارائه کارنامه قابل قبول میتوان به هر چیزی از لطف خدا گرفته تا اجرای طرحهای نصف و نیمه متوسل شد ولی ظاهر امر را نمیتوان به همین راحتیها نادیده گرفت. ظاهر امر چیزی نیست جز آلودگیهای مختلف و متعدد شهری در تبریز.
هر ثانیه 700 لیتر فاضلاب در مهرانه رود جاری میشود
محبوب عبداللهپور، معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز چندی پیش از آمار تکان دهندهای سخن گفت که از آلودگی شدید ناشی از ورود فاضلاب شهری به مهرانهرود خبر میداد.
بر اساس گفتهوی، تنها در حد فاصل منصور تا « قاری کورپوسی» 700 لیتر در ثانیه فاضلاب وارد مهرانه رود میشود و این در حالی است که در هیچ کلانشهری در دنیا فاضلاب شهری از رودخانه داخل شهر عبور نمیکند.
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز با اشاره به اینکه ورود فاضلاب به مهرانه رود این مکان را از یک فرصت به تهدیدی برای تبریز تبدیل کرده است، یادآور شده بود: واقعا نمیدانیم چرا سازمان محیط زیست نسبت به این مسئله و به خطر افتادن سلامتی شهروندان در نتیجه ورود فاضلاب به رودخانه اعتراض و توجهی نمیکند؟
آلایندگی ناشی از تصفیهخانههای چرمشهر تبریز
ولی مهرانهرود تنها یک نمونه از این آلودگیهای رایج شهری برای تبریزیها است و مثلا وضعیت نامطلوب تصفیهخانههای چرم شهر تبریز یکی دیگر از عوامل فوقالعاده آلاینده است که هنوز برای حل مشکل آن اقدام عملیاتی ای صورت نگرفته است و مدیرکل محیط زیست آذربایجانشرقی تا امروز تنها از اخطارهایی به مسئولان واحدهای آن منطقه برا حل این مشکل بسنده کرده است. زیرساختهای تفکیک زباله در تبریز فراهم نیست
بله! هر طرف را که نگاه کنیم یکی دیگر از چالشهای زیست محیطی تبریز رخ نمایی میکند. مشکل آلودگیهای ناشی از پسماندهای شهری و عدم ایجاد زیرساختهایی برای تفکیک زبالههای شهری و بیماریهای ناشی از آن یکی دیگر از این موانع است. از همه مهمتر تبریز در حال حاضر که به شهر توریست درمانی در شمال غرب و کشورهای همسایه مطرح است زبالههای آزمایشگاهی و مراکز پزشکی تبریز همراه زبالههای دیگر جمعآوری میشود و محیط زیست تنها نظارهگر این موضوع است.
عاطفه مجتهدی، دبیرحمعیت رفتگران طبیعت آذربایچانشرقی چند روز پیش در دومین میزگرد گفتوگوی پسماند و صنعت سبز با اشاره به همین موضوع گفته بود: این طور نیست که مردم فرهنگ ندارند و نمیتوانند زباله تفکیک کنند، مردم بلدند و فقط کسی نیست که این زبالههای تفکیک شده را تحویل بگیرد.
مجتهدی با اشاره به آمارهایی که از کاهش 50 درصدی آلودگی هوای تبریز خبر میداد، یادآور شده بود: تا زمانی که مردم تبریز نمک تنفس میکنند، حرف زدن از هوای پاک بیانصافی است و هیچ کسی نمیتواند ادعا کند در تبریز هوای پاک داریم.
زمانی برای نقض حقوق حیوانات/مرگ خاموش حیوانات شهری
عدم توانایی در کنترل زبالههای شهری باعث بر هم خوردن چرخه زیست محیطی شده و وجود زباله در شهر، بستر مناسبی برای ورود حیوانات در محیط شهری را فراهم کرده است. حیواناتی که در روزهای سرد زمستان برای بدست آوردن غذا به محیط شهری ورود میکنند و به طرز فجیعی کشته میشوند. گرچه تبریزیها خاطره ورود خرس قهوهای و کشتار آن را هنوز فراموش نکردهاند ولی در غیاب سازمان محیط زیست استان و عدم حمایت آن از حیوانات، هنوز هم در گوشه کنار استان خبرهای زیادی از کشتار حیوانات مختلف به گوش میرسد.
شاید در همین بیخبریهای متعدد سازمان محیط زیست بود که امسال سیرکی که به طرز وحشتناکی حیوانات خود را مورد آزار قرار میداد به راحتی در تبریز برنامه اجرا میکرد و شاید اگر پای سازمانهای مردم نهاد برای حل این مشکل به میان نمیآمد، کسی به فریاد این حیوانات زبان بسته نمیرسید.
دریاچه ارومیه؛ پروژهای ملی یا مثنوی هزار من کاغذ؟
این قصه سر دراز دارد و تمام شدنی نیست انگار. از مشکلات متعدد زیست محیطی در شهر گرفته تا مشکلی کلان و ترسناک مثل وضعیت نهایی دریاچه ارومیه. به گفتهی کارشناسان، آذربایجانشرقی در نتیجه خشک شدن دریاچه متضررترین استان شمالغرب میشود و کسی یارای مقابله با طوفانهای نمکی ناشی از خشک شدن آن را نخواهد داشت. آلودگی نیروگاه حرارتی تبریز، آلودگی کورههای آجرپزی در حاشیه شهر تبریز و جاری شدنفاضلاب در داخل شهر و تخریب باغهای شهر باغها و هزاران مشکل زیست محیطی تبریز که با آن مواجه است هر روز حال تبریز را بدتر میکند دریغ از آن که محیط زیست در این مورد پیشگیری کرده باشد.
زمانی که محیط زیست استان در بدیهیترین و مشخصترین مشکلات شهری مثل آلودگی مهرانه رود چشم پوشی کرده و واکنشی نشان میدهد، کمی غیرقابل باور است که در برابر دریاچه ارومیه که خطرات و آسیبهای آینده آن فعلا دیدنی نیست، اقدام درخوری انجام دهد.
محیط زیست در استان آذربایجانشرقی به ویژه تبریز حال خوشی ندارد و این حقیقتی است که به هیچ عنوان زیر هیچ آمار و رقمی گم نمی شود. نقض حقوق شهروندی و آسیبهای اجتماعی ناشی از آن هم در بین تمام مشکلات و بیماریهای حاصل از محیط زیستی آلوده و نامناسب شاید آخرین چیزی باشد که انتظار میرود محیط زیست بیتوجه از کنار آن عبور نکند. انتهای پیام/60002
93/11/04 - 09:20
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
فارس گزارش میدهد شکارچیان غیر مجاز تهدیدی جدی برای محیط زیست زنجان
فارس گزارش میدهدشکارچیان غیر مجاز تهدیدی جدی برای محیط زیست زنجانشکارچیان غیر مجاز تهدیدی جدی برای محیط زیست استان زنجان محسوب می شوند که در سال جاری تعداد پروندههای شکارهای غیر مجاز افزایش دارد به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان افزایش شکار بیرویه در مناطق ممنوعه زنجان موفارس گزارش میدهد آشوراده؛ نگین گردشگری شمال در سایه ملاحظات زیست محیطی
فارس گزارش میدهدآشوراده نگین گردشگری شمال در سایه ملاحظات زیست محیطیجزیره زیبای آشوراده نگینی که با رعایت ملاحظات زیستمحیطی میتواند قطب گردشگری شمال کشور شود به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان جنگل دریا رود کویر دریاچه جزیره آبشار و مواهب طبیعی هستند که در همه جای دنفارس گزارش می دهد سکوت مسئولان نفت و محیط زیست در برابر انتشار گاز سمی فاز 9 پارس جنوبی
فارس گزارش می دهدسکوت مسئولان نفت و محیط زیست در برابر انتشار گاز سمی فاز 9 پارس جنوبیپس از گذشت یک هفته از انتشار خبر نشت یک ساله گاز ترش فاز 9 پارس جنوبی در دریا واکنش مسئولان صنعت نفت و محیط زیست چیزی جز سکوت نبوده و هیچ یک اقدامی برای رفع این مشکل انجام نداده اند به گزارش خبگزارش فارس از وضعیت آلایندگیهای زیستمحیطی در عسلویه سرفههای سیاه کی حنجره عسلویه را رها میکنند
گزارش فارس از وضعیت آلایندگیهای زیستمحیطی در عسلویهسرفههای سیاه کی حنجره عسلویه را رها میکنندبا وجود پیشرفتهای بسیار زیادی که در عسلویه شاهد بودهایم هنوز مشکلات زیستمحیطی و آلایندهها به عنوان یک مسئله اساسی برای مردم مطرح است و مردم در انتظار تصمیمات و اقدامات دولت هستندمعاون پایش و کنترل آلودگی هوای محیط زیست استان تهران در گفتوگو با فارس: امروز هم تهرانیها در هوای «ناسا
معاون پایش و کنترل آلودگی هوای محیط زیست استان تهران در گفتوگو با فارس امروز هم تهرانیها در هوای ناسالم نفس میکشندمعاون پایش و کنترل آلودگی هوای محیط زیست استان تهران گفت به سبب بالا بودن غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از 2 5 میکرون از حد مجاز هوای تهران امروز هم در شرایفارس از تهدید زیستی حاشیه تاکستان گزارش میدهد جدال نفسگیر طبیعت با زبالههای بیمارستانی
فارس از تهدید زیستی حاشیه تاکستان گزارش میدهدجدال نفسگیر طبیعت با زبالههای بیمارستانیامحای زبالههای بیمارستانی شهر تاکستان با وجود تأکید و دستور سریع فرماندار هنوز در هالهای از ابهام در گوشه این شهر باقی مانده است به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین یکی از بدترمرکز پایش زیستمحیطی شرکت پالایش نفت تبریز افتتاح شد
مرکز پایش زیستمحیطی شرکت پالایش نفت تبریز افتتاح شدمرکز پایش زیستمحیطی پالایشگاه براساس قوانین و مقررات زیستمحیطی و سیستم مدیریت زیستمحیطی برای توسعه پایدار به بهرهبرداری رسید به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز محمدباقر دخیلی مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز عصر امروز دمدیرکل محیط زیست استان تهران در گفتوگو با فارس خبر داد انتقال تدریجی کارخانه «روغن نباتی قو» به خا
مدیرکل محیط زیست استان تهران در گفتوگو با فارس خبر دادانتقال تدریجی کارخانه روغن نباتی قو به خارج از تهرانمدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت در ابتدای سال آینده میتوان منتظر انتقال تدریجی کارخانه روغن نباتی قو به خارج از شعاع 120 کیلومتری تهران بود محمدهادی حیدرزاده درسازمان محیط زیست بدون گزارش ارزیابی اجازه فعالیت در آشوراده را نمی دهد -
سازمان محیط زیست بدون گزارش ارزیابی اجازه فعالیت در آشوراده را نمی دهد شناسهٔ خبر 2458600 سهشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۸ ۳۶ جامعه > محیط زیست معاون سازمان محیط زیست درباره اجرای طرح گردشگری در آشوراده گفت هر فعالیتی که در آشوراده می خواهد اتفاق بیفتد می بایست مراحل ارزیابی زیست محیمدیرکل محیط زیست آذربایجانشرقی خبر داد کاهش 150 تنی تولید زباله در تبریز / زیرساختهای لازم برای تفکیک زباله
مدیرکل محیط زیست آذربایجانشرقی خبر دادکاهش 150 تنی تولید زباله در تبریز زیرساختهای لازم برای تفکیک زباله مهیا نیستمدیرکل محیط زیست آذربایجانشرقی گفت زیرساختهای لازم برای تفکیک زباله از مبدا در بیشتر مناطق تبریز هنوز مهیا نیست به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز حمید قاسمی ظهرئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مجلس: کارخانه سولفات سدیم در کویر میقان در حال تخریب زیست
رئیس کمیسیون کشاورزی آب منابع طبیعی و محیط زیست در مجلس کارخانه سولفات سدیم در کویر میقان در حال تخریب زیست محیطی استرئیس کمیسیون کشاورزی آب منابع طبیعی و محیط زیست در مجلس با اشاره به فعالیت کارخانه املاح در کویر میقان اراک گفت کارخانه سولفات سدیم در کویر میقان در حال تخریبنبود مدیریت صحیح در مواد زائد صنعت نفت صدمه جبرانناپذیر به محیط زیست وارد میکند
رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران نبود مدیریت صحیح در مواد زائد صنعت نفت صدمه جبرانناپذیر به محیط زیست وارد میکند رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران گفت در صورت عدم مدیریت صحیح در حوزه حفاری هچنین تولید نفتخام صدمات جبرانناپذیری به محیط زیست وارد شده و با صرف هزیسومین گزارش ملی وضعیت محیط زیست ایران تهیه می شود
سهشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۱ معاون سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه سومین گزارش ملی وضعیت محیط زیست ایران بر اساس مدل برنامه محیط زیست سازمان ملل تهیه می شود گفت هدف از تهیه این گزارش برنامه ریزی آینده و بهره گیری در سیاستگذاری های کلان کشور است به گزارش سرویس محیط زیست ایمحیطزیست ،مجوز ساخت بندر کیاشهر را نمیدهد/ عدم واگذاری مسکن مهر -
قربانی محیطزیست مجوز ساخت بندر کیاشهر را نمیدهد عدم واگذاری مسکن مهر شناسهٔ خبر 2471459 پنجشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۴ استانها > گیلان آستانه اشرفیه - نماینده مردم شهرهای آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در نشست هماندیشی مردم و مسئولان بندر کیاشهر گفت برخلاف مصوبه دولت برای سافارس گزارش میدهد پائین بودن آمار مرگ و میر در مراکز شبانهروزی توانبخشی سازمان بهزیستی
فارس گزارش میدهدپائین بودن آمار مرگ و میر در مراکز شبانهروزی توانبخشی سازمان بهزیستیپائین بودن آمار مرگ و میر در مراکز شبانهروزی توانبخشی سازمان بهزیستی از جمله ویژگیهای مثبت این مرکز است به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران هفته گذشته حادثه مسمومیت غذایی معلولان پاکدرئیس سازمان حفاظت محیط زیست در گفتوگو با فارس تأکید کرد ضرورت افزایش همکاری مدیریت بحران با محیط زیست هنگام آ
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در گفتوگو با فارس تأکید کردضرورت افزایش همکاری مدیریت بحران با محیط زیست هنگام آتشسوزی در مناطق ممنوعهرئیس سازمان حفاظت محیط زیست بر ضرورت افزایش همکاریهای وزارت کشور و سازمان مدیریت بحران با محیط زیست در مواقع بروز آتشسوزی در جنگلها و مناطق چهارگمدیرکل محیط زیست استان تهران در گفتوگو با فارس: معضل آبیای مزارع سبزیجات جنوب استان تهران با آب فاضلاب کماکان
مدیرکل محیط زیست استان تهران در گفتوگو با فارس معضل آبیای مزارع سبزیجات جنوب استان تهران با آب فاضلاب کماکان باقی استمدیرکل محیط زیست استان تهران گفت هنور مشکل آبیاری مزارع سبزیجات جنوب استان تهران با استفاده از آب فاضلاب به طور کامل مرتفع نشده است محمد هادی حیدرزاده در گفت&zw-
گوناگون
پربازدیدترینها