واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ بهمن ۱۳۹۳ (۲۱:۳۶ب.ظ)
آيت الله جوادي آملي: طلبه بايد به دنبال طهارت روح و نفس باشد و گرفتار بد اخلاقي ها نشود آيت الله جوادي آملي گفتند: استعداد هاي درخشان در حوزه شناسايي تقويت شوند البته نبايد اين استعدادها خود را ارزان بفروشند.
به گزارش خبرگزاري موج ازقم، آيت الله جوادي آملي در ديدار طلاب و اساتيد حوزه علميه آذربايجان غربي که در سالن اجتماعات مؤسسه بين المللي إسرا برگزارشد اظهارداشتند: انبياء الهي، علومي تازه و روش هاي جديد براي بشر به ارمغان آوردند، گرچه علوم خاصي در گذشته وجود داشته، ولي چون اين علوم صرفا تجربي و حسي بودند، نمي توانستند همه حقائق عالم هستي را بيان کنند.
وي افزودند: انبياء(ع) آمده اند تا با علوم جديد و با روش هاي تازه، انسان را به عرش ببرند و بشر از اين ره گذر بتواند با استفاده از علوم الهي و آسماني تبديل به فرشته شود، ولي علوم تجربي و حسي اين قدرت را ندارند که انسان را به عرش برسانند.
اين مرجع تقليد اظهارداشتند: علومي که انبياء(ع) بيان کرده اند، علوم کاربردي و عملياتي است و موجب تقوا و طهارت روح مي شود و انسان با تقوا و طهارت، علوم را خوب درک مي کند، مي فهمد و گرفتار نمي شود و بعد از مرگ هم آسوده خواهد بود، زيرا تقوا او را نجات مي دهد.
آيت الله جوادي آملي، با تاکيد بر اين که انسان با علوم حسي و تجربي نمي تواند حقيقت مرگ را درک کند، حق و باطل را تشخيص دهد و صدق و کذب را مشخص کند اظهارداشتند: انبياء(ع) با علوم جديد مرگ را معنا مي کنند و براي هر پرسشي، پاسخ مناسب، منطقي و زيبا دارند و انسان با بيان انبياء قانع مي شود.
وي خاطر نشان ساختند: جامعه فکر مي کند، ازدواج تنها يک اجتماع مذکر و مؤنث است، اما همه بايد بدانند علوم وحياني و الهي، ازدواج را يک سنّت حسنه مي داند و مي گويد؛ حقيقت ازدواج اين است که با آن، نصف دين انسان کامل مي شود.
آيت الله جوادي آملي بابيان اين که درک علوم انبياء(ع) نيازمند طهارت روح و باطن است افزودند: خدا براي انسان روزي فراهم کرده است علم و جواني هم روزي است و بايد از اين روزي براي طهارت روح و نفس بهره گرفت.
اين مفسر قرآن اظهار داشتند: انسانهاي عالم و با تقوا ماندگار و باقي هستند، همانطور که عالمان و فقيهان با علم و تقواي خود ماندگار شدند، زيرا فقيهان تنها به علم بسنده نکرده اند؛ بلکه علم را با تقوا آميخته اند و تلاش کردند که ماندني شوند.
آيت الله جوادي آملي گفتند: طلبه بايد به دنبال طهارت روح و نفس باشد و گرفتار بد اخلاقي ها نشود. اگر تهذيب نفس باشد، علم انسان نوراني مي شود و موجب ترقي و پيشرفت خواهد شد.
معظم له در پايان افزودند: بايد استعداد هاي درخشان در حوزه شناسايي شود و بعد تقويت گردند تا بتوانند بهتر در جامعه تأثيرگذار باشند و نبايد اين استعدادها خود را ارزان بفروشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]