تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آفت دینداری حسد و خودبینی و فخر فروشی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842823342




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شیرینی امید و تسکین غم کودکان مبتلا به سرطان/تپش قلبهایی به رنگ عشق - | اخبار ایران و جهان | Mehrnews.com


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گزارش مهر:
شیرینی امید و تسکین غم کودکان مبتلا به سرطان/تپش قلبهایی به رنگ عشق

بیمارستان کودکان تبریز


شناسهٔ خبر: 2472164 شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۷
استانها > آذربایجان شرقی

تبریز-در حالی که رنگ رخسارها به زردی گذاشته و جای موهای بافته شده بر قامتشان خالی است در سالنی کوچک و باریک سرم ها را بر روی دست با خود به این ور و آور می کشند،اما همچنان، شوقی در نگاهشان هست.  به گزارش خبرنگار مهر،شاید اگر بهانه ای راهتان را به سمت بخش خون بیمارستان کودکان تبریز کج نکند ندانید که دیوارهای بلند و رنگ مرده و سالن کوچک و باریک که فاصله اول و آخر بخش به دو قدم هم ختم نمی شود چقدر دنیای کودکانه را تنگ و افسرده کرده اما انتهای همین سالن در پیچی کوچک امیدی شیرین در دل این کودکان جا خوش کرده است. بیمارستانی که به دلیل فضای سرد و بی روح و کمبود امکانتش همواره مورد نقد بوده به تازگی رنگ حیات و زندگی در قالب اتاق بازی مهمان بیمارستان و کودکانش شده تا بازی های کودکانه را به دنیایشان برگرداند، و چند جوان تبریزی با فکر و ایده های نو بانی این اتفاق هستند.از راهروهای تو در تو که وارد بخش خون بیمارستان کودکان می شوی تنها چهار، پنج اتاق رنگ و رو رفته در سالنی تنگ و باریک در مقابل چشمانت به نمایش در می آید که ۲۴ تخت را در اتاق ها و راهروی دو وجبی خود جا داده است.
بیمارستان کودکان تبریز
گرچه بیمارستان کودکان تبریز از لحاظ خدمات، نواقص و کم کاری بیمارستان های دیگر را در حوزه بیماری های خونی همواره جبران کرده اما با این حال خود هم وضعیت قابل تعریفی نداشته و همواره مورد نقد بیماران و شهروندان بوده و هست. ساخت اتاق بازی در بخش خون بیمارستان کودکان تبریز یکی از اعضای انجمن حمایت از کودکان مبتلا به سرطان تبریز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت؛ اوایل سال ۹۲ فکر و ایده احداث اتاق بازی در بیمارستان کودکان کلید خورد که در راستای این کار ابتدا رایزنی هایی با مسئولان بیمارستان صورت گرفت و با استقبال آنها مواجه شد و همکاری خوبی کردند و در گام نخست بازسازی و تجهیز ایستگاه پرستاری انجام شد. شیرین مهرنیا در ادامه گفته خود اظهار داشت: نوسازی پاویون پرستاری با هزینه ای بالغ بر ۱۲ میلیون تومان صورت گرفت و قسمتی از این راهرو را که پیش از این یک فضای مرده و غیرقابل استفاده ای بود با همفکری اعضای خیریه تسکین و پشتوانه مالی مردمی تبدیل به اتاق بازی شد. به گفته مهرنیا؛ اتاق بازی در یک پروسه دو ماهه در ماه رمضان سال ۹۲ افتتاح شد تا یک فضای شاد و آرامش بخشی را در بیمارستان برای کودکان فراهم کند و در عین حال چون در فضای بیمارستان جز این اتاق فضای مناسب دیگری وجود ندارد، همراهان کودکان هم گاه برای استراحت و یا بجا آوردن نماز در این اتاق با فرزندان خود سهیم می شوند. هزینه ۱۳ میلیونی ساخت اتاق بازی و شارژ فصلی وسایل بازی کودکان  مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی تسکین در گفتگو با خبرنگار مهر هزینه اولیه ساخت اتاق بازی بخش خون بیمارستان کودکان مبتلا به سرطان را ۱۳ میلیون تومان اعلام کرد و اظهار داشت:پس از افتتاح اتاق بازی، شارژ فصلی انجام می دهیم که در هر شارژ بالغ بر ۵۰۰ هزار تومان هزینه می شود.
بیمارستان کودکان تبریز
آیدین ولی پور در ادامه تشریح کرد: اتاق بازی مجهز به تلویزیون، انواع اسباب بازی، مدادهای رنگی و شمعی وماژیک، کاغذ، انواع کتاب برای تمامی سنین و سیستم گرمایشی است که در اول هر فصل نواقص بوجود آمده را تامین می کنیم. وی در توضیح علت ساخت اتاق بازی برای کودکان گفت: فضای مناسب بازی برای کودکانی که ماهها در بیمارستان کودکان تبریز بستری می شوند وجود نداشت از این رو تسکین در اولین اقدام خود ساخت اتاق بازی را عملی کرد تا باعث تلطیف فضای بیمارستان و ایجاد فضای امن برای بازی و تماشای تلویزیون کودکان شود. برگزاری جلسات داستان خوانی تا مشاوره های روان شناسیبرگزاری جلسات داستان خوانی به صورت هفتگی برای کودکان از جمله برنامه هایی است که مدیرعامل تسکین به آن اشاره کرد و گفت: تسکین در نظر دارد جز فعالیت های عمرانی فعالیت های فرهنگی را هم پی بگیرد و در این راستا برای کودکان بخش خون بیمارستان کودکان مبتلا به سرطان تبریز جلسات داستان خوانی و پخش فیلم با حضور مربی به صورت هفتگی برگزار می کند. آیدین ولی پور ادامه داد: برگزاری مشاوره های روان شناسی به مادران برای آگاهی بیشتر در خصوص بیماری و نحوه رفتار با کودکان از دیگر اقداماتی است که تسکین در اولویت کاری خود قرار داده و تاکنون جلساتی برگزار شده اما به دلیل نبود مکان مناسب و فضای لازم برگزاری مستمر مشاوره ها گاه با مشکل مواجه شده اند. وی افزود:از سوی دیگر برخی از این کودکان در سن تحصیل هستند اما به دلیل بیماری و بستری های چندماهه در بیمارستان از همسالان خود عقب می مانند که تسکین برگزاری کلاسهای درسی برای کودکان را هم در اولویت برنامه های خود قرار داده است.  ۸۰ درصد سرطان های کودکان قابل درمان استمدیرعامل تسکین در ادامه یادآور شد: کلمه و پیشینه سرطان باعث رعب و اضطراب در دل خانواده ها می شود و یک نوع ناامیدی را با خود به دنبال می آورد اما با وجود پیشرفت علم بسیاری از خانواده ها از این موضوع بی خبر هستند که ۸۰ درصد سرطان های کودکان درمان پذیرند و تمرکز تسکین اساسا روی رسیدن به این آگاهی در میان اقشار مختلف جامعه است و در این راستا برای خانواده های مبتلا و عموم مردم کارگاه های آموزشی برگزار می کنیم. مدیرعامل تسکین در تشریح فعالیت های این انجمن گفت: انجمن حمایت از کودکان مبتلا به سرطان تبریز«تسکین» هیچ دخالتی در پروسه درمانی نمی کند و هر چه پزشک بیمار تجویز می کند وی موظف به انجام آن است که البته پزشکان بیمارستان کودکان تبریز همه خبره و متخصص هستند اما در تسهیل روند درمان، تسکین همکاری دارد. وی در ادامه سخن خود تشریح کرد: طی طرح تحول سلامت که دولت چندی است آنرا مصوب کرده طبق آن هزینه های درمان پرداخت می شود و تنها درصدی از هزینه ها بر عهده خانواده ها است اما در این بین هستند خانواده هایی که توان پرداخت همان درصد را ندارند که با همکاری بیمارستان این خانواده ها شناسایی شده و تسکین آنها را حمایت کرده و هزینه های مالی آنها را تقبل می کند.
بیمارستان کودکان تبریز
آیدین ولی پور ادامه داد: ما تبلیغات رو در رو و حضوری را بیش از دیگر روشهای تبلیغاتی در راس کار خود قرار داده و در عین حال به صورت آن لاین هم عضو گیری می کند. ولی پور عنوان کرد: این انجمن برای حمایت بهتر و بیشتر از کودکان مبتلا به سرطان، نیازمند همکاری اعضای فعال و جوان است تا با ایده و فکر های نو این انجمن را پوشش داده و حمایت کنند و در این راستا ایجاد پنل پیام کوتاه برای ارتباط با مخاطبان و اعضای فعال، طراحی فرم های ایده نامه در سایت این انجمن برای استفاده و شنیدن ایده های عموم مردم و برگزاری کارگروه های مختلف به صورت منسجم از جمله دیگر برنامه های خود قرار داده است. مدیرعامل موسسه حمایت از بیماران سرطانی یادآور شد: تا کنون با همکاری دوستان هنرمند تبریزی دو تئاتر به نفع کودکان سرطانی برگزار شده و در نظر داریم در راستای استفاده از پتانسیل های فرهنگی این فعالیت ها را توسعه دهیم. تجربه پشتوانه شروع یک حرکت منسجمیکی دیگر از اعضای تسکین در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: شاکله این گروه را هشت جوان شامل دو پزشک، یک استاد دانشگاه، یک وکیل و سه دانشجوی ارشد مهندسی، یک مهندس طراحی صنعتی ساخته اند که به پشتوانه تخصص خود و انگیزه و نیروی جوانی و به همراه متخصصان مختلف در بدنه، این انجمن را تاکنون پیش برده اند و این انجمن یک نهاد مردمی بوده و از همان ابتدای راه حمایت های مردمی، دستاوردهای نخستین را باعث شده است. جواد میلانی که بانی اصلی تشکیل تسکین است، در این راستا گفت: متاسفانه سازماندهی خاصی بین سازمانهای مردم نهاد وجود ندارد و تمامی فعالیت ها اغلب به صورت جزیره ای پیش می رود اما سعی کردیم این مشکل را حل کرده و به عنوان نخستین گام آیین نامه ای مصوب کردیم و بر اساس آن تصمیم سازی ها را با اعضای گروه عملی می کنیم.  
بیمارستان کودکان تبریز
وی اظهار داشت: شاید انجمن حمایت از کودکان مبتلا به سرطان تبریز در ابتدای راه است اما در همین نقطه هم توانسته اعتماد مردمی را جلب کند و با حمایت های خوبی مواجه شده که انتظار می رود این انجمن دست در دست مردم خدمات درخوری برای کودکان تبریزی ارائه دهد. میلانی در ادامه افزود: خوشبختیم از اینکه اعلام کنیم شیوه فعالیت ما توانسته اعتماد عموم مردم را جلب کند تا جایی که در آغاز کار طی دو ماه بیش از ۳۰۰ نفر عضوگیری کرده که جز حمایت مالی، حمایت فکری نیز دارند. با تمامی این اوصاف هر چند که اعضای فعال خیریه هایی همچون «تسکین» پر امید اهداف و برنامه های خود را پی می گیرند و در همین مدت کوتاه برای کودکان تبریزی روزنه امیدی را روشن کرده اند، اما به عقیده آنها؛ برنامه های بلند مدت نیازمند حمایت علمی و مالی است که قطعا" یک سازمان خیریه به این زودی و به تنهایی نمی تواند به آنها دست یابد که جا دارد همه مردم دست در دست هم، کودکان شهر و دیارمان را از رنج بیماری نجات داده و آنها را تنها نگذاریم، باشد روزی که دیگر کودکی مریض نباشد.  گزارش: یاسمین مولانا 









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن