واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رضوانطلب:
جای تأسف است که برخی کشورهای به اصطلاح مترقی هنر را ابزار خشونت کردهاند
رئیس مرکزجذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم گفت: جای بسی تاسف است که در کشورهای به اصطلاح مترقی، هنر را که لطافت جزء ذات آن است به عنوان ابزار خشونت برگزیدهاند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابطعمومی وزارت علوم، محمدرضا رضوانطلب رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم در جمع نمازگزاران این وزارت هتک حرمت نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) را محکوم کرد.
در این بیانیه رضوان طلب با بیان این که دین اسلام مبتنی برگذشت و کرامت انسانی است به سیره پیامبر اشاره کرده که به تشییع جنازه شخصی یهودی احترام گذاشت و درجواب سائل که عرضه داشت او یهودیست فرمود: مگر انسان نیست!
وی با ذکر حدیثی از پیامبر اعظم(ص) ادامه داد: «اکرموا کریم کل قوم» بزرگان هر قومی را گرامی بدارید و به هرکس که در بلد خودش محترم است احترام مضاعف بگذارید و به مفهومی دیگر میبایست به عواطف و احساسات دیگران احترام گذاشت.
وی افزود: در قانون برای توهین به رئیسجمهور یک کشور مجازات سنگینی پیشبینی شده است و اگر ما مرگ بر آمریکا میگوییم نه مردم را سزاوار مذمت میدانیم و نه دولت مردان این کشورها را بأجمعهم. بلکه اعلام برائت از سیاستهای استکباری آنان است و بی حرمتی به شهروندان را جایز نمیدانیم.
رضوانطلب گفت: امروزه در دنیا، کسانی دهکده جهانی و جهانی شدن و جهانی کردن را مطرح میکنند، اگر این تئوری به منزله همزیستی انسانها و کنارگذاشتن مرزها مورد قبول هست، آیا توهین به مقدسات حداقل نیمی از جمعیت دنیا که مسلمان و یا دوستدار پیامبر اسلامند با ادعای جهانی شدن مغایر نیست؟
رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم خاطر نشان کرد: بعضی با تمسک به آزادی بیان میپرسند آیا ابراز عقیده و نظر شخصی ممنوع است و کسی نمیتواند نظر منفی خود را در مورد شخصیت محبوب دیگران اعلام کند؟ ما درجواب میگوئیم: در ادوار مختلف کتابهایی مشابه آیات شیطانی نوشته شد و کسی به آنها اعتنا نکرد اما زمانی که سلمان رشدی مبدا یک جریان سازی سیاسی علیه مسلمانان جهان شد، امام(ره)خروشید و ملتهای مسلمان را از توطئه آگاه کرد. حرکت های مشابه مثل مطرح کردن کاریکاتورهای موهن امروزه، ابزاری شده در دست قدرت ها به عنوان اسلام ستیزی و اسلام هراسی که موضوع را ازاظهارنظر شخصی متفاوت و متمایز میکند.
رضوان طلب تأکید کرد: آیا نادیده گرفتن عواطف و احساسات نیمی از مردم عالم کاری انسانیست!؟ کشورهای استکباری هیچ وقت ازحقوق بشر دفاع نکردهاند مگر جایی که منافع آنان تأمین شود. امروزه داعیه داران حقوق بشر درسازمان ملل تهدید می کنند که مسئله غزه را وتو می کنیم، درحالی که تنها در 8 هفته در غزه 2000 کشته و 11000 زخمی بر جای گذاشتند.
رضوانطلب در ادامه گفت: دانشمندان و شخصیتهای علمی دنیا میبایست از خشونت و اهانت نسبت به مقدسات اعلام برائت کنند. جای بسی تاسف است که درکشور های به اصطلاح مترقی، هنر را که لطافت جزء ذات آن است به عنوان ابزار خشونت برگزیدهاند.
عضو شورای معاونان وزارت علوم در پایان خاطر نشان کرد: اعلام برائت از خشونت و اهانت، یک حرف حق و یک موضع اعتقادی است نه یک کنش سیاسی. وامیدوارم اخلاق و احترام به ارزش های دیگران در همه جوامع انسانی رسوخ کند. انتهای پیام/
93/11/01 - 20:20
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]