محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829795781
راهنمای جوانان مجرد: معیارهای غلط برای ازدواج
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
راهنمای جوانان مجرد: معیارهای غلط برای ازدواج
جام جم سرا: شروع زندگی مشترک، روزنهای بر ارضای نیازهای زیستی، روانی و اجتماعی است، با این حال امروزه بسیاری از ازدواجها بنا به دلایل متعدد به طلاق منجر میشود. بسیاری از این دلایل ناشی از انگیزههای افراد برای تشکیل زندگی مشترک است زیرا بعضی از این انگیزهها با واقعیتهای زندگی زناشویی ناهمخوان است و به همین دلیل آن زندگی محکوم به شکست میشود.
در این مطلب سعی ما بر این است که برخی از آن انگیزهها را برشماریم؛ انگیزهها و معیارهایی که احتمالا به شکست در زندگی مشترک یا به بیان عامتر، طلاق و جدایی منجر میشود.
۱- ازدواج به منزله پاسخی به سنتهای خانواده: ازدواج در بسیاری از خانوادهها به عنوان یک سنت محسوب میشود، خصوصاً زمان ازدواج فرزندان، در تعدادی از خانوادهها از قواعد خاصی تبعیت میکند. مثلاً بعضی از والدین اعتقاد دارند که فرزندانشان در سنین پایین تشکیل زندگی مشترک دهند. با توجه به مشکلات متعددی که در مسیر یک زندگی مشترک وجود دارد تبعیت از این باورها مخاطراتی را برای فرزندان امروزی به دنبال خواهد داشت.
۲- ازدواج به منظور فرار از تنهایی: انسان موجودی اجتماعی است و در وجود او تعامل با دیگران در ارضای نیازهای انسانی سهم شایستهای دارد. به همین خاطر بسیاری از افرادی که بنا به دلایل متعدد، تنها زندگی میکنند و یا در عین حال که با خانواده خود زندگی میکنند احساس تنهایی مینمایند. گاهی برای کنار آمدن با این خلأ احساسی، به فکر تشکیل زندگی مشترک میافتند. به طور قطع ازدواج راهی به سوی تعامل، تبادل احساسات و همدردی محسوب میشود و این فرآیند به ایجاد رضایت در انسانها از زیستن با هم میافزاید. اگر احساس تنهایی، ناشی از ضعف مهارتهای اجتماعی فرد در تعامل با دیگران باشد و یادلایل شخصیتی و ابتلاء فرد به اختلالات روانی سبب به وجود آمدن چنین حالتی در او شده باشد، در چنین شرایطی ازدواج راه حل مناسبی برای کنار آمدن با این احساس نیست.
۳- ازدواج به منظور جبران کمبودهای شخصی: گاهی افرادی که در شرایط سختی زندگی میکنند و امکانات موجود نیازهای ایشان را ارضا نمیکند، برای جبران این خلاء، اقدام به ازدواج میکنند. مثلاً دختری که در یک خانواده فقیر زندگی میکند، ممکن است پیشنهاد ازدواج با یک فرد ثروتمند را براحتی قبول کند.
۴- ازدواج به خاطر ارضای نیاز جنسی: تعدادی از جوانها به دلیل فشار غرایز جنسی، تن به ازدواج میدهند و این وضع در کوتاه مدت به دلیل مهیا نبودن سایر عوامل برای بقا و استحکام زندگی مشترک، مشکلات دیگر را هر روز پررنگتر میکند و نهایتاً به جدایی زوجین منتهی میگردد.
۵- ازدواج به منظور داشتن فرزند: بعضی اوقات، ازدواج به عنوان راهی برای والد شدن محسوب میشود. برخی به خاطر نیاز غریزی به داشتن فرزند و ارضای این نیاز به ازدواج گرایش پیدا میکنند. چنین انگیزهای بدون در نظر گرفتن سایر عوامل در تشکیل زندگی مشترک تبعات منفی را به دنبال دارد.
۶- پذیرش انتظارات اجتماعی: امروزه در رسانههای گروهی جامعه ما، به طور مستقیم و غیر مستقیم، تلاش برای ورود جوانها به زندگی مشترک زیاد دیده میشود. چنین روندی بدون در نظر گرفتن ملاحظات متعدد، گاهی به گرایش جوانها به ازدواج فقط برای ازدواج منتهی میشود و در نهایت به دلیل فراهم نبودن شرایط لازم، زندگی زوجین را توام با مسائل مرتبط با سازگاری میکند و در نهایت احتمال بسیار دارد که به جدایی ختم شود.
۷- رفع مشکل بیکاری: درجامعه ما بنا به دلایل متعدد، از جمله شروط استخدام در برخی از مشاغل، متاهل بودن ِ متقاضی ذکر شده است. لذا گاهی این شرایط موجب شکلگیری ازدواج در بین جوانهایی میشود که به دلیل تداوم بیکاری و عدم کسب شرایط مناسب، فقط به فکر ازدواج برای به دست آوردن کارند. در این گونه ازدواجها نیز احتمال جدایی زوجین تقویت میگردد.
۸- ازدواج به عنوان وسیلهای برای رسیدن به اهداف دیگر: گاهی انگیزه اصلی از تشکیل زندگی مشترک، عشق به فرد مقابل و نیاز روانشناختی به زیستن با فرد مقابل نیست؛ بلکه وی وسیلهای برای رسیدن به اهداف دیگر میشود. مثلاً خانمی که دوست دارد در خارج از کشور زندگی کند، ممکن است با پیشنهاد فردی جهت ادامه زندگی مشترک در خارج موافقت و سپس با وی ازدواج کند ولی بعد از ورود به کشور خارجی، در مدت کوتاهی اختلافات خود را نشان میدهند و از شریک زندگیاش جدا میشود.
۹- ازدواج به خاطر بالارفتن سن: امروزه، بنا به دلایل متعدد، سن ازدواج در بین جوانها بالا رفته و این مشکل خصوصاً برای دختران جامعه به خاطر مسائل فرهنگی استرسهای متعددی را در آنها پدید میآورد. لذا گاهی ازدواج به خاطر ترس از تنها ماندن، از دست دادن زیبایی، از دست دادن والدین، کاهش شور زندگی، نسبتهای ناروای مردم و... صورت میگیرد. در چنین مواقعی امکان سازگاری با مشکلات زندگی، ضعیف بوده و در نهایت ضریب ریسک این ازدواجها بالا میرود.
۱۰- ازدواج به خاطر نجات یک انسان دیگر: گاهی انگیزه فرد برای ازدواج، نجات دادن شخص مقابل از تنهایی، فشارهای زندگی، مشکلات اقتصادی و اجتماعی و یا دلایل دیگر است. مثلاً دختری که وابستگی شدید به پسری دارد، مسئولیت زندگی وی از جمله کار، مسکن و مسائل مالی را میپذیرد. چنین انگیزههایی بعد از مدتی کوتاه رو به سردی و حتی خاموشی میرود و در نهایت زندگی مشترک را با بحران مواجه میسازد.
۱۱- ازدواج به خاطر رفع بحران: گاهی ازدواج به دلیل آسیب دیدگی جنسی ناخواسته، اتفاق میافتد. به این معنی که طرفین برای حل این مشکل به ازدواج تن میدهند، چنین شرایطی بدون آمادگی لازم جهت ورود به این فضا، مخاطراتی را به دنبال دارد که در نهایت حداقل آن احساس به تله افتادن و حس اجبار به ازدواج با یکدیگر است. این شرایط خطرپذیری فزایندهای برای ادامه زندگی مشترک ایجاد خواهد کرد.
۱۲- ازدواج به خاطر فرار از مشکلات خانوادگی: گاهی انگیزه افراد برای ازدواج به دلیل دورکردن خود از محیط استرسزا یا رنجآور خانواده است. درگیری والدین، اعتیاد آنها، سوء رفتار جسمی و جنسی، بیتوجهی، طرد و خشونت و یا موارد دیگر از جمله دلایلی است که فرد را به چنین تصمیمی سوق میدهد. در چنین شرایطی افراد آمادگی روانشناختی لازم جهت ارزیابی متقابل را نداشته و در نهایت احتمال آسیب زا بودن پیوند ازدواجشان به دلیل همین اصل قرار گرفتن فرار از فضای خانواده بالا میرود.
۱۳- ازدواج به خاطر عشق: گاهی دو نفر، چنان علاقهای به یکدیگر پیدا میکنند که گمان میبرند براستی عاشق هم هستند اما وقتی هیجان، با سرعت چشمگیری در روابط پیش برود، شناخت یکدیگر به روال عادی و تدریجی خود رخ نمیدهد، زیرا وقت کافی برای این امر وجود نداشته است. صراحت، صداقت و اعتمادی که لازمه یک رابطه محکم است احتیاج به زمان دارد. آشنایی سریع، هر قدر هم که هیجانآور باشد، تنها یک صمیمیت ظاهری به بار میآورد که به آسانی با نزدیکی و صمیمیت واقعی اشتباه گرفته میشود. به همین دلیل ازدواجهایی که در کوتاه مدت اتفاق میافتند، مخاطراتی را در آینده خود به دنبال خواهند داشت.
۱۴- ازدواج به خاطر فرار از یکنواختی زندگی: گاهی افراد بدون آگاهی و آمادگی لازم وارد یک زندگی مشترک میشوند و پس از مدتی احساس از دست دادن آزادیهای فردی و یا احساس در دام افتادن میکنند، ازدواجهایی که درآن انگیزه مزه کردن زندگی مشترک، بدون توجه به سایر مؤلفهها وجود دارد، اغلب مخاطراتی را به دنبال خواهد داشت.
۱۵- ازدواج به دلیل برداشت غلط از مفاهیم: افراد در دوران نامزدی ممکن است به فاش سازی مسائل شخصی خود بپردازند که گاهی بیتوجهی به محتوای مطالب ابراز شده مشکلاتی را به دنبال دارد. مثلاً مردی به نامزدش میگوید که اعتیاد دارد؛ اما زن میگوید چون با صداقت این موضوع را گفته من همسر او میشوم و بعد از ازدواج این مسائل ایجاد مشکل خواهد کرد.
۱۶- ازدواج به مفهوم پذیرش جبر: تعدادی از جوانان، خصوصاً آنهایی که نگرشهای سنتی دارند گاهی ازدواج با فرد مقابل برایشان موضوعی از پیش تعیین شده، مقدر و سرنوشت محسوب میشود. در جامعه ما،گاه این فرآیند با عنوان «قسمت» نیز شناخته میشود. در این دسته افراد، تصور بر این است که خواستگار فرد در واقع همان شخصی است که انگار مقدر شده است با او زندگی کند. چنین طرز تفکری چون حاصل شناخت طرفین از یکدیگر نیست آسیبهایی را پس از ازدواج به دنبال میآورد که احتمال جدایی یا نارضایتی را بیشتر میکند. ۱۷- تصور نادرست از دوران نامزدی: دوران نامزدی، حداقل شرایطی را برای آگاهی زوجین از یکدیگر فراهم میآورد. تعدادی از افراد در این دوران متوجه تفاوتهای بسیاری بین خود و فرد مقابل میشوند یا در این دوران متوجه ناراحتی و یا حتی مبتلا بودن فرد به اختلالات روانی یا وابستگی او به مواد مخدر میشوند، اما به رغم وقوف بر این مسائل، بنا به دلایل فرهنگی از جمله تلقی خود یا خانوادهشان از نامزدیی و اینکه به هم خوردن نامزدی را مساوی با بیآبرویی و از دست دادن حیثیت خود قلمداد میکنند، تن به ازدواج میدهند. چنین تجاربی در زندگی مشترک، بسیار بحران زا بوده و احتمال جدایی زوجین را بیشتر میکند.
۱۸- ازدواج به خاطر جذابیت ظاهری: اهمیت جذابیت جسمانی به عنوان یک عامل مهم در دوستیها و مناسبات اجتماعی، غیر قابل انکار است. به نظر میرسد افرادی که جذابیت ظاهری دارند، رفتارهای پسندیدهتر و ویژگیهای شخصیتی زیبایی هم داشته باشند. به خاطر چنین تصوری، تعداد زیادی از دختران و پسران مجذوب جذابیت جسمانی هم میشوند. زمانی که اهمیت این عامل درمعیارهای افراد برای تشکیل زندگی مشترک بدون توجه به عوامل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و شخصیتی افراد لحاظ میشود، ضریب خطر پذیری چنین ازدواجهایی نیز طبیعتاً بالا خواهد رفت.
۱۹- در کل احتمال آسیب زا بودن ازدواج افراد با شرایط زیر قابل پیش بینی است: -ازدواج دو فرد با فرهنگهای کاملاً متفاوت.
-ازدواج در سنین پایین زیر ۲۰ سال
-تفاوت سنی زیاد بین زوجین مثلاً ۱۰ تا۲۰سال
-بالاتر بودن سن دختر از پسر (زن از مرد)
-ازدواج یک مرد ازدواج نکرده، با زنی بیوه یا مطلقه
-ازدواج دختری با مردی که از ازدواج پیشین خود فرزندی دارد.
-ازدواج دو فرد مطلقه که فرزندان بزرگسال دارند.
-ازدواج افرادی که فاصله طبقاتی بسیار زیادی با هم دارند.
-ازدواج دختری برخوردار از تحصیلات دانشگاهی با پسری که تحصیلات پایین دارد.
-ازدواج با فرد معتاد به مواد مخدر
-ازدواج با شخصی که قبلاً ازدواجهای متعدد داشته است.
-ازدواج با فردی که خانوادهاش شدیداً مخالف این وصلت هستند.
-ازدواج بدون داشتن اطلاعات کافی از موقعیت فردی، خانوادگی و اجتماعی شخص مقابل.
-ازدواج با فردی که ثبات شغلی نداشته و به دلیل مسائل شخصیتی خاص، قادر به سازگاری در محیط کار نیست.
-ازدواج با دختر یا پسری که هنوز دانشجو است و از ثبات اقتصادی، شغلی و فکری لازم برخوردار نیست.
در پایان حتماً باید به نکته توجه داشت که مسائل مطرح شده فوق به صورت مطلق، تأثیرگذار نبوده و موارد استثنا هم وجود دارد. (پزشکان ایران)
دوشنبه 8 دی 1393 08:41
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 224]
صفحات پیشنهادی
معاون فرهنگی و امور جوانان کهگیلویه و بویراحمد: مسئولان کهگیلویه و بویراحمد برای ترویج ازدواج آسان جوانان همت
معاون فرهنگی و امور جوانان کهگیلویه و بویراحمد مسئولان کهگیلویه و بویراحمد برای ترویج ازدواج آسان جوانان همت کنندمعاون فرهنگی و امور جوانان ادارهکل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد گفت مسئولان این استان برای ترویج ازدواج آسان در بین جوانان همت کنند به گزارش خبرگزاری فارس ازدبیرخانه دائمی ازدواج در ستاد امور جوانان آذربایجان شرقی تشکیل شود -
استوار آذر دبیرخانه دائمی ازدواج در ستاد امور جوانان آذربایجان شرقی تشکیل شود شناسهٔ خبر 2471551 پنجشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۹ استانها > آذربایجان شرقی تبریز- مدیرکل امور اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی بر ضرورت تشکیل دبیرخانه دائمی ازدواج در ستاد امور جوانان استان تاکید کردامیدهای تازه برای حل مشکل مسکن و ازدواج جوانان
امیدهای تازه برای حل مشکل مسکن و ازدواج جوانانتاریخ انتشار دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۰ ۰۷ مدیرکل ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه تخصیص یک درصد از بودجه دستگاههای اجرایی به حوزه جوانان در لایحه بودجه سال ۹۴ دیده نشده است گفت البته دو تبصره ۱۶ و ۲۱ درتغییر نگرش جوانان یکی از معضل های ازدواج
معاون فرهنگی و امور جوانان فارس مطرح کرد تغییر نگرش جوانان یکی از معضل های ازدواج خبرگزاری پانا معاون فرهنگی و امور جوانان فارس گفت تغییر نگرش جوانان یکی از معضل های ازدواج است که به این مسله مهم باید توجه شود ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۲ دي ساعت 13 19 به گزارش خبرگزاری پانا علی رضایی در چپژوهشگران فعال در حوزه جوانان و ازدواج حمایت می شوند
فرماندار شهرستان لامرد پژوهشگران فعال در حوزه جوانان و ازدواج حمایت می شوند خبرگزاری پانا فرماندار شهر ستان لامرد گفت با توجه به اهمیت مسئله ازدواج جوانان و نیاز به فعالیت های علمی در این حوزه از پژوهشگران فعال در حوزه جوانان و ازدواج حمایت می شود ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۵ دي ساعت 10 43 بتحميل تجملات ازدواج خيانت به جوانان است
تحميل تجملات ازدواج خيانت به جوانان است يك جامعه شناس و استاد دانشگاه با اشاره به رواج چشم و هم چشمي در جامعه گفت اين خانواده هايي كه اشياء سرور آنها شده اند با اشياء شان پز مي دهند با برگزاري مهماني هاي تجملاتي و مي خواهند ديگران را بكوبند در حقيقت مي خواهند عقده هاي حقارت شحل مشکل میزان باروری تهران، با ازدواج 10درصد از جوانان
چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۵ مدیرکل امور بانوان استانداری تهران گفت اگر 10 درصد از جوانان در آستانه ازدواج تشکیل خانواده بدهند مشکل میزان باروری در استان تهران تا حد قابل توجهی مرتفع خواهد شد به گزارش سرویس شهری ایسنا زهرا ساعی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری تهران دربرگزاری همایش گلریزان ازدواج جوانان کهگیلویه و بویراحمد
پنجشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۵ مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد گفت همایش گلریزان ازدواج جوانان این استان در شهر تهران برگزار میشود به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کهگیلویه و بویراحمد جهانبخش ایزدپور در جمع خبرنگاران افزود همایش گلریزان ازدواج جوانازدواج 10درصد از جوانان مشکل نرخ باروری را در تهران رفع می کند
مدیرکل امور بانوان استانداری تهران مطرح کرد ازدواج 10درصد از جوانان مشکل نرخ باروری را در تهران رفع می کند خبرگزاری پانا مدیرکل امور بانوان استانداری تهران گفت اگر 10 درصد از جوانان در آستانه ازدواج تشکیل خانواده بدهند مشکل میزان باروری در استان تهران تا حد قابل توجهی مرتفع خوکمک به ازدواج جوانان در راس امور خیر است/کمک ۸۰میلیونی خیران نهاوندی -
امام جمعه نهاوند کمک به ازدواج جوانان در راس امور خیر است کمک ۸۰میلیونی خیران نهاوندی شناسهٔ خبر 2460224 چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۵ ۵۵ استانها > همدان نهاوند- امام جمعه شهر نهاوند با بیان اینکه کمک به ازدواج جوانان در راس امور خیر است گفت بدون شک با راه اندازی مجمع خیرین ازدزمینه ازدواج آسان جوانان فراهم شود/ سیره پیامبر(ص) برای ما درس باشد -
حجتالاسلام مصلح زمینه ازدواج آسان جوانان فراهم شود سیره پیامبر ص برای ما درس باشد شناسهٔ خبر 2471997 جمعه ۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۳ استانها > بوشهر دشتی- امام جمعه خورموج گفت سیره و سنت پیامبر ص برای ما درس و سرمشق است به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام عبدالحسین مصلح در خطبهمعیارهای ازدواج از مسیر خود خارج شده است |اخبار ایران و جهان
معیارهای ازدواج از مسیر خود خارج شده است یکی از مراجع تقلید با بیان اینکه خانوادهها باید ازدواج را آسان بگیرند گفت معیارهای ازدواج در جامعه امروز از مسیر خود خارج شده است کد خبر ۴۶۴۹۱۹ تاریخ انتشار ۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۲۰ ۴۶ - 08 January 2015 یکی از مراجع تقلید با بیان اینکه خانوادهمعیارهای ازدواج از مسیر خود خارج شده است -
آیت الله موسوی اردبیلی معیارهای ازدواج از مسیر خود خارج شده است شناسهٔ خبر 2460991 پنجشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۲۰ ۳۳ استانها > قم قم - یکی از مراجع تقلید با بیان اینکه خانوادهها باید ازدواج را آسان بگیرند گفت معیارهای ازدواج در جامعه امروز از مسیر خود خارج شده است به گزارش خبرنگدر تالار حافظ انجام شد برگزاری همایش ازدواج کارکنان مجرد دستگاههای خراسان شمالی
در تالار حافظ انجام شدبرگزاری همایش ازدواج کارکنان مجرد دستگاههای خراسان شمالیهمایشی با محوریت ازدواج کارکنان مجرد دستگاههای خراسان شمالی برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد حجت الاسلام علی کمالی از مربیان عقیدتی و سیاسی در سپاه جوادالائمه خراسان شمالی ع بعد از ظهر ااختصاص 98 میلیارد تومان اعتبار برای ازدواج جوانان در همدان
همدان اختصاص 98 میلیارد تومان اعتبار برای ازدواج جوانان در همدان در9 ماهه امسال 98 میلیارد تومان اعتبار برای ازدواج پرداخت شده است به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان استاندار همدان گفت جوانان ما را تهدیدات زیادی از جمله اعتیاد بی انگیزگی که بدترین تهدید بیانگیزگی در جوانامعاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان: جشنواره کشوری ازدواج و خانواده موفق برگزار میشود
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان جشنواره کشوری ازدواج و خانواده موفق برگزار میشودمعاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از برگزاری جشنواره کشوری ازدواج و خانواده موفق ظرف یک ماه آینده خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از قم محمود گلزاری عصر امروز در دیدار باجشنواره به دنبال راهکار عملی برای ازدواج جوانان باشد -
عضو هیئت علمی دانشگگاه پیام نور تاکید کرد جشنواره به دنبال راهکار عملی برای ازدواج جوانان باشد شناسهٔ خبر 2467476 یکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۸ جامعه > جوان و خانواده یک عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور گفت جوانان نوعا علاقهمند به ازدواج هستند اما با نگرانیهایی که دارند ازدواج-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها