واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ بهمن ۱۳۹۳ (۱۲:۱۸ب.ظ)
حجت الاسلام والمسلمين قرائتي: خروجي نظام تعليم و تربيت کشور بايد دانش آموختگان خلاق و ماهر باشد رئيس ستاد اقامه نماز کشور گفت: خروجي نظام تعليم و تربيت بايد دانش آموختگان ماهر و خلاق باشد که ظرفيت تحول آفريني و سرعت بخشي به اهداف کشور را رشد دهند.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام محسن قرائتي در همايش نماز، تجلي تعليم و تربيت در جمع معلمان و مديران پرورشي آموزش و پرورش استان مرکزي در کانون امام علي (ع) اراک افزود: چرخه راهبري نظام تعليم و تربيت مجموعه اي از اقدامات در آموزش و پرورش، دانشگاه ها و حوزه هاي مهارت آموزي است که بدون نقشه راه هدفمند، تاثيرگذاري آن کامل نمي شود.
وي بيان کرد: براي کاهش معضل بيکاري و افزايش اشتغال پايدار هر دانش آموخته بايد مهارت جو بوده و نگاه خلاقانه و متعهدانه را در عرصه اقتصادي و کسب و کار با نيازهاي جامعه گره بزند.
رئيس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: آموزش و پرورش و دانشگاه ها بايد علومي را که مفيد است به دانش آموزان و دانشجويان ارائه دهند و استعداديابي و مهارت آموزي را با حجم بالاي مطالب حفظي که دامنه کاربرد کمتري با واقعيت ها و نيازهاي روز دارند، جايگزين کنند.
حجت الاسلام قرائتي بيان کرد: دانش آموختگان سرمايه نظام در توليد شغل، ارزش افزوده در عرصه فکري و درآمدزايي هستند و مقام معظم رهبري نيز بر تحقق اين مهم به عنوان محور اصلي اقتصاد مقاومتي تاکيد دارند.
وي گفت: خيل دانش آموختگان دانشگاهي بي مهارت چاره ساز مشکل بيکاري نيست، بلکه اساس نياز امروز کشور، نسلي مولد، ماهر و خلاق با جوهره و تعهد بالا است.
رئيس ستاد اقامه نماز کشور اضافه کرد: جوهره ذاتي در اثرگذاري مفيد مفهومي به غير از اطلاعات و دانش محض دارد و مقصد از پرورش جوهره ذاتي، همت و توان خودجوش است که هر ناممکن را پشت سرگذاشته و کليد تحول آفريني است.
حجت الاسلام قرائتي عنوان کرد: کادر آموزشي و پرورشي بايد قدر جايگاه و شغل خود را بدانند و در مسير تعليم و تربيت وظيفه خود را به نحو احسن انجام دهند؛ چرا که بخش مهمي از سازندگي فرداي کشور در دست آنهاست.
وي در بخشي از سخنانش گفت: نعمت شماري، بهترين راه دعوت دانش آموزان به آموزه هاي ديني و نماز خواندن است و معلمان بايد به اين مهم توجه جدي داشته باشند.
رئيس ستاد اقامه نماز کشور افزود: مفهوم «خودنمايي» و «خوب نمايي» تمايز جدي دارد و ترغيب نسل جوياي علم و مهارت به اثرگذاري عميق اشاعه خوب نمايي و پرهيز از خودنمايي از نيازهاي روز جامعه محسوب مي شود.
حجت الاسلام قرائتي عنوان کرد: تاکيد دين مبين اسلام بر فراگيري دانش به صورت مستمر در حيات هر فرد است و همه بايد تلاش کنند علم آموزي، عادت به مطالعه و فراگيري دانش و مهارت روز به روز اشاعه يابد.
وي گفت: همه وظيفه دارند بخشي از ساعات روزانه خود را به امر مطالعه کتاب اختصاص دهند، روزانه قرآن را قرائت کنند، از تفسير اين کتاب الهي غافل نشوند و به اسرار نماز توجه ويژه داشته باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]