محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830270893
- داووس؛ بزرگترین اجتماع سالانه اقتصاددانان و سیاستمداران جهان
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: داووس؛ بزرگترین اجتماع سالانه اقتصاددانان و سیاستمداران جهان تهران - ایرنا - شهر داووس که بر روی رودخانه لاند واسر (Landwasser) واقع در کوه های آلپ سوئیس واقع شده است، هر ساله کانون بزرگترین اجتماع اقتصاددانان و سیاستمداران جهان است.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، برگزاری «مجمع جهانی اقتصاد» در داووس، بزرگترین اجتماع اقتصاددانان جهان و میدان نمایش رقابت اقتصادی است که حضور در آن فرصت بسیار خوبی را برای دیدار مدیران ارشد اجرایی شرکت های مختلف با یکدیگر فراهم می کند تا در کنار تالارهای گفت و گو، شاهد قراردادها و توافقات مهمی بین اعضای شرکت کننده باشند.
اجلاس سالانه مجمع جهانی اقتصاد بیشتر بر بازارهای اقتصادی نوظهور تمرکز می کند و گفته می شود در سال گذشته مبحث اصلی آن، تقویت اقتصاد آفریقای شمالی و اوراسیا بوده و امسال از 21 ژانویه (اول بهمن ماه) تا 24 ژانویه برگزار می شود و قرار است در آن نشست هایی با عنوان “رشد اقتصادی در آفریقا” و “وضعیت در جهان عرب” تشکیل شود و به این ترتیب به اثر افت قیمت کانی ها و کالاها در آفریقا و نیز آمار رو به رشد بیکاری جوانان در کشورهای عربی توجه خواهد شد.
مجمع جهانی اقتصاد در شرایطی برگزار می شود که علاوه بر روابط تجاری کشورها، سناریوهای تیره و تار ژئوپولیتیک با افزایش تنش در تعدادی از مناطق جهانی نیز می تواند عواقب منفی را برای چشم انداز اقتصادی جهانی درپی داشته باشد.
همچنین بسیاری از کشورها از نابرابری شتاب درآمدی رنج می برند و اغلب این نابرابری ها در اثر ماندگار شدن بحران ها و تنش های اجتماعی داخلی با عواقب بالقوه جهانی بوده که لازم است سیاستگزاران و همچنین فعالان عرصه کسب و کار و جامعه مدنی در کنار یکدیگر قرار گیرند تا برای پشتیبانی از اقتصاد بیش فراگیر، زمینه های رشد مثبت اقتصادی را فراهم سازند.
از این رو، برنامه های اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاسی باید دست در دست هم دهند تا با ایجاد فرصت های جدید و بهتر شغلی برای تمامی اقشار جمعیتی، شاهد اقتصاد مولد بیشتر باشیم. همچنین ابعاد اجتماعی و زیست محیطی و حتی امنیتی اقتصاد رو به رشد باید در دستور کار قرار گیرد و انجمن های علمی، تحقیقاتی با گسترش و تداوم تحقیقات خود، ارتباط بین بهره وری، توسعه اجتماعی، حفاظت از محیط زیست و فراهم ساختن یک اقتصاد رقابت پذیر را بررسی کنند.
شاید از همین منظر باشد که حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران در سال گذشته و هنگامی که در چهل و چهارمین اجلاس داووس سخن می گفت، به این موضوعات این گونه پرداخت: «حوادث و تحولات 6 سال اخیر در اقتصاد جهانی، نشان داد که هیچ کس نمی تواند تنها زندگی کند. هیچ کشوری، نمی تواند بی اعتنا به دیگران، مسایل خود را حل کند. هیچ بنگاه اقتصادی نمی تواند بدون ایفای مسوولیت اجتماعی خود، به رشد پایدار دست یابد و هیچ قدرتی، نمی تواند سلطه خود را دایمی بداند.
جهانی شدن، این بار، در شکل بحران جهانی اقتصادی نشان داد که همه ما در یک کشتی نشسته ایم و اگر کشتی بانان خردمندی برنگزینیم، توفان ها به همه ما آسیب می رسانند؛ بحران های زیست محیطی، نشان داد که همه بر سر یک سفره نشسته ایم و بی مبالاتی، عدم رعایت اخلاق و منافع مشترک جوامع، می تواند سرمایه بین نسلی انسان ها را نابود کند.
اعتراضات گسترده مردمی هم در همه قاره ها نشان داد، که سیاست های اقتصادی باید عدالت اجتماعی و منافع همگان را در نظر بگیرد؛ همه باید سود ببرند و تنها سیاست ها و نظام هایی پایدار خواهند ماند که به مردم، آن هم همه مردم، سود و منفعت برسانند. قرآن، کتاب آسمانی مسلمانان به ما آموخته است، که تنها آنچه به مردم سود می رساند، در زمین ماندگار خواهد ماند.»
ترکیب شرکت کنندگان در این اجلاس هم گویای آن است که حضور در مجمع جهانی اقتصاد برای کشورها اهمیت دارد و تلاش دارند تا از این اجلاس برای ساختن فرصت تبادل تجاری و افزایش تعاملات اقتصادی کشور خود بهره ببرند.
شخصیت هایی همچون «احمد داوود اوغلو» نخست وزیر ترکیه، فرانسوا اولاند رییس جمهوری فرانسه، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان، جان کری وزیر امور خارجه آمریکا، محمد نواز شریف نخست وزیر پاکستان، متیو رنزی نخست وزیر ایتالیا، سیمونتا ساموراگا رییس دولت فدرال سوییس، جاکوب زوما رییس جمهوری آفریقای جنوبی، باجی قاید السبسی رییس جمهوری تونس و لی کچیانگ نخست وزیر چین در این اجلاس حضور خواهند یافت.
همچنین 1500 فعال تجاری، 1000 شرکت و 300 چهره عمومی از سران انجمن های به رسمیت شناخته شده از جمله کارآفرینان اجتماعی و جهانی و همچنین پیشگامان فناوری، نمایندگانی از سازمان های بین المللی، برخی از رهبران مذهبی، فرهنگی، دانشگاهی و رسانه ها نیز در این اجلاس شرکت خواهند کرد.
این اجلاس در میان تدابیر شدید امنیتی برگزار شده و 5 هزار نیروی نظامی امنیت این اجلاس را بر عهده دارند.
«محمد نهاوندیان» رییس دفتر رییس جمهوری و «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه نیز نمایندگان جمهوری اسلامی ایران هستند که در این اجلاس شرکت خواهند کرد همچنان که در سال گذشته برگزارکنندگان اجلاس پس از 8 سال ، از بالاترین مقام اجرایی ایران دعوت به عمل آوردند. دکتر حسن روحانی در نشست 2014 توانست به تشریح مواضع جدید دولت تدبیر و امید و هم چنین سیاست های اقتصادی دولت یازدهم بپردازد.
رییس جمهوری در سخنان خود اظهار داشت: من اقتصاد ایران را نزدیک ترین، همگون ترین و با ظرفیت ترین اقتصاد به اقتصادهای موفق نوظهور می بینم و آینده را همراه و در کنار آن ها، ترسیم می کنم.
یکی از شاخص های مهم برای ارزیابی جایگاه اقتصادی کشورها، ثبات سیاسی و دسترسی به تامین مالی است که باز هم روحانی در این باره خاطر نشان کرده است: من به عنوان رییس دولت، به خوبی آگاه هستم که تا چه میزان، «ثبات رفتاری و سیاست گذاری» در حکمرانی، کانونی و مهم است. این اصل، چه در صحنه داخلی و چه در عرصه بین المللی، برای ما بسیار بنیادی است. به همین جهت، در حوزه سیاست خارجی، همکاری های منطقه ای برای ما اولویت می یابد و قصد داریم روابط عمیق با کشورهای همسایه و دوست ایجاد کنیم.
رییس جمهوری که این صحبت ها را در ماه های نخست پس از توافق ژنو بیان می کرد، افزوده است: ما با همه کشورهای همسایه خود مانند ترکیه، عراق، روسیه، پاکستان، افغانستان، کشورهای حوزه خلیج فارس، حوزه قفقاز و آسیای مرکزی، مبنا را بر بازگشایی روابط تجاری، صنعتی و اقتصادی گذاشته و همکاری های سیاسی و چندجانبه ای را آغاز خواهیم کرد. با کشورهای اروپایی نیز از دیرباز روابط عمیق اقتصادی و تجاری داشته ایم و با اجرای توافق ژنو در هفته جاری و قدم های بعدی و رفع تحریم ها، روابط ایران با حوزه اروپا کاملاً به حالت عادی باز خواهد گشت.
کارشناسان اقتصادی سخن از آن دارند که در اجلاس امسال داووس اقتصاد آمریکا یکی از برترین های اقتصادی خواهد بود چرا که توانسته است رشد مثبت اقتصادی خوبی داشته باشد و در نوآوری و اقتصاد خلاقانه بیشترین سود را ببرد.
رییس دولت یازدهم به این موضوع هم بی توجه نبوده و در سخنان سال گذشته خود گفته است: تعاملات ایران و آمریکا نیز در ماه های گذشته، وارد مرحله جدیدی شده است و برای اولین بار، سیاستمداران دو کشور برای حل اختلافات در موضوع هسته ای با هم مذاکره، تبادل نظر، و حتی اتخاذ تصمیم کرده اند. این تحولی مهم در دوران پس از انقلاب اسلامی ایران است.
در گزارش رقابت اقتصادی جهان که برگزار کنندگان مجمع جهانی اقتصاد آن را گردآوری کرده اند، اقتصاد ایران را در زمره اقتصادهایی دانسته اند که در حال گذر از مرحله زیرساخت به بهره وری است و این می تواند نوید خوبی برای رشد مثبت اقتصادی باشد، در این ارزیابی ها اقتصاد جمهوری اسلامی ایران به همراه 16 کشور دیگر همچون بولیوی، ونزوئلا، عربستان سعودی، کویت و الجزایر به عنوان اقتصاد در حال گذار مطرح شده است.
در این گزارش، کشورها به پنج رتبه تقسیم شده اند که رتبه اول مربوط به حرکت در زیرساخت هاست، رتبه دوم مربوط به گذر از زیر ساخت به بهره وری است، رتبه سوم کشورهایی هستند که در مرحله بهره وری قرار گرفته اند، رتبه چهارم آن دسته از کشورهایی هستند که در حال گذر از مرحله بهره وری به مرحله نوآوری هستند و رتبه پنجم هم کشورهایی را دربرگرفته است که اقتصاد آن ها مبتنی بر نوآوری است.
همچنین در گزارش رقابت جهانی اقتصاد که با ویرایش «کلاوس شواب» موسس مجمع جهانی اقتصاد تدوین شده است، رنکینگ جمهوری اسلامی ایران بررسی شده که جایگاه آن بین 144 کشور و امتیازات هر بخش به شرح زیر آمده است:
عناوین..................................................................رنکینگ.......امتیاز
GCI 2014-2015 از (144)......................................83.........4.0
GCI 2013-2014 از (148) ..................................... 82 ... ... 4.1
GCI 2012-2013 از( 144) ..................................... 66 ... ... 4.2
GCI 2011-2012 از (142) ..................................... 62 ... ... 4.3
الزامات عمومی (41.8٪) .............................................. 71 .... ...4.6
موسسات ..................................................... ............ 108 ...... 3.4
زیرساخت ..................................................... ........... 69 ....... 4.1
محیط زیست اقتصاد کلان .............................................. 62 ....... 4.8
بهداشت و آموزش ابتدایی .............................................. 52 ....... 6.0
افزایش دهنده بهره وری (48.6٪) ................................... 98 ....... 3.7
آموزش و پرورش و آموزش عالی ................................... 78 ....... 4.2
محصولات بازده بازار ............................................... 120 ....... 3.9
کار بهره وری بازار .................................................. 142 .... ..3.0
توسعه بازار مالی ..................................................... 128....... 3.0
آمادگی فنی ............................................................ 107 ...... .3.0
اندازه بازار ............................................................ 21 ........ 5.1
نوآوری و عوامل پیچیدگی (9.5٪) .............................. 102 ........ 3.3
پیچیدگی کسب و کار ............................................... 110 ........ 3.5
نوآوری ................................................................ 86 ........ 3.1
علاوه بر آن، در این گزارش عمده ترین مشکلاتی که برای تجارت ایران وجود دارد هم از منظر تهیه کنندگان آن بیان شده که شامل موارد زیر است:
دسترسی به تامین مالی ............................................... ............ 16.9
بی ثباتی سیاست ................................................ ................. 13.0
تورم ................................................. .............................. 13.0
بوروکراسی ناکارآمد دولت .................................................... 11.5
عرضه ناکافی زیرساخت ....................................................... 10.6
فساد ................................................. ............................... 7.9
مقررات ارز خارجی ............................................................ .7.3
مقررات کار محدود ............................................................. ..5.6
اخلاق ضعیف کاری در نیروی ملی کار ..................................... 4.0
نیروی کار تحصیلکرده کافی ................................................... 3.5
نرخ مالیات ....................................................................... 2.0
مقررات مالیاتی .................................................................. 1.8
ظرفیت کافی برای نوآوری .................................................... 1.5
جرم، جنایت و سرقت .......................................................... 0.7
بی ثباتی دولت / کودتا ......................................................... 0.5
بهداشت عمومی ضعیف.........................................................0.2
**سایه بحران های جهانی و منطقه ای بر داووس
اگرچه موضوع اصلی اجلاس داووس، مسایل اقتصادی جهان است اما مسایل نوظهور و بحران های جهانی و منطقه خاورمیانه هم بر این اجلاس سایه انداخته و دست اندرکاران برگزاری آن را به این فکر انداخته است که یکی از موضوعات جانبی مجمع جهانی اقتصاد یافتن راه حل های برون رفت از این بحران ها باشد.
همان مسایلی که سال گذشته رییس جمهوری اسلامی ایران در اولین حضور خود در این اجلاس نسبت به آن هشدار داد و گفت: من از منطقه ای از جهان می آیم که با کمال تاسف، در آتش ناامنی و خشونت می سوزد. اگرچه کشور من به لطف انسجام ملی و مردم سالاری دینی، و علی رغم فشارهای بیرونی، فصل جدیدی از امنیت و امید را تجربه می کند؛ ولی ما نمی توانیم در غم و رنج همنوعان خود در منطقه شریک نباشیم. خشونت و تروریسم، آتشی در جامعه انسانی است، که بی تردید زبانه های آن دامن آتش افروزان را نیز خواهد گرفت.
در هفته های اخیر شاهد تحقق این پیش بینی هستیم که تروریسم در قلب اروپا و حتی آمریکا نفوذ کرده و حامیان خود را مورد تهدید قرار داده است، حمله تروریستی در فرانسه و تیر اندازی به منزل جوبایدن معاون رییس جمهوری آمریکا نمونه هایی از ترویج خشونت و افراطی گری است.
از این رو گفته می شود که عبدالفتاح السیسی رییس جمهوری مصر، عبدالله دوم پادشاه اردن، حیدر العبادی نخست وزیر عراق، مسعود بارزانی رییس اقلیم کردستان عراق و پتروپروشنکوف رییس جمهوری اوکراین نیز آمادگی خود را برای حضور در اجلاس داووس اعلام کرده اند تا برای بررسی کمک های جامعه بین المللی در جهت حل بحران های منطقه ای گرد هم آیند.
ظاهرا دست اندرکاران اقتصادی جهان به این نتیجه رسیده اند که بدون داشتن امنیت، همکاری های اجتماعی، فرهنگی و گردشگری و همچنین ارج نهادن به بخش خصوصی و همکاری های نخبگان در سطح بین المللی نمی توان بحران های قرن بیست و یکم را مهار کرد و بهره مندی اقتصادی به تنهایی برای تامین زندگی بهتر برای مردم کافی نیست.
همچنین هجوم بیماری های کشنده همچون ابولا، پیامدهای تغییرات آب و هوایی، رشد سیاست های پولی واگرا، زمینه های انرژی های جدید، تکنولوژی های جدید و نابرابری درآمد و توسعه از دیگر موضوعاتی است که بر اقتصاد سایه انداخته و گویای آن است که اقتصاد، بدون مرزهای اخلاقی، به تخریب محیط سالم زیست بشر می انجامد و به جای افزایش رضایت مندی، به مسابقه حرص آلود مصرف و نابودی منابع بین نسلی انسان ها منجر می شود.
بنابراین در شوی رقابت اقتصادی که هر ساله در مجمع جهانی اقتصاد برگزار می شود، باید مطمئن شویم که همه ملت ها، احساس فرصت برابر برای توسعه اقتصادی و اجتماعی دارند و این مسابقه را مسابقه منصفانه شایستگی ها می بینند و به قول حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران «لازمه جامعه جهانی ایمن و توسعه یافته، برخورداری همگان از آزادی اقتصادی و حقِ تعیین سرنوشت سیاسی است و هرگونه محدودیت و تحریم اقتصادی، به جای آن که به تفاهم و امنیت مشترک کمک کند، واگرایی ها را تشدید خواهد کرد. »
سیام**1429 /1449
03/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
«ارگ راین»، بزرگترین بنای خشتی جهان
ارگ راین بزرگترین بنای خشتی جهان ارگ رایِن یکی از بزرگترین بناهای خشتی جهان است این بنای تاریخی بزرگ با مساحتی بیش از بیست و دو هزار مترمربع دومین بنای خشتی بزرگ جهان بعد از ارگ بم است که هرساله میزبان هزاران گردشگر داخلی و خارجی است سیری در ایران ارگ راین در جنوب غربی شهبزرگترین تلویزیون جهان رونمایی شد + عکس
بزرگترین تلویزیون جهان رونمایی شد عکس شرکت چینی سازنده محصولات الکترونیکی از یک مدل تلویزیون جدید با نمایشگر خمیده رونمایی کرد که از فناوری فوق وضوح بالای 4K استفاده کرده و 110 اینچ است و به عنوان بزرگترین تلویزیون جهان در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است ایسنا شرکت TCL در آستاجامجهانی هندبال 2015 - قطر اجلاس سالانه هیأت رئیسه کنفدراسیون آسیا با حضور 2 ایرانی برگزار شد
جامجهانی هندبال 2015 - قطراجلاس سالانه هیأت رئیسه کنفدراسیون آسیا با حضور 2 ایرانی برگزار شداجلاس سالانه هیأت رئیسه کنفدراسیون هندبال آسیا امروز و همزمان با مسابقات جهانی با حضور دو ایرانی در قطر برگزار شد به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اجلاس سالانه هیأت رئیسه کنفدراسیونکتابت بزرگترین قرآن طوماری جهان در کهگیلویه
کتابت بزرگترین قرآن طوماری جهان در کهگیلویه خبرگزاری پانا بزرگترین قرآن طوماری دنیا توسط هنرمند کهگیلویه و بویراحمدی کتابت شد ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۴ دي ساعت 18 14 به گزارش خبرگزاری پانا سیدولیالله امیری هنرمند کهگیلویه و بویراحمدی با تکیه بر هنر والای خود توانسته بلندتریناخراج ۹۰۰۰ نفر در بزرگترین شرکت خدمات نفتی جهان
اخراج ۹۰۰۰ نفر در بزرگترین شرکت خدمات نفتی جهان اقتصاد > بازارکار - ایسنا نوشت شرکت شولومبرگر که بزرگترین ارایه دهنده خدمات مربوط به میادین نفتی در جهان است به منظور کنترل هزینهها در بحبوحه کاهش قیمت نفت 9000 شغل یا حدود هفت درصد از نیروی کار خود را حذف می&zعربستان وهابي بزرگترين خطر براي اسلام است |اخبار ایران و جهان
عربستان وهابي بزرگترين خطر براي اسلام است ما نمی توانیم با اسلامی که عربستان سعودی معرفی می کند مدعی باشیم که اسلام یک دین صلح و آرامش و تساهل است کد خبر ۴۶۴۹۷۲ تاریخ انتشار ۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۷ ۳۸ - 09 January 2015 استاد دانشگاه علوم سیاسی فرانسه سیانس پو گفت امروز عربستان سعودفرهنگ نماد توسعه جامعه است/ تکبر فرهنگی بزرگترین آسیب اجتماعی -
حجت الاسلام رضوی فرهنگ نماد توسعه جامعه است تکبر فرهنگی بزرگترین آسیب اجتماعی شناسهٔ خبر 2459910 چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۸ استانها > آذربایجان شرقی بستان آباد - امام جمعه بستان آباد از فرهنگ به عنوان نماد توسعه جامعه نام برد و توسعه فرهنگی را با برنامه ریزی مدون ممکن دانسآیت الله مکارم شیرازی: حمایت از اهانتکنندگان دامن غربیها را میگیرد/ سیاستمداران غربی از جهان اسلام عذرخواهی
آیت الله مکارم شیرازی حمایت از اهانتکنندگان دامن غربیها را میگیرد سیاستمداران غربی از جهان اسلام عذرخواهی کند مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه سیاستمداران غربی باید معنی آزادی بیان را بفهمند و ماجرا جویی را کنار بگذارند گفت سیاستمداران غربی از جهان اسلام عذرخواهی کنند چرا کهرئیس مرکز اسناد آستان قدس رضوی: بزرگترین گنیجنه قرآن جهان اسلام در آستان قدس رضوی قرار دارد
رئیس مرکز اسناد آستان قدس رضوی بزرگترین گنیجنه قرآن جهان اسلام در آستان قدس رضوی قرار داردرئیس سازمان کتابخانهها موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت بزرگترین گنیجنه قرآن جهان اسلام در مرکز اسناد و موزه آستان قدس رضوی قرار دارد به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان محمدهادی زاهاستاندار کردستان: انقلاب اسلامی ایران بزرگترین تحول منطقهای جهان اسلام است
استاندار کردستان انقلاب اسلامی ایران بزرگترین تحول منطقهای جهان اسلام استاستاندار کردستان به دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی در حوزههای مختلف فرهنگی اجتماعی سیاسی و اقتصادی اشاره کرد و گفت انقلاب اسلامی ایران بزرگترین تحول منطقهای جهان اسلام است به گزارش خبرگزاری فارس از سننتویوتا بزرگترین خودروساز جهان در سال 2014
تویوتا بزرگترین خودروساز جهان در سال 2014شرکت خودروسازی تویوتای ژاپن با تولید 10 23 میلیون خودرو در سال 2014 همچنان عنوان بزرگ ترین خودروساز جهان را در اختیار دارد به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از بیزینس اینسایدر شرکت خودروسازی تویوتای ژاپن با تولید 10فراخوان شرکت در کنگره سالانه اتحادیه جهانی کتابداران منتشر شد -
فراخوان شرکت در کنگره سالانه اتحادیه جهانی کتابداران منتشر شد شناسهٔ خبر 2469714 سهشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۲ فرهنگ > کتاب پژوهشگران ایرانی با ارسال مقاله به کنگره سالیانه اتحادیه جهانی کتابداران ایفلا که بخشی از آن به کودکان و نوجوانان اختصاص دارد در این رویداد بزرگ پژواقتصاددانان: قیمت خودرو آزاد و تعرفه کم شود |اخبار ایران و جهان
اقتصاددانان قیمت خودرو آزاد و تعرفه کم شود موسی غنینژاد روز گذشته در همایش اقتصاد ایران با اشاره به اینکه تشکیلاتی به اسم شورای رقابت باید جمع شود و قانون آن تغییر کند میگوید این شورا نه کمکی به تسهیل رقابت در بازارها از جمله بازار خودرو کرده و نه توانسته سیاستهای اصل 44بزرگترین رخداد جهانی نجوم
بزرگترین رخداد جهانی نجوم کنگرهی جهانی نجوم با اتخاذ تصمیمات مهم و کلیدی با حضور 2600 دانشمند برگزار خواهد شد به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران بیش از 2600 دانشمند نجوم و اخترفیزیک در 8 ژانویه قرار است دور هم گرد آیند این کنگره که در نوع خود بی نظیر است محققانی از سراسر جسالانه ۴۰ هزار فرد مطلق به جامعه افزوده میشود |اخبار ایران و جهان
سالانه ۴۰ هزار فرد مطلق به جامعه افزوده میشود سالانه 160 هزار رویداد ازدواج در کشور اتفاق می افتد که یک چهارم آن به طلاق می انجامد کد خبر ۴۶۳۷۴۷ تاریخ انتشار ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۰۶ ۳۶ - 05 January 2015 معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت سالانه 40 هزار زن و مرد مطلقه به جامعه اضافمسئول بسیج اقشار استان یزد: قدرتهای استکباری امروز بزرگترین منکرها در جهان اسلام هستند
مسئول بسیج اقشار استان یزد قدرتهای استکباری امروز بزرگترین منکرها در جهان اسلام هستندمسئول بسیج اقشار استان یزد قدرتهای استکباری را بزرگترین منکرها در جهان امروز خواند و وظیفه جهان اسلام را مبارزه با این منکر دانست به گزارش خبرگزاری فارس از یزد غلامحسین دشتی ظهر امروز در کارو نمایی از بزرگترین تلویزیون جهان
درگینس ثبت شد رو نمایی از بزرگترین تلویزیون جهان شرکت چینی سازنده محصولات الکترونیکی از یک مدل تلویزیون جدید با نمایشگر خمیده رونمایی کرد که از فناوری فوق وضوح بالای 4K استفاده کرده و 110 اینچ است و به عنوان بزرگترین تلویزیون جهان در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است به گزارش سروی-
سیاسی
پربازدیدترینها