محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832096717
نقش لباس در تفکر سیاسی روسایجمهوری ایران |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نقش لباس در تفکر سیاسی روسایجمهوری ایران
نگاه مدرن در پوشیدن لباس روحانیت از شهیدبهشتی شروع شد. قبلتر از ایندو، مرحوم حاجحسین کاشفالغطا (از مراجع تقلید شیعه و اهل عراق) جزو اولین افرادی بود که هم ماشین سوار میشد و هم خیلی فرد مدرنی بود.
کد خبر: ۴۶۸۸۸۵
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۹ - 22 January 2015
پیراهن رییسجمهوری در دستم است؛ پیراهنی شخصیدوزیشده از تترون سپید ایرانی، اتوکشیده و آهارخورده و بسیار سبک. چهارحرف Dr.H.R. با ظریفترین نخی که محصول کشور ترکیه است در دیواره داخلی یقه گلدوزی شده و در دوطرف حروف، به سلیقه شخصی پیرمرد دقیق و نکتهسنج خیاط، دوستون تختجمشید، در اندازه مینیاتوری دستدوزی شده است. پیراهنی که در پروتکل لباس روحانیت همواره باید سپید باشد؛ به نشانه پاکیزگی یا شاید هم صلح و مودت.
به گزارش شرق، آیتالله هاشمیرفسنجانی قباپوش، سیدمحمد خاتمی، لبادهپوش، محمود احمدینژاد، کاپشنپوش و حسن روحانی، لبادهپوش، روسایجمهوری ایران از سال ٦٨ تاکنون بودهاند. ورقزدن لایههای درونی موجود در هریک از انتخابهای بهظاهر مشترکی که میان لباس چهاررییسجمهوری، وجود داشته و راززدایی از این لایههای اتفاقا متفاوت، انگیزه تهیه این گزارش بوده است: یعنی یافتن پاسخ یکسوال و رسیدن به فلسفه فکری و خوانش سیاسی روسایجمهوری ایران. آیا میتوان میان لباسی که روسایجمهوری بر تن دارند با تفکر و خوانش سیاسیای که هریک در مسند مسوولیت دنبال میکنند پل مشترکی زد؟ آیا سهرییسجمهوری روحانی - با لباسی اساسا مشترک و تفاوتهای جزیی - هریک فلسفه فکری خود را دنبال میکنند و لباس هیچ نقشی در تعیین این تفکر و خوانش فلسفی و سیاسی ندارد یا اینکه پروتکل پوشش روحانیت جایگاهی تعیینکننده در گفتمان فکری و فلسفی رجال سیاسی دارد؟ چه تغییرات محسوسی در پوشش هریک از روسایجمهور قبل و بعد از ورود به کاخ ریاستجمهوری اتفاق افتاده است؟ فلسفه هریک از این تغییرات چرا و چگونه شکل گرفته است؟
پروتکل لباس روحانیت
پروتکل لباس سنتی روحانیت شامل عبا، قبا، لباده، عمامه، دشداشه، پیراهن و نعلین است. سنتیهای حوزه، شلوار نمیپوشند اما از میان روسایجمهوری ایران از سال٦٨ بهبعد که روحانی بودند، محمد خاتمی این کار را باب کرد. البته انتخاب شلوار بهجای دشداشه هم توسط خاتمی شروع نشد. این نگاه مدرن در پوشیدن لباس روحانیت از شهیدبهشتی شروع شد. قبلتر از ایندو، مرحوم حاجحسین کاشفالغطا (از مراجع تقلید شیعه و اهل عراق) جزو اولین افرادی بود که هم ماشین سوار میشد و هم خیلی فرد مدرنی بود. بعد از او رفتهرفته علمای قم این حرکت و نوگرایی را پذیرفته و خود عملا به پیادهسازی این مدرنیته مبادرت کردند مثل شهیدبهشتی. مدرنیته در اصل از کاشفالغطا شروع شد و توسط شهید بهشتی ادامه پیدا کرد و بعدها که خاتمی جانشین بهشتی در مسجد هامبورگ بود، نگرش مدرن بهشتی را همسو با تغییرات مدرنی که در پروتکل لباس روحانیت ایجاد کرد، فراگیر کرد.
لباسی برای بازسازی
هاشمی جزو افرادی بود که در دوران ریاستجمهوریاش از الگوی خاصی در لباسپوشیدن پیروی نمیکرد. این احتمالا بهدلیل شرایط سیاسی و اجتماعی حاکم بر آن دوره بود نه ناشی از دیدگاه فکری و بینشی. خاتمی چهره آرامبخشی داشت و این آرامش به میزان کمتری نسبت به خاتمی، در چهره روحانی هم وجود دارد. شرایط دشوار پس از جنگ اصلا اجازه فکرکردن به این مسایل را به هاشمی نمیداد و این مسایل اولویت آن زمان و در راس توجه نبود. اولویت او بازسازی ویرانیهای بهجامانده از جنگ بود. در آن شرایط ویژه، مسلم است که موضوع هارمونی در لباس برای فردی مثل رفسنجانی که مدام شاهد مسایل کلان ناشی از جنگ بود دیگر اهمیتی ندارد. هاشمی فقط میکوشید کسوت لباس روحانیت را رعایت کرده و به عرصه مدیریت کشور وارد شود.
تجدد در لباس و گفتمان
خاتمی در میان روسای جمهوری ایران، امضای شیکپوشی را از آن خود کرده است. او در بیشتر نشستهای بینالمللی و در اولین اجلاس نیویورک که شرکت داشت عبایی به رنگ شکلاتی را در ترکیب لباسهای خود استفاده کرد. او با انتخاب این رنگ، کوشید معنایی از شیکپوشی روحانیت، مدیری منضبط، دقیق، آرام و صاحب گفتمان را به مخاطبان ارایه دهد. او در بیشتر مواقع رنگ کرم روشن هم میپوشید که پرفرکانسترین انگیزههای او در انتخابهایش، تلاش او برای متمایز و ممتازبودن و مدرن بهنظررسیدن بود. خاتمی همیشه از رنگروشن به ویژه کرم در پوشش خود استفاده کرده و شلوار و کفش میپوشید. شیکپوشی را شهیدبهشتی باب کرد. او به جای نعلین، کفش میپوشید. خاتمی از دکتر بهشتی الگوبرداری کرد. خاتمی در دوران ریاستجمهوری خود، بسیار لباده کرمرنگ میپوشید و عبای قهوهای سوخته بر دوش میانداخت. این ترکیب، هم زیبا بود هم آرامبخش. خاتمی مانند بسیاری از روحانیون، «خاچیه» هم میپوشید. خاچیه مختص علماست. بافت آن مثل فرش است و توسط زنان شوشتری و نجفی دستباف میشود. خاچیه به عبای نجفی هم معروف است و قابل شستوشو نیست، بسیار گرانقیمت است و فلسفه پوشیدن آن هم بهدلیل نازکبودن بیش از حد و گرماگیری آن است. از سویی نشانه شیکپوشی علما هم محسوب میشود. این عبا به دلیل شکیلبودن و دستبافت بودن، هم نمادی از شیکپوشی و مدرنبودن است و هم بسیار نازک، سبک و خنک.
خاتمی زیاد رنگ خاکستری میپوشید. این رنگ نشانه اعتمادبهنفس است. نشانه این است که خاتمی پیش از ریاستجمهوری روی عزتنفس خود کار کرده و خوب توانسته این اعتمادبهنفس را نشان دهد. خاکستری و طوسی، رنگی که غالب انتخابهای خاتمی را دربر داشت و طیف رنگی محبوب او بود، نشانه خنثیبودن و بیطرفانه رفتارکردن اوست. او در تلاش برای تحقق گفتمان سیاسیاش که همان گفتوگوی تمدنهاست، میکوشید اعتمادسازی کند. طوسی، رنگ اعتماد است. او برای تحقق «به من اعتماد کنید و من به شما اعتماد میکنم» تلاش میکرد و همیشه در رنگهایی که انتخاب میکرد بر دوطرفهبودن این اعتماد تصریح داشت.
احمدینژاد؛ از کاپشن تا کتوشلوار
محسوسترین تغییر در لباس روسای جمهوری، در پوشش محمود احمدینژاد اتفاق افتاد. او با کاپشن و فلسفه فکری خاص خود وارد پاستور شد و به تدریج و آگاهانه به پوشیدن کتوشلوار تن داد. در خوانش محمود احمدینژاد که با شعار عدالت اقتصادی و نفت بر سر سفرهها، گفتمان سیاسی خود را دنبال میکرد؛ لباس و رسمیت، جایگاهی نداشت. احمدینژاد، کاپشن را به عنوان نماد مردمی خود برگزید و در تداوم استفاده از این نماد، به قدری پیش رفت که موفق شد ترجمانی غیرجدی، غیرمتمرکز و اتهامزن را در تلفیق با ادبیات تهاجمی و به ظاهر افشاگرانه خود در رفتار با منتقدان داخلی و مخالفان خارجی، به نمایش بگذارد. او با سرسختی در تمام نشستهای رسمی کاپشن میپوشید، او در پشت این انتخاب میکوشید بگوید آدمی خاکی، متواضع، مردمی و از جنس مردم است.
او با انتخاب کاپشن بهعنوان پوششی غیررسمی و غیرجدی مجرای نمایش چنین دیدگاهی را دنبال میکرد. کاپشن در ترجمان فلسفه فکری احمدینژاد نه نشانه مردمیبودن، بلکه مظهری از همرنگشدن با جماعت بود. نگاه سیاسی او در دیدگاه عامهپسندانهاش نسبت به لباس، معنای مجسمتری پیدا میکند؛ به این معنی که بررسی تغییرات نامحسوس و بعدها محسوس پوشش او در هیبت یکرییسدولت، ما را در رسیدن به این معنا که همهچیز در فلسفه سیاسی او رنگ ابزار و وسیله را به خود میگیرد بیشتر معنای عملی پیدا میکند. او در دوسال پایانی دوره دوم ریاستجمهوریاش، در اجلاسهای رسمی نیویورک و نشستهای بینالمللی بالاخره پذیرفت پروتکل پوشش رسمی روسای جمهوری را رعایت کند.
منابع نزدیک میگویند برای او یک نوع الگوسازی صورت گرفته بود. او که از ادبیات و رفتارهای پیشین خود هیچ حاصلی درو نکرده بود، با پوشیدن کتوشلوار طوسی در اجلاس نیویورک سال٩٠ و کت و شلوار مشکی زغالی در سال٩١ در ترکیب با پیراهن سپید، کوشید دست به اصلاح ساختار ذهنی جامعه جهانی بزند و اعتماد مخدوششده به گفتمانش را ترمیم کند. طوسی در باور فکری او و الگوسازی صورتگرفته میتوانست نشانهای از اعتماد و بیطرفی سیاسی در جامعه ملل باشد. کسانی که به واسطه ادبیات گذشته او در عرصه بینالمللی، همچنان گارد خود را بسته نگاه داشته و به او و دولتش با دیده تردید مینگریستند. در این راستا، حتی تغییرات محسوسی در نحوه آنکادرکردن صورت او مشاهده میشد. در الگوسازیهایی که مشاوران هنری او ارایه داده بودند بر اهمیت رعایت این جزییات تاکید شده بود.
طوسی و بعد مشکی زغالی
منابع نزدیک میگویند در فرآیند الگوسازی برای محمود احمدینژاد انتخاب خاکستری به معنای خنثی و بیطرفبودن معنا شده است. او با این انتخاب میکوشیده بگوید دیگر به من اعتماد کنید. او با پوشیدن طوسی، تلاش کرد بگوید من به شما اعتماد میکنم و شما هم به من و به دولت من اعتماد کنید. رنگ سیاهزغالی هم که نه سیاه است و نه خاکستری، بیانگر تلاش او برای تمرکز روی گفتمان سیاسی صلحجویانه و اعتدالگرایانه و کمتر تهاجمیای بود که او در تمام این سالها استفاده کرده بود. او با این خوانشها میخواست بگوید روی کارم متمرکز هستم و میخواهم با این تمرکز و اعتماد، تمرکز و اعتماد سرانی را جلب کنم که اینجا در کنار من در اجلاس نشستهاند. رنگ سفید پیراهن هم نشانه حال خوب اوست؛ رنگی که معنای صلح و دوستی را مجسم میکند و در ترکیب با رنگ مشکی زغالی میتوانست هارمونی ظاهری احمدینژاد را حفظ کرده و اعتمادبهنفس و عزتنفس او را تقویت کند.
لبخند روحانی سورمهایپوش
حسن روحانی، رییسجمهور کنونی ایران، از اجلاس سران کشورهای عضو سازمان ملل در نیویورک در سال٩٢ به بعد، در بیشتر دیدارهای رسمی خود، لبادهای به رنگ سورمهای خاویار دانهدانه از پارچهای نفیس و تمامپشم را بهعنوان تنپوش خود انتخاب کرده و دوخت شکیل و ظریفی دارد. او در پروتکل لباس روحانیت تغییرات مدرنی را دنبال میکند. پروتکل لباس سنتی روحانیت شامل عبا، قبا، لباده، عمامه، دشداشه، پیراهن و نعلین است. روحانی، عمامه، پیراهن، شلوار، لباده، عبا و کفش میپوشد. آستینهای این لباده به شکل آستین کت برش خورده و دوخته شده و برای اولینبار در تاریخ لباس روحانیت، در این لباده دو اپل کوچک استفاده شده که به شکیلتر ایستادن لباس بر قامت رییسجمهوری کمک میکند و به اعتقاد خیاط، اگر عبا، از روی شانه سر بخورد، لباده کاملا شقورق ایستاده و ظاهر شیک و شکیل خود را حفظ میکند. از پارسال تا امسال، تغییرات مدرن دیگری هم در پروتکل لباس روحانیت حسن روحانی مشهود است. یقه پیراهن سپید، به فرم یقه فرنچی که یقهای ایستاده و آهارخورده است، درآمده و به ظاهر شیک لباس بیشتر کمک میکند.
پارچه سورمهای به پیشنهاد خیاط دقیقی انتخاب شده است که خود نگاه مدرنی به لباس دارد و تمام تلاش او این بوده که لباس بر قامت رییسجمهور بنشیند. خیاط لباس میگوید: «یقههای آخوندی با تغییری که در مدل پیراهن دادم همخوانی نداشت. به همین دلیل یقه پیراهن را فرنچی درآوردم. نوعی یقه پایهدار و ایستاده است که زیر لباده خیلی شکیل میایستد. یقه لباده را هم بر اساس آنچه در آلمان آموختم کمی پایینتر برش زدم تا یقه فرنچی خیلی خوب و شکیل بایستد. تغییراتی که ایجاد کردم موردپسند رییسجمهور واقع شده است. یقه لباده روی یقه پیراهن میایستد و دیوارهای که یقه پیراهن دارد کاملا دور گردن قرار میگیرد. قبلا در دوخت لباده، این فن خیاطی پیاده نشده بود. رییسجمهور پیراهن راحت و آزاد را انتخاب میکند و وقتی لباده را میپوشد، میخواهد پیراهن سر جای خودش بایستد. ما از نگاه دوربین برای ایشان کار میکنیم. آهار یقه پیراهن باید حفظ شود. زیبایی کار به این است که لب لباده با پایین یقه پیراهن مماس شود. پارچهها را یکییکی دوختم تا طرحهای قدیمی به تدریج حذف شود، ما لباس را بهصورت فنی میدوزیم نه به شکل عبایی که فقط یکپوشش تنها باشد. همهچیز لباس باید لحاظ شود. برای رییسجمهور، راحتبودن و شیکبودن مهم است. اگر در مجلسی لباس چروک شود فورا تعویض لباس انجام میدهند و این تعویض لباس بهدلیل تغییر رنگ لباس و یکبار معنایی فلسفی خاصی نیست بلکه فقط برای رعایت مرتببودن و شکیلبودن لباس است.»
رنگهای متفاوتی مورد توجه حسن روحانی است اما طیف محبوب او بیش از همه، آبینفتی و سورمهای است. او این رنگ را با عبای مشکی هماهنگ میکند و پیراهن سپید یقهفرنچی در ترکیب با این است و ترکیب مدرن و شکیلی را ایجاد میکند که با گفتمان فکری و سیاسی حسن روحانی هماهنگی دارد. در خوانش رنگشناسی، آبی نفتی و سورمهای یعنی تغییر بزرگی در نگرش ما نسبت به جهان اتفاق افتاده است. رنگ دیگر رنگ طوسی است که در ترکیب با محاسن روشن رییسجمهور هماهنگ شده است و بهنوعی، هم رنگی خنثی و بیطرفانه است و هم رنگی جهت اعتمادسازی و اعتمادآوری.
مفهوم سیاسی رنگ در لباس روحانی
به گفته روانشناسان رنگ، روحانی آدم پیچیدهای نیست و خیلی روان صحبت میکند. اینکه بیشتر مواقع آبینفتی میپوشد به این دلیل است که روان و آرام است و ذهن آشفته و شلختهای ندارد. از منظر سیاسی آبینفتی نشاندهنده تغییر رفتار جهانی ایران در قبال دنیاست؛ به این معنی که در نگاه رییسجمهوری ایران، خوانش جدیدی در دیالوگ با دنیا در انتظار جهان است و ایران با یک تغییر نگرش به عرصه سیاست جهانی آمده است. آبینفتی در نقاشیهای سالوادور دالی رنگی تعیینکننده در تعامل فراواقعی با مخاطب است. اما اگر بخواهید در سیاست اینقدر پیچیده به فراواقعیتها فکر کنید به پیچیدگیهای غیرمعمولتری میرسید.
روحانی خیلی در پی ترجمه فراواقعی از گفتمان سیاسی خود نیست بلکه او آبینفتی میپوشد تا بگوید بیایید به مسایل سیاسی اینقدر پیچیده نگاه نکنیم. افکار و ذهن را از پیچیدگیها بیرون بکشیم و به حل مساله بیندیشیم. او در انتخاب آبی نفتی میکوشد افراد به بینشی برسند که مساله را حل کنند. آبینفتی در ترکیب با پیراهن سپید، نمادی از صلح و دوستی است. عبای مشکی او هم بیانکننده تمرکز روانی او بر کاری است که انجام میدهد. روحانی در این ترکیب میگوید: بر کارم تمرکز دارم، خوانش نویی در دیالوگ با جهان دارم و میخواهم به نتیجه برسم. او لباده آبی را میپوشد و بعد طوسی را جایگزین میکند برای رسیدن به اعتمادسازی. همه این رنگها را در یک هارمونی حسابشده انتخاب میکند که بگوید من آماده مذاکره برای صلح و دوستی هستم و بههنجاربودن روند مذاکراتی که پیش میرود را دنبال میکنم. در معنای دیگر او میگوید: ایران نسبت به تعامل سازنده با جهان مصمم است و قصد دستیابی به سلاح هستهای را ندارد.
با چه لباسی آمدند، با چه لباسی میروند؟
روسای جمهوری ایران از سال٦٨ به بعد، بهویژه سهنفری که از نهاد روحانیت هستند هنگام ورود به کاخ ریاستجمهوری و خروج از آن چه تغییراتی را در سبک پوشش خود ایجاد کرده یا ایجاد خواهند کرد؟ بررسی دوران ریاستجمهوری هاشمی نشان میدهد او با کمترین درجه تغییر، کرسی ریاستجمهوری را به خاتمی تحویل داد. با این تفاوت که چهره گرفته و لبخند تلخش در سالهای پایانی ریاستجمهوریاش کمی بشاشتر شده و به دلیل کمشدن دغدغههای حکومتیاش، کمتر آشفتگی در آن مشاهده میشد.
خاتمی شیکومدرن وارد و با هارمونی بیشتر و شیکپوشتر خارج شد. احمدینژاد عامهپسند وارد و خاصپسند خارج شد. روحانی شیکپوش و ساده است خاتمی با همان شکل و شمایلی که راهی پاستور شد، نهاد ریاستجمهوری را ترک کرد. دوران ریاستجمهوری هاشمی، همزمان است با جنگ و دوران سازندگی بعد از آن. لباس این مرد را باید در دالان زمان خود، تحلیل کرد. هاشمی مانند فقها، قبا میپوشد و در جایگاه فقها نشسته است. روحانیون در انتخاب رنگ عبا هرگونه آزادی عمل دارند اما مراجع معمولا، رنگ روشن نمیپوشند؛ رنگ روشن عبای خاتمی بهدلیل تمایل او به شیکپوشی است. بعد از او هم بسیاری از روحانیون سعی کردند مثل خاتمی لباس بپوشند. در خصوص خاتمی باید گفت درباره رنگ لباس روحانیونی که رییسجمهور بودند به معنای سیاسی خاصی نمیرسیم. میتوان گفت لباس روسای جمهوری ایران که از نهاد روحانیت برخاستهاند، موضوعی سنتی است و ارتباط چندانی با جایگاه حوزوی آنان ندارد. در واقع باید گفت اینان رجال سیاسیای هستند که ملبس به لباس روحانیت شدند. لباسی که مردم به آن اعتماد کرده و اینان را برگزیدهاند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]
صفحات پیشنهادی
جنتی: طلاب الزامات لباس روحانیت را رعایت کنند |اخبار ایران و جهان
جنتی طلاب الزامات لباس روحانیت را رعایت کنند دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه طلاب باید الزامات لباس روحانیت را رعایت کنند گفت طلاب دین و آخرت مردم را نگه می دارند و این درحالی است که اگر علما نبودند مردم مسلمان نبودند کد خبر ۴۶۴۹۶۱ تاریخ انتشار ۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۶ ۴۱ - 09 Januarماجرای اسناد ۲۸ صفحهای درباره نقش عربستان در ۱۱ سپتامبر چیست؟ |اخبار ایران و جهان
ماجرای اسناد ۲۸ صفحهای درباره نقش عربستان در ۱۱ سپتامبر چیست از حدود 14 سال پیش و در پی وقوع حادثه 11 سپتامبر در آمریکا گمانه زنی ها و همچنین گزارش های متعددی درباره نقش عربستان سعودی در این واقعه وجود داشته است اما پس از گذشت همه این سال ها بخشی از گزارش کنگره که به نقش سعوتولید لباس ورزشی مخصوص شتر در امارات |اخبار ایران و جهان
تولید لباس ورزشی مخصوص شتر در امارات چندی پیش یکی شرکت تولید وسایل لوکس به نام الشبله در امارات لباس های ورزشی مخصوص شتر را معرفی کرد که در کمال تعجب با استقبال بسیار خوبی نیز از سوی مردم این کشور روبرو شده است کد خبر ۴۶۴۶۷۴ تاریخ انتشار ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۲۱ ۳۵ - 07 January 2015حذف عنوان معاونت سیاسی در صداوسیما |اخبار ایران و جهان
حذف عنوان معاونت سیاسی در صداوسیما رییس رسانه ملی با صدور حکمی دکتر پیمان جبلی را به سمت معاون خبر سازمان صداوسیما منصوب کرد کد خبر ۴۶۴۲۴۰ تاریخ انتشار ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۵ - 06 January 2015 رییس رسانه ملی با صدور حکمی دکتر پیمان جبلی را به سمت معاون خبر سازمان صداوسیما منصوبهیچ خانمی برای معاونت سیاسی معرفی نشده |اخبار ایران و جهان
هیچ خانمی برای معاونت سیاسی معرفی نشده وزیر کشور در پاسخ به سوال دیگری درباره انتخاب گزینههای معاونت سیاسی گفت هیچ خانمی را برای معاونت سیاسی پیشنهاد ندادم و اختلاف نظری بین دولت و وزارت کشور برای انتخاب معاونت سیاسی وجود ندارد حساسیتها بالاست و طول میکشد تا گزینه نهایی معرفنقش احزاب کشورهای اسلامی در تحقق وحدت |اخبار ایران و جهان
نقش احزاب کشورهای اسلامی در تحقق وحدت کمیسیون نقش احزاب کشورهای اسلامی جهان در تحقق وحدت امت اسلامی در پایان این کمیسیون که روز پنجشنبه و در حاشیه کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی برگزار شد بیانیهای صادر کرد کد خبر ۴۶۵۱۳۷ تاریخ انتشار ۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۲۰ ۲۳ - 09 January 2015 &بنبستگشايي سياسي از اقليم خشک |اخبار ایران و جهان
بنبستگشايي سياسي از اقليم خشک وقتي کارشناسان در همايشهاي متوالي خود راهي باز نميکنند مداخله يک نوآوري سياسي بنبستگشا مهمترين کارکردي که دارد ايجاد امکان تغيير فاز نخبگان به يک حلقه خلاقانهتر است شايد شکست جو آرام محفل کارشناسان وقوع يک انقلاب فکري را تسهيل کند کدنشست «شرمن» با مدیران سیاسی G7 در برلین |اخبار ایران و جهان
نشست شرمن با مدیران سیاسی G7 در برلین معاون وزیر خارجه آمریکا پیش از حضور در زوریخ برای گفتوگو با مقامات ایرانی به برلین میرود تا در آنجا با همتایان خود در جی-7 گفتوگو کند کد خبر ۴۶۸۸۸۱ تاریخ انتشار ۰۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۳۲ - 22 January 2015 معاون وزیر خارجه آمریکا پیش از حضزنگنه: کاهش قیمت نفت سیاسی است |اخبار ایران و جهان
زنگنه کاهش قیمت نفت سیاسی است دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت وزیر نفت در مجلس مسائل سیاسی را عامل کاهش قیمت نفت دانست و اعلام کرد وزارت نفت کوتاهی در این زمینه نداشته و کاهش قیمت نفت تأثیری در بودجه سال آینده نخواهد داشت کد خبر ۴۶۳۵۵۶ تاریخ انتشار ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۵ - 04 Januبازی فوتبال با شیرها با لباس رسمی! |اخبار ایران و جهان
بازی فوتبال با شیرها با لباس رسمی کد خبر ۴۶۸۴۷۸ تاریخ انتشار ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۲۰ ۴۵ - 20 January 2015 دانلود لینک را کپی کنید لینک را کپی کنید دانلودعارف: دعواهای سیاسی را باید کنار بگذاریم |اخبار ایران و جهان
عارف دعواهای سیاسی را باید کنار بگذاریم وی بیان کرد کنار گذاشتن دعواهای سیاسی بیهوده مهمترین وظیفه ماست و به جای این کارها باید انقلاب اسلامی و فرصتی را که در اختیارمان گذاشته قدر بدانیم و تمام تلاش خود را در راستای خدمت بیشتر به مردم بکار گیریم کد خبر ۴۶۸۱۲۲ تاریخ انتشار ۲جدايي به خاطر دعوا بر سر انتخاب لباس |اخبار ایران و جهان
جدايي به خاطر دعوا بر سر انتخاب لباس کد خبر ۴۶۸۵۶۷ تاریخ انتشار ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۴۹ - 21 January 2015 مرد جوان وقتي ديد که نميتواند به سليقه خودش لباس بپوشد و همسرش مرتب لباسهاي او را انتخاب ميکند به دادگاه خانواده رفت تا براي هميشه از همسرش جدا شود به گزارش مردم سالاریگفتوگوی سیاسی تنها راهکار حل مسائل یمن است |اخبار ایران و جهان
گفتوگوی سیاسی تنها راهکار حل مسائل یمن است کد خبر ۴۶۸۶۲۵ تاریخ انتشار ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۸ - 21 January 2015 رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران همواره از برقراری صلح در منطقه حمایت میکند گفت سوءتفاهمات بین گروههای سیاسی یمن باید از طریق گفتوگو حل شود به گزارش خانهعلاقه کودکان اوتیسم به پنکه و ماشین لباسشویی |اخبار ایران و جهان
علاقه کودکان اوتیسم به پنکه و ماشین لباسشویی کد خبر ۴۶۳۵۹۱ تاریخ انتشار ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۶ - 04 January 2015 فوقتخصص روانپزشکی کودکان گفت وسایل رایانهای و تلفن همراه رشد هیجانی و کلامی کودک را مختل میکند و باعث عقبماندگی کودک میشود به گزارش فارس میترا حکیم شوشتری با بیاگروگان انگلیسی نقش اول فیلم جدید داعش |اخبار ایران و جهان
گروگان انگلیسی نقش اول فیلم جدید داعش داعش فیلم تبلیغاتی جدیدی را منتشر کرده و گروگان انگلیسی این گروه در داخل موصل دومین شهر بزرگ عراق که تحت تصرف این گروه است در مقابل دوربین به گشت و گذار میپردازد کد خبر ۴۶۳۶۵۱ تاریخ انتشار ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۶ ۴۴ - 04 January 2015 داعش فیلمسیاسی چطور یکشبه اسپانسر سه تیم بزرگ لیگ برتری شد؟ |اخبار ایران و جهان
سیاسی چطور یکشبه اسپانسر سه تیم بزرگ لیگ برتری شد او که پیشتر یکی از بزرگترین پیمانکارهای شهرداری بود و در خارج از ایران هم عملیاتهای ساخت و ساز فراوانی داشت از تابستان امسال سر از فوتبال درآورد اما کمتر کسی فکرش را هم نمیکرد او با یک حرکت خزنده در چند ماه تبدیل به فرد پشتهمکاری ایران و عمان نقش مهمی در مقابله با تروریسم دارد |اخبار ایران و جهان
همکاری ایران و عمان نقش مهمی در مقابله با تروریسم دارد کد خبر ۴۶۸۶۲۶ تاریخ انتشار ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۹ - 21 January 2015 رئیس مجلس شورای اسلامی گفت باید روابط مطلوب بین ایران و عمان به سطح عالیتری ارتقاء یابد و در زمینه مقابله با تروریسم هماهنگی های جدیتری صورت گیرد به گزارش-
سیاسی
پربازدیدترینها