محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842446103
- ساز و برگ فرهنگی سیاست جهان شمول
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ساز و برگ فرهنگی سیاست جهان شمول تهران- ایرنا- روزنامه «رسالت» در سرمقاله امروز -شنبه- هود به قلم «حامد حاجی حیدری» نوشته است: تز اول برداشت من این است که نامه متفاوت آیت ا... سید علی حسینی خامنه ای، مقام معظم رهبری، خطاب به «جوانان اروپا و آمریکای شمالی»، در کنار تدابیر متمایز دیگر، یعنی «سیاست نرمش قهرمانانه»، و استراتژی «سیاست عمومی» (Public Policy) که در دو دولت اخیر به دو شکل متفاوت اما متمم در حال پی گیری است، گواه بر آن است که ایران قصد دارد در جایگاه یک قدرت جهانی قرار بگیرد و عمل کند، و یک قدرت جهانی نمی تواند در انزوا و منفعل، یک قدرت جهان شمول باشد، و نکته مهم در این سیاست جهان شمول آن است که بیشتر از جنس نرم است تا سخت.
* تز دوم
آگاهی پراکنی از این تدبیر و سیاست بلند مدت لازم است، چرا که ابزار اصلی برای این حضور جهانی نه اقتصادی است و نه نظامی و نه از سنخ نفوذ سیاسی، بلکه از جنس فرهنگی است، و خصوصاً این سنخ از عمل جهانی بدون فرمول همیشگی موفقیت جمهوری اسلامی ایران، یعنی «مردم همیشه در صحنه» تحقق نمی یابد.
* تز سوم
مردم و نخبگان و بویژه نخبگان فرهنگی این کشور باید بدانند که در چه موقعیت خطیری هستند و «هر کس، در هر جایی قرار دارد، باید کار خود را درست انجام دهد»؛ همان طور که آیت ا... سید علی حسینی خامنه ای، مقام معظم رهبری، مکرراً و در موقعیت های مختلف خصوصاً در رویدادهای حساس هشتاد و هشت، فرمول روزآمد حضور در صحنه را چنین بیان
داشته اند: «هر کس، در هر جایی قرار دارد، کار خود را درست انجام دهد». مهم، تکرار: «هر کس، در هر جایی قرار دارد، کار خود را درست انجام دهد».
* تز چهارم
و اما محتوای نامه، متمرکز بر سنخی از «تحدی» است که در آن از مخاطبان خواسته می شود تا مستقیماً با واقعیت روبرو شوند.
ایشان، «حوادث اخیر در فرانسه و وقایع مشابه در برخی دیگر از کشورهای غربی» را در کنار «تاریخ اروپا و آمریکا» قرار دادند که «از برده داری شرمسار است، از دوره استعمار سرافکنده است، از ستم بر رنگین پوستان و غیر مسیحیان خجل است»؛ تاریخی که محققین و مورخین خود آن ها «از خونریزی هایی که به نام مذهب بین کاتولیک و پروتستان یا به اسم ملیت و قومیت در جنگ های اول و دوم جهانی صورت گرفته، عمیقاً ابراز سرافکندگی می کنند». پس، نمی توان وقوع این اتفاقات را مشعر بر ذات نا مساعد اسلام دانست، همان طور که آن رویدادها را نمی توان حاکی ذات خراب انسان و ملیت و مذهب اروپایی و آمریکایی شمرد.ایشان، ضمن برقراری تمایز میان «جوانان»، «پدران و مادران»، «سیاستمداران و دولتمردان»، و «روشنفکران»، منحصراً «جوانان» را هدف خطاب خویش قرار دادند. ایشان با تدارک تعبیر «the disintegration of the Soviet Union» حساب اسلام شرقی را از پیشینه خشونت بار اتحاد شوروی هم جدا کردند.
و بالاخره، ایشان با عبارت their own recruited terrorists as representatives of Islam، تروریست ها را «تازه مزدوران» همان «ریاکاران / hypocrites» دانستند که نمی خواهند جوانان برداشت مستقیم و درستی از اسلام داشته باشند.
حال، و پس از برقراری تمایزها، در سه بند پایانی، مطلب چنین جمع بندی شده است: «من از شما می خواهم اجازه ندهید با چهره پردازی های موهن و سخیف، بین شما و واقعیت، سد عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بی طرفانه را از شما سلب نمایند. امروز که ابزارهای ارتباطاتی، مرزهای جغرافیایی را شکسته است، اجازه ندهید شما را در مرزهای ساختگی و ذهنی محصور کنند.
«اگر چه هیچ کس به صورت فردی نمی تواند شکاف های ایجاد شده را پر کند، اما، هر یک از شما می تواند به قصد روشنگریِ خود و محیط پیرامونش، پلی از اندیشه و انصاف بر روی آن شکاف ها بسازد. این چالش از پیش طراحی شده بین اسلام و شما جوانان، اگر چه ناگوار است، اما، می تواند پرسش های جدیدی را در ذهن کنجکاو و جستجوگر شما ایجاد کند. تلاش در جهت یافتن پاسخ این پرسش ها، فرصت مغتنمی را برای کشف حقیقت های نو پیش روی شما قرار می دهد.
«بنا بر این، این فرصت را برای فهم صحیح و درک بدون پیش داوری از اسلام از دست ندهید تا شاید به یمن مسئولیت پذیری شما در قبال حقیقت، آیندگان این برهه از تاریخ تعامل غرب با اسلام را با آزردگی کمتر و وجدانی آسوده تر به نگارش درآورند».
* تز پنجم
سبک نامه، ویژه است؛ نامه، در جایی که بدواً انتظار نمی رفت، خاتمه یافته است. گمان می رفت که مرجع عالی قدر مسلمین، با «جوانان اروپا و آمریکای شمالی» با آوردن آیاتی از قرآن کریم یا براهینی مشعر به حقانیت کلام احتجاج کنند و بیان را ادامه دهند، ولی نامه تأمل و تصمیم را به مخاطبان واگذارده است. برآوردن اعتبار و تکانی در مخاطبان، و سپس، رهانیدن آنها در تأملات شخصی، «شاید ایمان آورند».
نکته آن است که سیاستمدار، برای تغییر دنیای پیرامون خود ابزارهای مختلفی در اختیار دارد؛ ولی تمایز سیاستمداران در تصمیمی است که در مورد ابزارهای تغییر اتخاذ می کنند.
سیاستمدار، گاه نیازمند آن است که «پدران و مادران»، «سیاستمداران و دولتمردان»، و «روشنفکران» را دگرگون کند. در این هنگام، دلیل و برهان می آورد، یا از نفوذ و اقتدار خود استفاده می کند. «پدران و مادران»، «سیاستمداران و دولتمردان»، و «روشنفکران»، برهان و تجربه اندوخته اند، و سیاستمدار، در خطاب با آنها دلیل می آورد، علم اقامه می کند، و فلسفه می ورزد.
هستند سیاستمدارانی که در خطاب با جامعه خود، مدام دلیل و برهان می آورند، یا از اقتدار و قدرت و زور خود استفاده می کنند. این سیاستمداران، در سطح
متوسط الحال یا معلوم الحالی به سر می برند. این سیاستمداران، همان ها هستند که ملت ها یا تمدن ها را به هزیمت کشیده اند. ولی سیاستمداران بزرگ تاریخ، پیامبران ادیان ابراهیمی، یا حکیمانی که مجال سیاست ورزی یافته اند، اصل خطاب خود را نه به سوی «پدران و مادران» و «سیاستمداران و دولتمردان» و «روشنفکران»، که دانش آموخته علم و فلسفه هستند یا زبان اقتدار و زور را خوب می فهمند، معطوف می دارند. سیاستمداران بزرگ در طول تاریخ، «جوانان» را که هنوز علم و فلسفه نیاموخته اند و از این فضیلت برخوردارند که زبان اقتدار و زور را نمی فهمند، میدان اصلی کار بزرگ خویش در تغییر دنیا قرار می دهند، و با آنها با «ایمان به مثابه فلسفه عشق» سخن می گویند.
در بخش اعظم تاریخ، خطاب قرار دادن «پدران و مادران»، «سیاستمداران و دولتمردان»، و «روشنفکران» کم ثمر بوده است چرا که انرژی یک جامعه در نوجوانان و جوانان آن جامعه نهفته است. آنها هستند که نیروی پیشران اغلب جوامع تاریخ را می ساخته اند، و تصمیم آنها بوده است که تاریخ جوامع را رقم می زده است؛ آنچه معمولاً جوانان را راه می برد، علم و فلسفه یا اقتدار و زور نیست، بلکه «ایمان به مثابه فلسفه عشق» است.
* تز ششم
«ایمان به مثابه فلسفه عشق» ... تقابل ایمان با علم و فلسفه و اقتدار و زور، برای نخستین بار، جنبه تاریخی بودن زیست شخصی و اجتماعی انسان را گوشزد می کند. به عنوان مثال، یک نوجوان یا جوان از دروغ گفتن اجتناب می کند، نه به آن خاطر که دقیقاً می داند که دروغ چه مفهوم فلسفی و تجربی منفی به بار می آورد یا نه اینکه با پوست و استخوان خود دقیقاً از عقوبت دروغ گفتن با خبر است، بلکه او به خاطر عمق ایمان خویش به جذبه نبی و حکیم یا عمق عشق به مادری که وی را از دروغ نهی کرده است، دروغ نمی گوید.
«ایمان به مثابه فلسفه عشق»، همواره کارساز است، ولی در میان جوانان و نوجوانان کارسازتر است، و سیاستمدار حکیم که در پی ایجاد یک تغییر بزرگ و تاریخی است، نوجوانان و جوانان را با خود همراه می کند، و برای این همراهی باید «ایمان به مثابه فلسفه عشق» را در آنها برانگیزد.
تجربه جوانی چیست؟ تجربه جوانی بیش از هر چیز، تجربه «تصمیم» و خواستن است. «تصمیم» با این تجربه بنیادی همراه است: می خواهم، ولی نمی توانم خواستن خود را بخواهم.
و سیاستمدار حکیم، بیش از همه، این حقیقت را درک می کند. سیاستمدار حکیم، از آن رو که حکیم باید در درون، تجربه کنیم که منشأ خواستن چیست: «این منشأ و این توانایی تصمیم گرفتن را ما خود نمی توانیم پدید آوریم».
سیاستمدار حکیم، که خوب در این پدیدار نظر می کند، به شهود و روشنی در می یابد که «تصمیم» و آزادی من از خودم نیست، بلکه به من از سوی «بخشایشگر» بخشوده شده است؛ از این رو، جوانان را به تأمل در هستی «بخشایشگر» فرا می خواند؛ از آنان می خواهد که از خود سئوال کنند و به آزادی انتخاب خود مغرور نگردند. تنها در صورت التفات به هستی «بخشایشگر» است که آزادی به معنای واقعی کلمه استمرار خواهد یافت، چرا که حکمت به خوبی نشان می دهد که منشأ آزادی از هستی «بخشایشگر» است و او که منشأ آزادی را درک نمی کند، با خودمداری ریشه های آزادی را به خشکی می کشاند. سیاستمدار حکیم، دریافته است که غفلت از بخشایشگر و «از خود راضی بودن»، به سبب محدودیت ما آدمیان، چه آثار معکوسی می تواند پدید آورد. آدمی از خود رهایی نمی یابد و فراتر از خود نمی تواند رفت، مگر به یاری خداوند «بخشایشگر»، و بدون فرا رفتن از خود، «ایمان به مثابه عشق» برای آدمی دست نیافتنی خواهد شد.
پس، آزادی، اگر خوب در آن تأمل شود، مستلزم التفات به محضر «بخشایشگر» و «فروتنی» در پیشگاه اوست. سیاستمدار حکیم، به پیروان خود می فهماند که اگر چیزی را که از خدا می آید از آن خود بدانند، به تاریکی خودمداری فرو می افتند. پس، فروتنی و افتادگی، شرط حقیقی آزادی نیک و پایدار است.
حالا، به همت سیاستمدار حکیم، سه مفهوم راهنما برای جوانان به دست می آید که هر یک، دنیایی از انگیزه های والا برای تغییر دنیا به همراه دارد: «آزادی»، «بخشایشگر»، و «فروتنی». جوان با ایمان، اگر با سیاستمدار حکیم همراه شود، به این سه مفهوم گرانقدر دست می یابد که برای «تصمیم» به سوی کار نیک، توشه گرانقدری است، که مشابه آن با فلسفه و علم و اقتدار و زور، هرگز به دست نمی آید. سیاستمدار حکیم به چنین نیرویی برای اعمال تغییر در جهان نظر دارد.
* جمع بندی
در یک جمع بندی، طرح کلی سیاستمدار حکیم برای تغییر دنیای او معلوم می شود؛ او، از میان سه قشر «جوانان» و «پدران و مادران» و «سیاستمداران و دولتمردان» و «روشنفکران»، نیروهای محرکه اصلی جامعه، همان «جوانان» را انتخاب می کند، و از «ظرفیت»های جوانان، «آزادی» را به گزین می سازد. و سپس، به یاران جوان خود با این استدلال ساده که «آزاد نیستیم که آزاد باشیم»، می فهماند که این آزادی را «بخشایشگر»ی عطا فرموده است، و آنها را به فروتنی و حد نگهداری فرا می خواند، و به واسطه این تهذیب، آدمی از رستگاری و رهایی به معنی راستین برخوردار می گردد، و آماده می شود، که در اوج انرژی و جوانی، نقش تاریخ ساز خود را ایفا نماید. نهایتاً، آنچه سیاستمدار حکیم، با این آموزش پر حوصله به دست می آورد، پیروی از فرمان های الهی نه به عنوان ادای تکلیف، بلکه از روی عشق است. همین که آدمی به این مرحله می رسد از آزادی ناب بهره مند است، و چون دلش از «ایمان به مثابه فلسفه عشق» آکنده می گردد، کار نیک را به تمام و کمال به انجام می رساند.
منبع: رسالت
اول**1368**
04/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]
صفحات پیشنهادی
ساز و برگ فرهنگي سياست جهانشمول |اخبار ایران و جهان
ساز و برگ فرهنگي سياست جهانشمول سياستمداران بزرگ در طول تاريخ جوانان را که هنوز علم و فلسفه نياموختهاند و از اين فضيلت برخوردارند که زبان اقتدار و زور را نميفهمند ميدان اصلي کار بزرگ خويش در تغيير دنيا قرار ميدهند و با آنها با ايمان به مثابه فلسفه عشق سخن مي گويند کدسیاست دولت تعامل سازنده با جهان است
روحانی در نشست خبری بوشهر سیاست دولت تعامل سازنده با جهان است خبرگزاری پانا ما از دیرباز با همسایگان جنوبی در خلیج فارس روابط خوبی داشتیم و ریشههای فرهنگی ما یکی است همه ما افتخار داریم به اسلام و راه و رسم پیامبر ص انشاءالله استان بوشهر بتواند رابطه خوبی با همسایگان جنوبمدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اردبیل: ۸ ویژهبرنامه متنوع و مفرح دهه فجر در اردبیل برگزار میشود
مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اردبیل ۸ ویژهبرنامه متنوع و مفرح دهه فجر در اردبیل برگزار میشودمدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اردبیل گفت در گرامیداشت ایامالله دهه فجر هشت برنامه متنوع و شاد در شهر اردبیل با همکاری شورای شهر و به همت این سازمان برگزار میشود بسازمان وظیفه عمومی ناجا فراخوان داد شنبه ۲۰ دیماه، موعد مراجعه مشمولان دیپلم و زیردیپلم دارای برگه خدمت
سازمان وظیفه عمومی ناجا فراخوان دادشنبه ۲۰ دیماه موعد مراجعه مشمولان دیپلم و زیردیپلم دارای برگه خدمتسازمان وظیفه عمومی ناجا کلیه مشمولان دیپلم و زیر دیپلم دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ نوزدهم دی ماه 1393 را به خدمت سربازی فراخواند به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس بهساز و برگ فرهنگي سياست جهانشمول |اخبار ایران و جهان
ساز و برگ فرهنگي سياست جهانشمول سياستمداران بزرگ در طول تاريخ جوانان را که هنوز علم و فلسفه نياموختهاند و از اين فضيلت برخوردارند که زبان اقتدار و زور را نميفهمند ميدان اصلي کار بزرگ خويش در تغيير دنيا قرار ميدهند و با آنها با ايمان به مثابه فلسفه عشق سخن مي گويند کدقائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه برگزاری کنگره ملی بیبی حکیمه کار فرهنگی اوقاف کهگیلویه و بویراحمد در سال
قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریهبرگزاری کنگره ملی بیبی حکیمه کار فرهنگی اوقاف کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری بودقائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه گفت برگزاری خوب کنگره ملی حضرت بیبی حکیمه س اقدام خوب فرهنگی استان در سال جاری بود به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج عبدالرسیاست دولت تعامل سازنده با جهان است
روحانی در نشست خبری بوشهر سیاست دولت تعامل سازنده با جهان است خبرگزاری پانا ما از دیرباز با همسایگان جنوبی در خلیج فارس روابط خوبی داشتیم و ریشههای فرهنگی ما یکی است همه ما افتخار داریم به اسلام و راه و رسم پیامبر ص انشاءالله استان بوشهر بتواند رابطه خوبی با همسایگان جنوبآخرین تمرین تراکتورسازی در امارات برگزار شد |اخبار ایران و جهان
آخرین تمرین تراکتورسازی در امارات برگزار شد کد خبر ۴۶۵۴۶۶ تاریخ انتشار ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۸ - 10 January 2015 آخرین تمرین تیم فوتبال تراکتورسازی صبح امروز در امارات برگزار شد و بازیکنان به کار خود پایان دادند به گزارش فارس تراکتورسازی برای برگزاری یک اردوی آماده سازی به کشور امامدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اردبیل: ۸ ویژهبرنامه متنوع و مفرح دهه فجر در اردبیل برگزار میشود
مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اردبیل ۸ ویژهبرنامه متنوع و مفرح دهه فجر در اردبیل برگزار میشودمدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اردبیل گفت در گرامیداشت ایامالله دهه فجر هشت برنامه متنوع و شاد در شهر اردبیل با همکاری شورای شهر و به همت این سازمان برگزار میشود ببرگزاری اولین نشست سازماندهی مسائل فرهنگی باشگاهها
چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۲ نشست سازماندهی مسائل فرهنگی باشگاهها برگزار شد به گزارش ایسنا اولین نشست سازماندهی مسائل فرهنگی باشگاهها با حضور معاون فرهنگی وزارت ورزش و جوانان و مدیر کل حوزه وزارت و مدیران باشگاهها و مهدی تاج – رییس سازمان لیگ در محل وزارت ورزش و جوانان در حاسازمان وظیفه عمومی ناجا فراخوان داد شنبه ۲۰ دیماه، موعد مراجعه مشمولان دیپلم و زیردیپلم دارای برگه خدمت
سازمان وظیفه عمومی ناجا فراخوان دادشنبه ۲۰ دیماه موعد مراجعه مشمولان دیپلم و زیردیپلم دارای برگه خدمتسازمان وظیفه عمومی ناجا کلیه مشمولان دیپلم و زیر دیپلم دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ نوزدهم دی ماه 1393 را به خدمت سربازی فراخواند به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس بهسازمان میراث فرهنگی و مرکز تحقیقات اتاق اسلامی تفاهمنامه امضا کردند - | اخبار ایران و جهان | Mehrnews.com
سازمان میراث فرهنگی و مرکز تحقیقات اتاق اسلامی تفاهمنامه امضا کردند شناسهٔ خبر 2472196 شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۴۶ فرهنگ > میراث فرهنگی و گردشگری تفاهمنامه همکاری میان سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری و مرکز تحقیقات و اطلاع رسانی اتاق اسلامی ایکریک با هدف همکاری های مقائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه برگزاری کنگره ملی بیبی حکیمه کار فرهنگی اوقاف کهگیلویه و بویراحمد در سال
قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریهبرگزاری کنگره ملی بیبی حکیمه کار فرهنگی اوقاف کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری بودقائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه گفت برگزاری خوب کنگره ملی حضرت بیبی حکیمه س اقدام خوب فرهنگی استان در سال جاری بود به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج عبدالردر جلسه مشترک مجمع واردات و سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران مطرح شد اعتراض به گرانی اخیر در صنف IT/درخواست از
در جلسه مشترک مجمع واردات و سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران مطرح شداعتراض به گرانی اخیر در صنف IT درخواست از دولت برای تجدید نظر در کالاهای مشمول عوارض فرهنگیسازمان نظام صنفی رایانه ای و مجمع واردات با اعلام اینکه اضافه شدن 4 درصد عوارض فرهنگی به 4 درصد عوارض گمرکی و 8 درصد مالیآخرین تمرین تراکتورسازی در امارات برگزار شد |اخبار ایران و جهان
آخرین تمرین تراکتورسازی در امارات برگزار شد کد خبر ۴۶۵۴۶۶ تاریخ انتشار ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۸ - 10 January 2015 آخرین تمرین تیم فوتبال تراکتورسازی صبح امروز در امارات برگزار شد و بازیکنان به کار خود پایان دادند به گزارش فارس تراکتورسازی برای برگزاری یک اردوی آماده سازی به کشور اماتوهین به پیامبر گرامی اسلام مینگذاری فرهنگی است/ رهبران جهان اسلام هوشمندانه خنثی سازی کنند/ حادثه پاریس در ر
سیدافقهی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران توهین به پیامبر گرامی اسلام مینگذاری فرهنگی است رهبران جهان اسلام هوشمندانه خنثی سازی کنند حادثه پاریس در راستای جنگ تمدنها یک کارشناس سیاست خارجی با بیان این که اقدام توهینآمیز شارلی ابدو بعد از حوادث تروریستی پاریس در جهت جریحه دار کربرگزاری اولین نشست سازماندهی مسائل فرهنگی باشگاهها
چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۲ نشست سازماندهی مسائل فرهنگی باشگاهها برگزار شد به گزارش ایسنا اولین نشست سازماندهی مسائل فرهنگی باشگاهها با حضور معاون فرهنگی وزارت ورزش و جوانان و مدیر کل حوزه وزارت و مدیران باشگاهها و مهدی تاج – رییس سازمان لیگ در محل وزارت ورزش و جوانان در حا-
گوناگون
پربازدیدترینها